Film o Mijatu Tomiću
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Film o Mijatu Tomiću
Bez Toni Montana.jastreb wrote:Dobro. Ti imaš sasvim drugi ukus kad je Yu rock u pitanju. Vi ste se furali uglavnom na one BG šupke(EKV,Disciplina kičme,Partibrejkersi,pa čak i Toni Montano )Stanojko wrote:jastreb wrote:Ma kako nije???vuksadinare wrote:jastreb wrote:
Snimili su tada jedan od boljih albuma "Priča o ljubavi obično ugnjavi" sa hitovima Avionu slomiću ti krila,Napolju, Oko mene,Ko te ljubi dok sam ja na straži itd.
Ni danas nema mladog čovjeka koji ne zna pjesmu Avionu slomiću ti krila.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Film
» Promo film ‘Dubrovnik Riviera’ wins at 2019 New York Festivals® International TV & Film Awards
» ljubavno pismo tomiću
» HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO TOMIĆU: ‘Tomićeve su izjave na tragu njegovih dosadašnjih osobnih uvreda’
» JOŠKO VLAŠIĆ ODGOVORIO TOMIĆU 'Pokušavate pojednostaviti Blankin odnos s Bogom i raskrinkati ga pred ljudima'
» Promo film ‘Dubrovnik Riviera’ wins at 2019 New York Festivals® International TV & Film Awards
» ljubavno pismo tomiću
» HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO TOMIĆU: ‘Tomićeve su izjave na tragu njegovih dosadašnjih osobnih uvreda’
» JOŠKO VLAŠIĆ ODGOVORIO TOMIĆU 'Pokušavate pojednostaviti Blankin odnos s Bogom i raskrinkati ga pred ljudima'
Page 8 of 8