Marin Miletić: Mrzitelji svetog Leopolda
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Marin Miletić: Mrzitelji svetog Leopolda
si bil pa se vrnul?pismejker wrote:To ne postoji...slidingdoorsoperator wrote:Fénix wrote:
ja slavim život a ne smrt.
Vječni odnosno onaj u onostranosti. Ali ajde ti to objasni profesionalnim glupanima.
Guest- Guest
Zapad je degeneriran, to je općepoznato...
Zapadnjaci tako upražnjavaju i jogu, katolici, protesanti, ateisti, ne znajući da je joga hinduistička duhovna disciplina...
Zapadnjaci tako upražnjavaju i jogu, katolici, protesanti, ateisti, ne znajući da je joga hinduistička duhovna disciplina...
Pa pricao sam jednom,no gdje odrediti granicu...uglavnom,osjecaj,ako se tako uopcem oze nazvati nistavnosti..bio u najblizem stanju smrti 1.45 minuta,a kao da je proslo nekoliko minuta..Noor wrote:si bil pa se vrnul?pismejker wrote:To ne postoji...slidingdoorsoperator wrote:Fénix wrote:
Vječni odnosno onaj u onostranosti. Ali ajde ti to objasni profesionalnim glupanima.
Guest- Guest
i to je podloga za tvrditi...što?pismejker wrote:Pa pricao sam jednom,no gdje odrediti granicu...uglavnom,osjecaj,ako se tako uopcem oze nazvati nistavnosti..bio u najblizem stanju smrti 1.45 minuta,a kao da je proslo nekoliko minuta..Noor wrote:si bil pa se vrnul?pismejker wrote:To ne postoji...slidingdoorsoperator wrote:Fénix wrote:
Guest- Guest
Totenkopf wrote:Zapad je degeneriran, to je općepoznato...
Pa sad...rezultat mi se svakako svidja s obzirom na onaj fizicki dio...
Guest- Guest
nema tam onis Noor,nis..praznina,empty,nema misli,nema nicega..no sve nekako prijeteci djeluje..uffff..mozda sam bio u Purgatoriju...Noor wrote:i to je podloga za tvrditi...što?pismejker wrote:Pa pricao sam jednom,no gdje odrediti granicu...uglavnom,osjecaj,ako se tako uopcem oze nazvati nistavnosti..bio u najblizem stanju smrti 1.45 minuta,a kao da je proslo nekoliko minuta..Noor wrote:si bil pa se vrnul?pismejker wrote:To ne postoji...slidingdoorsoperator wrote:
Guest- Guest
ovaj gluteus sasvim sigurno nije rezultat ni joge ni bilo koje druge duhovne discipline
Guest- Guest
"Onome tko vjeruje, objašnjenja nisu potrebna. Onome tko ne vjeruje, objašnjenja nisu moguća."slidingdoorsoperator wrote:Fénix wrote:
Čemu uopće trud, lakše je New Age i svoju 'teologiju' prosipati. Štoviše, na tome si osnuješ vlastitu sektu ajnc A, jer su sekte i tzv. novi religijski pokreti najunosniji biznis od 20. stoljeća do danas. Duhovnost bez apsolutne istine, dogmi, morala.
Guest- Guest
ček malo...gdje "tam"?pismejker wrote:nema tam onis Noor,nis..praznina,empty,nema misli,nema nicega..no sve nekako prijeteci djeluje..uffff..mozda sam bio u Purgatoriju...Noor wrote:i to je podloga za tvrditi...što?pismejker wrote:Pa pricao sam jednom,no gdje odrediti granicu...uglavnom,osjecaj,ako se tako uopcem oze nazvati nistavnosti..bio u najblizem stanju smrti 1.45 minuta,a kao da je proslo nekoliko minuta..Noor wrote:si bil pa se vrnul?pismejker wrote:
To ne postoji...
Guest- Guest
pismejker wrote:To ne postoji...slidingdoorsoperator wrote:Fénix wrote:
Točno. To ne postoji. Jer je vječnost religijski odnosno filozofijski ili preciznije rečeno teologijski pojam koji se ne odnosi na postojanje kakvo je moguće samo u prostorvremenu našeg svemira ili u nekoj od multiverse opcija.
Dakle, temeljna je osobina vječnosti neograničenost prostorvremenom i ostalim fizikalnim kategorijama odnosno izdvojenosti izvan istih.
Takvu definiciju imaš i na wiki i nije problem doći do nje, ja sam samo dodao svoja objašnjenja.
Vječnost nije moguće svesti na fizikalnu kategoriju, izmjeriti njene gabarite, električni otpor, ustanoviti vrstu i količinu zračenja, uočiti njen položaj itd.
Vječnost je čisto kategorija duha odnosno preciznije informacije koja je temeljna sastojnica svakog duha.
Guest- Guest
mmmm,vrhunski Gluteus...svakako yoga rastezanja,popularnog na zapadu...Noor wrote:ovaj gluteus sasvim sigurno nije rezultat ni joge ni bilo koje druge duhovne discipline
Guest- Guest
Totenkopf wrote:joga hinduistička duhovna disciplina...
Također i tehnika psihofizičke relaksacije.
Guest- Guest
Tesko je odrediti Noor,kad doslovno nista ne primas iz fizickog svijeta,niti ti je mozak aktivan,ono cisto rudimentalno,disanje i rad srca..Noor wrote:ček malo...gdje "tam"?pismejker wrote:nema tam onis Noor,nis..praznina,empty,nema misli,nema nicega..no sve nekako prijeteci djeluje..uffff..mozda sam bio u Purgatoriju...Noor wrote:i to je podloga za tvrditi...što?pismejker wrote:Pa pricao sam jednom,no gdje odrediti granicu...uglavnom,osjecaj,ako se tako uopcem oze nazvati nistavnosti..bio u najblizem stanju smrti 1.45 minuta,a kao da je proslo nekoliko minuta..Noor wrote:
si bil pa se vrnul?
Ne smatram to nekim mjestom,vise..sorry,doista mi fali rijeci...ne mogu odabrati prave..
Guest- Guest
Dakle slično dr*anju...slidingdoorsoperator wrote:Totenkopf wrote:joga hinduistička duhovna disciplina...
Također i tehnika psihofizičke relaksacije.
T.- Posts : 17594
2014-04-14
vježbe svakako, ali ne joga.pismejker wrote:mmmm,vrhunski Gluteus...svakako yoga rastezanja,popularnog na zapadu...Noor wrote:ovaj gluteus sasvim sigurno nije rezultat ni joge ni bilo koje druge duhovne discipline
plus prehrana.
Guest- Guest
Tamo jer nisi Ovdje.....a yebajy ga..gdjegod to Tamo bilo..
Guest- Guest
..i saka dobrih gena,i etoc.!!! doista prelijepo za pogledati...Noor wrote:vježbe svakako, ali ne joga.pismejker wrote:mmmm,vrhunski Gluteus...svakako yoga rastezanja,popularnog na zapadu...Noor wrote:ovaj gluteus sasvim sigurno nije rezultat ni joge ni bilo koje druge duhovne discipline
plus prehrana.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:
Vječnost je čisto kategorija duha odnosno preciznije informacije koja je temeljna sastojnica svakog duha.
Ali kako sam danas već napisao na onoj temi o uraganima, postoje itekako uvjerljive fizikalne teorije koja kažu kako je sasvim lako moguće da se u konačnici svaka pojava u svijetu može svesti na - informaciju (Princip holografije, Loop quantum gravity Lee Smolina itd.).
To svakako daje povoda za promišljanje o pravoj prirodi stvarnosti ili kako to čuveni fizičar Brian Greene kaže skrivenoj stvarnosti u svojoj istoimenoj knjizi.
Guest- Guest
znači, nešto nepoznato na ovom svijetu...bit će da je onostrano.pismejker wrote:Tesko je odrediti Noor,kad doslovno nista ne primas iz fizickog svijeta,niti ti je mozak aktivan,ono cisto rudimentalno,disanje i rad srca..Noor wrote:ček malo...gdje "tam"?pismejker wrote:nema tam onis Noor,nis..praznina,empty,nema misli,nema nicega..no sve nekako prijeteci djeluje..uffff..mozda sam bio u Purgatoriju...Noor wrote:i to je podloga za tvrditi...što?pismejker wrote:
Pa pricao sam jednom,no gdje odrediti granicu...uglavnom,osjecaj,ako se tako uopcem oze nazvati nistavnosti..bio u najblizem stanju smrti 1.45 minuta,a kao da je proslo nekoliko minuta..
Ne smatram to nekim mjestom,vise..sorry,doista mi fali rijeci...ne mogu odabrati prave..
Guest- Guest
Noor wrote:
ček malo...gdje "tam"?
Odlično pitanje. Za nešto što je po definiciji izdvojeno iz okova prostorvremena pojmovi tamo, ovdje, ondje, budućnost, prošlost itd. postaju potpuno besmisleni.
Sadašnjost nisam namjerno spomenuo jer se taj pojam u fizikalnom smislu te riječi ionako svodi na odsječak vremena poznat kao Planckovo vrijeme.
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Marin Miletic podnio ostavku na mjesto dopredsjednika MOST-a:"Imajte me u molitvi"
» Marin Miletić i domaća glumica snimljeni u romantičnom zagrljaju u centru Zagreba
» Marin Miletić:'UŽAS!Koga bi to ekipa MOŽEMO danas ubijala i za kakvim vremenima oni to žale?
» Crnci napali Leopolda 2
» ''Pročitali smo cijeli Marakeški sporazum. Ukratko, mrzitelji migranata vam lažu''
» Marin Miletić i domaća glumica snimljeni u romantičnom zagrljaju u centru Zagreba
» Marin Miletić:'UŽAS!Koga bi to ekipa MOŽEMO danas ubijala i za kakvim vremenima oni to žale?
» Crnci napali Leopolda 2
» ''Pročitali smo cijeli Marakeški sporazum. Ukratko, mrzitelji migranata vam lažu''
Page 3 of 5