izbori Njemačka 2017.
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: izbori Njemačka 2017.
Zato šta ako netko nekome takne auto oko mene radi bezveze prvo će imati posla s menom
Ako ga ja ne diram vjeruj mi neće nitko
Teški ustaša
E pa ako ga on ne dira a vidi ga svi se boje
Ako ga ja ne diram vjeruj mi neće nitko
Teški ustaša
E pa ako ga on ne dira a vidi ga svi se boje
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Baš sam sad bacio oko kroz prozor
Mirno Parkiran
Mir i tišina
Mirno Parkiran
Mir i tišina
2014-04-11
I to auto neće nitko taknit
Tko ga takne najeba je
Tko ga takne najeba je
2014-04-11
Postoji pet razloga zašto ga neće nitko taknit a od svih pet najbitniji je taj da je tri metra od mog parkinga
E PA sad ako ga ovi Luđak a to sam ja ne dira onda šta ti imaš
E PA sad ako ga ovi Luđak a to sam ja ne dira onda šta ti imaš
2014-04-11
A ako misliš da ja nisam pravi ustašu
Sad ću pustit Lijepo li je Hrvat biti
Ne na slušalice nego na mobitel
Znači čuje se pedeset metara okolo deset sati navečer
Sad ću pustit Lijepo li je Hrvat biti
Ne na slušalice nego na mobitel
Znači čuje se pedeset metara okolo deset sati navečer
2014-04-11
Lijep auto, svidio mi se onaj natpis 500 zada, uredno ga je parkirao jer sam nekima već lomio retrovizore tu jer ne može hitna proći ako mi oca zaboli
Uredno
Krasno
Dobio si zeleno svijetlo
Zato ga i čuvam
Uredno
Krasno
Dobio si zeleno svijetlo
Zato ga i čuvam
2014-04-11
Ja sam Viking
Ja te retrovizore usred bila dana šakom opalim
Samo lete
E onda mi dođi a tako si parkirao
Ima da i tebe pojedem glupane arogantan i bezobrazni
Sad znaš zašto to auto nitko taka a tko takne NAJEBA JE
Ja te retrovizore usred bila dana šakom opalim
Samo lete
E onda mi dođi a tako si parkirao
Ima da i tebe pojedem glupane arogantan i bezobrazni
Sad znaš zašto to auto nitko taka a tko takne NAJEBA JE
2014-04-11
Meni je mačka izgriza desnu šaku
Ja to nisam ni vidio nego prijatelji kad sam nazdraviti s pivomu
Krste se
Ja ih pitam šta blesite
Šta ti je to s rukom
Koje
TE retrovizore kad ja zdimim to sine leti
Sto kuna na jeftinija pa ti parkiraj
A znaju tko je ali ih je vuna
Ja to nisam ni vidio nego prijatelji kad sam nazdraviti s pivomu
Krste se
Ja ih pitam šta blesite
Šta ti je to s rukom
Koje
TE retrovizore kad ja zdimim to sine leti
Sto kuna na jeftinija pa ti parkiraj
A znaju tko je ali ih je vuna
2014-04-11
Da mi se ne bi još došao žaliti nakon što si onako parkirao
UUUUUUUUUU
UUUUUUUUUU
2014-04-11
U centru kaštel Lukšić samo vam je jedna ulica di se nitko nema muda parkirati usput a i kad to rade nabiju se skroz u kraju
Moja ulica
Već pristupa pakiraju na nogostupu
Nemaju Longy a
Moja ulica
Već pristupa pakiraju na nogostupu
Nemaju Longy a
2014-04-11
Ako Njemački socijaldemokrati doista idu u opoziciju, napravili su veliku stvar. Prije svega to da će ograničiti prostor Alternativi za Njemačku i oduzeti joj primat najjače parlamentarne oporbene stranke i prema tome primat predsjedanja određenim važnim odborima u Bundestagu, kao što je primjerice odbor za financije.
Drugo, pokazuje da su njemački socijaldemokrati prelomili taj sraz želje između ostanka na vlasti i činjenice da sve njihove ideje i sve njihove uspjehe zasjenjuje moćan partner CDU/CSU Angele Merkel i da sve ono što oni dobro naprave u vladajućoj koaliciji u zadnje četiri godine postaje sve bljedunjavije. Zbog toga prolaze sve lošije i lošije na izborima.
Ono što je sasvim izvjesno je takozvana Jamajka koalicija koju bi Merkelini demokršćani sklopili sa Zelenima i Liberalima. Tu se otvara nekoliko pitanja. Prvo koji su koalicijski apetiti i Zelenih i Liberala. Drugo, bi li tu koaliciju destabilizirale sadržajne razlike između dva manja koalicijska partnera ili bi omogućili kancelarki programatski balans, pa bi to sve skupa bilo uspješno. Treće, ministarstvo vanjskih poslova koje pripada koalicijskom partneru, pitanje kako će se predsjednik Liberala odnositi prema tome.
On je već ranije rekao da ga u tom slučaju ministarstvo vanjskih poslova ne zanima, nego ga prije svega zanima ministarstvo financija i ukoliko ga to zanim,a pitanje je koliko će biti kompatabilan s politikama Merkel. Njegov je stav, primjerice da Grčka mora izaći iz eurozone, dok je stav Merkel čvrst da Grčka mora ostati u eurozoni i ona ju je čitavo vrijeme spašavala.
Postoji niz otvorenih pitanja. Ali, rezime izbora u Njemačkoj je da EU i sama Njemačka pluta u bezidejnosti.
Merkel je dobila svoju bitku života koja je započela migrantskom krizom. Sjećamo se da se radilo i o njezinoj ostavci, jer su njezini demokršćani toliko zaglušili prostor političkog centra, da nisu dopustili niti jednoj zdravoj, trećoj mainstream opciji da se razvije. U tom smislu na centru uopće nisu na ovim izborima konkurencije. Alternativa za Njemačku je također jedan loš pokazatelj za Europu. Prije svega govori o jačanju ekstremnih snaga na europskoj političkoj sceni. Dakle, Njemačka upozorava.
Drugo, pokazuje da su njemački socijaldemokrati prelomili taj sraz želje između ostanka na vlasti i činjenice da sve njihove ideje i sve njihove uspjehe zasjenjuje moćan partner CDU/CSU Angele Merkel i da sve ono što oni dobro naprave u vladajućoj koaliciji u zadnje četiri godine postaje sve bljedunjavije. Zbog toga prolaze sve lošije i lošije na izborima.
Ono što je sasvim izvjesno je takozvana Jamajka koalicija koju bi Merkelini demokršćani sklopili sa Zelenima i Liberalima. Tu se otvara nekoliko pitanja. Prvo koji su koalicijski apetiti i Zelenih i Liberala. Drugo, bi li tu koaliciju destabilizirale sadržajne razlike između dva manja koalicijska partnera ili bi omogućili kancelarki programatski balans, pa bi to sve skupa bilo uspješno. Treće, ministarstvo vanjskih poslova koje pripada koalicijskom partneru, pitanje kako će se predsjednik Liberala odnositi prema tome.
On je već ranije rekao da ga u tom slučaju ministarstvo vanjskih poslova ne zanima, nego ga prije svega zanima ministarstvo financija i ukoliko ga to zanim,a pitanje je koliko će biti kompatabilan s politikama Merkel. Njegov je stav, primjerice da Grčka mora izaći iz eurozone, dok je stav Merkel čvrst da Grčka mora ostati u eurozoni i ona ju je čitavo vrijeme spašavala.
Postoji niz otvorenih pitanja. Ali, rezime izbora u Njemačkoj je da EU i sama Njemačka pluta u bezidejnosti.
Merkel je dobila svoju bitku života koja je započela migrantskom krizom. Sjećamo se da se radilo i o njezinoj ostavci, jer su njezini demokršćani toliko zaglušili prostor političkog centra, da nisu dopustili niti jednoj zdravoj, trećoj mainstream opciji da se razvije. U tom smislu na centru uopće nisu na ovim izborima konkurencije. Alternativa za Njemačku je također jedan loš pokazatelj za Europu. Prije svega govori o jačanju ekstremnih snaga na europskoj političkoj sceni. Dakle, Njemačka upozorava.
Guest- Guest
A i ta pristupna
Samo ih gledam
Samo vas gledam
Samo ih gledam
Samo vas gledam
2014-04-11
Hvala Bogu da netko to može reći. To neki ljudi govore 15 godina, ali kao da je to bitno. No kad sve ode k Vragu, e onda će biti uzalud i suze i sve jer će biti prekasno.
U Njemačkoj osim AfD-a je sve ostalo isto i tako će ostati. Matematičkim rječnikom, krivulja ide prema dolje koliko god oni natovarili šminke na sebe kako ide i ići će prema gore što ne odgovara stanju na terenu. Kriza se produbljuje, a elite s druge strane Atlantika, Soros i ekipa sretno trljaju ruke.
Guest- Guest
Fénix wrote:Ako Njemački socijaldemokrati doista idu u opoziciju, napravili su veliku stvar. Prije svega to da će ograničiti prostor Alternativi za Njemačku i oduzeti joj primat najjače parlamentarne oporbene stranke i prema tome primat predsjedanja određenim važnim odborima u Bundestagu, kao što je primjerice odbor za financije.
Njemački SDP je kao naš SDP. totalno zakurac. nemaju nikakvu političku poruku više. u ovo moderno doba kapitalizma, te njihove priče o "radničkim pravima " su totalne gluposti.
prvo, sukob rada i kapitala više ne postoji. za pola prosječne plaće u RH, možeš kupiti PC, i na internetu besplatno skinuti programerske turotirale, i tako možeš postat kapitalist. itd. znanje je najviši kapital, a znanje je veoma dostupno pa skoro i besplatno, samo treba naprezati mozak.
drugo, te šeme "borba za radnička prava" i "otvorene granice" neidu ruku uz ruku - jer otvorene granice stvaraju konkurenciju radnicima.
a treće, ideje poput borbe za prava manjina su totalne gluposti. Sexualne manjine na zapadu su zaštićeni, nitko ih nedira zadnjih 70godina, ne samo da ih ne diraju, nego postaju jedni od nosioca desničarskih stranaka(Milo, ili ova lezba iz AfD). Ostaje im borba za afganistance i somalijce, a ovi nisu baš popularni među širom populacijom.
Kao i naš SDP prdnuli u fenjer.
Guest- Guest
Yoda kužiPinochet wrote:Fénix wrote:Ako Njemački socijaldemokrati doista idu u opoziciju, napravili su veliku stvar. Prije svega to da će ograničiti prostor Alternativi za Njemačku i oduzeti joj primat najjače parlamentarne oporbene stranke i prema tome primat predsjedanja određenim važnim odborima u Bundestagu, kao što je primjerice odbor za financije.
Njemački SDP je kao naš SDP. totalno zakurac. nemaju nikakvu političku poruku više. u ovo moderno doba kapitalizma, te njihove priče o "radničkim pravima " su totalne gluposti.
prvo, sukob rada i kapitala više ne postoji. za pola prosječne plaće u RH, možeš kupiti PC, i na internetu besplatno skinuti programerske turotirale, i tako možeš postat kapitalist. itd. znanje je najviši kapital, a znanje je veoma dostupno pa skoro i besplatno, samo treba naprezati mozak.
drugo, te šeme "borba za radnička prava" i "otvorene granice" neidu ruku uz ruku - jer otvorene granice stvaraju konkurenciju radnicima.
a treće, ideje poput borbe za prava manjina su totalne gluposti. Sexualne manjine na zapadu su zaštićeni, nitko ih nedira zadnjih 70godina, ne samo da ih ne diraju, nego postaju jedni od nosioca desničarskih stranaka(Milo, ili ova lezba iz AfD). Ostaje im borba za afganistance i somalijce, a ovi nisu baš popularni među širom populacijom.
Kao i naš SDP prdnuli u fenjer.
2014-04-11
Da i pocrkat će im biračko tijelo do idućih izbora
Prosjek godina birača u Njemačkoj 52 godine
2014-04-11
Nešto ko Srbi u HrRayMabus wrote:Da i pocrkat će im biračko tijelo do idućih izbora
186 tisuća sve starđad
Nema reprodukcije
Imaju pravo na tri manjinaca ako su 1,5%populacija
Tuđman ih razvalio
2014-04-11
epikur37 wrote:Idemo, Nijemci su nacija duha, ideala i filozofije. Europski heartland neka ponovo iz dubina izvuče ideju, telurični otkucaji neka ponovo počnu kolati Europom...
U boj, u boj....za kontinent svoj :)
90% parlamenta drže liberali i ljevica, tj. svjetonazorski gledano ljevica ima većinu
a vi slavite pobjedu
Guest- Guest
croatia yes wrote:epikur37 wrote:U boj, u boj....za kontinent svoj :)
90% parlamenta drže liberali i ljevica, tj. svjetonazorski gledano ljevica ima većinu
a vi slavite pobjedu
Na koju foru 90%?
Ozbiljno pitam.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:croatia yes wrote:epikur37 wrote:U boj, u boj....za kontinent svoj :)
a vi slavite pobjedu
Na koju foru 90%?
Ozbiljno pitam.
I Bundestag je samo jedan od dva doma parlamenta. Doduše važniji i politički reprezentativniji, ali ipak samo jedan.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» izbori 2017
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» EU izbori : Kalifat Njemačka
» Njemačka: Sutra izbori u pokrajini Schleswig-Holstein
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» EU izbori : Kalifat Njemačka
» Njemačka: Sutra izbori u pokrajini Schleswig-Holstein
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
Page 3 of 4