ZDS ne smiju koristit neoustase poput babe Mutilde
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: ZDS ne smiju koristit neoustase poput babe Mutilde
vuksadinare wrote:sora opet voli NDH...krv nije voda...
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
[/quote]Sora wrote:Ma covjeceTotenkopf wrote:Sora wrote:
Ma sta hoces zeno luda
Uvjeriti nekog da je crno bijelo
Niste na tragu Paveliceve Ndh nego ste sve izvrnuli i pokvarili
Tocno se sjecam 91. Kad su poceli govoriti o Hrvatskpj do Drine
Mislila sam da je to ozbiljno onda se konacno bude riješilo pitanje hrvatsko- srpskih odnosa
Ali kurac
Tuđman i susko se dogovorili sa Srbima
I sad mrni MUTILDA sere ZDS
ma bezi zeno , Odi spat
A zato ti ne voliš Tuđmana! Ne voliš ga jer Hrvatska nije do Drine!
U HDZ-u je Manolić govoril o "poviesnih, etničkih i prirodnih" hrvatskih granicah.vuksadinare wrote:nitko nije govorio '91 o hravtskoj do drini osim tu i tamo iz hsp-a...blaz kraljevic,ante parađik su govorili o hrvatskoj i bosni i hercegovini kao drzavama ali koje bi trebale d atijesno surađuju zbog povijesne bliskosti...Sora wrote:Ma covjeceTotenkopf wrote:Sora wrote:
Ma sta hoces zeno luda
Uvjeriti nekog da je crno bijelo
Niste na tragu Paveliceve Ndh nego ste sve izvrnuli i pokvarili
Tocno se sjecam 91. Kad su poceli govoriti o Hrvatskpj do Drine
Mislila sam da je to ozbiljno onda se konacno bude riješilo pitanje hrvatsko- srpskih odnosa
Ali kurac
Tuđman i susko se dogovorili sa Srbima
I sad mrni MUTILDA sere ZDS
ma bezi zeno , Odi spat
Jastreb se konačno outao...
darth_vader-
2014-04-17
Sora ustašica udara na Jastreba partizana.Sora wrote:Bi.jastreb wrote:GHrvatska na Drini ne bi bila moguća ni da je za nju i 100% Muslimana.vuksadinare wrote:glec sora...hrvatska na drini se mogla ostavriti samo ako bi an to pristalo bar 70% muslimana...to ej bilo jasno i parađiku i kraljevicu a i paragi...no problem je bio taj sto su muslimani drilovani u jugi...dobili su nacionalnost istina sa malim m..ali su dobili..dakle tada je granica na drini postala gotovo nemoguca...realno bar 60% je muslimana bilo jugoslavenski opredjeljeno...ne msilim da su s eizjasnjavali kao jugoslaveni nego bili za jugoslavensku opciju...dokaz je tome da je 1991 podobar broj muslimana iz bh-a bilo među teritorijalcima jna i ratovali u hravtskoj 1991 konkretno najvise na podrucju zapadne slavonije..imas brdo youtubea o tome d asad ne stavljam...vjeruj mi na rjec da i jedan solidna broj muslimana prije rata u bh-a nije bio bas ni sklon da se ide zajedno sa hravtima odnosno da budu jedna vrst neutralne verzije...sve u svemu kad s ebolje izanalizira odnosi su bili jako kompleskni...a sad kriv ovaj ili onaj i s ahrvatske ili bosnjacke strane manje vazno..uglavnom da bi bila granica na drini bila je potrebna cvrsta volja sa obje strane i preduvjeti to nije psotojalo dakle nije mogla ni proci...i na pocetku rata u bh-a 1992 nije bio bas cvrst savez muslimana i hravta na cijelom podrucju..nedgje je nedgje nije...
Politicki je to mogla biti konfederacija ili tak neki savez Bosne i hrvatske
Ti se po obicsju mslo naginješ na srpsku stranu, vec sam ti to rekla
A o raspoloženju muslimana i Naklonosti prema RH nemate svI SKUPA POJMA .
MUSLIMSNI SU BILI SVJESNI STO IH CEKA OD STRANE SRBA TJ. CETNIKA
Srbe nitko ne pita, ako se slože Hrvati i Bošnjaci. Samo se ne slažu.jastreb wrote:Da bi Hrvatska bila do Drine,čak i u slučaju da to podržava 100% Muslimana,morali bi to podržati i Srbi,kao treći BH konst.narod.Sora wrote:
Bi.
Budući da ni 0,9% Srba to ne bi prihvatilo,od toga nema niš.
Zato NDH do Drine nije mogoča.
Tako si Kaju opisal!pismejker wrote:ufffff,te su najzesce...prije negoli oso za Svabiju,gustao u jednoj takvoj,prilicno ocuvanoj..jebate,spadala je sa nogu,zanosila se,ali od kurca nije odustajati htjela...jastreb wrote:Jednom sa jednom od 48.pismejker wrote:Imal tko iskustva sa damama oko 60godina u seksu??..
no limit..sve hoce raditi,sve granice pale...ludnica od jebačine..mnislim da sam nedavno i stavio guzu od te dame na forum.. ..loman struk,a guza breskva ziva..cvrsta i tvrda..
Kakve to ima sveze s Domovinskim ratom i HOS-om?jastreb wrote:Ne,a ono kad su išli na Staljingrad? Što je ono bilo?metilda wrote: Izraz dom za Hrvate znači vlastiti dom, obitelj i vjeru, znači domovinu koju brane stoljećima i nikada nisu posezali za tuđim domom.
Regoč wrote:Kakve to ima sveze s Domovinskim ratom i HOS-om?jastreb wrote:Ne,a ono kad su išli na Staljingrad? Što je ono bilo?metilda wrote: Izraz dom za Hrvate znači vlastiti dom, obitelj i vjeru, znači domovinu koju brane stoljećima i nikada nisu posezali za tuđim domom.
Zemun i Staljingrad vavijeke su hrvatski :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A kakve sveze ima Staljingrad sa sadašnošću? Osim u tvojih neutemeljenih baljezgarijah?jastreb wrote:Pročitao sam sve knjige Svena Hassela,a ne Haslera. I kakve to veze ima sa štupidnom izjavom A.Hebranga?vuksadinare wrote:islo je i brdo drugih nacionalnosti ne samo hrvati..talijani,rumunji,nizozemci,danci,cesi,francuzi...mozes procitati i u knjigama sven hasslerajastreb wrote:Ne,a ono kad su išli na Staljingrad? Što je ono bilo?metilda wrote: Izraz dom za Hrvate znači vlastiti dom, obitelj i vjeru, znači domovinu koju brane stoljećima i nikada nisu posezali za tuđim domom.
Spoznali smo ga i ranije.jasambrend wrote:Jastreb se konačno outao...
A čuj, Tanais, Horovatos i Horobatos... nije da nema osnove.epikur37 wrote:Regoč wrote:Kakve to ima sveze s Domovinskim ratom i HOS-om?jastreb wrote:Ne,a ono kad su išli na Staljingrad? Što je ono bilo?metilda wrote: Izraz dom za Hrvate znači vlastiti dom, obitelj i vjeru, znači domovinu koju brane stoljećima i nikada nisu posezali za tuđim domom.
Zemun i Staljingrad vavijeke su hrvatski :)
Ustav BIH govori da je BIH država bošnjačkog,srpskog i hrvatskog naroda. Prema tome niti jedan dogovor ne može ići na štetu jednog naroda.Regoč wrote:Srbe nitko ne pita, ako se slože Hrvati i Bošnjaci. Samo se ne slažu.jastreb wrote:Da bi Hrvatska bila do Drine,čak i u slučaju da to podržava 100% Muslimana,morali bi to podržati i Srbi,kao treći BH konst.narod.Sora wrote:
Bi.
Zato su ovi naši i ukinuli Srbima status konst.naroda u Hrvatskoj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pričamo o Hrvatima uopće. Hebrang trubi kako pozdrav ZDS znači vlastiti dom koji brane stoljećima i nikad nisu išli za tuđim domom,e pa ja njega i Metildu lijepo pitam što je sa Staljingradom??? Osim ako taj grad nije neka prastara hrvatska naseobina.Regoč wrote:Kakve to ima sveze s Domovinskim ratom i HOS-om?jastreb wrote:Ne,a ono kad su išli na Staljingrad? Što je ono bilo?metilda wrote: Izraz dom za Hrvate znači vlastiti dom, obitelj i vjeru, znači domovinu koju brane stoljećima i nikada nisu posezali za tuđim domom.
2014-04-22
Koji "ovi naši"? Možda moji, ne i tvoji. Ako se Hrvati i Bošnjaci slože, nema više Srbah!jastreb wrote:Ustav BIH govori da je BIH država bošnjačkog,srpskog i hrvatskog naroda. Prema tome niti jedan dogovor ne može ići na štetu jednog naroda.Regoč wrote:Srbe nitko ne pita, ako se slože Hrvati i Bošnjaci. Samo se ne slažu.jastreb wrote:Da bi Hrvatska bila do Drine,čak i u slučaju da to podržava 100% Muslimana,morali bi to podržati i Srbi,kao treći BH konst.narod.Sora wrote:
Bi.
Tanais!jastreb wrote:Pričamo o Hrvatima uopće. Hebrang trubi kako pozdrav ZDS znači vlastiti dom koji brane stoljećima i nikad nisu išli za tuđim domom,e pa ja njega i Metildu lijepo pitam što je sa Staljingradom??? Osim ako taj grad nije neka prastara hrvatska naseobina.Regoč wrote:Kakve to ima sveze s Domovinskim ratom i HOS-om?jastreb wrote:Ne,a ono kad su išli na Staljingrad? Što je ono bilo?metilda wrote: Izraz dom za Hrvate znači vlastiti dom, obitelj i vjeru, znači domovinu koju brane stoljećima i nikada nisu posezali za tuđim domom.
Regoč wrote:Koji "ovi naši"? Možda moji, ne i tvoji. Ako se Hrvati i Bošnjaci slože, nema više Srbah!jastreb wrote:Ustav BIH govori da je BIH država bošnjačkog,srpskog i hrvatskog naroda. Prema tome niti jedan dogovor ne može ići na štetu jednog naroda.Regoč wrote:Srbe nitko ne pita, ako se slože Hrvati i Bošnjaci. Samo se ne slažu.jastreb wrote:Da bi Hrvatska bila do Drine,čak i u slučaju da to podržava 100% Muslimana,morali bi to podržati i Srbi,kao treći BH konst.narod.Sora wrote:
Bi.
Teška je pravaška bolest.
No sva sreća hrvatio i srbi su u tvrdom savezu i hercegsrpska je osovina u pogonu ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
HOS je,znaš i sam bio jedna malena skupinica,koju ni Tuđman nije baš fermao i koji su 1992. skoro pa svi šmugnuli u Bosnu.Regoč wrote:Svetinja je HOS-ov pozdrav pod kojim se branila i obranila Hrvatska! A ne moraš se maskirati s petim "c", znamo da su ti na srcu samo četiri.jastreb wrote:Tebi je ustaški poklič svetinja??? Ccccc!metilda wrote:
komunjare bi demokraciju u kojoj samo oni mogu srat po tuđim svetinjama..
a kic ne samo što to tebi dozvoljava nego i sam radi..
usrane komunjare i ti i on
Njihova se uloga danas precijenjuje.
HOS je u hrvatskoj bio paravojna jedinica koja je mogla djelovati samo u sklopu HV-a(ZNG) i postupati po njihovim zapovjedima. HOS je bio stranačka vojska Parage i HSP-a ,a Đapić je i sam u to doba tvrdio kako su pozdrav i crner odore preuzeli od Crne legije. Nosili su i ustaške značke.
Znači po tome ni ono "U" nije ustaško,već hosovsko.
2014-04-22
Srbija do Drine!epikur37 wrote:Regoč wrote:Koji "ovi naši"? Možda moji, ne i tvoji. Ako se Hrvati i Bošnjaci slože, nema više Srbah!jastreb wrote:Ustav BIH govori da je BIH država bošnjačkog,srpskog i hrvatskog naroda. Prema tome niti jedan dogovor ne može ići na štetu jednog naroda.Regoč wrote:Srbe nitko ne pita, ako se slože Hrvati i Bošnjaci. Samo se ne slažu.jastreb wrote:
Da bi Hrvatska bila do Drine,čak i u slučaju da to podržava 100% Muslimana,morali bi to podržati i Srbi,kao treći BH konst.narod.
Teška je pravaška bolest.
No sva sreća hrvatio i srbi su u tvrdom savezu i hercegsrpska je osovina u pogonu ;)
Složili se buju jedino ak Hrvati prihvate dina i pravu vjeru.Regoč wrote:
Koji "ovi naši"? Možda moji, ne i tvoji. Ako se Hrvati i Bošnjaci slože, nema više Srbah!
2014-04-22
jastreb wrote:Složili se buju jedino ak Hrvati prihvate dina i pravu vjeru. A onda bi se sa Srbima složilo njih malo više,i to bi za Hrvate i Cvijeće bio kraj.Regoč wrote:
Koji "ovi naši"? Možda moji, ne i tvoji. Ako se Hrvati i Bošnjaci slože, nema više Srbah!
2014-04-22
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» A babe...
» 'Koristit će zastavu gdje i kako želi' (Dodik)
» Krvavi trag babe Klintonuše
» Dodik: Ako Federacija BiH pošalje policiju na granicu, koristit ćemo silu
» Ruske babe koje beru gljive
» 'Koristit će zastavu gdje i kako želi' (Dodik)
» Krvavi trag babe Klintonuše
» Dodik: Ako Federacija BiH pošalje policiju na granicu, koristit ćemo silu
» Ruske babe koje beru gljive
Page 5 of 7