Čirko ugostio ekstremne mađarske desničare, imaju briljantnu socijalističku ideju
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Čirko ugostio ekstremne mađarske desničare, imaju briljantnu socijalističku ideju
Nije bas moj zanr, ali hvala na preporuci >:)Leviathan2 wrote:probaj, ima jos heawenli svord and dragon saber, isto cist dobra serijica, i sto je najbolje nisu duge, 40-50 tak epizoda, taman da ne dopizdimaggie13 wrote:Vidis, nije losa ideja. I ja sam zasicena americkim serijama. Javim dojmove ako stignem pogledat :-))Leviathan2 wrote:wuxia dramamaggie13 wrote:Koji je to zanr? :-)Leviathan2 wrote:
kinesku, ima titl na engleski, pa ja to onda kombiniram :D
http://kissasian.ch/Drama/A-Step-Into-The-Past/Episode-10?id=12487
lik se vrati u proslost i ostane zaglavljen u vrijeme stare kine, upada u nevolje i vadi se iz njih , nije ni humor los
wuxia je u stvari nesto kao drame o vitezovima, kavaljerima i to amoze biti i akcioni
karakteristicno je macevanje i ono kinesko skakutanje hu ha ijauuu
iz pocetka sam se malo snebivao a sad su mi cist ok , bolje u svakom slucaju od meks i spanjolski pa cak i holiwood serija
dopizdilo mi gledat americke serije, uvijek ista shema, reko aj malo da obogatim iskustvo
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Čirko ugostio ekstremne mađarske desničare, imaju briljantnu socijalističku ideju
Ja volim nasilne serije, haha
2014-04-12
daleko je to od svakog podcjenjivanjaLeviathan2 wrote:a sunce ti tvoje podcjenjivacko, da sam malo informatickije pismen sad bi ti postovao sliku mene i mjesalice , to se vidi sa mjeseca da smo nedjeljiviNoor wrote:joj daj prestani s tim mješalicama...ne znaš je ni uključitiLeviathan2 wrote:zato ja malo u jednoj malo u drugoj malo u trecoj pa nazad u prvu i tak, mjenjam baustele a i tip posla, dosadno brate jedno te isto,pismejker wrote:upravo tako...bio ja malo pohodio neke vece firme,,cura me je provela kroz kompletne aktivnosti uprave i procesa proizvodnje,pohvalno rekla da imaju ljude koji rade vise od 20 godina doli u proizvodnji,a ja se sledio....Da imas takvih menthalnih profila koji mogu cijeli zivotni vijek samo rukama raditi grupu jednih te istih pokrete u istom interijeru,punom jedne te iste buke i zvukova...jebatepištolj ucelo..Leviathan2 wrote:
jap, kreiras si sam svoju sudbu, neki dojdu u firmu i tako docekaju pemziju, ono, postanu inventar u firmi, stavi takvog izvan uskog spektra koji radi kurca ne zna,
e jebga majstore, suti i radi sto ti daju
Ne bih nikad u produkciji mogao raditi,pa me ubij...
recimo nije isto picit na mjesalici beton i malter
razumijes sto ocu reci :D
a kruva ti , i imas prekidac, 0 i 1 obicno , moja ima i 2 i 3, trobrzinska
Guest- Guest
LOLmaggie13 wrote:Ja volim nasilne serije, haha
pa imas nasilja
a ak bas oces, ovo ce ti se dopasti, :D
ja neznam ukljucit mjesalicu, a kruva ti, pa od ceg bi zivio, ne valjda od mjesanja na ruke :DNoor wrote:daleko je to od svakog podcjenjivanjaLeviathan2 wrote:a sunce ti tvoje podcjenjivacko, da sam malo informatickije pismen sad bi ti postovao sliku mene i mjesalice , to se vidi sa mjeseca da smo nedjeljiviNoor wrote:joj daj prestani s tim mješalicama...ne znaš je ni uključitiLeviathan2 wrote:zato ja malo u jednoj malo u drugoj malo u trecoj pa nazad u prvu i tak, mjenjam baustele a i tip posla, dosadno brate jedno te isto,pismejker wrote:
upravo tako...bio ja malo pohodio neke vece firme,,cura me je provela kroz kompletne aktivnosti uprave i procesa proizvodnje,pohvalno rekla da imaju ljude koji rade vise od 20 godina doli u proizvodnji,a ja se sledio....Da imas takvih menthalnih profila koji mogu cijeli zivotni vijek samo rukama raditi grupu jednih te istih pokrete u istom interijeru,punom jedne te iste buke i zvukova...jebatepištolj ucelo..
Ne bih nikad u produkciji mogao raditi,pa me ubij...
recimo nije isto picit na mjesalici beton i malter
razumijes sto ocu reci :D
a kruva ti , i imas prekidac, 0 i 1 obicno , moja ima i 2 i 3, trobrzinska
znam vozit viljuskar, znam radit s mikserom, znam radit s kranom i autokranom, znam ukljucit i upravljat liftom na bausteli, sve imam crno na bjelo :D
No, vise malo perfidno nasilje, kao " Kuca od karata"
:-P
2014-04-12
aa nis od toga, u stvari ima serija sa modernom tematikom u tom stilu al to ne gledammaggie13 wrote:A, dobro :-DLeviathan2 wrote:LOLmaggie13 wrote:Ja volim nasilne serije, haha
pa imas nasilja
No, vise malo perfidno nasilje, kao " Kuca od karata"
:-P
Ma nismo :-D
2014-04-12
a jok :D
nema nikog, ko fol subota pa su mozda izasli na ona uzasna druzenja u zivo :D
nema nikog, ko fol subota pa su mozda izasli na ona uzasna druzenja u zivo :D
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
2014-04-12
lijep spot,
nas shushi
nase mansarde
nase slikarske izlozbe
nas helowen
nasi hipsteri
nas zvuk,
nas socijal netvork
nase pivo
nasa dusa,
dusa sarda
nas shushi
nase mansarde
nase slikarske izlozbe
nas helowen
nasi hipsteri
nas zvuk,
nas socijal netvork
nase pivo
nasa dusa,
dusa sarda
Ni blizu...185 i 90 kilograma..no misicav I prilicno teskih kostiju...no aktivan sam svc 24sataRegoč wrote:Opet kasna večera? Pa ti si debel ko Veber!pismejker wrote:Niš..odoh u rerni ispeci papriku i napraviti finu salatu uz peceni krumpir i neku mesinu...Leviathan2 wrote:aj odoh gledat kinesku seriju, jbte dobro mi vec ide kineski, vise od pola kuzim kad pricaju
nekidan naseg kinezica u shopu pozdravim na kineskom i pitam kak je, odmah 30% popusta, coek ko da je vidio brata rodjenog :D
il bar nekog zemu :D
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Raguž u Mostaru ugostio desničare iz Evrope pa poručio da BiH nakon izbora čeka velika kriza
» Rusi imaju novu ideju: Migranti koji su dobili rusko državljanstvo će ići na ratište
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Cirko:'Tomasevic prema Sorosevom planu namjerava Zagreb naseljavati migrantima'
» očekujen da papa spomene socijalističku etničku skupinu
» Rusi imaju novu ideju: Migranti koji su dobili rusko državljanstvo će ići na ratište
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Cirko:'Tomasevic prema Sorosevom planu namjerava Zagreb naseljavati migrantima'
» očekujen da papa spomene socijalističku etničku skupinu
Page 4 of 4