Todorić najavio tužbu protiv Hrvatske: "Vlada mi je ukrala Agrokor, zakon sam potpisao pod prisilom"
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Todorić najavio tužbu protiv Hrvatske: "Vlada mi je ukrala Agrokor, zakon sam potpisao pod prisilom"
banana država
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Todorić najavio tužbu protiv Hrvatske: "Vlada mi je ukrala Agrokor, zakon sam potpisao pod prisilom"
asilovski wrote:Toda jedino dobro govori o lešinarskim fondovima iz SAD koji sa Ramom rade na ogromnoj pljački ali no...
i o tome da su ga s pištoljem u čelo prisilili da potpiše...
osobno nisam siguran hoće li on dobiti tužbe protiv RH ali posve sam siguran da Sberbanka hoće
Todorić se izgubio, svjestan je da ce u zatvor, napad je obrana.
U svojoj pohlepi se izgubio , kupio je pola drzave na kredit, umislio da je kralj, kupovao dvorce i glumio Henrika sa svojom poremećenom obitelji koji su si umislili da su kraljevici . A drzava je garantirala za monstrum koncern i njegovog vlasnika jer ih je kupio uslugama i radnim mjestima. I svi su pristajali na tu igru, dobavljači Kojima nije plaćao robu , HEP kojem nije plaćao struju i ostali jer iza njega stoji drzava . Korumpirani hrvatski političari koji su ga stvorili sad su morali nešto napraviti i napravili su lex agrokor koji opet nema veze s pameću ...
U svojoj pohlepi se izgubio , kupio je pola drzave na kredit, umislio da je kralj, kupovao dvorce i glumio Henrika sa svojom poremećenom obitelji koji su si umislili da su kraljevici . A drzava je garantirala za monstrum koncern i njegovog vlasnika jer ih je kupio uslugama i radnim mjestima. I svi su pristajali na tu igru, dobavljači Kojima nije plaćao robu , HEP kojem nije plaćao struju i ostali jer iza njega stoji drzava . Korumpirani hrvatski političari koji su ga stvorili sad su morali nešto napraviti i napravili su lex agrokor koji opet nema veze s pameću ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
marcellus wrote:asilovski wrote:Toda jedino dobro govori o lešinarskim fondovima iz SAD koji sa Ramom rade na ogromnoj pljački ali no...
osobno nisam siguran hoće li on dobiti tužbe protiv RH ali posve sam siguran da Sberbanka hoće
To nas ne mora zabrijnjavati. Ako Rusi dobiju na sudu, reći ćemo da ne priznajemo odluku suda.
crvenkasti-
2014-04-17
debotoijusto wrote:VLASNIK Agrokora obratio se javnosti priopćenjem i najavio tužbu protiv Hrvatske. Tvrdi da je Lex Agrokor aktivirao pod prisilom i najavljuje pravne korake u zemlji i inozemstvu. Vladu optužuje za nacionalizaciju, otimanje imovine kakvo nije zabilježeno u Europi, a Ramljaka za loše rezultate.
"Nakon nevjerojatnih događaja oko Agrokora po prvi put izlazim u javnost s činjenicama vezanim uz kompaniju i mene osobno. Vjerujem kako se očekuje da ću rasvijetliti sve događaje, a upravo mi je i cilj da u narednim danima i tjednima baš niti jedno pitanje ne ostane neodgovoreno. Razlog mojeg dosadašnjeg neistupanja u javnost je želja da ne učinim nikakvu štetu Agrokoru, zaposlenicima, investitorima ni drugim dionicima dok s timom pravnih, financijskih i drugih stručnjaka ne utvrdim činjenice oko ovog, pokazat će se, najvećeg skandala u novijoj hrvatskoj povijesti.
Na početku 2017. godine, kad smo Agrokor vodili moj management i ja, kompanija je imala čvrst plan za napredak i uspješan rast te isplatu vjerovnika u skladu sa zakonskim obvezama. To je bila politika Agrokora i svih desetljeća postojanja i uspješnog poslovanja.
vise na http://www.index.hr/vijesti/clanak/todoric-najavio-tuzbu-protiv-hrvatske-vlada-mi-je-ukrala-agrokor-zakon-sam-potpisao-pod-prisilom/996156.aspx
Upravo kako sam i najavio svojevremena kako ce se stvari odvijati...
Guest- Guest
svakako je enormnog pritiska bilo..u tim situacijama svatko gleda sebe..marcellus wrote:asilovski wrote:Toda jedino dobro govori o lešinarskim fondovima iz SAD koji sa Ramom rade na ogromnoj pljački ali no...
ako je potpisao bilo sto,cak i pod pritiskom,to treba dokazati,ako se dokaze,RH gubi,ako ne..RH dobiva na sudu..
RH je htjela zadrzati Agrokor,ne dopustiti da Rusi preuzmu koncern,ne vjerujem da je Todoricu bilo do iceg,samo da iskoci iz toga vlaka sto prije..
RH-u ce ostati agrokor,Todi bolje da suti,da ga ne bi pritisli neplacanjem poreza i ostalom,a Rusi ce dobiti ulaz ispod Radara,na kojim god hoce podrucjima investiranja u RH..
Guest- Guest
debotoijusto wrote:VLASNIK Agrokora obratio se javnosti priopćenjem i najavio tužbu protiv Hrvatske. Tvrdi da je Lex Agrokor aktivirao pod prisilom i najavljuje pravne korake u zemlji i inozemstvu. Vladu optužuje za nacionalizaciju, otimanje imovine kakvo nije zabilježeno u Europi, a Ramljaka za loše rezultate.
"Nakon nevjerojatnih događaja oko Agrokora po prvi put izlazim u javnost s činjenicama vezanim uz kompaniju i mene osobno. Vjerujem kako se očekuje da ću rasvijetliti sve događaje, a upravo mi je i cilj da u narednim danima i tjednima baš niti jedno pitanje ne ostane neodgovoreno. Razlog mojeg dosadašnjeg neistupanja u javnost je želja da ne učinim nikakvu štetu Agrokoru, zaposlenicima, investitorima ni drugim dionicima dok s timom pravnih, financijskih i drugih stručnjaka ne utvrdim činjenice oko ovog, pokazat će se, najvećeg skandala u novijoj hrvatskoj povijesti.
Na početku 2017. godine, kad smo Agrokor vodili moj management i ja, kompanija je imala čvrst plan za napredak i uspješan rast te isplatu vjerovnika u skladu sa zakonskim obvezama. To je bila politika Agrokora i svih desetljeća postojanja i uspješnog poslovanja.
vise na http://www.index.hr/vijesti/clanak/todoric-najavio-tuzbu-protiv-hrvatske-vlada-mi-je-ukrala-agrokor-zakon-sam-potpisao-pod-prisilom/996156.aspx
dakle ima li kraja ljudskom bezobrazluku .... da se zapitaš jel lud, glup, psihopatičan sa teškim poremećajem popraćenim tipa deluzije grande.
A ova glupa država koja ima bezbroj osnova da ga strpa u pritvor do podizanja bezbroj optužnica ..... ma, zec gadiš mi se .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
orion wrote:debotoijusto wrote:VLASNIK Agrokora obratio se javnosti priopćenjem i najavio tužbu protiv Hrvatske. Tvrdi da je Lex Agrokor aktivirao pod prisilom i najavljuje pravne korake u zemlji i inozemstvu. Vladu optužuje za nacionalizaciju, otimanje imovine kakvo nije zabilježeno u Europi, a Ramljaka za loše rezultate.
dakle ima li kraja ljudskom bezobrazluku .... da se zapitaš jel lud, glup, psihopatičan sa teškim poremećajem popraćenim tipa deluzije grande.
A ova glupa država koja ima bezbroj osnova da ga strpa u pritvor do podizanja bezbroj optužnica ..... ma, zec gadiš mi se .....
Ovako..u firmama toga profila,glavni BOSS uglavnom niti nema pojma sto se ispod dogadja..visi na burzama,gleda bilancu i to je to...samo ocekuje profit..sve ostalo odradjuju oni ispod...
To znaci,ako se ne dokaze suprotno,.da glava nije znala sto radi desna ruka..odnosno todoric nije nuzno znao da financijski odjeli ne podmiruju dug prema dobavljcima,ne placaju poreze i ostale vjerovnike...
Nevjerovatno zvuci,ali TO JE UGLAVNOM PRAVILO U VELIKIM KOMPANIJAMa,korporacije da ne spomnjem..
Direktori odjela i sefovi sluzbi su sve cinili sam oda prikazu pozitivno poslovanje Agrokora..dakle frizirali sluzbene podatke..iako Agrokor nije placao redovno dobavljacima,i ostalima,nije placao porez bio je ughovnima,to znaci da je enormno love isisisavano iz firme,e sad na koje mnivou,to bi vjerovatno chief in charge Financijskog znao objasniti...
naravno,pristup racunima ima i Toda,pa tako,budemo vidjelo sto na kraju bude..
Guest- Guest
Pusti puste priče ..... nije istina da su tvtke u koncernu fingirale financijska izvješća na svoju ruku.
... a nije lik bio knjigovodstveno nepismen pa da ne zna pročitati bilancu.
2017-06-06
aaaa..draga moja..na brdovitm balkanu su moguce i bizarnije stvari...sve se svodi na ono sto se moze dokazati..orion wrote:Pusti puste priče ..... nije istina da su tvtke u koncernu fingirale financijska izvješća na svoju ruku.
Na zapadu firme mogu i propasti financijski da BOSS uopce ne zna odakle je propast stigala,a ono vidi čuda...knjigovodstvo je "neuredno" radilo svoj posel..
osim toga,hajde ti citaj bilancu za sve firme,odnosno knjigovodstvena izvjesca po stavkama za cIJELI aGROKOR..e oces..
No imajuci u vidi poslovicno postenje Balkanaca,lopovluk je vjerovatno cvao na svakom nivou,a Pljenki,koji nalaze nekonzultiranje USTAVA,je ono,višnjica na vrhu bradsca od slaga...
gdje poceti,odakle krenuti...TO je posao za mindestens 2-3 godine stroge kontrole svakog papirica u firmi..
Guest- Guest
pismejker wrote:aaaa..draga moja..na brdovitm balkanu su moguce i bizarnije stvari...sve se svodi na ono sto se moze dokazati..orion wrote:Pusti puste priče ..... nije istina da su tvtke u koncernu fingirale financijska izvješća na svoju ruku.
Na zapadu firme mogu i propasti financijski da BOSS uopce ne zna odakle je propast stigala,a ono vidi čuda...knjigovodstvo je "neuredno" radilo svoj posel..
osim toga,hajde ti citaj bilancu za sve firme,odnosno knjigovodstvena izvjesca po stavkama za cIJELI aGROKOR..e oces..
No imajuci u vidi poslovicno postenje Balkanaca,lopovluk je vjerovatno cvao na svakom nivou,a Pljenki,koji nalaze nekonzultiranje USTAVA,je ono,višnjica na vrhu bradsca od slaga...
gdje poceti,odakle krenuti...TO je posao za mindestens 2-3 godine stroge kontrole svakog papirica u firmi..
da je sve tako, kriv je po zapovjednoj odgovornosti - treba se dobrovoljno prijaviti u opus dei na triputdnevne porcije bičevanja-pokore radi, a onda ko pravi japanac napraviti hara-kiri pod gupčevom lipom.
2017-06-06
orion wrote:pismejker wrote:aaaa..draga moja..na brdovitm balkanu su moguce i bizarnije stvari...sve se svodi na ono sto se moze dokazati..orion wrote:Pusti puste priče ..... nije istina da su tvtke u koncernu fingirale financijska izvješća na svoju ruku.
da je sve tako, kriv je po zapovjednoj odgovornosti - treba se dobrovoljno prijaviti u opus dei na triputdnevne porcije bičevanja-pokore radi, a onda ko pravi japanac napraviti hara-kiri pod gupčevom lipom.
Po zakonu ako nije znao za kriminalne aktivnosti,nije niti odgovoran..
zapovjedna odgovornost ne postoj u KZi,u smislu,ako zapovijednik nije znao..to su vama podmetli da vas rastepu u haagu..
dobijes dfirektnu tuzbu ili je ne dobijes..
Guest- Guest
pismejker wrote:orion wrote:pismejker wrote:aaaa..draga moja..na brdovitm balkanu su moguce i bizarnije stvari...sve se svodi na ono sto se moze dokazati..orion wrote:Pusti puste priče ..... nije istina da su tvtke u koncernu fingirale financijska izvješća na svoju ruku.
zapovjedna odgovornost ne postoj u KZi,u smislu,ako zapovijednik nije znao..to su vama podmetli da vas rastepu u haagu..
nemoj ga braniti
se razme da karikiram .... ali, u članku piše da je izjavio da je imao plan kako servisirati dospjele obveze. Tako da ne mže negirat da nije znao za njih. OPZ i Zakon o trgovačkim društvima obrađuju odgovonost odgovornih u društvima, tu je još i ZOO i kaj ti ja znam kaj sve ne - tak da, da je bilo volje sjedio bi u reštu već mjesecima.
2017-06-06
budi bez brige, ovaj nije od tihpismejker wrote:
Na zapadu firme mogu i propasti financijski da BOSS uopce ne zna odakle je propast stigala
Guest- Guest
Da branim..zagutio bih ga ja malo onako diskretno,da proguguće sve,pa i o svojim stašovima u poreznim oazama...orion wrote:pismejker wrote:orion wrote:pismejker wrote:aaaa..draga moja..na brdovitm balkanu su moguce i bizarnije stvari...sve se svodi na ono sto se moze dokazati..orion wrote:Pusti puste priče ..... nije istina da su tvtke u koncernu fingirale financijska izvješća na svoju ruku.
nemoj ga braniti
se razme da karikiram .... ali, u članku piše da je izjavio da je imao plan kako servisirati dospjele obveze. Tako da ne mže negirat da nije znao za njih. OPZ i Zakon o trgovačkim društvima obrađuju odgovonost odgovornih u društvima, tu je još i ZOO i kaj ti ja znam kaj sve ne - tak da, da je bilo volje sjedio bi u reštu već mjesecima.
Ne bih ja njega u bajbuk,niti dana,ali sVE sto ima,i njegova obitelj,od prvog do zadnjeg clana,SVE oduzeti,nekretnine,lovu...cak i one prepisane na neka cudna imena..
Da boga da imao,pa nema..nema gore kletve..smrt je naspram toga olaksanje i izlaz..
Guest- Guest
Upravo sam na radio vijestima odslušao izjavu odvjetnika Branka Šerića koji je izgleda pogodio suštinu ove priče.
Naime, uskoro slijedi izvješće revizije o stanju u Agrokoru, a kako se zna da je vlada odobrila posebnih 5 milijuna kuna za rad DORH-a u vezi slučaja Agrokor, jasno je da "stari", kako ga često zove forumska Sabina Spielrein, sluti da mu slijedi dugotrajni ako ne i doživotni boravak u zatvoru pa pokušava politikantskim muljanjem i petljanjem popraviti svoju poziciju prije očito neizbježnog podizanja optužnice.
Zbog toga se i zalaže za formiranje saborskog povjerenstva za Agrokor koje bi moglo utjecati na za njega očito vrlo nepovoljno izvješće revizije i rad DORH-a, a pri tome mu očito vjerojatno ipak nesvjesno odnosno nenamjerno pomažu i diletanti iz SDP-a na čelu sa Bernardićem koji će očito svojim političkim debilizmom potpuno pokopati stranku.
Naime, uskoro slijedi izvješće revizije o stanju u Agrokoru, a kako se zna da je vlada odobrila posebnih 5 milijuna kuna za rad DORH-a u vezi slučaja Agrokor, jasno je da "stari", kako ga često zove forumska Sabina Spielrein, sluti da mu slijedi dugotrajni ako ne i doživotni boravak u zatvoru pa pokušava politikantskim muljanjem i petljanjem popraviti svoju poziciju prije očito neizbježnog podizanja optužnice.
Zbog toga se i zalaže za formiranje saborskog povjerenstva za Agrokor koje bi moglo utjecati na za njega očito vrlo nepovoljno izvješće revizije i rad DORH-a, a pri tome mu očito vjerojatno ipak nesvjesno odnosno nenamjerno pomažu i diletanti iz SDP-a na čelu sa Bernardićem koji će očito svojim političkim debilizmom potpuno pokopati stranku.
Guest- Guest
U ovoj državi zatvora se ne moraju bojati gospodarski kriminalci . Nitko nije završio u zatvoru, nikome nisu oduzeti miljoni ni milijarde, svi se šeću, i Sanader i Vidosevic i Bandić i ostali. Najteža kazna koju mogu dobiti je guljenje krumpira par mjeseci.slidingdoorsoperator wrote:Upravo sam na radio vijestima odslušao izjavu odvjetnika Branka Šerića koji je izgleda pogodio suštinu ove priče.
Nekog toboz kaznenog progona da, nekog toboz suđenja da, nešto malo istražnog zatvora da ali dugotrajne zatvorske kazne nikako.
Ali da, grof Toca se uplašio i toga pa izvodi ovo sto izvodi...
Last edited by kaja on 24/9/2017, 10:08; edited 2 times in total (Reason for editing : ..)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Gluposti, nitko kod nas nije dobio dugotrajni (doživotni ne postoji, osim ako misliš na njegovu životnu dob) zatvor za gospodarski kriminal, drugo on ima toliko novca da je to sasvim nemoguće, posbice jer su sve vlade i obje partije radile s njim u talu i on toliko zna o svakome poimence tako da se nitko neće usditi bilo što napraviti dotičnome prije svega zbog sebe jer on može uvuči skoro 80% političara jer je kriminal u Agrokoru bio na na nacionalnoj razini. Što se tiče revizije to je istina, a drugo on raspolaže sa informacijama s kojima mi ne raspolažemo prije svega interni odnosi, te međunarodni odnosi, tužbe, arbitraže i dr. o kojima vlada omerta...slidingdoorsoperator wrote:Upravo sam na radio vijestima odslušao izjavu odvjetnika Branka Šerića koji je izgleda pogodio suštinu ove priče.
Naime, uskoro slijedi izvješće revizije o stanju u Agrokoru, a kako se zna da je vlada odobrila posebnih 5 milijuna kuna za rad DORH-a u vezi slučaja Agrokor, jasno je da "stari", kako ga često zove forumska Sabina Spielrein, sluti da mu slijedidugotrajni ako ne i doživotni boravak u zatvorupa pokušava politikantskim muljanjem i petljanjem popraviti svoju poziciju prije očito neizbježnog podizanja optužnice.
Kermit-
2014-04-17
Kaže Dalićka tko je Todorić da bi ga ona trebala komentirati.
Drugi dan ga je ipak komentirala.:)
Trinity-
2014-04-17
Ova vlada je potpuna sprdačina, jedino što ona može je jebati kmetijuTriny wrote:Kaže Dalićka tko je Todorić da bi ga ona trebala komentirati.
Kermit-
2014-04-17
kaja wrote:
U ovoj državi zatvora se ne moraju bojati gospodarski kriminalci . Nitko nije završio u zatvoru, nikome nisu oduzeti miljoni ni milijarde, svi se šeću, i Sanader i Vidosevic i Bandić i ostali. Najteža kazna koju mogu dobiti je guljenje krumpira par mjeseci.
Nekog toboz kaznenog progona da, nekog toboz suđenja da, nešto malo istražnog zatvora da ali dugotrajne zatvorske kazne nikako.
Ali da, grof Toca se uplašio i toga pa izvodi ovo sto izvodi...
Pa s obzirom na dodatnih 5 milijuna kuna dodijeljenih DORH-u upravo radi temeljitije istrage oko Agrokora, mislim da je prilično izvjesno da će sad baš na primjeru Todorića doći do stanovitog kršenja tog dosadašnjeg (poseban naglasak) pravila.
Todorić se očito boji takvog scenarija pa zato ovako i reagira.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sejdo najavio tužbu protiv Hrvatske
» ''VLADA PREUZIMA AGROKOR "Država upravlja kao i Todorić - sve ostaje u obitelji"''
» Putin potpisao zakon protiv veličanja nacizma
» jandrokovic-najavio-tuzbu-protiv-bernardica-jer-ga-je-nazvao-rektalnim-alpinistom
» Mađarski MOL povukao tužbu protiv Hrvatske
» ''VLADA PREUZIMA AGROKOR "Država upravlja kao i Todorić - sve ostaje u obitelji"''
» Putin potpisao zakon protiv veličanja nacizma
» jandrokovic-najavio-tuzbu-protiv-bernardica-jer-ga-je-nazvao-rektalnim-alpinistom
» Mađarski MOL povukao tužbu protiv Hrvatske
Page 3 of 4