''MLADA PRIPADNICA DESNE STRANKE Kako je lezbijka koja sa ženom ima dvoje djece postala zaštitno lice ksenofobne njemačke političke stranke AfD?''
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: ''MLADA PRIPADNICA DESNE STRANKE Kako je lezbijka koja sa ženom ima dvoje djece postala zaštitno lice ksenofobne njemačke političke stranke AfD?''
a, nisi me na vrime upozori. da jesi, jo ne bi sudjelovo u ruglu.red wolf wrote:Jer si zaslužio...Što ste od ovog svijeta napravili? Ruglo...aben wrote:zoč mi unda grubo govoriš?red wolf wrote:Iskreno sam ti se zahvalio ljudska budaletino...aben wrote:oh, jo sun misli da mi se iskreno zahvaljuješ,red wolf wrote:
hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...O budaletino ljudska...
you dog, you
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Re: ''MLADA PRIPADNICA DESNE STRANKE Kako je lezbijka koja sa ženom ima dvoje djece postala zaštitno lice ksenofobne njemačke političke stranke AfD?''
Ja samo promatram...aben wrote:a, nisi me na vrime upozori. da jesi, jo ne bi sudjelovo u ruglu.red wolf wrote:Jer si zaslužio...Što ste od ovog svijeta napravili? Ruglo...aben wrote:zoč mi unda grubo govoriš?red wolf wrote:Iskreno sam ti se zahvalio ljudska budaletino...aben wrote:
oh, jo sun misli da mi se iskreno zahvaljuješ,
you dog, you
red wolf-
2016-02-10
i grubo govorišred wolf wrote:Ja samo promatram...aben wrote:a, nisi me na vrime upozori. da jesi, jo ne bi sudjelovo u ruglu.red wolf wrote:Jer si zaslužio...Što ste od ovog svijeta napravili? Ruglo...aben wrote:zoč mi unda grubo govoriš?red wolf wrote:
Iskreno sam ti se zahvalio ljudska budaletino...
2014-04-16
hahahahahahahahahahahahahahahahaaben wrote:i grubo govorišred wolf wrote:Ja samo promatram...aben wrote:a, nisi me na vrime upozori. da jesi, jo ne bi sudjelovo u ruglu.red wolf wrote:Jer si zaslužio...Što ste od ovog svijeta napravili? Ruglo...aben wrote:
zoč mi unda grubo govoriš?
red wolf-
2016-02-10
Lezbijke treba yebati,one mladje i ljepse..
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvatskim suverenistima pridružile se još tri desne stranke, na sastanku bio i Škoro
» Grčka treba nove političke stranke
» Najjače političke stranke u velikom dvoboju programa
» Erdogan zabranjuje kurdske političke stranke u Turskoj
» NI DA SAM KRUHA GLADAN”: Estradnjaci odreda odbijaju pjevati za političke stranke
» Grčka treba nove političke stranke
» Najjače političke stranke u velikom dvoboju programa
» Erdogan zabranjuje kurdske političke stranke u Turskoj
» NI DA SAM KRUHA GLADAN”: Estradnjaci odreda odbijaju pjevati za političke stranke
Page 3 of 3