ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Marin Miletić: Mrzitelji svetog Leopolda

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Marin Miletić: Mrzitelji svetog Leopolda - Page 2 Empty Re: Marin Miletić: Mrzitelji svetog Leopolda

Post by Guest 24/9/2017, 23:30

Eroo wrote:Tko mi kaže da bi trebali primiti u svoju kuću i jednog jedinog izbjeglicu,
poslat ću ga u t.p. materine. To je moj definitivni stav nakon čitanja komentara u Novom listu.

Doči ce ti oni sami..kao i prije 500 godina... :tw :tw :tw

Guest
Guest

Back to top Go down

Marin Miletić: Mrzitelji svetog Leopolda - Page 2 Empty Re: Marin Miletić: Mrzitelji svetog Leopolda

Post by Guest 24/9/2017, 23:33

epikur37 wrote:Yoda koju si cakru otvorio i kakve su akcije na last minute astralna putovanja ;)

Baš se trudi pokazati da se načitao new age kretenarija po kojekakvim alternativnim blogovima i sličnim internet stranicama. Sigurno takve spike pokušava prodati i curama po kafićima, ali teško da mu dobro ide, ekstremno je netalentiran.
Karma cola internet istočnjak.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 24/9/2017, 23:36

pismejker wrote:
Eroo wrote:Tko mi kaže da bi trebali primiti u svoju kuću i jednog jedinog izbjeglicu,
poslat ću ga u t.p. materine. To je moj definitivni stav nakon čitanja komentara u Novom listu.

Misliš kao i tvoji?
Čovječe, poštujte  naše običaje, ako ih ne možete prihvatiti, ili  otiđite u miru. Široko vam polje.
Je li vas netko prisilno drži tu?
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 24/9/2017, 23:38

slidingdoorsoperator wrote:
epikur37 wrote:Yoda koju si cakru otvorio i kakve su akcije na last minute astralna putovanja ;)

Baš se trudi pokazati da se načitao new age kretenarija po kojekakvim alternativnim blogovima i sličnim internet stranicama. Sigurno takve spike pokušava prodati i curama po kafićima, ali teško da mu dobro ide, ekstremno je netalentiran.
Lakše je pitati što je bilo na jelovniku zadnjih 60 dana i je li uključena junetina ili teletina. :)  Ili možda Sai Babin pepeo...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/9/2017, 23:38

epikur37 wrote:a

a
 dva ateista neznaju da li bi pišali ili kakali :U
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 24/9/2017, 23:38

pismejker wrote:
uz to Bog je zabranio idolopoklonstvo..sto je saovim katolicima povr Pape? retardirani pa ignoriraju jednu od vaznijih bozjih zapovijedi??
Neuk si, a tu ti ni dragi Bog ne može pomoći, jer je do tebe. .
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 24/9/2017, 23:39

Pinochet wrote:
epikur37 wrote:a

a
 dva ateista neznaju da li bi pišali ili kakali :U

Opet projiciraš svoje katastrofalno stanje uma na druge. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/9/2017, 23:40

Fénix wrote:  
Lakše je pitati što je bilo na jelovniku zadnjih 60 dana i je li uključena junetina ili teletina. :)  Ili možda Sai Babin pepeo...
zar si i ti štovatelj demona i pripadnik kulta smrti=
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/9/2017, 23:41

Fénix wrote:
Ili možda Sai Babin pepeo...

A tek Sai Babina, kad ga već spominješ, materijalizacija predmeta!
Lošije mađioničarske trikove nisam vidio desetljećima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/9/2017, 23:42

ovo je religijska čakra...tamo na Neni Bakiću mu se otvorila i domoljubna
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/9/2017, 23:42

hahhaahaha noor dobra dobra :) :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/9/2017, 23:43

Pinochet wrote:hahhaahaha noor dobra dobra :) :)
aj još koju, ne budi taki :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/9/2017, 23:43

Pinochet wrote:
Fénix wrote:  
zar si i ti štovatelj demona i pripadnik kulta smrti=
Za razliku od vas izgubljenih jadnika koji shvaćate kako ste u životu potpuno nebitni, ja slavim život a ne smrt. :)  Meni nikad bolje nije bilo nego zadnjih godinu dana.

Kad dođe vrijeme, tražiš ćeš pomoć. I dobit ćeš je, budi u to siguran. Ako je ne budeš tražio, e onda znaš što ti slijedi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/9/2017, 23:45

jado ti je u gačama
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/9/2017, 23:47

Eroo wrote:
pismejker wrote:

Misliš kao i tvoji?
Čovječe, poštujte  naše običaje, ako ih ne možete prihvatiti, ili  otiđite u miru. Široko vam polje.
Je li vas netko prisilno drži tu?
Ma nismo ti mi problem Ero,nego ovi Kozojebi..Ne pitaju ti oni bas za domace obicaje ..Evo,u Svabiji im nije pravo sto nemaju ista prava kao i autohtoni svabi...mos misliti??

a ja jos moram cekati 3 godine do drzavljanstva.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/9/2017, 23:48

Ma mozete se vi zajebavati...Vjernici ili ne,demonske,astralne sile i negativna energija postoje...i sa time se nije zajebavati.. :starac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/9/2017, 23:49

Fénix wrote:
Ili možda Sai Babin pepeo...

A tek Sai Babina, kad ga već spominješ, materijalizacija predmeta!
Lošije mađioničarske trikove nisam vidio desetljećima.
Ti ljudi što su ga slijedili, nisu baš dobro prošli. Barem za one koje sam čuo iz svog grada. No slobodna volja pa lutaj.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/9/2017, 23:49

Inače kad sam već spomenuo Karma cola pojam, riječ je o ruganju izvornih hindusa, onih iz Indije, zapadnjacima iz Stockholma koji se furaju na hinduizam i koje su shodno njihovom mentalnom stanju prozvali Karma cola hindusima.
Usput su im objasnili da hinduizam nije religija, nije čak niti skup religija, kako se to često misli, nego je riječ o načinu života.
Također i da se reinkarnacija ne odnosi na beskonačno postojanje njihovog materijalnog tijela u svijetu, što se trulim lešinama i nakazama sa zapada jako sviđa, nego da je riječ o nekoj vrsti istočne verzije pakla, ili u najboljem slučaju čistilišta, te je pravi cilj reinkarnacije zapravo prestati se neprestano reinkarnirati i izaći iz kruga samsare te postati jedno sa Bogom na taj način odriješenja, spasenja odnosno mokše.
Ali zapadnjački pomodarski retardi ništa od toga nisu uspjeli shvatiti.
Jedino što je kod njih beskonačno je njihova glupost udružena sa bolesnim neznanjem.

Last edited by slidingdoorsoperator on 24/9/2017, 23:52; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/9/2017, 23:52

Fénix wrote:  
ja slavim život a ne smrt. :)  

Vječni odnosno onaj u onostranosti. Ali ajde ti to objasni profesionalnim glupanima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/9/2017, 23:54

Fénix wrote:  

Vječni odnosno onaj u onostranosti. Ali ajde ti to objasni profesionalnim glupanima.
To ne postoji... :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/9/2017, 23:55

pismejker wrote:
Fénix wrote:  

To ne postoji... :clown
si bil pa se vrnul?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics