POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
ofskroz I doOh_Femder wrote:Ma bez brige, imam još 10 Gibsona rezerve. I dva Telca, if you still remember :DNoor wrote:samo da nije na stratuOh_Femder wrote:How yes no! How yes no! Evo mi odma' puče B žica na gitari...od napetosti...ži(v)čaneNoor wrote:nije vrag da te sve to tak jako brineOh_Femder wrote:
Kaj bi to ti štela implicirati? Da nisi katolkinja? Ili, nedajbože i majkobožjanampomozi, da nisi Hrvatica? Ajme meni, tek mi sad upalilo! Da nisi žensko, nego kaki trandža?
Guest- Guest
A kaj ti nisi nikad voljenoj ženi polizao prkno? I ti si mi neki ljubavnik, ha-ha!vuksadinare wrote:veli svabica da joj jedan kozojeb pola sata lizo picu i paksu..bez zajebancije...pismejker wrote:Onda se cudite kad vam Kozojebi liku stave noz pod grlo,dok 5 drugih lizu picu zenskoj
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Ne sećam se. Uglavnom, priča kaže da ih je asocirao na đavolov trozubac i da je zbog toga bio zabranjen.jastreb wrote:To prvi puta čujem. Gdje si to čitao?dzango wrote:
Ja sam čitao da je katolicima bila zabranjena upotreba viljuške. Je l' to tačno?
Oh_Femder wrote:A kaj ti nisi nikad voljenoj ženi polizao prkno? I ti si mi neki ljubavnik, ha-ha!vuksadinare wrote:veli svabica da joj jedan kozojeb pola sata lizo picu i paksu..bez zajebancije...pismejker wrote:Onda se cudite kad vam Kozojebi liku stave noz pod grlo,dok 5 drugih lizu picu zenskoj
Fuk je klasicar i tradicionalista...to ne radi zeni da je ne ponizi...Mdaaa...
Guest- Guest
Missionary position, ZDS and no mistake. Ne bu njemu nekakva Lilith jahala po njemu, ko ona prva Adamova žena kaj je štela pa ga odjebala i njega i Jahvea kad nije htio pristati :Dpismejker wrote:Oh_Femder wrote:A kaj ti nisi nikad voljenoj ženi polizao prkno? I ti si mi neki ljubavnik, ha-ha!vuksadinare wrote:veli svabica da joj jedan kozojeb pola sata lizo picu i paksu..bez zajebancije...pismejker wrote:Onda se cudite kad vam Kozojebi liku stave noz pod grlo,dok 5 drugih lizu picu zenskoj
2016-11-08
Ne bi vjeroavao..ista grupa smatra da je zeni prici zguza,vrlo pederski...Oh_Femder wrote:Missionary position, ZDS and no mistake. Ne bu njemu nekakva Lilith jahala po njemu, ko ona prva Adamova žena kaj je štela pa ga odjebala i njega i Jahvea kad nije htio pristati :Dpismejker wrote:Oh_Femder wrote:A kaj ti nisi nikad voljenoj ženi polizao prkno? I ti si mi neki ljubavnik, ha-ha!vuksadinare wrote:veli svabica da joj jedan kozojeb pola sata lizo picu i paksu..bez zajebancije...pismejker wrote:Onda se cudite kad vam Kozojebi liku stave noz pod grlo,dok 5 drugih lizu picu zenskoj
Guest- Guest
To ono ko kad se Đetić prijeti: - Ko je to rekao da sam ja peder, oca mu jebem u vr' gujsce!pismejker wrote:Ne bi vjeroavao..ista grupa smatra da je zeni prici zguza,vrlo pederski...Oh_Femder wrote:Missionary position, ZDS and no mistake. Ne bu njemu nekakva Lilith jahala po njemu, ko ona prva Adamova žena kaj je štela pa ga odjebala i njega i Jahvea kad nije htio pristati :Dpismejker wrote:Oh_Femder wrote:A kaj ti nisi nikad voljenoj ženi polizao prkno? I ti si mi neki ljubavnik, ha-ha!vuksadinare wrote:
veli svabica da joj jedan kozojeb pola sata lizo picu i paksu..bez zajebancije...
2016-11-08
man se projekcije neg se privati psihica ako nije vec kasnoOh_Femder wrote:S tobom biće da se 'rukovao' onaj Likota Mraović. Kad si nam sav takav, jadan, isfrustriran i neutješan. Ali kao što vele Grci: - Tko o čemu, a ti o psihijatriji ;Pprckov wrote:ako ti psihic nemere pomoc uvjek se mozes ubitOh_Femder wrote:A tko je tebi kad što si ljubomoran da ti žensko (ili u tvom slučaju kakav jaran) nikad nije polizalo šupak?prckov wrote:breskve, salate..Oh_Femder wrote:
Slabo si mi ga ti nešto seksualno vaspitana ;P Let me guess, rvatica katolkinja (as if I didn't know )
momak mensecini da ti imas gadnih seksualnih problema
jes probo psihica
il si kupi pusku pa se proveseli
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Pardon gospođu, prvo izvadite praziluk.Noor wrote:a inače, Femderu, džango ti je mali od salate...ne pratiš nastavuOh_Femder wrote:I četnicima sapuna!dzango wrote:Ja sam čitao da je katolicima bila zabranjena upotreba viljuške. Je l' to tačno?jastreb wrote:Ne. Čitao sam da im je bilo zabranjeno prati se. I da bi one haljine koje bi dobili nosili dok im se ne raspadnu.Oh_Femder wrote:
Pa tko je još do prije nekih 100 godina imao kupaonu u stanu? Ljudi se išli kupati u gradsko kupatilo jednom mjesečno. I to ako. A i da imaš šekret u stanu ko danas što svi civilizirani imaju. Ođe sereš, a pola metra dalje, s druge strane zida kuvaš ručak Pa đe ti je tu, bolan, 'igijena?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
hahahahaha..bas tako..yebate,meni je misionarska jedna od dosadnijih,no curu kad posadis da klekne na rub kreveta a ti iza nje stojis...do ujutro ako treba..ljepseg prizora nema..tempfas je,ma malo cucnes i osladis se njenom salatom,pa opet malo guzlas..veselju nikad kraja..Oh_Femder wrote:To ono ko kad se Đetić prijeti: - Ko je to rekao da sam ja peder, oca mu jebem u vr' gujsce!pismejker wrote:Ne bi vjeroavao..ista grupa smatra da je zeni prici zguza,vrlo pederski...Oh_Femder wrote:Missionary position, ZDS and no mistake. Ne bu njemu nekakva Lilith jahala po njemu, ko ona prva Adamova žena kaj je štela pa ga odjebala i njega i Jahvea kad nije htio pristati :Dpismejker wrote:Oh_Femder wrote:
A kaj ti nisi nikad voljenoj ženi polizao prkno? I ti si mi neki ljubavnik, ha-ha!
Guest- Guest
pismejker wrote:hahahahaha..bas tako..yebate,meni je misionarska jedna od dosadnijih,no curu kad posadis da klekne na rub kreveta a ti iza nje stojis...do ujutro ako treba..ljepseg prizora nema..tempfas je,ma malo cucnes i osladis se njenom salatom,pa opet malo guzlas..veselju nikad kraja..Oh_Femder wrote:To ono ko kad se Đetić prijeti: - Ko je to rekao da sam ja peder, oca mu jebem u vr' gujsce!pismejker wrote:Ne bi vjeroavao..ista grupa smatra da je zeni prici zguza,vrlo pederski...Oh_Femder wrote:Missionary position, ZDS and no mistake. Ne bu njemu nekakva Lilith jahala po njemu, ko ona prva Adamova žena kaj je štela pa ga odjebala i njega i Jahvea kad nije htio pristati :Dpismejker wrote:
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Probaj Fuk..uzici nesluceni..vuksadinare wrote:pismejker wrote:hahahahaha..bas tako..yebate,meni je misionarska jedna od dosadnijih,no curu kad posadis da klekne na rub kreveta a ti iza nje stojis...do ujutro ako treba..ljepseg prizora nema..tempfas je,ma malo cucnes i osladis se njenom salatom,pa opet malo guzlas..veselju nikad kraja..Oh_Femder wrote:To ono ko kad se Đetić prijeti: - Ko je to rekao da sam ja peder, oca mu jebem u vr' gujsce!pismejker wrote:Ne bi vjeroavao..ista grupa smatra da je zeni prici zguza,vrlo pederski...Oh_Femder wrote:
Missionary position, ZDS and no mistake. Ne bu njemu nekakva Lilith jahala po njemu, ko ona prva Adamova žena kaj je štela pa ga odjebala i njega i Jahvea kad nije htio pristati :D
Guest- Guest
odo sa teme
skupili se sami jebaci ovdje
skupili se sami jebaci ovdje
Ajde mali, puši karu, svome desetaru. Vidi se iz avijona da si latentni. Ali radije bi si muda otcviko nego priznao. A ako ti je do samoubijanja, pa ubij se, nitko ti ne brani. Jedan krembil manje, nitko te neće žalitiprckov wrote:man se projekcije neg se privati psihica ako nije vec kasnoOh_Femder wrote:S tobom biće da se 'rukovao' onaj Likota Mraović. Kad si nam sav takav, jadan, isfrustriran i neutješan. Ali kao što vele Grci: - Tko o čemu, a ti o psihijatriji ;Pprckov wrote:ako ti psihic nemere pomoc uvjek se mozes ubitOh_Femder wrote:A tko je tebi kad što si ljubomoran da ti žensko (ili u tvom slučaju kakav jaran) nikad nije polizalo šupak?prckov wrote:
breskve, salate..
momak mensecini da ti imas gadnih seksualnih problema
jes probo psihica
hebome irud...mali ako si ti vidio postene picke...opisujes ko kako kara vidio si sve to a istovremeno non stop si u picki....pa kad ti nesto radis u zivotu osim sto jebes i lizes od 0-24...poznavao sam jednog takvog bosanca.. ...da mu nisi sin..pismejker wrote:Probaj Fuk..uzici nesluceni..vuksadinare wrote:pismejker wrote:hahahahaha..bas tako..yebate,meni je misionarska jedna od dosadnijih,no curu kad posadis da klekne na rub kreveta a ti iza nje stojis...do ujutro ako treba..ljepseg prizora nema..tempfas je,ma malo cucnes i osladis se njenom salatom,pa opet malo guzlas..veselju nikad kraja..Oh_Femder wrote:To ono ko kad se Đetić prijeti: - Ko je to rekao da sam ja peder, oca mu jebem u vr' gujsce!pismejker wrote:
Ne bi vjeroavao..ista grupa smatra da je zeni prici zguza,vrlo pederski...
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Stavijo si mu bubu u uho. Ali on ti tu sad glumi nekog Špeksirovog Omleta: - A ča ako ona jema šuljeve? Ajme meni, jadna bidna!pismejker wrote:Probaj Fuk..uzici nesluceni..vuksadinare wrote:pismejker wrote:hahahahaha..bas tako..yebate,meni je misionarska jedna od dosadnijih,no curu kad posadis da klekne na rub kreveta a ti iza nje stojis...do ujutro ako treba..ljepseg prizora nema..tempfas je,ma malo cucnes i osladis se njenom salatom,pa opet malo guzlas..veselju nikad kraja..Oh_Femder wrote:To ono ko kad se Đetić prijeti: - Ko je to rekao da sam ja peder, oca mu jebem u vr' gujsce!pismejker wrote:
Ne bi vjeroavao..ista grupa smatra da je zeni prici zguza,vrlo pederski...
tuknes na bolest ko vojnicke carapeOh_Femder wrote:Ajde mali, puši karu, svome desetaru. Vidi se iz avijona da si latentni. Ali radije bi si muda otcviko nego priznao. A ako ti je do samoubijanja, pa ubij se, nitko ti ne brani. Jedan krembil manje, nitko te neće žalitiprckov wrote:man se projekcije neg se privati psihica ako nije vec kasnoOh_Femder wrote:S tobom biće da se 'rukovao' onaj Likota Mraović. Kad si nam sav takav, jadan, isfrustriran i neutješan. Ali kao što vele Grci: - Tko o čemu, a ti o psihijatriji ;Pprckov wrote:ako ti psihic nemere pomoc uvjek se mozes ubitOh_Femder wrote:
A tko je tebi kad što si ljubomoran da ti žensko (ili u tvom slučaju kakav jaran) nikad nije polizalo šupak?
jebiga stari, nisam ti ja kriv sto si nakaza
Oh_Femder wrote:Stavijo si mu bubu u uho. Ali on ti tu sad glumi nekog Špeksirovog Omleta: - A ča ako ona jema šuljeve? Ajme meni, jadna bidna!pismejker wrote:Probaj Fuk..uzici nesluceni..vuksadinare wrote:pismejker wrote:hahahahaha..bas tako..yebate,meni je misionarska jedna od dosadnijih,no curu kad posadis da klekne na rub kreveta a ti iza nje stojis...do ujutro ako treba..ljepseg prizora nema..tempfas je,ma malo cucnes i osladis se njenom salatom,pa opet malo guzlas..veselju nikad kraja..Oh_Femder wrote:
To ono ko kad se Đetić prijeti: - Ko je to rekao da sam ja peder, oca mu jebem u vr' gujsce!
Znas gdje problem sa tom Ekipom? Sto se boje da u stvari zena ne krene istinski uzivati u svim bagodatima seksa...Oni bi da im zena rodi dijete,da ih zadovolji,ali i da sto manje zadovoljstva osjeti..jer to je opasno..svakojake ideje neciste bi im se mogle poceti vrzmati po glavi..
zene gledaju drzati zatupljenima da ne bi cure pozeljele nes bolje i ljepse..
curo,ako nisi zadovoljna,odi se ispovijedi,1o Očenaša i 10 heluMarija,i sve bude dobro..treba tu zlocestu stranu u sebi zatomiti molitvama..
Guest- Guest
Pa kaj je sad to, prcknedl ti jedan? Rekel si da ideš. A još si tuprckov wrote:tuknes na bolest ko vojnicke carapeOh_Femder wrote:Ajde mali, puši karu, svome desetaru. Vidi se iz avijona da si latentni. Ali radije bi si muda otcviko nego priznao. A ako ti je do samoubijanja, pa ubij se, nitko ti ne brani. Jedan krembil manje, nitko te neće žalitiprckov wrote:man se projekcije neg se privati psihica ako nije vec kasnoOh_Femder wrote:S tobom biće da se 'rukovao' onaj Likota Mraović. Kad si nam sav takav, jadan, isfrustriran i neutješan. Ali kao što vele Grci: - Tko o čemu, a ti o psihijatriji ;Pprckov wrote:
ako ti psihic nemere pomoc uvjek se mozes ubit
Tsk-tsk-tsk, čovjek se za riječ veže, a vol za rogove
2016-11-08
Imam fabjulos susjedu,udana 4voro djece,ali je ono skriveno neispucana..blizi se vec 50toj,ali i nadalje je prezgodna i preslatka...susjedi ko susjedi,popricamo sa respektom,no ne mogu skriti divljenje kad odjene bijele tajice i crni hoodie,a ona onako plavojka,slatka lica...skuzi ona naravno,i tako blablabla..pozdravimo se i svako doma...navecer..kapelica lampio ni gore,a nesretna susjeda se strasno ispovijedi za necasne misli...steta,jako fina i uzorna zena,nije dozivjela bogomdana uzivanja i posvecenja zadovoljstvima....
i tak ogledamo se,nis ne cinim,jerbo u susjedno dvoriste ipak ne ides kakati..
i tak ogledamo se,nis ne cinim,jerbo u susjedno dvoriste ipak ne ides kakati..
Guest- Guest
ajd necu te vise, mos slobodno nastavitOh_Femder wrote:Pa kaj je sad to, prcknedl ti jedan? Rekel si da ideš. A još si tuprckov wrote:tuknes na bolest ko vojnicke carapeOh_Femder wrote:Ajde mali, puši karu, svome desetaru. Vidi se iz avijona da si latentni. Ali radije bi si muda otcviko nego priznao. A ako ti je do samoubijanja, pa ubij se, nitko ti ne brani. Jedan krembil manje, nitko te neće žalitiprckov wrote:man se projekcije neg se privati psihica ako nije vec kasnoOh_Femder wrote:
S tobom biće da se 'rukovao' onaj Likota Mraović. Kad si nam sav takav, jadan, isfrustriran i neutješan. Ali kao što vele Grci: - Tko o čemu, a ti o psihijatriji ;P
Tsk-tsk-tsk, čovjek se za riječ veže, a vol za rogove
a I nemam zeluca vise
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Ecija gola omotana u zastavu
» ''Mlada danska političarka fotkala se potpuno gola, a Instagram joj je pun seksi poza''
» Frljić doista pretjerao:'Gola žena u hidžabu iz spolovila vadi državnu zastavu,a Isus silazi sa križa da bi je silovao'!
» GOLA PEVA O SPERMI
» Da li je Zvezda oštećena kod gola Žirua?
» ''Mlada danska političarka fotkala se potpuno gola, a Instagram joj je pun seksi poza''
» Frljić doista pretjerao:'Gola žena u hidžabu iz spolovila vadi državnu zastavu,a Isus silazi sa križa da bi je silovao'!
» GOLA PEVA O SPERMI
» Da li je Zvezda oštećena kod gola Žirua?
Page 6 of 7