Denkverbot
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Denkverbot
Sve grube riječi...aben wrote:ča mi vraćaš?mate wrote:Samo ti vraćam...:)aben wrote:fala, falamate wrote:Uhljeb, fašist! :)
Guest- Guest
ka si sidila na ušima celo vrime,mate wrote:Ne prepoznajem te...aben wrote:točno, pravila nas odvajaju od životinjamate wrote:Sav si od izmišljenih pravila :)aben wrote:ča to znoči?mate wrote:
Zbog čega si tada tako definiran?
ni problijem u pravilima, nego u nasilnim pravilima
2014-04-16
Tebi je očito sve nasilno što ne ide uz tvoj tijek :)aben wrote:ka si sidila na ušima celo vrime,mate wrote:Ne prepoznajem te...aben wrote:točno, pravila nas odvajaju od životinjamate wrote:Sav si od izmišljenih pravila :)aben wrote:
ča to znoči?
Guest- Guest
ke grube riči, za jarca pasa?mate wrote:Sve grube riječi...aben wrote:ča mi vraćaš?mate wrote:Samo ti vraćam...:)aben wrote:fala, fala :redface1:mate wrote:Uhljeb, fašist! :)
pa jo sun se uhljebi, napokon sun jo fašist. jo sun sritn ko molo dite radi toga, i misli sun da mi čestitoš
2014-04-16
jezik je deskriptivan, tj pravila slijedu užance. e sa, ti moreš ne slijediti takova naknadna pravila, ali unda zapravo ne sudjeluješ u razgovoru.mate wrote:Tebi je očito sve nasilno što ne ide uz tvoj tijek :)aben wrote:ka si sidila na ušima celo vrime,mate wrote:Ne prepoznajem te...aben wrote:točno, pravila nas odvajaju od životinjamate wrote:
Sav si od izmišljenih pravila :)
2014-04-16
crtam jednu scenu iz Karamazovih, kad starac klekne pred Dimitrijeve noge..
Last edited by kic on 16/9/2017, 23:18; edited 1 time in total
Brate mili, ako si ikome izrekao, meni si :)aben wrote:ke grube riči, za jarca pasa?mate wrote:Sve grube riječi...aben wrote:ča mi vraćaš?mate wrote:Samo ti vraćam...:)aben wrote:
fala, fala
pa jo sun se uhljebi, napokon sun jo fašist. jo sun sritn ko molo dite radi toga, i misli sun da mi čestitoš
Čestitam ti, i sada se ja trebam postaviti u tvoju poziciju od prije, ali ja ne mogu. Sretna sam zbog tebe :)
Sretna sam jer ćeš imati stalna primanja, i ipak neku sigurnost...
Guest- Guest
Tko te inspirirao? :)kic wrote:
crtam jednu scenu iz Karamazovih, kad starac klekne pred Dimitrijeve noge..
Guest- Guest
Ja se držim onog djeteta među mudracima :)aben wrote:jezik je deskriptivan, tj pravila slijedu užance. e sa, ti moreš ne slijediti takova naknadna pravila, ali unda zapravo ne sudjeluješ u razgovoru.mate wrote:Tebi je očito sve nasilno što ne ide uz tvoj tijek :)aben wrote:ka si sidila na ušima celo vrime,mate wrote:Ne prepoznajem te...aben wrote:
točno, pravila nas odvajaju od životinja
Guest- Guest
mate wrote:Brate mili, ako si ikome izrekao, meni si :)aben wrote:ke grube riči, za jarca pasa?mate wrote:Sve grube riječi...aben wrote:ča mi vraćaš?mate wrote:
Samo ti vraćam...:)
Čestitam ti, i sada se ja trebam postaviti u tvoju poziciju od prije, ali ja ne mogu. Sretna sam zbog tebe :)
ma ke grube riči dun ti reko?
ku moju poziciju?
stalna primanja sun imo i prije, ali kakova crna sigurnost, ovo je sve klimavo ka babin zub, država se more raspasti svaki čas- a sa sun je i jo poče cicati :))
2014-04-16
kojeg to?mate wrote:Ja se držim onog djeteta među mudracima :)aben wrote:jezik je deskriptivan, tj pravila slijedu užance. e sa, ti moreš ne slijediti takova naknadna pravila, ali unda zapravo ne sudjeluješ u razgovoru.mate wrote:Tebi je očito sve nasilno što ne ide uz tvoj tijek :)aben wrote:ka si sidila na ušima celo vrime,mate wrote:
Ne prepoznajem te...
2014-04-16
Dok nisam postala brojka nezaposlenosti, nisi mi dao mira od riječi : fašist, uhljeb...Vi ste ovakvi, onakvi...A, ja sve čitala, proučavala...jer sam se nekako nakon silnih napada osjećala, ne znam. A, davala sam sve od sebe na poslu. Čak niti forum nisam niti otvorila jer je kao ovdje pohvalno s posla pisati što se meni osobno gadi.aben wrote:mate wrote:Brate mili, ako si ikome izrekao, meni si :)aben wrote:ke grube riči, za jarca pasa?mate wrote:Sve grube riječi...aben wrote:
ča mi vraćaš?
ku moju poziciju?
stalna primanja sun imo i prije, ali kakova crna sigurnost, ovo je sve klimavo ka babin zub, država se more raspasti svaki čas- a sa sun je i jo poče cicati :))
Ja se neću buniti, što ti dajem :)
Neka ti je :)
Guest- Guest
Onog koji pita svašta, koji nema srama niti stida jer ne zna što je neznanje. Onog, koji potiče na razmišljanje i kojeg zanima svijet....aben wrote:kojeg to?mate wrote:Ja se držim onog djeteta među mudracima :)aben wrote:jezik je deskriptivan, tj pravila slijedu užance. e sa, ti moreš ne slijediti takova naknadna pravila, ali unda zapravo ne sudjeluješ u razgovoru.mate wrote:Tebi je očito sve nasilno što ne ide uz tvoj tijek :)aben wrote:
ka si sidila na ušima celo vrime,
Guest- Guest
pa di su tu grube riči? cicala si me i jo sun ti reko da si cicala. a fašist si jer si govorila da me cicoš jer nekog reda moro biti, ča je fašizam.mate wrote:Dok nisam postala brojka nezaposlenosti, nisi mi dao mira od riječi : fašist, uhljeb...Vi ste ovakvi, onakvi...A, ja sve čitala, proučavala...jer sam se nekako nakon silnih napada osjećala, ne znam. A, davala sam sve od sebe na poslu. Čak niti forum nisam niti otvorila jer je kao ovdje pohvalno s posla pisati što se meni osobno gadi.aben wrote:mate wrote:Brate mili, ako si ikome izrekao, meni si :)aben wrote:ke grube riči, za jarca pasa?mate wrote:
Sve grube riječi...
ku moju poziciju?
jo sun drukčija vrsta uhljeba, ron swanson type
2014-04-16
pa je li unda sa znoš odgovor na svoje pitanje?mate wrote:Onog koji pita svašta, koji nema srama niti stida jer ne zna što je neznanje. Onog, koji potiče na razmišljanje i kojeg zanima svijet....aben wrote:kojeg to?mate wrote:Ja se držim onog djeteta među mudracima :)aben wrote:jezik je deskriptivan, tj pravila slijedu užance. e sa, ti moreš ne slijediti takova naknadna pravila, ali unda zapravo ne sudjeluješ u razgovoru.mate wrote:
Tebi je očito sve nasilno što ne ide uz tvoj tijek :)
2014-04-16
Nisam uhljeb, ali držim da se u svemu neki red mora znati :)aben wrote:pa di su tu grube riči? cicala si me i jo sun ti reko da si cicala. a fašist si jer si govorila da me cicoš jer nekog reda moro biti, ča je fašizam.mate wrote:Dok nisam postala brojka nezaposlenosti, nisi mi dao mira od riječi : fašist, uhljeb...Vi ste ovakvi, onakvi...A, ja sve čitala, proučavala...jer sam se nekako nakon silnih napada osjećala, ne znam. A, davala sam sve od sebe na poslu. Čak niti forum nisam niti otvorila jer je kao ovdje pohvalno s posla pisati što se meni osobno gadi.aben wrote:mate wrote:Brate mili, ako si ikome izrekao, meni si :)aben wrote:
ke grube riči, za jarca pasa?
ku moju poziciju?
Guest- Guest
nisi više, ali unda si bila.mate wrote:Nisam uhljeb, ali držim da se u svemu neki red mora znati :)aben wrote:pa di su tu grube riči? cicala si me i jo sun ti reko da si cicala. a fašist si jer si govorila da me cicoš jer nekog reda moro biti, ča je fašizam.mate wrote:Dok nisam postala brojka nezaposlenosti, nisi mi dao mira od riječi : fašist, uhljeb...Vi ste ovakvi, onakvi...A, ja sve čitala, proučavala...jer sam se nekako nakon silnih napada osjećala, ne znam. A, davala sam sve od sebe na poslu. Čak niti forum nisam niti otvorila jer je kao ovdje pohvalno s posla pisati što se meni osobno gadi.aben wrote:mate wrote:
Brate mili, ako si ikome izrekao, meni si :)
ku moju poziciju?
2014-04-16
Koje pitanje?aben wrote:pa je li unda sa znoš odgovor na svoje pitanje?mate wrote:Onog koji pita svašta, koji nema srama niti stida jer ne zna što je neznanje. Onog, koji potiče na razmišljanje i kojeg zanima svijet....aben wrote:kojeg to?mate wrote:Ja se držim onog djeteta među mudracima :)aben wrote:
jezik je deskriptivan, tj pravila slijedu užance. e sa, ti moreš ne slijediti takova naknadna pravila, ali unda zapravo ne sudjeluješ u razgovoru.
Guest- Guest
Svejedno, u svemu se neki red mora znati :)aben wrote:nisi više, ali unda si bila.mate wrote:Nisam uhljeb, ali držim da se u svemu neki red mora znati :)aben wrote:pa di su tu grube riči? cicala si me i jo sun ti reko da si cicala. a fašist si jer si govorila da me cicoš jer nekog reda moro biti, ča je fašizam.mate wrote:Dok nisam postala brojka nezaposlenosti, nisi mi dao mira od riječi : fašist, uhljeb...Vi ste ovakvi, onakvi...A, ja sve čitala, proučavala...jer sam se nekako nakon silnih napada osjećala, ne znam. A, davala sam sve od sebe na poslu. Čak niti forum nisam niti otvorila jer je kao ovdje pohvalno s posla pisati što se meni osobno gadi.aben wrote:
ku moju poziciju?
Guest- Guest
kako moreš biti zdrav a da nisi munjinmate wrote:Koje pitanje?aben wrote:pa je li unda sa znoš odgovor na svoje pitanje?mate wrote:Onog koji pita svašta, koji nema srama niti stida jer ne zna što je neznanje. Onog, koji potiče na razmišljanje i kojeg zanima svijet....aben wrote:kojeg to?mate wrote:
Ja se držim onog djeteta među mudracima :)
2014-04-16
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Page 2 of 50