Nećemo u NATO
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nećemo u NATO
Noor wrote:a zašto bad guys baš privlače žene? :)pizzon wrote:vuksadinare wrote:jbg..usao si u stanojkov kokosinjac a nisi obratio paznju..na natpis na ulazu..'ujke,siptari,balije i pizzon zabranjeno'pizzon wrote:ne pridobijam je bilo koju,
niko od nas ne zna sta je u njihovim glavama
ja to tako ne dozivljavam
vidis, ja smatram da zena, svaka, pre svega ima pravo na izbor, uvek i zauvek.
ovo, sto sad klinci glume neke mafijase, prezirem.
popije jednu kafu sa njom i smatra da je njegovo vlasnistvo.
izadje sa nekim u grad, nastane tuca, cesto i fatalna, jer on nije odobrio.
bolesno
ne znam, moguce da prilvace one manje zenstvene.
Guest- Guest
marcellus wrote:To je dobro da nećete u NATO, time nećete ni u EU.
Poanta cijele priče.
Guest- Guest
poenta je da se uzalud nadate
da necemo u eu.
sto se tice, nato, mene licno,
srbija bi jos tokom podnevna
podnela zahtev za nato,
odnosno pocetak procesa ka clanstvu.
da necemo u eu.
podnela zahtev za nato,
Guest- Guest
Siptarska posla...pizzon wrote:poenta je da se uzalud nadate
da necemo u eu.
podnela zahtev za nato,
2014-04-16
daj mu onaj sendwic sa celo svinjcheStanojko wrote:Siptarska posla...pizzon wrote:poenta je da se uzalud nadate
da necemo u eu.
podnela zahtev za nato,
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Greota. Njemu baci podrigušu a daj to prase vamo.Stanojko wrote:Evo, zasluzio je nagradu "zlatni bot":
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
podrigusa mu je za dorucak a svinjche za rucak
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Će da vam naša Kolinda sve sredi, nema da omanete...pizzon wrote:poenta je da se uzalud nadate
da necemo u eu.
podnela zahtev za nato,
Eroo- Posts : 79076
2016-07-22
Potpuno promašena tema, NATO je već pretvorio Srbiju u svoju logističku koloniju i ne postoji interes za nešto više od toga, čak i kad bi Srbi htjeli.
Sporazum Srbije i NATO o saradnji u oblasti logističke podrške predviđa slobodu kretanja i diplomatski imunitet svim pripadnicima NATO u našoj zemlji, kao i privilegije koje sleduju diplomatama po Bečkoj konvenciji.
Celokupno osoblje uživaće diplomatski imunitet i biće oslobođeno plaćanja poreza, carina, PDV, moći će da uvozi opremu i ugovara nabavku robe, usluga i građevinske radove - bez ikakvih opterećenja. Tačnije, neće imati nikakve namete, osim za komunalne usluge.
Srbija se još u martu prošle godine Individualnim partnerskim akcionim planom (IPAP) obavezala da omogući NATO vojnicima slobodan tranzit kroz Srbiju, da koriste našu vojnu infrastrukturu i budu zaštićeni posebnim statusom dok borave na našoj teritoriji.
IPAP, između ostalog, podrazumeva potpisivanje SOFA sporazuma kojim se reguliše prelazak granice i nivo imuniteta za pripadnike Alijanse dok prolaze kroz Srbiju ili borave u njoj, kao i pristup vojnim objektima.
Piglet- Posts : 1522
2016-02-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» NATO nam ne vraća radar ali nećemo više zavisiti"
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
Page 2 of 2