Denkverbot
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Denkverbot
mate wrote:Postavljaš pitanja poput Abenda...kic wrote:
mate be cool
a ca, to je zabranjeno sad? nekog reda mora biti? :^^
ma vadim iz Karamazova..
kaze Mitja na jednom mjestu, Katerina Ivanovna ne voli mene, vec svoju vrlinu da moze voliti nekoga kao mene.. (raspikucu :^)
Iskreno, ne smeta mi ako misliš da sam seljanka. Jesam s obzirom na nametnuta mišljenja društva. Jesam, ukoliko volim dom i njegovu toplinu. Jesam seljanka, koja voli miris nedjeljne juhe i pri tome ne otvara sve prozore da se slučajno miris ne uvuče u namještaj. Jesam seljanka, ako se pod tim smatra, da se svi osjećaju ugodno u svom domu. Jesam seljanka ako smatram da je dom jedino mjesto gdje možeš biti slobodan...aben wrote:aha,mate wrote:Kako se osjećam kada dođem u urbanu sredinu...?!aben wrote:koje pitanje?mate wrote:Ne razumijem te, jer postaviš pitanje i onda odvučeš na druge stvari, bez svojeg odgovora...aben wrote:
ok, ali to je zapravo izravan odgovor, razumiš
A, kako bih se trebala osjećati?
nemun pojma, zoto i pitun.
jo verujen da si seljanka, po zakonu vjerojatnosti, i pitun te da vidin znoš li ti je li to tako ili ni.
ti to moreš znati, i ne moroš.
Guest- Guest
zoč bi ti smetalo, it is what it is.mate wrote:Iskreno, ne smeta mi ako misliš da sam seljanka. Jesam s obzirom na nametnuta mišljenja društva. Jesam, ukoliko volim dom i njegovu toplinu. Jesam seljanka, koja voli miris nedjeljne juhe i pri tome ne otvara sve prozore da se slučajno miris ne uvuče u namještaj. Jesam seljanka, ako se pod tim smatra, da se svi osjećaju ugodno u svom domu. Jesam seljanka ako smatram da je dom jedino mjesto gdje možeš biti slobodan...aben wrote:aha,mate wrote:Kako se osjećam kada dođem u urbanu sredinu...?!aben wrote:koje pitanje?mate wrote:
Ne razumijem te, jer postaviš pitanje i onda odvučeš na druge stvari, bez svojeg odgovora...
jo verujen da si seljanka, po zakonu vjerojatnosti, i pitun te da vidin znoš li ti je li to tako ili ni.
2014-04-16
Kaže, onaj neki :)kic wrote:mate wrote:Postavljaš pitanja poput Abenda...kic wrote:
mate be cool
a ca, to je zabranjeno sad? nekog reda mora biti? :^^
ma vadim iz Karamazova..
kaze Mitja na jednom mjestu, Katerina Ivanovna ne voli mene, vec svoju vrlinu da moze voliti nekoga kao mene.. (raspikucu :^)
Guest- Guest
Pa s obzirom na pročitano od vas, mogu samo reći, da ću ponosno nositi titulu seljanke :)aben wrote:zoč bi ti smetalo, it is what it is.mate wrote:Iskreno, ne smeta mi ako misliš da sam seljanka. Jesam s obzirom na nametnuta mišljenja društva. Jesam, ukoliko volim dom i njegovu toplinu. Jesam seljanka, koja voli miris nedjeljne juhe i pri tome ne otvara sve prozore da se slučajno miris ne uvuče u namještaj. Jesam seljanka, ako se pod tim smatra, da se svi osjećaju ugodno u svom domu. Jesam seljanka ako smatram da je dom jedino mjesto gdje možeš biti slobodan...aben wrote:aha,mate wrote:Kako se osjećam kada dođem u urbanu sredinu...?!aben wrote:
koje pitanje?
Guest- Guest
ča imo veze di je prečitano,mate wrote:Pa s obzirom na pročitano od vas, mogu samo reći, da ću ponosno nositi titulu seljanke :)aben wrote:zoč bi ti smetalo, it is what it is.mate wrote:Iskreno, ne smeta mi ako misliš da sam seljanka. Jesam s obzirom na nametnuta mišljenja društva. Jesam, ukoliko volim dom i njegovu toplinu. Jesam seljanka, koja voli miris nedjeljne juhe i pri tome ne otvara sve prozore da se slučajno miris ne uvuče u namještaj. Jesam seljanka, ako se pod tim smatra, da se svi osjećaju ugodno u svom domu. Jesam seljanka ako smatram da je dom jedino mjesto gdje možeš biti slobodan...aben wrote:aha,mate wrote:
Kako se osjećam kada dođem u urbanu sredinu...?!
pito sun te je se i soma tako osićoš. ali, mislin da nemo titule za to..
2014-04-16
Pitao si me kada dođem negdje..primjerice u tvoj velegrad..Jel se osjećam, nekako...lošije...aben wrote:ča imo veze di je prečitano,mate wrote:Pa s obzirom na pročitano od vas, mogu samo reći, da ću ponosno nositi titulu seljanke :)aben wrote:zoč bi ti smetalo, it is what it is.mate wrote:Iskreno, ne smeta mi ako misliš da sam seljanka. Jesam s obzirom na nametnuta mišljenja društva. Jesam, ukoliko volim dom i njegovu toplinu. Jesam seljanka, koja voli miris nedjeljne juhe i pri tome ne otvara sve prozore da se slučajno miris ne uvuče u namještaj. Jesam seljanka, ako se pod tim smatra, da se svi osjećaju ugodno u svom domu. Jesam seljanka ako smatram da je dom jedino mjesto gdje možeš biti slobodan...aben wrote:
aha,
Ne, dušo!
Doista nemam razloga. A i čitajući tebe sada, doista nemam :)
Guest- Guest
ma ne jel se osićoš loše, nego jel se osićaš seljasto, bogati.mate wrote:Pitao si me kada dođem negdje..primjerice u tvoj velegrad..Jel se osjećam, nekako...lošije...aben wrote:ča imo veze di je prečitano,mate wrote:Pa s obzirom na pročitano od vas, mogu samo reći, da ću ponosno nositi titulu seljanke :)aben wrote:zoč bi ti smetalo, it is what it is.mate wrote:
Iskreno, ne smeta mi ako misliš da sam seljanka. Jesam s obzirom na nametnuta mišljenja društva. Jesam, ukoliko volim dom i njegovu toplinu. Jesam seljanka, koja voli miris nedjeljne juhe i pri tome ne otvara sve prozore da se slučajno miris ne uvuče u namještaj. Jesam seljanka, ako se pod tim smatra, da se svi osjećaju ugodno u svom domu. Jesam seljanka ako smatram da je dom jedino mjesto gdje možeš biti slobodan...
Ne, dušo!
kakove veze jo imun s otin?
2014-04-16
Ma, imam poruke na faceu, gdje tvoji otočani mi pišu , da sam poput..hahahha, nećem o tome...al da sam obogatila Vaš otok s svojom nazočnošću :)aben wrote:ma ne jel se osićoš loše, nego jel se osićaš seljasto, bogati.mate wrote:Pitao si me kada dođem negdje..primjerice u tvoj velegrad..Jel se osjećam, nekako...lošije...aben wrote:ča imo veze di je prečitano,mate wrote:Pa s obzirom na pročitano od vas, mogu samo reći, da ću ponosno nositi titulu seljanke :)aben wrote:
zoč bi ti smetalo, it is what it is.
Ne, dušo!
Više im vridilo od vodovoda :D
Guest- Guest
dobro, ali ti razumiš da je pašman vlaški otok?mate wrote:Ma, imam poruke na faceu, gdje tvoji otočani mi pišu , da sam poput..hahahha, nećem o tome...al da sam obogatila Vaš otok s svojom nazočnošću :)aben wrote:ma ne jel se osićoš loše, nego jel se osićaš seljasto, bogati.mate wrote:Pitao si me kada dođem negdje..primjerice u tvoj velegrad..Jel se osjećam, nekako...lošije...aben wrote:ča imo veze di je prečitano,mate wrote:
Pa s obzirom na pročitano od vas, mogu samo reći, da ću ponosno nositi titulu seljanke :)
Ne, dušo!
hodi sun u skulu s nekima iz neviđana, matere mi moje mile ako jo nis misli da su neviđane negdi kod benkovca, oni su pure vlašetine bili
2014-04-16
a ostali otoci su također loši po pitanju stila, joko loši
2014-04-16
A, jel se nas dvoje znamo? :)aben wrote:dobro, ali ti razumiš da je pašman vlaški otok?mate wrote:Ma, imam poruke na faceu, gdje tvoji otočani mi pišu , da sam poput..hahahha, nećem o tome...al da sam obogatila Vaš otok s svojom nazočnošću :)aben wrote:ma ne jel se osićoš loše, nego jel se osićaš seljasto, bogati.mate wrote:Pitao si me kada dođem negdje..primjerice u tvoj velegrad..Jel se osjećam, nekako...lošije...aben wrote:
ča imo veze di je prečitano,
Ne, dušo!
hodi sun u skulu s nekima iz neviđana, matere mi moje mile ako jo nis misli da su neviđane negdi kod benkovca, oni su pure vlašetine bili
Guest- Guest
more biti,mate wrote:A, jel se nas dvoje znamo? :)aben wrote:dobro, ali ti razumiš da je pašman vlaški otok?mate wrote:Ma, imam poruke na faceu, gdje tvoji otočani mi pišu , da sam poput..hahahha, nećem o tome...al da sam obogatila Vaš otok s svojom nazočnošću :)aben wrote:ma ne jel se osićoš loše, nego jel se osićaš seljasto, bogati.mate wrote:
Pitao si me kada dođem negdje..primjerice u tvoj velegrad..Jel se osjećam, nekako...lošije...
Ne, dušo!
nisi valjo u neviđanima :|:
2014-04-16
Imaš li ti stila?aben wrote:a ostali otoci su također loši po pitanju stila, joko loši
Jebeš mi sve, osjećam se sada toliko bliska s tobom jer sam od malena bila na tvom Raju...
Guest- Guest
Tkon i Neviđani :)aben wrote:more biti,mate wrote:A, jel se nas dvoje znamo? :)aben wrote:dobro, ali ti razumiš da je pašman vlaški otok?mate wrote:Ma, imam poruke na faceu, gdje tvoji otočani mi pišu , da sam poput..hahahha, nećem o tome...al da sam obogatila Vaš otok s svojom nazočnošću :)aben wrote:
ma ne jel se osićoš loše, nego jel se osićaš seljasto, bogati.
nisi valjo u neviđanima
Bog i Hrvati! :)
Guest- Guest
Nikada nisam susrela se s bendom u kojem svaka pjesma me pogađa. Obično su po neka, al od njih...sve...kic wrote:
slusa coldplay, seljanka 100% :^^
Guest- Guest
naravski.mate wrote:Imaš li ti stila?aben wrote:a ostali otoci su također loši po pitanju stila, joko loši
Jebeš mi sve, osjećam se sada toliko bliska s tobom jer sam od malena bila na tvom Raju...
ti si ko mene bila samo zoto ča te trajekt dovede prvo komene, a unda skreneš put juga, di je sve veća tuga
2014-04-16
Skretala sam i lijevo i desno..aben wrote:naravski.mate wrote:Imaš li ti stila?aben wrote:a ostali otoci su također loši po pitanju stila, joko loši
ti si ko mene bila samo zoto ča te trajekt dovede prvo komene, a unda skreneš put juga, di je sve veća tuga
Uvijek na tvoj otok...na kojem sam i prvi poljubac doživjela :)
Guest- Guest
Nije bio pravi , već kroz igru s bocom, na nekom kamenu dok su vali pjenili žal...
Guest- Guest
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Page 11 of 50