Denkverbot
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Denkverbot
točno, fizički bi imo problijem s bičvon a psihički sa seksonmativka wrote:Vidiš,aben wrote:ako neko obučivo bičve po ure, prvo ča ću pomisliti je da je invalid. isto ko ka čujin da seksa po ure.mativka wrote:Ne bih rekla ništa.aben wrote:ali ča bi rekla koliko obučivanje bičov traje? bi li rekla da je 30 minuta očekivan vremenski okvir?mativka wrote:
Ovisi o situaciji.
Ako imam vremena, sačekala bih te, a ako ne, dogovorili bi se :)
Što ako si invalid?
U tome je razlika, ja ne ograničavam za razliku od tebe, niti tražim vremenske okvire.
Postoje fizički i psihički invalidi.
aben- Posts : 35492
2014-04-16
ča je to napad na osobnost?mativka wrote:Jedno je mišljenje o nekoj temi, a drugo napad na nečiju osobnost.aben wrote:čemu ti na forumu služi mišljenje koje zadržiš za sebe?mativka wrote:Jedno je mišljenje zadržati za sebe, a drugo reći osobi koju etiketiraš i ne očekivati povratnu reakciju. Za razliku od tebe, ja sam svjesna da se svatko voli smatrati posebnim. I meni je dragost to podržati :)aben wrote:prepirati? kako to imo veze, pa ako nešto etiketiroš to ne znoči da si svadljiva.mativka wrote:
Začudilo bi me da nisi tako reagirao.
Ti se jednostavno voliš prepirati, ja ne :)
ne, triba ga treći, i očekivati reakciju, naravski.
jel to kad budali rečeš da je glupan?
2014-04-16
Nisi svjestan vremenskih odnosa, jer da jesi, ne bi pisao takvo što.aben wrote:ali ako sun jo svjesan vremenskih odnosa, kako me to čini doomsday afirmatorom?mativka wrote:Jok!!!aben wrote:zoto ča si rekla da sve osudjivan na propast, a jo nišće nis osudi na propastmativka wrote:E, vidiš.
U svemu ovome mi je zapela rečenica: E sa čitoš više nego ča piše.
Od kud tebi takvo što?:)
Samo izigravaš sat koji otkucava.
Nekome se minute čine kao sati, a nekome sati prolete poput sekunde.
Guest- Guest
Gdje si ti u tome?aben wrote:točno, fizički bi imo problijem s bičvon a psihički sa seksonmativka wrote:Vidiš,aben wrote:ako neko obučivo bičve po ure, prvo ča ću pomisliti je da je invalid. isto ko ka čujin da seksa po ure.mativka wrote:Ne bih rekla ništa.aben wrote:
ali ča bi rekla koliko obučivanje bičov traje? bi li rekla da je 30 minuta očekivan vremenski okvir?
Što ako si invalid?
U tome je razlika, ja ne ograničavam za razliku od tebe, niti tražim vremenske okvire.
Dušo, ima li problema?
Guest- Guest
Da,aben wrote:ča je to napad na osobnost?mativka wrote:Jedno je mišljenje o nekoj temi, a drugo napad na nečiju osobnost.aben wrote:čemu ti na forumu služi mišljenje koje zadržiš za sebe?mativka wrote:Jedno je mišljenje zadržati za sebe, a drugo reći osobi koju etiketiraš i ne očekivati povratnu reakciju. Za razliku od tebe, ja sam svjesna da se svatko voli smatrati posebnim. I meni je dragost to podržati :)aben wrote:
prepirati? kako to imo veze, pa ako nešto etiketiroš to ne znoči da si svadljiva.
Al postavlja se pitanje tko je glupan.
Guest- Guest
točno, ali na kraju prodje isto vrimena.mativka wrote:Nisi svjestan vremenskih odnosa, jer da jesi, ne bi pisao takvo što.aben wrote:ali ako sun jo svjesan vremenskih odnosa, kako me to čini doomsday afirmatorom?mativka wrote:Jok!!!aben wrote:zoto ča si rekla da sve osudjivan na propast, a jo nišće nis osudi na propastmativka wrote:E, vidiš.
U svemu ovome mi je zapela rečenica: E sa čitoš više nego ča piše.
Od kud tebi takvo što?:)
dakle, moja teza je da ako u seksu nisi nišće postigo u pet minuti, bez obzira ča ti se tih pet minuti učinilo ko dvi ure ili ko dvo sekunda, nešto si fali i bolje pokušaj ponovno drugi put.
2014-04-16
u čemu tomu, u seksu i bičvami? kakove sad to veze imo?mativka wrote:Gdje si ti u tome?aben wrote:točno, fizički bi imo problijem s bičvon a psihički sa seksonmativka wrote:Vidiš,aben wrote:ako neko obučivo bičve po ure, prvo ča ću pomisliti je da je invalid. isto ko ka čujin da seksa po ure.mativka wrote:
Ne bih rekla ništa.
Što ako si invalid?
Dušo, ima li problema?
2014-04-16
pa budala.mativka wrote:Da,aben wrote:ča je to napad na osobnost?mativka wrote:Jedno je mišljenje o nekoj temi, a drugo napad na nečiju osobnost.aben wrote:čemu ti na forumu služi mišljenje koje zadržiš za sebe?mativka wrote:
Jedno je mišljenje zadržati za sebe, a drugo reći osobi koju etiketiraš i ne očekivati povratnu reakciju. Za razliku od tebe, ja sam svjesna da se svatko voli smatrati posebnim. I meni je dragost to podržati :)
2014-04-16
Treba se potruditi, jer nikada ne znaš hoćeš li imati priliku za popravak.aben wrote:točno, ali na kraju prodje isto vrimena.mativka wrote:Nisi svjestan vremenskih odnosa, jer da jesi, ne bi pisao takvo što.aben wrote:ali ako sun jo svjesan vremenskih odnosa, kako me to čini doomsday afirmatorom?mativka wrote:Jok!!!aben wrote:
zoto ča si rekla da sve osudjivan na propast, a jo nišće nis osudi na propast
dakle, moja teza je da ako u seksu nisi nišće postigo u pet minuti, bez obzira ča ti se tih pet minuti učinilo ko dvi ure ili ko dvo sekunda, nešto si fali i bolje pokušaj ponovno drugi put.
Guest- Guest
Neću nikome reći, ali slutim dušo, da imaš problem :)aben wrote:u čemu tomu, u seksu i bičvami? kakove sad to veze imo?mativka wrote:Gdje si ti u tome?aben wrote:točno, fizički bi imo problijem s bičvon a psihički sa seksonmativka wrote:Vidiš,aben wrote:
ako neko obučivo bičve po ure, prvo ča ću pomisliti je da je invalid. isto ko ka čujin da seksa po ure.
Dušo, ima li problema?
Slobodno reci u čemu je kod tebe problem :)
Guest- Guest
To kao dva brata?aben wrote:pa budala.mativka wrote:Da,aben wrote:ča je to napad na osobnost?mativka wrote:Jedno je mišljenje o nekoj temi, a drugo napad na nečiju osobnost.aben wrote:
čemu ti na forumu služi mišljenje koje zadržiš za sebe?
Guest- Guest
a, ne, to je samo pod uvjeton da želiš dobro odraditi, ako postoji mogućnost da nema drugog put, unda je odpočetka everay man for himselfmativka wrote:Treba se potruditi, jer nikada ne znaš hoćeš li imati priliku za popravak.aben wrote:točno, ali na kraju prodje isto vrimena.mativka wrote:Nisi svjestan vremenskih odnosa, jer da jesi, ne bi pisao takvo što.aben wrote:ali ako sun jo svjesan vremenskih odnosa, kako me to čini doomsday afirmatorom?mativka wrote:
Jok!!!
2014-04-16
pa dobro, kakov problijem slutiš?mativka wrote:Neću nikome reći, ali slutim dušo, da imaš problem :)aben wrote:u čemu tomu, u seksu i bičvami? kakove sad to veze imo?mativka wrote:Gdje si ti u tome?aben wrote:točno, fizički bi imo problijem s bičvon a psihički sa seksonmativka wrote:
Vidiš,
Dušo, ima li problema?
2014-04-16
ne razuminmativka wrote:To kao dva brata?aben wrote:pa budala.mativka wrote:Da,aben wrote:ča je to napad na osobnost?mativka wrote:
Jedno je mišljenje o nekoj temi, a drugo napad na nečiju osobnost.
2014-04-16
Hmm, da,aben wrote:a, ne, to je samo pod uvjeton da želiš dobro odraditi, ako postoji mogućnost da nema drugog put, unda je odpočetka everay man for himselfmativka wrote:Treba se potruditi, jer nikada ne znaš hoćeš li imati priliku za popravak.aben wrote:točno, ali na kraju prodje isto vrimena.mativka wrote:Nisi svjestan vremenskih odnosa, jer da jesi, ne bi pisao takvo što.aben wrote:
ali ako sun jo svjesan vremenskih odnosa, kako me to čini doomsday afirmatorom?
Tebi svojstveno.
Dozvoljavam :)
Guest- Guest
Naime,aben wrote:pa dobro, kakov problijem slutiš?mativka wrote:Neću nikome reći, ali slutim dušo, da imaš problem :)aben wrote:u čemu tomu, u seksu i bičvami? kakove sad to veze imo?mativka wrote:Gdje si ti u tome?aben wrote:
točno, fizički bi imo problijem s bičvon a psihički sa sekson
Dušo, ima li problema?
Ja ne znam jesi li invalid, i na koji način. Ali kada sam stupila u ovaj svijet riječi, svaka rečenica je neovisna o fizičkom.
Dakle, zaključak se nameće sam po sebi :)
Guest- Guest
Porijeklo im je isto :)aben wrote:ne razuminmativka wrote:To kao dva brata?aben wrote:pa budala.mativka wrote:Da,aben wrote:
ča je to napad na osobnost?
Guest- Guest
Moram opet pojasniti misao u vezi oblačenja bičava i sexa.
Sex je uvelike psihička komponenta. :)
Guest- Guest
ne razumin.mativka wrote:Naime,aben wrote:pa dobro, kakov problijem slutiš?mativka wrote:Neću nikome reći, ali slutim dušo, da imaš problem :)aben wrote:u čemu tomu, u seksu i bičvami? kakove sad to veze imo?mativka wrote:
Gdje si ti u tome?
Dušo, ima li problema?
Ja ne znam jesi li invalid, i na koji način. Ali kada sam stupila u ovaj svijet riječi, svaka rečenica je neovisna o fizičkom.
Dakle, zaključak se nameće sam po sebi :)
bičve i seks, tj trajanje otoga samo su primjeri ki imaju za pokozati kako neke užance koji puno ljudi njeguje zapravo koncepti ke bi tribalo napustiti.
2014-04-16
a, pa da, jednačenje po sličnosti.mativka wrote:Porijeklo im je isto :)aben wrote:ne razuminmativka wrote:To kao dva brata?aben wrote:pa budala.mativka wrote:
Da,
2014-04-16
pa ča, isto jemativka wrote:Moram opet pojasniti misao u vezi oblačenja bičava i sexa.
2014-04-16
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Page 43 of 50