Denkverbot
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Denkverbot
Koliko si platio Kicu za ovaj post?aben wrote:a lipo te je metilda savjetovala da se okaniš kica, ugnjetavača domoljuba, žena i dice, i mene, općenito mutnog lika bez specijalnog usmjerenjamate wrote:iDa te ne volim, toliko koliko te volim,aben wrote:s kin si, takov simate wrote:Što ja uopće opet radim s takvim osobama u blizini?!
izbrisala bih se odmah!
and now youre my prisoner
Guest- Guest
kako to misliš, pa un bi tribo plotiti meni; jo se sprdan s metildinom paranojom da je admin ugnjetava, a tribo bi po svojin antiautoritativnom uvjerenju stati iza nje i vikati doli admin!mate wrote:Koliko si platio Kicu za ovaj post?aben wrote:a lipo te je metilda savjetovala da se okaniš kica, ugnjetavača domoljuba, žena i dice, i mene, općenito mutnog lika bez specijalnog usmjerenjamate wrote:miDa te ne volim, toliko koliko te volim,aben wrote:s kin si, takov simate wrote:Što ja uopće opet radim s takvim osobama u blizini?!
izbrisala bih se odmah!
2014-04-16
jo jes mačo, ma sun i osjećajanmate wrote:Ja sam osjećaj, a vi ekonomija, stoga ništa nije čudno niti neobično :)
2014-04-16
Jer sam napisala ono gore iz srca, a vi ste to iskoristili da se sprdate na račun svih. Draga mi je Metilda, i drag mi je Sli. Druga je stvar falša, koji se svima omakne.aben wrote:kako to misliš, pa un bi tribo plotiti meni; jo se sprdan s metildinom paranojom da je admin ugnjetava, a tribo bi po svojin antiautoritativnom uvjerenju stati iza nje i vikati doli admin!mate wrote:Koliko si platio Kicu za ovaj post?aben wrote:a lipo te je metilda savjetovala da se okaniš kica, ugnjetavača domoljuba, žena i dice, i mene, općenito mutnog lika bez specijalnog usmjerenjamate wrote:miDa te ne volim, toliko koliko te volim,aben wrote:
s kin si, takov si
izbrisala bih se odmah!
Svi su dosadni bez njih, jer oni nose drugačiju energiju. Ne moramo se slagati, ali, kroz njih ja osjećam da postajem bogatija.
Ničiji prisoner, jer imam svoj kut na srid sobe :)
Guest- Guest
eto, neka to bude zanji post... koji večeras nis razumi:)
laku noć!
laku noć!
2014-04-16
Jes malo mačo,aben wrote:jo jes mačo, ma sun i osjećajanmate wrote:Ja sam osjećaj, a vi ekonomija, stoga ništa nije čudno niti neobično :)
al tvoj mač
nikog nije lačo.
O osjećajima zboriš,
rječju po riječ
ništa ne govoriš.
Možda se Kica,
velikog vojskovođeg
bojiš?!
Kic, je usranac od
foruma dan
al to ne znači
da ti po sebi,
ne možeš biti znan.
Guest- Guest
Noć :)aben wrote:eto, neka to bude zanji post... koji večeras nis razumi:)
laku noć!
Guest- Guest
zoč,
jel te positilo na tvoje djetinjstvo?
jel te positilo na tvoje djetinjstvo?
2014-04-16
Huh, još se nisam ohladila od sinoć, a već počinješ.
Nikakve veze s mojim djetinjstvom nema. Film je dosadan, likovi bezveze, radnja trč, trljuč. Dugo nisam pogledala bezvezniji film, a pogledala sam ih dosta.
Gospodine savršeni, moje djetinjstvo je bilo lijepo :) Kada vidim kakvi ste vi ispali čak mogu reći da je bilo prekrasno :)
Nikakve veze s mojim djetinjstvom nema. Film je dosadan, likovi bezveze, radnja trč, trljuč. Dugo nisam pogledala bezvezniji film, a pogledala sam ih dosta.
Gospodine savršeni, moje djetinjstvo je bilo lijepo :) Kada vidim kakvi ste vi ispali čak mogu reći da je bilo prekrasno :)
Guest- Guest
2014-04-16
govoriš kakovi smo ispali mi, ki mi?
a, čuj, stavlja je diteta u sobu sa staklon da bi ga se kontroliralo mi ne zvuči dobro. meni je drogo da je tebi bilo lipo, i da nisi osakaćena ko cure iz dogtootha, al jo to isto ne bi preporuči nikomu.
a, čuj, stavlja je diteta u sobu sa staklon da bi ga se kontroliralo mi ne zvuči dobro. meni je drogo da je tebi bilo lipo, i da nisi osakaćena ko cure iz dogtootha, al jo to isto ne bi preporuči nikomu.
2014-04-16
ma da ste se bar pocovali kako bog zapovido...nego nis nišće ni razumi...
2014-04-16
Ma gdje sam te vrijeđala?kic wrote:
ma nemam više šta pričati s matom, nek druge vrijeđa nisam to nikom dopuštao..
Guest- Guest
rašomon:)
2014-04-16
Suptilno covanje :)aben wrote:ma da ste se bar pocovali kako bog zapovido...nego nis nišće ni razumi...
Znam da je film nagrađivan ali meni kao gledatelju to apsolutno ništa ne znači. Nikako me ne sviđa i ništa u njemu. Ajd, osim dijela u kojem se pas nije odazvao na poziv.
I Kic se ljuti na mene, a?
Guest- Guest
meni je atmosfera strašnamate wrote:Suptilno covanje :)aben wrote:ma da ste se bar pocovali kako bog zapovido...nego nis nišće ni razumi...
Znam da je film nagrađivan ali meni kao gledatelju to apsolutno ništa ne znači. Nikako me ne sviđa i ništa u njemu. Ajd, osim dijela u kojem se pas nije odazvao na poziv.
I Kic se ljuti na mene, a?
a, e, premda ne vidin zoč:)
2014-04-16
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Page 21 of 50