Denkverbot
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Denkverbot
I sama sam vozač, i doista, najveća mora su mi biciklisti na mračnom dijelu ceste.
Guest- Guest
da, ali danju?
zašto se uvode pravila kad se zna da se tog ne stigne i nemože svatko i uvijek pridržavati, neprovodivo..
Zbog ne nošenja reflektirajućeg prsluka, najviše stradavaju biciklisti koji se voze izvan naselja na neosvijetljenim dijelovima ceste ili danju tijekom slabe vidljivosti, pa se u zakonu pod obveznom opremom nalazi i reflektirajući prsluk ili odgovarajuća reflektirajuća biciklistička odjeća.
No, malo tko zna da se reflektirajući prsluk mora nositi i tijekom vožnje u naseljenom području. Dakle, vozite li se gradom uzmite sa sobom prsluk jer ćete u protivnom biti kažnjeni s 300 kuna.
300kn ahah
manje je zlo pustiti ljude na miru, nema tog propisa koji će ljude prisiliti da prije nego sjednu na sic stave svaki put prsluk na sebe..
kazna postoji za gradsku vožnju halo?
Mislim da su rekli noću.kic wrote:
da, ali danju?
zašto se uvode pravila kad se zna da se tog ne stigne i nemože svatko i uvijek pridržavati, neprovodivo..
Trinity-
2014-04-17
Pa ako ja kao odgovoran vozač imam na umu da vjerujem sebi u prometu ali ne i drugima i tom logikom se ponašam, što znači jedan prsluk koji svima olakšava promet i sigurnost u njemu?
Ja razumijem da je danas fensi biti liberterianac, no ono osnovno u svemu je biti obziran.
Ja razumijem da je danas fensi biti liberterianac, no ono osnovno u svemu je biti obziran.
Guest- Guest
mati te je čuvala od života, a da te ni čuvala, ti bi s prijateljicun pošla vunka na sok.mate wrote:Kako to misliš?aben wrote:stvarno užas. a velika je vjerojatnost da bi ti ispala jednaka straiterica i da nisi odrastala u torturi.
2014-04-16
kic wrote:
drzava predlaze obavezno nosenje reflektirajucih prsluka za bicikliste, jer nekog reda mora biti :^^
neki hdznjara otvori butigu reflektirajućih prslukov?
2014-04-16
Triny wrote:Mislim da su rekli noću.kic wrote:
da, ali danju?
več postoji kazna, samo je hoće podebljati izgleda..
mate wrote:Pa ako ja kao odgovoran vozač imam na umu da vjerujem sebi u prometu ali ne i drugima i tom logikom se ponašam, što znači jedan prsluk koji svima olakšava promet i sigurnost u njemu?
ali promet se odvija jer vjeruješ sebi i drugima, ovdje nije cilj osigurati sigurnost, prsluk neće nikog spasit nije to kaciga.. al se trećina kazni biciklistima napiše za to, kako imati obraza za to napisati ljudima? više od jedne dnevnice mu čapit jer je sjeo na biciklo do prijatelja, hoće izmislit i vezanje za bajk?
i pješaci su de od prometa; kad noću prelazu cesti, teško ih je uočiti
2014-04-16
Ne znam kolike su kazne, ali znam da kod mojih u selu zaustavljaju bakice na biciklu i ljude kad se vraćaju s njiva.kic wrote:mate wrote:Pa ako ja kao odgovoran vozač imam na umu da vjerujem sebi u prometu ali ne i drugima i tom logikom se ponašam, što znači jedan prsluk koji svima olakšava promet i sigurnost u njemu?
ali promet se odvija jer vjeruješ sebi i drugima, ovdje nije cilj osigurati sigurnost, prsluk neće nikog spasit nije to kaciga.. al se trećina kazni biciklistima napiše za to, kako imati obraza za to napisati ljudima? više od jedne dnevnice mu čapit jer je sjeo na biciklo do prijatelja, hoće izmislit i vezanje za bajk?
mate, jesu i kod tebe takvi?
Trinity-
2014-04-17
aben wrote:i pješaci su de od prometa; kad noću prelazu cesti, teško ih je uočiti
više je pješaka, njima kazna 400kn jer ne nose prsluke
Osnovna i prva vodilja mi je da ne budem previše sigurna u sebe, a pogotovo u druge.kic wrote:mate wrote:Pa ako ja kao odgovoran vozač imam na umu da vjerujem sebi u prometu ali ne i drugima i tom logikom se ponašam, što znači jedan prsluk koji svima olakšava promet i sigurnost u njemu?
Kako ne?
Lakše je uočiti mačku na putu, jer imaju taj odraz već zadan.
Druga je priča visina kazni..
Guest- Guest
mativka je žilav socijalist,
she needs an intervention
2014-04-16
Ma, znaš da jesu.Triny wrote:Ne znam kolike su kazne, ali znam da kod mojih u selu zaustavljaju bakice na biciklu i ljude kad se vraćaju s njiva.kic wrote:mate wrote:Pa ako ja kao odgovoran vozač imam na umu da vjerujem sebi u prometu ali ne i drugima i tom logikom se ponašam, što znači jedan prsluk koji svima olakšava promet i sigurnost u njemu?
mate, jesu i kod tebe takvi?
No, kada se sjetim poginulih zbog neosvijetljenih traktora koji izlijeću iz njiva, nikako se ne mogu složiti s mišlju da svatko se može ponašati u prometu kako hoće.
Guest- Guest
aben wrote:mativka je žilav socijalist,
ne znam ča bi rekao, malo je potresno bilo čitati ovo danas..
Ja nisam pomodna, niti ženska s stilom. Vodim se samo zdravim razumom :)aben wrote:mativka je žilav socijalist,
Guest- Guest
Jer sam iskreno progovarala iz prvog lica, a ne tražila nekog tko će progovarati umjesto mene?!kic wrote:aben wrote:mativka je žilav socijalist,
C/P, pomodarstvo!
Guest- Guest
bilo bi potresno, al jo mislin da ona ne bi nišće bitno drukčije činila sve i da je mogla...kic wrote:aben wrote:mativka je žilav socijalist,
2014-04-16
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Page 16 of 50