Denkverbot
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Denkverbot
bilo bi potresno, al jo mislin da ona ne bi nišće bitno drukčije činila sve i da je mogla...kic wrote:aben wrote:mativka je žilav socijalist,
she needs an intervention
ne znam ča bi rekao, malo je potresno bilo čitati ovo danas..
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Volim red, u neredu se izgubim.aben wrote:bilo bi potresno, al jo mislin da ona ne bi nišće bitno drukčije činila sve i da je mogla...kic wrote:aben wrote:mativka je žilav socijalist,
Guest- Guest
mate wrote:Volim red, u neredu se izgubim.aben wrote:bilo bi potresno, al jo mislin da ona ne bi nišće bitno drukčije činila sve i da je mogla...kic wrote:aben wrote:mativka je žilav socijalist,
programiralo te tako, deinstaliraj se..
Zašto me nisi quotao?kic wrote:
a dobro ja sam c/p pomodor
NOT, ta očito sam outcast i polulud..
Guest- Guest
Kao što sam napisala, ne volim pomodarstvo, slušam samo sebe i izlažem ono što smatram da je u redu, bez želje da se uklopim. Jer znaš, to je najveća zamka izgubljenosti.kic wrote:mate wrote:Volim red, u neredu se izgubim.aben wrote:bilo bi potresno, al jo mislin da ona ne bi nišće bitno drukčije činila sve i da je mogla...kic wrote:aben wrote:mativka je žilav socijalist,
programiralo te tako, deinstaliraj se..
Guest- Guest
Tako je olako pisati fraze, izigravati cool osobu, a u isto vrijeme zalagati se za neke stavove, i u konačnici reći: Nedami se :)kic wrote:
nedamise
Guest- Guest
mate wrote:Tako je olako pisati fraze, izigravati cool osobu, a u isto vrijeme zalagati se za neke stavove, i u konačnici reći: Nedami se :)kic wrote:
nedamise
radim šta želim, to je moj stav, zašto bih te morao citirati svaki put u čemu je problem?
Ne moraš, dozvoljavam ti da budeš cool :)kic wrote:mate wrote:Tako je olako pisati fraze, izigravati cool osobu, a u isto vrijeme zalagati se za neke stavove, i u konačnici reći: Nedami se :)kic wrote:
nedamise
radim šta želim, to je moj stav, zašto bih te morao citirati svaki put u čemu je problem?
Guest- Guest
Da je do mene, ne bi postojale kazne jer bi svi znali kulturu prometa, uzroke, posljedice bez pisanja kazni.kic wrote:
ako vaša visost dozvoljava, neću dobit kaznu od 300 kn hvala bogu..
Guest- Guest
nije do tebe, do svakog je i tako jedino i može biti, svatko nosi odgovornost za posljedice svojih djela i nedjela, nema teže kazne..
muslimanke su u srednjoj bosni nosili šarene dimije u stvari, a naše žene u jednoj boji, da bi se razlikovale jel..
wesrbrickkic wrote:
Melo u OKC bo
george
carmelo
robertson
adams
fuck me
2014-04-16
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Page 17 of 50