''MLADA PRIPADNICA DESNE STRANKE Kako je lezbijka koja sa ženom ima dvoje djece postala zaštitno lice ksenofobne njemačke političke stranke AfD?''
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: ''MLADA PRIPADNICA DESNE STRANKE Kako je lezbijka koja sa ženom ima dvoje djece postala zaštitno lice ksenofobne njemačke političke stranke AfD?''
Istočna njemačka 23%za afd
http://www.blic.rs/vesti/svet/uzivo-bez-velike-koalicije-blic-u-nemackoj-fijasko-velikih-partija-nacisti-ponovo/z0w2cmw
http://www.blic.rs/vesti/svet/uzivo-bez-velike-koalicije-blic-u-nemackoj-fijasko-velikih-partija-nacisti-ponovo/z0w2cmw
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: ''MLADA PRIPADNICA DESNE STRANKE Kako je lezbijka koja sa ženom ima dvoje djece postala zaštitno lice ksenofobne njemačke političke stranke AfD?''
21,5%" afd u istočnoj Njemačkoj
http://www.blic.rs/vesti/svet/ponovo-se-uzdize-berlinski-zid-ove-brojke-najbolje-oslikavaju-duboke-podele-istoka-i/t2rfgjd
http://www.blic.rs/vesti/svet/ponovo-se-uzdize-berlinski-zid-ove-brojke-najbolje-oslikavaju-duboke-podele-istoka-i/t2rfgjd
2014-04-11
Svako peti pa i jače
Odlično
Odlično
2014-04-11
red wolf wrote:http://www.jutarnji.hr/life/zivotne-price/mlada-pripadnica-desne-stranke-kako-je-lezbijka-koja-sa-zenom-ima-dvoje-djece-postala-zastitno-lice-ksenofobne-njemacke-politicke-stranke-afd/6579675/
Što je je...Moderna desnica...
normalne lezbe i pederi su desničari jer ne žele da im kozojebi proglase šerijat, jednostavno
prvo bi krenio s oralnom terapijom, a ako pacijentica bude pokazvala znakove oporavka odmah nakon toga vaginalna fortered wolf wrote:Postaje sve zanimljivije...Otvori mi svoj um...Daj mi ono što tako dugo skrivaš u sebi...hehehehehehehehehehehehehemutava baštarda wrote:nisi me razumio, volio bi neku dobru lezbu izvesti na pravi put, kroz više terapija...red wolf wrote:Auuuuu...Ovo je postalo zabavno...Desničari kreću u obranu do jučer neobranjivog...hahahahahahahahahahahahahahahamutava baštarda wrote:simpatiziram lezbe, a dotična šinjorina s obzirom na političku orjentaciju sigurno svoj seksualni život drži unutar 4 zida, a ne paradira po gradu...
Last edited by mutava baštarda on 24/9/2017, 20:45; edited 1 time in total
C S U popušio u Bavarskoj, dobili 38%glasova od prijašnjih 50%,sam Horst izjavljuje da je to radi imigranata
Bravo afd
Bravo afd
2014-04-11
Dobro došao u kaos...Mali savjet...Pročitaj pismo od Alberta Pike-a, onaj dio nakon drugog svjetskog rata...Onda se savjetuj s kolegicom Zrinkom...hahahahahahahahahahahahahahahahamarcellus wrote:red wolf wrote:http://www.jutarnji.hr/life/zivotne-price/mlada-pripadnica-desne-stranke-kako-je-lezbijka-koja-sa-zenom-ima-dvoje-djece-postala-zastitno-lice-ksenofobne-njemacke-politicke-stranke-afd/6579675/
Što je je...Moderna desnica...
normalne lezbe i pederi su desničari jer ne žele da im kozojebi proglase šerijat, jednostavno
red wolf-
2016-02-10
Pike je Samo pročitati podatke iz u budućnosti
Kao ja
To svaki pravi ilumonat ZNA
Kao ja
To svaki pravi ilumonat ZNA
2014-04-11
Nastavi mi otvarati svoj desničarski um...Oh, ima toga puno zanimljivog...mutava baštarda wrote:prvo bi krenio s oralnom terapijom, a ako pacijentica bude pokazvala znakove oporavka odmah nakon toga vaginalna fortered wolf wrote:Postaje sve zanimljivije...Otvori mi svoj um...Daj mi ono što tako dugo skrivaš u sebi...hehehehehehehehehehehehehemutava baštarda wrote:nisi me razumio, volio bi neku dobru lezbu izvesti na pravi put, kroz više terapija...red wolf wrote:Auuuuu...Ovo je postalo zabavno...Desničari kreću u obranu do jučer neobranjivog...hahahahahahahahahahahahahahahamutava baštarda wrote:simpatiziram lezbe, a dotična šinjorina s obzirom na političku orjentaciju sigurno svoj seksualni život drži unutar 4 zida, a ne paradira po gradu...
red wolf-
2016-02-10
ako misliš drkati na moje poruke zavrnut ću ti vratom...red wolf wrote:Nastavi mi otvarati svoj desničarski um...Oh, ima toga puno zanimljivog...mutava baštarda wrote:prvo bi krenio s oralnom terapijom, a ako pacijentica bude pokazvala znakove oporavka odmah nakon toga vaginalna fortered wolf wrote:Postaje sve zanimljivije...Otvori mi svoj um...Daj mi ono što tako dugo skrivaš u sebi...hehehehehehehehehehehehehemutava baštarda wrote:nisi me razumio, volio bi neku dobru lezbu izvesti na pravi put, kroz više terapija...red wolf wrote:
Auuuuu...Ovo je postalo zabavno...Desničari kreću u obranu do jučer neobranjivog...hahahahahahahahahahahahahahaha
Ah ne...Ja sam uvijek volio izvlačiti iz ljudi ono ''najbolje''...mutava baštarda wrote:ako misliš drkati na moje poruke zavrnut ću ti vratom...red wolf wrote:Nastavi mi otvarati svoj desničarski um...Oh, ima toga puno zanimljivog...mutava baštarda wrote:prvo bi krenio s oralnom terapijom, a ako pacijentica bude pokazvala znakove oporavka odmah nakon toga vaginalna fortered wolf wrote:Postaje sve zanimljivije...Otvori mi svoj um...Daj mi ono što tako dugo skrivaš u sebi...hehehehehehehehehehehehehemutava baštarda wrote:
nisi me razumio, volio bi neku dobru lezbu izvesti na pravi put, kroz više terapija...
red wolf-
2016-02-10
jo mislin da si ti uvjerljivo nojveća budalina na ovin forumu.red wolf wrote:Ah ne...Ja sam uvijek volio izvlačiti iz ljudi ono ''najbolje''...mutava baštarda wrote:ako misliš drkati na moje poruke zavrnut ću ti vratom... :D:red wolf wrote:Nastavi mi otvarati svoj desničarski um...Oh, ima toga puno zanimljivog...mutava baštarda wrote:prvo bi krenio s oralnom terapijom, a ako pacijentica bude pokazvala znakove oporavka odmah nakon toga vaginalna forte :D:red wolf wrote:
Postaje sve zanimljivije...Otvori mi svoj um...Daj mi ono što tako dugo skrivaš u sebi...hehehehehehehehehehehehehe
pokušavan se sititi nekoga ki bi te zamini na vrhu, al ne morin se sititi nikoga. njanci iknar ti ni do kolena, ni satnik, ni tane, ni goci...je ki zno nekoga ki bi sokratu oduze tron?
2014-04-16
Zahvaljujem ti se na ovim riječima...Zaista hvala.aben wrote:jo mislin da si ti uvjerljivo nojveća budalina na ovin forumu.red wolf wrote:Ah ne...Ja sam uvijek volio izvlačiti iz ljudi ono ''najbolje''...mutava baštarda wrote:ako misliš drkati na moje poruke zavrnut ću ti vratom...red wolf wrote:Nastavi mi otvarati svoj desničarski um...Oh, ima toga puno zanimljivog...mutava baštarda wrote:
prvo bi krenio s oralnom terapijom, a ako pacijentica bude pokazvala znakove oporavka odmah nakon toga vaginalna forte
pokušavan se sititi nekoga ki bi te zamini na vrhu, al ne morin se sititi nikoga. njanci iknar ti ni do kolena, ni satnik, ni tane, ni goci...je ki zno nekoga ki bi sokratu oduze tron?
red wolf-
2016-02-10
nema beda
2014-04-16
Ovo je kataklizma desničara...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...O budaletino ljudska...aben wrote:nema beda
red wolf-
2016-02-10
oh, jo sun misli da mi se iskreno zahvaljuješ,red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...O budaletino ljudska...aben wrote:nema beda
you dog, you
2014-04-16
Iskreno sam ti se zahvalio ljudska budaletino...aben wrote:oh, jo sun misli da mi se iskreno zahvaljuješ,red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...O budaletino ljudska...aben wrote:nema beda
you dog, you
red wolf-
2016-02-10
zoč mi unda grubo govoriš?red wolf wrote:Iskreno sam ti se zahvalio ljudska budaletino...aben wrote:oh, jo sun misli da mi se iskreno zahvaljuješ,red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...O budaletino ljudska...aben wrote:nema beda
you dog, you
2014-04-16
Jer si zaslužio...Što ste od ovog svijeta napravili? Ruglo...aben wrote:zoč mi unda grubo govoriš?red wolf wrote:Iskreno sam ti se zahvalio ljudska budaletino...aben wrote:oh, jo sun misli da mi se iskreno zahvaljuješ,red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...O budaletino ljudska...aben wrote:nema beda
you dog, you
red wolf-
2016-02-10
a, nisi me na vrime upozori. da jesi, jo ne bi sudjelovo u ruglu.red wolf wrote:Jer si zaslužio...Što ste od ovog svijeta napravili? Ruglo...aben wrote:zoč mi unda grubo govoriš?red wolf wrote:Iskreno sam ti se zahvalio ljudska budaletino...aben wrote:oh, jo sun misli da mi se iskreno zahvaljuješ,red wolf wrote:
hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...O budaletino ljudska...
you dog, you
2014-04-16
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvatskim suverenistima pridružile se još tri desne stranke, na sastanku bio i Škoro
» Grčka treba nove političke stranke
» Najjače političke stranke u velikom dvoboju programa
» Erdogan zabranjuje kurdske političke stranke u Turskoj
» NI DA SAM KRUHA GLADAN”: Estradnjaci odreda odbijaju pjevati za političke stranke
» Grčka treba nove političke stranke
» Najjače političke stranke u velikom dvoboju programa
» Erdogan zabranjuje kurdske političke stranke u Turskoj
» NI DA SAM KRUHA GLADAN”: Estradnjaci odreda odbijaju pjevati za političke stranke
Page 2 of 3