ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ZDS ne smiju koristit neoustase poput babe Mutilde

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

ZDS ne smiju koristit neoustase poput babe Mutilde  - Page 3 Empty Re: ZDS ne smiju koristit neoustase poput babe Mutilde

Post by Sora 14/9/2017, 16:12

vuksadinare wrote:
Sora wrote:
vuksadinare wrote:sora opet voli NDH...krv nije voda... :D

Volim ljude, Hrvate. Muslimane iz Bosne . 
Volim istinu. 
Volim mir. 
Ne volim nasilje i svaka politika kpja ide silom me ljuti. 
To je to. Mi smo u teskim vremenima za make narode zbog budala kpje ne znsju gdje im rit a gdje gkava 
A jos su kao neka elita... 
svasta .
gkava...daj pisi malo razgovjetnije
Aha  :mog

Sora

2014-04-29

Back to top Go down

ZDS ne smiju koristit neoustase poput babe Mutilde  - Page 3 Empty Re: ZDS ne smiju koristit neoustase poput babe Mutilde

Post by veber 14/9/2017, 16:12

metilda wrote:ma ti si glupa i nepismena i takva odgovaraš komunjarskoj ekipi na ovom forumu.. evo uzmi vebera i prdni mu u usta.. bit će sretan...
kaj je komunjarko konvertitna?
kreteni kao ti i sora uništavate mladost koja bježi iz hrvatske.

ajd nam priznaj kada si se učlanila u partiju?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by jastreb 14/9/2017, 16:18

metilda wrote:
jastreb wrote:
metilda wrote: 
komunjare bi demokraciju u kojoj samo oni mogu srat po tuđim svetinjama..
a kic ne samo što to tebi dozvoljava nego i sam radi..
usrane komunjare i ti i on
Tebi je ustaški poklič svetinja??? Ccccc!

sad će se sav forumski ološ skupiti u napadu na mene.. toga nema ni na jednom normalnom forumu... jel ja hodam za vama po forumskim temama.. nisam.. vi hodate za mnom i provocirate.. kad vam uzvratim dobijem ban..
Ja te samo pitam.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/9/2017, 16:19

glec sora...hrvatska na drini se mogla ostavriti samo ako bi an to pristalo bar 70% muslimana...to ej bilo jasno i parađiku i kraljevicu a i paragi...no problem je bio taj sto su muslimani drilovani u jugi...dobili su nacionalnost istina sa malim m..ali su dobili..dakle tada je granica na drini postala gotovo nemoguca...realno bar 60% je muslimana bilo jugoslavenski opredjeljeno...ne msilim da su s eizjasnjavali kao jugoslaveni nego bili za jugoslavensku opciju...dokaz je tome da je 1991 podobar broj muslimana iz bh-a bilo među teritorijalcima jna i ratovali u hravtskoj 1991 konkretno najvise na podrucju zapadne slavonije..imas brdo youtubea o tome d asad ne stavljam...vjeruj mi na rjec da i jedan solidna broj muslimana prije rata u bh-a nije bio bas ni sklon da se ide zajedno sa hravtima odnosno da budu jedna vrst neutralne verzije...sve u svemu kad s ebolje izanalizira odnosi su bili jako kompleskni...a sad kriv ovaj ili onaj i s ahrvatske ili bosnjacke strane manje vazno..uglavnom da bi bila granica na drini bila je potrebna cvrsta volja sa obje strane i preduvjeti to nije psotojalo dakle nije mogla ni proci...i na pocetku rata u bh-a 1992 nije bio bas cvrst savez muslimana i hravta na cijelom podrucju..nedgje je nedgje nije...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 14/9/2017, 16:38

vuksadinare wrote:glec sora...hrvatska na drini se mogla ostavriti samo ako bi an to pristalo bar 70% muslimana...to ej bilo jasno i parađiku i kraljevicu a i paragi...no problem je bio taj sto su muslimani drilovani u jugi...dobili su nacionalnost istina sa malim m..ali su dobili..dakle tada je granica na drini postala gotovo nemoguca...realno bar 60% je muslimana bilo jugoslavenski opredjeljeno...ne msilim da su s eizjasnjavali kao jugoslaveni nego bili za jugoslavensku opciju...dokaz je tome da je 1991 podobar broj muslimana iz bh-a bilo među teritorijalcima jna i ratovali u hravtskoj 1991 konkretno najvise na podrucju zapadne slavonije..imas brdo youtubea o tome d asad ne stavljam...vjeruj mi na rjec da i jedan solidna broj muslimana prije rata u bh-a nije bio bas ni sklon da se ide zajedno sa hravtima odnosno da budu jedna vrst neutralne verzije...sve u svemu kad s ebolje izanalizira odnosi su bili jako kompleskni...a sad kriv ovaj ili onaj i s ahrvatske ili bosnjacke strane manje vazno..uglavnom da bi bila granica na drini bila je potrebna cvrsta volja sa obje strane i preduvjeti to nije psotojalo dakle nije mogla ni proci...i na pocetku rata u bh-a 1992 nije bio bas cvrst savez muslimana i hravta na cijelom podrucju..nedgje je nedgje nije...
Hrvatska na Drini ne bi bila moguća ni da je za nju i 100% Muslimana.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Antijunak 14/9/2017, 17:01

Duel Metilda-sora, lagano podsjeća na dvoboj između noorke i kaje.
Antijunak
Antijunak

2015-09-26

Back to top Go down

Post by kic 14/9/2017, 17:14

samo sto su ove kategorija dinosaura..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by veber 14/9/2017, 17:15

Antijunak wrote: lagano podsjeća na dvoboj između noorke i kaje.
njih dvije su barem zgodne!

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by jastreb 14/9/2017, 17:33

veber wrote:
Antijunak wrote: lagano podsjeća na dvoboj između noorke i kaje.
njih dvije su barem zgodne!
Kak znaš?
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 14/9/2017, 18:03

metilda wrote:
kic wrote:
ti si glupa ko točak ako misliš da ne radiš isto-

moja obitelj nema ništa sa crvenom zvijezdom odjebi dobrano jer me lijepo ljutiš kao nitko, skoro kao iknar-

savjest ti je trula kao crvljiva jabuka.. samo ti meni daj trajni ban kao iknaru, svatko razuman znat će zašto si mi ga dao.. zato jer se politički ne slažem s tobom i jer ti se ne uvlačim u smrdljivo komunističko dupe
:cleanteeth mehh..teta-Mety,fullala si za tri koplja..svijet nije crno bijel,jelte...upravo bi ti razapinjala i na kotac u komadala svakog tko misli drugacije od tebea...no poznata je metoda od prije Teba,kad su raznorazni tutleki proglasavali ljude srbima,petokolonasima,izdajnicima,lazovima,ovima i onima,ne bi li ih nekako pokusali diskreditirati..samo zato jer u politickom smislu imaju oponentno razmisljanje...Đe ti Demokracija ,teta-Mety??..ccccc No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 14/9/2017, 18:22

Metilda je žrtva klerikalizma. Popi su joj potpuno isprali mozak.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 14/9/2017, 18:23

metilda wrote:
Totenkopf wrote:Tek sada sam vidio ovu temu, show... yes

sora doživljava kozmičke orgazme, kicinjo se misli hoće li mi dati trajni ban, pismejker koristi desnicu za nešto drugo pa još nije stigao na temu ..
evo, tipkam dok još imam priliku....
ZDS ne smiju koristit neoustase poput babe Mutilde  - Page 3 Jar_Jar_Binks_Wallpaper_by_irem_altan
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/9/2017, 19:04

kic wrote:
samo sto su ove kategorija dinosaura..

vjeruj mi, i tvoja će roditeljka jednom biti mojih godina
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by T. 14/9/2017, 19:16

6 banki je dobra roba, ako se pravilno održava... B-)

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 14/9/2017, 20:14

Totenkopf wrote:6 banki je dobra roba, ako se pravilno održava... B-)
U svakom slučaju su vatrene :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 14/9/2017, 20:30

E da. 
I onda neka budala veli da nas dvije tjeramo mladost 
Ma nemam ja nis protiv mladosti od 4 banke npr

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 14/9/2017, 20:33

Sora wrote:E da. 
Da nema vas dvije i još ponekih osebujnih pojedinaca, forum bi doista bio dosadan :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sexual Tyrannosaurus 14/9/2017, 20:33

Za ime titovo ,obrij te noge više.
Sexual Tyrannosaurus
Sexual Tyrannosaurus

2017-07-30

Back to top Go down

Post by Sora 14/9/2017, 20:33

jastreb wrote:G
vuksadinare wrote:glec sora...hrvatska na drini se mogla ostavriti samo ako bi an to pristalo bar 70% muslimana...to ej bilo jasno i parađiku i kraljevicu a i paragi...no problem je bio taj sto su muslimani drilovani u jugi...dobili su nacionalnost istina sa malim m..ali su dobili..dakle tada je granica na drini postala gotovo nemoguca...realno bar 60% je muslimana bilo jugoslavenski opredjeljeno...ne msilim da su s eizjasnjavali kao jugoslaveni nego bili za jugoslavensku opciju...dokaz je tome da je 1991 podobar broj muslimana iz bh-a bilo među teritorijalcima jna i ratovali u hravtskoj 1991 konkretno najvise na podrucju zapadne slavonije..imas brdo youtubea o tome d asad ne stavljam...vjeruj mi na rjec da i jedan solidna broj muslimana prije rata u bh-a nije bio bas ni sklon da se ide zajedno sa hravtima odnosno da budu jedna vrst neutralne verzije...sve u svemu kad s ebolje izanalizira odnosi su bili jako kompleskni...a sad kriv ovaj ili onaj i s ahrvatske ili bosnjacke strane manje vazno..uglavnom da bi bila granica na drini bila je potrebna cvrsta volja sa obje strane i preduvjeti to nije psotojalo dakle nije mogla ni proci...i na pocetku rata u bh-a 1992 nije bio bas cvrst savez muslimana i hravta na cijelom podrucju..nedgje je nedgje nije...
Hrvatska na Drini ne bi bila moguća ni da je za nju i 100% Muslimana.
Bi. 
Politicki je to mogla biti konfederacija ili tak neki savez Bosne i hrvatske 
Ti se po obicsju mslo naginješ na srpsku stranu, vec sam ti to rekla 
A o raspoloženju muslimana i Naklonosti  prema RH nemate svI SKUPA POJMA . 
MUSLIMSNI SU BILI SVJESNI STO IH CEKA OD STRANE SRBA TJ. CETNIKA

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 14/9/2017, 20:35

Sexual Tyrannosaurus wrote:

Za ime titovo ,obrij te noge više.

Odjebi tutlek 
Ne mjesaj s 
E ko kosulja u guzicu :wizard

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 14/9/2017, 20:37

mate wrote:
Da nema vas dvije i još ponekih osebujnih pojedinaca, forum bi doista bio dosadan :)
 Pa nema bas ni clsnova na forumu 
Sto je steta .. 
ima par aktivnih ljudi, ima i kvalitetnih 
Ja odobno nemam protiv nikog nista, ali moram se svaditi s tvrdoglsvcima lol!

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics