ZDS ne smiju koristit neoustase poput babe Mutilde
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: ZDS ne smiju koristit neoustase poput babe Mutilde
Ahavuksadinare wrote:gkava...daj pisi malo razgovjetnijeSora wrote:vuksadinare wrote:sora opet voli NDH...krv nije voda...
Volim ljude, Hrvate. Muslimane iz Bosne .
Volim istinu.
Volim mir.
Ne volim nasilje i svaka politika kpja ide silom me ljuti.
To je to. Mi smo u teskim vremenima za make narode zbog budala kpje ne znsju gdje im rit a gdje gkava
A jos su kao neka elita...
svasta .
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
kaj je komunjarko konvertitna?metilda wrote:ma ti si glupa i nepismena i takva odgovaraš komunjarskoj ekipi na ovom forumu.. evo uzmi vebera i prdni mu u usta.. bit će sretan...
kreteni kao ti i sora uništavate mladost koja bježi iz hrvatske.
ajd nam priznaj kada si se učlanila u partiju?
2014-12-30
Ja te samo pitam.metilda wrote:jastreb wrote:Tebi je ustaški poklič svetinja??? Ccccc!metilda wrote:
komunjare bi demokraciju u kojoj samo oni mogu srat po tuđim svetinjama..
a kic ne samo što to tebi dozvoljava nego i sam radi..
usrane komunjare i ti i on
sad će se sav forumski ološ skupiti u napadu na mene.. toga nema ni na jednom normalnom forumu... jel ja hodam za vama po forumskim temama.. nisam.. vi hodate za mnom i provocirate.. kad vam uzvratim dobijem ban..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
glec sora...hrvatska na drini se mogla ostavriti samo ako bi an to pristalo bar 70% muslimana...to ej bilo jasno i parađiku i kraljevicu a i paragi...no problem je bio taj sto su muslimani drilovani u jugi...dobili su nacionalnost istina sa malim m..ali su dobili..dakle tada je granica na drini postala gotovo nemoguca...realno bar 60% je muslimana bilo jugoslavenski opredjeljeno...ne msilim da su s eizjasnjavali kao jugoslaveni nego bili za jugoslavensku opciju...dokaz je tome da je 1991 podobar broj muslimana iz bh-a bilo među teritorijalcima jna i ratovali u hravtskoj 1991 konkretno najvise na podrucju zapadne slavonije..imas brdo youtubea o tome d asad ne stavljam...vjeruj mi na rjec da i jedan solidna broj muslimana prije rata u bh-a nije bio bas ni sklon da se ide zajedno sa hravtima odnosno da budu jedna vrst neutralne verzije...sve u svemu kad s ebolje izanalizira odnosi su bili jako kompleskni...a sad kriv ovaj ili onaj i s ahrvatske ili bosnjacke strane manje vazno..uglavnom da bi bila granica na drini bila je potrebna cvrsta volja sa obje strane i preduvjeti to nije psotojalo dakle nije mogla ni proci...i na pocetku rata u bh-a 1992 nije bio bas cvrst savez muslimana i hravta na cijelom podrucju..nedgje je nedgje nije...
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Hrvatska na Drini ne bi bila moguća ni da je za nju i 100% Muslimana.vuksadinare wrote:glec sora...hrvatska na drini se mogla ostavriti samo ako bi an to pristalo bar 70% muslimana...to ej bilo jasno i parađiku i kraljevicu a i paragi...no problem je bio taj sto su muslimani drilovani u jugi...dobili su nacionalnost istina sa malim m..ali su dobili..dakle tada je granica na drini postala gotovo nemoguca...realno bar 60% je muslimana bilo jugoslavenski opredjeljeno...ne msilim da su s eizjasnjavali kao jugoslaveni nego bili za jugoslavensku opciju...dokaz je tome da je 1991 podobar broj muslimana iz bh-a bilo među teritorijalcima jna i ratovali u hravtskoj 1991 konkretno najvise na podrucju zapadne slavonije..imas brdo youtubea o tome d asad ne stavljam...vjeruj mi na rjec da i jedan solidna broj muslimana prije rata u bh-a nije bio bas ni sklon da se ide zajedno sa hravtima odnosno da budu jedna vrst neutralne verzije...sve u svemu kad s ebolje izanalizira odnosi su bili jako kompleskni...a sad kriv ovaj ili onaj i s ahrvatske ili bosnjacke strane manje vazno..uglavnom da bi bila granica na drini bila je potrebna cvrsta volja sa obje strane i preduvjeti to nije psotojalo dakle nije mogla ni proci...i na pocetku rata u bh-a 1992 nije bio bas cvrst savez muslimana i hravta na cijelom podrucju..nedgje je nedgje nije...
2014-04-22
Duel Metilda-sora, lagano podsjeća na dvoboj između noorke i kaje.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
njih dvije su barem zgodne!Antijunak wrote: lagano podsjeća na dvoboj između noorke i kaje.
2014-12-30
Kak znaš?veber wrote:njih dvije su barem zgodne!Antijunak wrote: lagano podsjeća na dvoboj između noorke i kaje.
2014-04-22
mehh..teta-Mety,fullala si za tri koplja..svijet nije crno bijel,jelte...upravo bi ti razapinjala i na kotac u komadala svakog tko misli drugacije od tebea...no poznata je metoda od prije Teba,kad su raznorazni tutleki proglasavali ljude srbima,petokolonasima,izdajnicima,lazovima,ovima i onima,ne bi li ih nekako pokusali diskreditirati..samo zato jer u politickom smislu imaju oponentno razmisljanje...Đe ti Demokracija ,teta-Mety??..cccccmetilda wrote:kic wrote:
ti si glupa ko točak ako misliš da ne radiš isto-
moja obitelj nema ništa sa crvenom zvijezdom odjebi dobrano jer me lijepo ljutiš kao nitko, skoro kao iknar-
savjest ti je trula kao crvljiva jabuka.. samo ti meni daj trajni ban kao iknaru, svatko razuman znat će zašto si mi ga dao.. zato jer se politički ne slažem s tobom i jer ti se ne uvlačim u smrdljivo komunističko dupe
Guest- Guest
Metilda je žrtva klerikalizma. Popi su joj potpuno isprali mozak.
2014-04-22
metilda wrote:Totenkopf wrote:Tek sada sam vidio ovu temu, show...
sora doživljava kozmičke orgazme, kicinjo se misli hoće li mi dati trajni ban, pismejker koristi desnicu za nešto drugo pa još nije stigao na temu ..
evo, tipkam dok još imam priliku....
Guest- Guest
kic wrote:
samo sto su ove kategorija dinosaura..
vjeruj mi, i tvoja će roditeljka jednom biti mojih godina
Guest- Guest
6 banki je dobra roba, ako se pravilno održava...
U svakom slučaju su vatrene :)Totenkopf wrote:6 banki je dobra roba, ako se pravilno održava...
Guest- Guest
E da.
I onda neka budala veli da nas dvije tjeramo mladost
Ma nemam ja nis protiv mladosti od 4 banke npr
Da nema vas dvije i još ponekih osebujnih pojedinaca, forum bi doista bio dosadan :)Sora wrote:E da.
Guest- Guest
Sora wrote:E da.
Za ime titovo ,obrij te noge više.
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Bi.jastreb wrote:GHrvatska na Drini ne bi bila moguća ni da je za nju i 100% Muslimana.vuksadinare wrote:glec sora...hrvatska na drini se mogla ostavriti samo ako bi an to pristalo bar 70% muslimana...to ej bilo jasno i parađiku i kraljevicu a i paragi...no problem je bio taj sto su muslimani drilovani u jugi...dobili su nacionalnost istina sa malim m..ali su dobili..dakle tada je granica na drini postala gotovo nemoguca...realno bar 60% je muslimana bilo jugoslavenski opredjeljeno...ne msilim da su s eizjasnjavali kao jugoslaveni nego bili za jugoslavensku opciju...dokaz je tome da je 1991 podobar broj muslimana iz bh-a bilo među teritorijalcima jna i ratovali u hravtskoj 1991 konkretno najvise na podrucju zapadne slavonije..imas brdo youtubea o tome d asad ne stavljam...vjeruj mi na rjec da i jedan solidna broj muslimana prije rata u bh-a nije bio bas ni sklon da se ide zajedno sa hravtima odnosno da budu jedna vrst neutralne verzije...sve u svemu kad s ebolje izanalizira odnosi su bili jako kompleskni...a sad kriv ovaj ili onaj i s ahrvatske ili bosnjacke strane manje vazno..uglavnom da bi bila granica na drini bila je potrebna cvrsta volja sa obje strane i preduvjeti to nije psotojalo dakle nije mogla ni proci...i na pocetku rata u bh-a 1992 nije bio bas cvrst savez muslimana i hravta na cijelom podrucju..nedgje je nedgje nije...
Politicki je to mogla biti konfederacija ili tak neki savez Bosne i hrvatske
Ti se po obicsju mslo naginješ na srpsku stranu, vec sam ti to rekla
A o raspoloženju muslimana i Naklonosti prema RH nemate svI SKUPA POJMA .
MUSLIMSNI SU BILI SVJESNI STO IH CEKA OD STRANE SRBA TJ. CETNIKA
Sexual Tyrannosaurus wrote:Sora wrote:E da.
Za ime titovo ,obrij te noge više.
Odjebi tutlek
Ne mjesaj s
E ko kosulja u guzicu
Pa nema bas ni clsnova na forumumate wrote:Da nema vas dvije i još ponekih osebujnih pojedinaca, forum bi doista bio dosadan :)Sora wrote:E da.
Sto je steta ..
ima par aktivnih ljudi, ima i kvalitetnih
Ja odobno nemam protiv nikog nista, ali moram se svaditi s tvrdoglsvcima
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» A babe...
» 'Koristit će zastavu gdje i kako želi' (Dodik)
» Krvavi trag babe Klintonuše
» Dodik: Ako Federacija BiH pošalje policiju na granicu, koristit ćemo silu
» Ruske babe koje beru gljive
» 'Koristit će zastavu gdje i kako želi' (Dodik)
» Krvavi trag babe Klintonuše
» Dodik: Ako Federacija BiH pošalje policiju na granicu, koristit ćemo silu
» Ruske babe koje beru gljive
Page 3 of 7