TUŽNA SUDBINA DŽINOVA SA TIBETA Do juče su ovi psi plaćani MILIONIMA DOLARA, a danas ih ubijaju lopatama (FOTO)
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: TUŽNA SUDBINA DŽINOVA SA TIBETA Do juče su ovi psi plaćani MILIONIMA DOLARA, a danas ih ubijaju lopatama (FOTO)
Hoću...RayMabus wrote:Misliš da su bezveze u kavezu
Očeš ti spavati a okolo čopor vukova slobodno
Guest- Guest
Re: TUŽNA SUDBINA DŽINOVA SA TIBETA Do juče su ovi psi plaćani MILIONIMA DOLARA, a danas ih ubijaju lopatama (FOTO)
Na njima je da me provaju pojest ako im je do toga, a na meni je da ostanem živ...A možda se i uspijemo razumit da se ne diramo...tko zna...cassanowa wrote:Hoću...RayMabus wrote:Misliš da su bezveze u kavezu
Očeš ti spavati a okolo čopor vukova slobodno
Guest- Guest
Vođa čopor ima pravo na prvi zalogajRayMabus wrote:To mogu samo ja
Ubijem vođu
Stavim ga poviše
Oni nekuže jel živ a boje ga se
Idu pronjuškat ja za režim
Grrrr
Šupak im se stisao
Mirno Spavaj
Ubiješ ga i staviš iznad sebe
Malo zareziš ako tko pokuša doći
Čopor zbunjen
Neće nitko doći
Vođa neda
Iako je mrtav ali oni to nekuže
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
A ovih iz kaveza se ni ne treba bojat ako ih se pusti u divljinu...mislim da bi brzo uginuli...čovjek ih je unakazio za njihovu prirodnu sredinu
Guest- Guest
Ovs wrote:Ovaj moj mačak je smiješan, sjedim na stolici on mene šapicama, daj ja bi fight, uhvatio ga zada s dva prsta između kukova, MIJAU U POBIGA MENE SI NAŠA ZEZAT
2014-04-11
Mlad je mačak, nema braće i sestara, ja sam mu sveRayMabus wrote:Ovs wrote:Ovaj moj mačak je smiješan, sjedim na stolici on mene šapicama, daj ja bi fight, uhvatio ga zada s dva prsta između kukova, MIJAU U POBIGA MENE SI NAŠA ZEZAT
Oće se igrat ali fight
Dva prst iza kukova
MRNJAO I BJEŽI
2014-04-11
U prevodu rekao sam muRayMabus wrote:Mlad je mačak, nema braće i sestara, ja sam mu sveRayMabus wrote:Ovs wrote:Ovaj moj mačak je smiješan, sjedim na stolici on mene šapicama, daj ja bi fight, uhvatio ga zada s dva prsta između kukova, MIJAU U POBIGA MENE SI NAŠA ZEZAT
Oće se igrat ali fight
Dva prst iza kukova
MRNJAO I BJEŽI
NE SAD
2014-04-11
Ali nisam toliko fasciniran čoporom...Tamo je sve šablonski...Svaki vuk ima svoje misto...Jedan je uvik glavni..i svi su ljubomorni na njega...samo čekaju priliku da ga smjene...I tako u glupim egoističnim ambicijama provedu cili život...Ko u nekoj matrici..Sve im je unaprijed sređeno od šefa čopora...Krepaju a da nikad nisu napravil nešto po svom (osim ako nisu postali vođe čopora, a to ne mogu svi)...Zato su mi samotnjaci zakon. Odu iz čopra jer ih potiraju, ili ga sami odjebu, jer skuže da je tu dosadno i da će ispalit na živce ako ostanu....I onda uživaju u slobodi...Oni su hrabri...I zaslužili su zato bit slobodni...sve do smrti...
Guest- Guest
Ženke su u čoporu
Samotnjak ne jebe
Ženke su u čopru jer tako bolje štite mlade
Samotnjak ne jebe
2014-04-11
Vuk Samotnjak postoji Vučića baš i ne
Da bi mladunčadi osigurala opstanak upravo su one te koje formiraju čopor
Da bi mladunčadi osigurala opstanak upravo su one te koje formiraju čopor
2014-04-11
Pa napisao sam...samotnjaci su hrabri...Hrabar si kad si spreman na žrtvu...Ideš u rat-hrabar si,jer moš poginut...Skočiš umore da nekoga spasiš, a moš poginut-hrabar si jer se žrtvuješ...Vuk samotnjak ne jebe...žrtvova se - hrabar je...Zato je slobodan...zaslužio je...Bio je u čoporu...zna šta je tamo...zna tko koga jebe...dosadno mu je...iša je ća...dopizdilo mu...zato je sad slobodan..RayMabus wrote:Ženke su u čoporu
Samotnjak ne jebe
Guest- Guest
Ima smislacassanowa wrote:Pa napisao sam...samotnjaci su hrabri...Hrabar si kad si spreman na žrtvu...Ideš u rat-hrabar si,jer moš poginut...Skočiš umore da nekoga spasiš, a moš poginut-hrabar si jer se žrtvuješ...Vuk samotnjak ne jebe...žrtvova se - hrabar je...Zato je slobodan...zaslužio je...Bio je u čoporu...zna šta je tamo...zna tko koga jebe...dosadno mu je...iša je ća...dopizdilo mu...zato je sad slobodan..RayMabus wrote:Ženke su u čoporu
Samotnjak ne jebe
2014-04-11
Naravno...vuk samotnjak zna sve...bija je u čoporu...sve vidija i čuja....ne sviđa mu se...ide ća...aj bog ćoporu, jebite se bez mene...ja ću o svom poslu, dopizdili ste mi... heheheRayMabus wrote:Ima smislacassanowa wrote:Pa napisao sam...samotnjaci su hrabri...Hrabar si kad si spreman na žrtvu...Ideš u rat-hrabar si,jer moš poginut...Skočiš umore da nekoga spasiš, a moš poginut-hrabar si jer se žrtvuješ...Vuk samotnjak ne jebe...žrtvova se - hrabar je...Zato je slobodan...zaslužio je...Bio je u čoporu...zna šta je tamo...zna tko koga jebe...dosadno mu je...iša je ća...dopizdilo mu...zato je sad slobodan..RayMabus wrote:Ženke su u čoporu
Samotnjak ne jebe
Guest- Guest
2014-04-11
Prava je istina da svatko treba nekoga ali ponekad ono što ti se nameće nije vrijedno toga jer gubiš samoga sebe
2014-04-11
A što ako je umjesto "ponekad" "uvijek"?...Onda bi bilo to, da mu nitko ne treba...Zato on ide ća...jebe ga se za druge vukove...RayMabus wrote:Prava je istina da svatko treba nekoga ali ponekad ono što ti se nameće nije vrijedno toga jer gubiš samoga sebe
Guest- Guest
Ti si zbilja idiot.cassanowa wrote:Ćovjek je od psa napravio retardirano stvorenje....
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zašto?kaja wrote:Ti si zbilja idiot.cassanowa wrote:Ćovjek je od psa napravio retardirano stvorenje....
Guest- Guest
cassanowa wrote:Ali nisam toliko fasciniran čoporom...Tamo je sve šablonski...Svaki vuk ima svoje misto...Jedan je uvik glavni..i svi su ljubomorni na njega...samo čekaju priliku da ga smjene...I tako u glupim egoističnim ambicijama provedu cili život...Ko u nekoj matrici..Sve im je unaprijed sređeno od šefa čopora...Krepaju a da nikad nisu napravil nešto po svom (osim ako nisu postali vođe čopora, a to ne mogu svi)...Zato su mi samotnjaci zakon. Odu iz čopra jer ih potiraju, ili ga sami odjebu, jer skuže da je tu dosadno i da će ispalit na živce ako ostanu....I onda uživaju u slobodi...Oni su hrabri...I zaslužili su zato bit slobodni...sve do smrti...
Da, kako sam i napisao. šablonski način života u čoporu... Jedni rade za druge, a svi rade za šefa... Prilično monoton i dosadan život... Samotnjak se ne miri s tim...ode ća.. dosadno mu uvik isto...mutava baštarda wrote:
Guest- Guest
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» 'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati'
» Pitanje tko je ovo rekao:Braco,ratnici sudbina devete je sudbina svih nas borit cemo se do kraja
» Cirkus: "Mislim da su sidewinderom od 400.000 dolara srušili moj balon od 13 dolara"
» MMF oprostio Ukrajini stari dug od 20 miljardi dolara i odobrio novi od 15 miljardi dolara
» 'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati'
» Pitanje tko je ovo rekao:Braco,ratnici sudbina devete je sudbina svih nas borit cemo se do kraja
» Cirkus: "Mislim da su sidewinderom od 400.000 dolara srušili moj balon od 13 dolara"
» MMF oprostio Ukrajini stari dug od 20 miljardi dolara i odobrio novi od 15 miljardi dolara
Page 8 of 8