rusi digli spomenik dvojcu koji je istrijebio više rusa nego hitler, džingis kan, kuga i elektrifikacija zajedno...
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
rusi digli spomenik dvojcu koji je istrijebio više rusa nego hitler, džingis kan, kuga i elektrifikacija zajedno...
https://www.rt.com/politics/404235-stalin-khruschev-and-gorbachev-stand/
FBI 'Ovaj Tito je lažan, pravi je bio viši i nije imao dva prsta'
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/bizarnosti-iz-arhive-americkog-fbi-ja-ovaj-tito-je-lazan-pravi-je-bio-visi-i-nije-imao-dva-prsta/573019/
s druge strane obožavatelji lika i dijela ruskog agenta na čelu balkanskih plemena gube bitku za bitkom i vjerojatno ih se i sam tito iz groba odrekao...
Re: rusi digli spomenik dvojcu koji je istrijebio više rusa nego hitler, džingis kan, kuga i elektrifikacija zajedno...
Zaboravio si spomenuti najvažnije: King is alive! (za neupućene, u pitanju je Elvis, ali ne Costelo, ili ne daj bože Kurtović)mutava baštarda wrote:
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/bizarnosti-iz-arhive-americkog-fbi-ja-ovaj-tito-je-lazan-pravi-je-bio-visi-i-nije-imao-dva-prsta/573019/
s druge strane obožavatelji lika i dijela ruskog agenta na čelu balkanskih plemena gube bitku za bitkom i vjerojatno ih se i sam tito iz groba odrekao...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Re: rusi digli spomenik dvojcu koji je istrijebio više rusa nego hitler, džingis kan, kuga i elektrifikacija zajedno...
barem su ukrainci porušili sve kipove lenjina.. doduše ironično lenjin nije bio loš za ukrainu.. formirao im granice..
staljin ih je ujeba.. možda ne toliko staljin, koliko Berija
Guest- Guest
Svaki narod dobije ono što je zaslužio, u ruskom slučaju Iljiča i Visarionoviča. U našem slučaju...ma bolje da ni ne pričamPinochet wrote:barem su ukrainci porušili sve kipove lenjina.. doduše ironično lenjin nije bio loš za ukrainu.. formirao im granice..
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
to je već pozntoOh_Femder wrote:Zaboravio si spomenuti najvažnije: King is alive! (za neupućene, u pitanju je Elvis, ali ne Costelo, ili ne daj bože Kurtović)mutava baštarda wrote:
možda ako budu postavili 1000 spomenika hrušćovu opet dobiju krim...Pinochet wrote:barem su ukrainci porušili sve kipove lenjina.. doduše ironično lenjin nije bio loš za ukrainu.. formirao im granice..
Jebat ga, kretardiranost. Imamo i mi te .... reču da su antifašisti.
Stribor-
2015-09-22
Ima izreka.."tko ne uci iz povijesti,osudjen je da je ponavlja.." Po meni spomenici nikom zla ne mogu nanijeti,ali mogu podsjecati ljude i na pozitivno,ali i na ono negadivno,gluvo bilo,ponovno se ne dogodilo...
najbolja mi je balkanska pamet koja se usporedjuje sa ruskom...
Guest- Guest
rusi su tu negdje.. kao mi i srbi, sve je to isti mentalitet.. jedina je razlika njih je .. 30puta višepismejker wrote:Ima izreka.."tko ne uci iz povijesti,osudjen je da je ponavlja.." Po meni spomenici nikom zla ne mogu nanijeti,ali mogu podsjecati ljude i na pozitivno,ali i na ono negadivno,gluvo bilo,ponovno se ne dogodilo...
Guest- Guest
NAcionalistički bastion, cijelu Zapadnu Ukrajinu mogu da zahvale upravo STaljinu, plus ono uz moldavsku granicu, plus Zakarpatje. Lenjin im je poklonio cijelu Novorusiju.Pinochet wrote:barem su ukrainci porušili sve kipove lenjina.. doduše ironično lenjin nije bio loš za ukrainu.. formirao im granice..
Zahvaljujući nacional-šovinističkom ludilu, sad su u procesu reverzije, sve što im prirodno ne pripada će i da izgube.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
nije im nitko baš poklonio, ukrainci su bili većina na tom teritoriju.. dapače bili su priej staljinovog genocida većina i kod Kurska čak i do Čečenije. nakon staljinovog genocida(iako je vjerojatno Berija više kriv) , nestaju sa tih prostora a naseljavaju se rusiRingo10 wrote:NAcionalistički bastion, cijelu Zapadnu Ukrajinu mogu da zahvale upravo STaljinu, plus ono uz moldavsku granicu, plus Zakarpatje. Lenjin im je poklonio cijelu Novorusiju.Pinochet wrote:barem su ukrainci porušili sve kipove lenjina.. doduše ironično lenjin nije bio loš za ukrainu.. formirao im granice..
Zahvaljujući nacional-šovinističkom ludilu, sad su u procesu reverzije, sve što im prirodno ne pripada će i da izgube.
jedini što im je realno poklonjen Krim
Guest- Guest
Stari ti si u debelom kurcu...ali doslovno...jesi ti siguran da si katolik?...Ringo10 wrote:NAcionalistički bastion, cijelu Zapadnu Ukrajinu mogu da zahvale upravo STaljinu, plus ono uz moldavsku granicu, plus Zakarpatje. Lenjin im je poklonio cijelu Novorusiju.Pinochet wrote:barem su ukrainci porušili sve kipove lenjina.. doduše ironično lenjin nije bio loš za ukrainu.. formirao im granice..
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
MA kakvog genocida jebo vas više taj genocid, Zapadna Ukrajina je bila pod Poljskom, kakav Berija i kurci palci. Bili većina ne bili, ali Poljaci su ih tretirali ko stoku, a ovi im prvom prilikom vratli groznim klanjima i masovnim ubijanjima.Pinochet wrote:nije im nitko baš poklonio, ukrainci su bili većina na tom teritoriju.. dapače bili su priej staljinovog genocida većina i kod Kurska čak i do Čečenije. nakon staljinovog genocida(iako je vjerojatno Berija više kriv) , nestaju sa tih prostora a naseljavaju se rusiRingo10 wrote:NAcionalistički bastion, cijelu Zapadnu Ukrajinu mogu da zahvale upravo STaljinu, plus ono uz moldavsku granicu, plus Zakarpatje. Lenjin im je poklonio cijelu Novorusiju.Pinochet wrote:barem su ukrainci porušili sve kipove lenjina.. doduše ironično lenjin nije bio loš za ukrainu.. formirao im granice..
jedini što im je realno poklonjen Krim
Ma ja bili su do čečenije, ma do Vladivostoka ... aj ne kenjaj gluposti više majke ti.
2015-09-24
Pinochet wrote:rusi su tu negdje.. kao mi i srbi, sve je to isti mentalitet.. jedina je razlika njih je .. 30puta višepismejker wrote:Ima izreka.."tko ne uci iz povijesti,osudjen je da je ponavlja.." Po meni spomenici nikom zla ne mogu nanijeti,ali mogu podsjecati ljude i na pozitivno,ali i na ono negadivno,gluvo bilo,ponovno se ne dogodilo...
Rus te nece zajebati ni za kakvu lovu..sa njima na bjanko keširam...
A tjesi se da ste isti menthalitet..Rusi meni djeluju kao pripadnici neke vise civilizacije,bar oni koji drze do sebe..Da su isto sto i vi,ne bi imali najvecu Drzavu na svijetu,,.i sve jacu i jacu..
Guest- Guest
Majke mi mile lik nije normalan..mislio da ce hrvatska biti ili . Svicarska i austrija zajedno...koje je droge on u sarajevu pusio...ono lik razocaran..buahahaha...da je slusao icu purgera jos 1989 skuzio bi da je lakovjerniji od mr bina
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Ja samo znam da su isti ti koje ti tako braniš odnosno njihovi bliski preci katoličke crkve uništavali ognjem a katoličku poljsku djecu vješali u grozdovima.vuksadinare wrote:Stari ti si u debelom kurcu...ali doslovno...jesi ti siguran da si katolik?...Ringo10 wrote:NAcionalistički bastion, cijelu Zapadnu Ukrajinu mogu da zahvale upravo STaljinu, plus ono uz moldavsku granicu, plus Zakarpatje. Lenjin im je poklonio cijelu Novorusiju.Pinochet wrote:barem su ukrainci porušili sve kipove lenjina.. doduše ironično lenjin nije bio loš za ukrainu.. formirao im granice..
Jesi li ti siguran da si ti katolik
Last edited by Ringo10 on 23/9/2017, 15:35; edited 1 time in total
2015-09-24
vuksadinare wrote:Stari ti si u debelom kurcu...ali doslovno...jesi ti siguran da si katolik?...Ringo10 wrote:NAcionalistički bastion, cijelu Zapadnu Ukrajinu mogu da zahvale upravo STaljinu, plus ono uz moldavsku granicu, plus Zakarpatje. Lenjin im je poklonio cijelu Novorusiju.Pinochet wrote:barem su ukrainci porušili sve kipove lenjina.. doduše ironično lenjin nije bio loš za ukrainu.. formirao im granice..
Jel to nesto pozitivno ili..???
Guest- Guest
Filozofsko pitanje. Odgovor ne vem.pismejker wrote:vuksadinare wrote:Stari ti si u debelom kurcu...ali doslovno...jesi ti siguran da si katolik?...Ringo10 wrote:NAcionalistički bastion, cijelu Zapadnu Ukrajinu mogu da zahvale upravo STaljinu, plus ono uz moldavsku granicu, plus Zakarpatje. Lenjin im je poklonio cijelu Novorusiju.Pinochet wrote:barem su ukrainci porušili sve kipove lenjina.. doduše ironično lenjin nije bio loš za ukrainu.. formirao im granice..
Znam samo da prema sljedbenicima Bandere i Šukeviča ne gajim ni milijarditi dio promila simpatija.
A takvi danas vladaju Kijevom. Uostalom, svojim tretiranjem nacionalnih manjina, navukli su sebi na vrat i Mađare i Bugare i Rumunje a da Poljake ne spominjemo.
2015-09-24
bosanac katolikvuksadinare wrote:Stari ti si u debelom kurcu...ali doslovno...jesi ti siguran da si katolik?...Ringo10 wrote:NAcionalistički bastion, cijelu Zapadnu Ukrajinu mogu da zahvale upravo STaljinu, plus ono uz moldavsku granicu, plus Zakarpatje. Lenjin im je poklonio cijelu Novorusiju.Pinochet wrote:barem su ukrainci porušili sve kipove lenjina.. doduše ironično lenjin nije bio loš za ukrainu.. formirao im granice..
Guest- Guest
vidi se da im plenković daje savjeteRingo10 wrote:Filozofsko pitanje. Odgovor ne vem.pismejker wrote:vuksadinare wrote:Stari ti si u debelom kurcu...ali doslovno...jesi ti siguran da si katolik?...Ringo10 wrote:NAcionalistički bastion, cijelu Zapadnu Ukrajinu mogu da zahvale upravo STaljinu, plus ono uz moldavsku granicu, plus Zakarpatje. Lenjin im je poklonio cijelu Novorusiju.Pinochet wrote:barem su ukrainci porušili sve kipove lenjina.. doduše ironično lenjin nije bio loš za ukrainu.. formirao im granice..
Znam samo da prema sljedbenicima Bandere i Šukeviča ne gajim ni milijarditi dio promila simpatija.
A takvi danas vladaju Kijevom. Uostalom, svojim tretiranjem nacionalnih manjina, navukli su sebi na vrat i Mađare i Bugare i Rumunje a da Poljake ne spominjemo.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» RUSI POBILI ZA DVA MJESECA VIŠE LJUDI NEGO NACISTI ZA DVIJE GODINE
» Direktor uhljeb koji si je isplatio milijun kuna bonusa mora vratiti i više nego što je uzeo
» Albanci digli spomenik papi Franji u Tirani
» BOGATAŠI BEŽE DUBOKO U KOPNO ZEMLJE! Postoji više teorija zašto se to dešava, a jedna je i više nego zastrašujuća! (VIDEO)
» "Bratstvo": Rusi, Belorusi i Srbi zajedno na "najveće zlo"
» Direktor uhljeb koji si je isplatio milijun kuna bonusa mora vratiti i više nego što je uzeo
» Albanci digli spomenik papi Franji u Tirani
» BOGATAŠI BEŽE DUBOKO U KOPNO ZEMLJE! Postoji više teorija zašto se to dešava, a jedna je i više nego zastrašujuća! (VIDEO)
» "Bratstvo": Rusi, Belorusi i Srbi zajedno na "najveće zlo"
Page 1 of 2