Film o Mijatu Tomiću
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Film o Mijatu Tomiću
ljevicari sve rade profesionalno..ajd u kurac...ahahahadebotoijusto wrote:simpaticno , podrska amaterizmu
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Šteta loše produkcije, moglo bi se na tu temu snimiti jedan dobar akcijski...
ne mijat tomic je bio hrvat...po tebi niko nije bio hrvat...zlo mi jejastreb wrote:Mijat Tomić je bio Srbin.
2015-09-08
jastreb wrote:Mijat Tomić je bio Srbin.
i obrezan macem od 6 kg.
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Mijat_Tomi%C4%87
2015-09-08
Tomića ima i Hrvata i Srba. Jel bio katolik ili pravoslavac?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
katolik...tomislav grad...gornje brisevo katolicko seloepikur37 wrote:Tomića ima i Hrvata i Srba. Jel bio katolik ili pravoslavac?
2015-09-08
vuksadinare wrote:katolik...tomislav grad...gornje brisevo katolicko seloepikur37 wrote:Tomića ima i Hrvata i Srba. Jel bio katolik ili pravoslavac?
Onda Hrvat za razliku od vas srba iz vlahorije :D
2015-08-06
pardon gornji brisnik...u susjedstvu su mu mamici...mislim selo odakle je mamic
2015-09-08
....ej seronjo srpski...odjebi...sve ujebes..jebome irud pronaci cu te u zadru ako ne ja moji pajtosi..bjezat ces u brcko naglavacke.....epikur37 wrote:vuksadinare wrote:katolik...tomislav grad...gornje brisevo katolicko seloepikur37 wrote:Tomića ima i Hrvata i Srba. Jel bio katolik ili pravoslavac?
2015-09-08
vuksadinare wrote:....ej seronjo srpski...odjebi...sve ujebes..jebome irud pronaci cu te u zadru ako ne ja moji pajtosi..bjezat ces u brcko naglavacke.....epikur37 wrote:vuksadinare wrote:katolik...tomislav grad...gornje brisevo katolicko seloepikur37 wrote:Tomića ima i Hrvata i Srba. Jel bio katolik ili pravoslavac?
Nisi baš raspoložen danas....
Bolje te preskočit, izgorit će mi paprike.
Glede filma, mislimd a malo prekasno afirmiramo antiosmansku baštinu....prepustili smo je srbima odavno.
2015-08-06
odakle crpiš ovakve informacije?jastreb wrote:Mijat Tomić je bio Srbin.
Guest- Guest
jastrebe, po tebi je i Lika srpska...sudeći po ovom od sinoć
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t21449-ljubimo-nas-zavicaj-istru-i-jedinu-nam-domovinu-hrvatsku#964045
Borislav Zorić Ličanin (Mazin, 1948.) je srpski pjevač iz Like. Pjeva narodne ličke pjesme uz harmoniku, a tokom ratova raspada SFRJ pjevao je i borbene pjesme u kojima je slavio Republiku Srpsku Krajinu. Prije rata pjevao je na (i)jekavici, a onda je prešao na ekavicu. Nakon operacije Oluja živi u Beogradu u Srbiji.
Borislav Zorić je tokom karijere pjevao o Tesli (Pjesma Nikoli Tesli), Miloševiću, Dodiku, Karadžiću (Karadžiću srpski sine), Mladiću, Šešelju (kaseta Oj Šešelju spasitelju), Raškoviću, Arkanu, Veljku Milankoviću s Vučjaka itd.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t21449-ljubimo-nas-zavicaj-istru-i-jedinu-nam-domovinu-hrvatsku#964045
Borislav Zorić Ličanin (Mazin, 1948.) je srpski pjevač iz Like. Pjeva narodne ličke pjesme uz harmoniku, a tokom ratova raspada SFRJ pjevao je i borbene pjesme u kojima je slavio Republiku Srpsku Krajinu. Prije rata pjevao je na (i)jekavici, a onda je prešao na ekavicu. Nakon operacije Oluja živi u Beogradu u Srbiji.
Borislav Zorić je tokom karijere pjevao o Tesli (Pjesma Nikoli Tesli), Miloševiću, Dodiku, Karadžiću (Karadžiću srpski sine), Mladiću, Šešelju (kaseta Oj Šešelju spasitelju), Raškoviću, Arkanu, Veljku Milankoviću s Vučjaka itd.
Je li šta u rodu s Antom Tomićem?jastreb wrote:Mijat Tomić je bio Srbin.
Eroo- Posts : 79076
2016-07-22
E isti Turcin koji je ovom napravio prapratatu,napravio je i ovom drugom..Eroo wrote:Je li šta u rodu s Antom Tomićem?jastreb wrote:Mijat Tomić je bio Srbin.
Guest- Guest
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Film
» Promo film ‘Dubrovnik Riviera’ wins at 2019 New York Festivals® International TV & Film Awards
» ljubavno pismo tomiću
» HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO TOMIĆU: ‘Tomićeve su izjave na tragu njegovih dosadašnjih osobnih uvreda’
» JOŠKO VLAŠIĆ ODGOVORIO TOMIĆU 'Pokušavate pojednostaviti Blankin odnos s Bogom i raskrinkati ga pred ljudima'
» Promo film ‘Dubrovnik Riviera’ wins at 2019 New York Festivals® International TV & Film Awards
» ljubavno pismo tomiću
» HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO TOMIĆU: ‘Tomićeve su izjave na tragu njegovih dosadašnjih osobnih uvreda’
» JOŠKO VLAŠIĆ ODGOVORIO TOMIĆU 'Pokušavate pojednostaviti Blankin odnos s Bogom i raskrinkati ga pred ljudima'
Page 1 of 8