Hrvatska ima najsporiji internet
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hrvatska ima najsporiji internet
LOL, hebeš podizanje standarda tvoj je kamen maslina i drača, nek te rani kora kruva, kapja vina zrno soli, nek ti kušin bude stina...
catabbath- Posts : 12438
2015-08-22
Ja radim sam, internet mi služi za e-mail i boli me ku*ac za tvoju tvrtku i IT infrastrukturu...catabbath wrote:Totenkopf wrote:A e, sve veliki stručnjaci što ekonomskog, što informatičkog backgrounda...
A internet im služi kao nama dvojici, za drkanje što po forumu, što za prave...
Te ih strašno muči nedovoljna brzina...
Radim u tvrtki sa cca 300 zaposlenih, nekoliko stotina milijuna kuna prihoda, čitavo poslovanje vezano na IT infrastrukturu, RH naravno. A vi drkađžije budite i dalje pametni :)
T.- Posts : 17595
2014-04-14
tebi ni 1500 mbps nemre pomoćicatabbath wrote:LOL, hebeš podizanje standarda tvoj je kamen maslina i drača, nek te rani kora kruva, kapja vina zrno soli, nek ti kušin bude stina...
Guest- Guest
danni1 wrote:I nekoliko stotina milijuna rashoda i to je to. za godinu dvije i tvoji će šefovi shvatiti da tu kruha nema i preseliti negdje drugdje. Al ne zbog brzine interneta.
Eh eh taj čardak jal. Tvrtka pliva u novcu, gradi se novo sjedište, izgleda da neće ići ća
Totenkopf wrote:Ja radim sam, internet mi služi za e-mail i boli me ku*ac za tvoju tvrtku i IT infrastrukturu...
To šta si ne ide baš najbolje ne znači da moraš srati po usjpešnijima od sebe
catabbath-
2015-08-22
Pa da, i ja sretan.catabbath wrote:LOL, hebeš podizanje standarda tvoj je kamen maslina i drača, nek te rani kora kruva, kapja vina zrno soli, nek ti kušin bude stina...
Ati pametni IT stručnjak pa nesretan i uvijek ćeš bit i umrijet ćeš nezadovoljan i ogorčen. I zato, zakurac ti sva IT industrija i standard kad ne znaš biti sretan.
De izbaci službene podatke o toj tvrci da vidimo prihode i rashode.catabbath wrote:danni1 wrote:I nekoliko stotina milijuna rashoda i to je to. za godinu dvije i tvoji će šefovi shvatiti da tu kruha nema i preseliti negdje drugdje. Al ne zbog brzine interneta.
Eh eh taj čardak jal. Tvrtka pliva u novcu, gradi se novo sjedište, izgleda da neće ići ća
Dećec, uspješni su oni zadovoljni ne oni nezadovoljni.catabbath wrote:Totenkopf wrote:Ja radim sam, internet mi služi za e-mail i boli me ku*ac za tvoju tvrtku i IT infrastrukturu...
To šta si ne ide baš najbolje ne znači da moraš srati po usjpešnijima od sebe
Uspjeh je nešto drugo od onog što ti smatraš uspjehom.
danni1 wrote:Pa da, i ja sretan.
Uspjeti je lako ako si ne postaviš previše visok cilj
danni1 wrote:De izbaci službene podatke o toj tvrci da vidimo prihode i rashode.
Zadržati ću svoju anonimnost
catabbath-
2015-08-22
Pa ima vas 300, ne znimaš me ti. reci koja je tvrtka pa ćemo malo googlaticatabbath wrote:danni1 wrote:De izbaci službene podatke o toj tvrci da vidimo prihode i rashode.
ae, otuđen, frustriran, nesretan i non stop u stresu.danni1 wrote:Pa da, i ja sretan.catabbath wrote:LOL, hebeš podizanje standarda tvoj je kamen maslina i drača, nek te rani kora kruva, kapja vina zrno soli, nek ti kušin bude stina...
Ati pametni IT stručnjak pa nesretan i uvijek ćeš bit i umrijet ćeš nezadovoljan i ogorčen. I zato, zakurac ti sva IT industrija i standard kad ne znaš biti sretan.
Guest- Guest
bitno da je mudrinic poklonio patente
sve za hrvatsku
sve za hrvatsku
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Je, al malo njih to može koliko vidim. Jebeno je kad se čovjek precjenjuje i ne shvaća svoja ograničenja to neminovno vodi do nezadovoljstva i ogorčenosti.catabbath wrote:danni1 wrote:Pa da, i ja sretan.
Uspjeti je lako ako si ne postaviš previše visok cilj
catabbath wrote:LOL, hebeš podizanje standarda tvoj je kamen maslina i drača, nek te rani kora kruva, kapja vina zrno soli, nek ti kušin bude stina...
najjače tu pismu piva sin od bivšeg komuniste, a jedan od najbogatijih HDZovaca u STu :D
naš odgovor na to :D
"nek tebi kušin bude stina , pizda ti materina"
Guest- Guest
Pinochet wrote:"nek tebi kušin bude stina , pizda ti materina"
Ovo je dobar odgovor.
catabbath-
2015-08-22
Ako uspijemo dočekati podatke od googlea za života, obzirom na strašno spor internet...danni1 wrote:Pa ima vas 300, ne znimaš me ti. reci koja je tvrtka pa ćemo malo googlaticatabbath wrote:danni1 wrote:De izbaci službene podatke o toj tvrci da vidimo prihode i rashode.
T.- Posts : 17595
2014-04-14
Ma nije tak spor.Totenkopf wrote:Ako uspijemo dočekati podatke od googlea za života, obzirom na strašno spor internet...danni1 wrote:Pa ima vas 300, ne znimaš me ti. reci koja je tvrtka pa ćemo malo googlaticatabbath wrote:danni1 wrote:De izbaci službene podatke o toj tvrci da vidimo prihode i rashode.
A imamo i vremena još koji sat.
danni1 wrote: Jebeno je kad se čovjek precjenjuje i ne shvaća svoja ograničenja to neminovno vodi do nezadovoljstva i ogorčenosti.
Inače je iz same uvodne tablice razvidno da je npr. internet brži u latviji nego u norveškoj, a unatoč tome norveška ima 5x veći GDP...
Kako ovo objasniti ?
Kako ovo objasniti ?
Daleko ga dovela njegova filozofija.catabbath wrote:danni1 wrote: Jebeno je kad se čovjek precjenjuje i ne shvaća svoja ograničenja to neminovno vodi do nezadovoljstva i ogorčenosti.
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Službeno je, Hrvatska ima najsporiji internet u Europskoj uniji i treći najsporiji u čitavoj Europi
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» pada internet...
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» pada internet...
Page 3 of 5