Ekskluzivne snimke sa Bujančeve svadbe
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ekskluzivne snimke sa Bujančeve svadbe
da to mu je minus :D
sve jedno on dobro i kvalitetno jebava
sve jedno on dobro i kvalitetno jebava
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
nije bujanec niti lud niti glup..on svoje performanse dobro unovcuje..a sto u sebi doista misli to ostaje upitno...lik u zivotu nije nista posebno radio osim sto je posljednjih nekoliko godina voditelj emisije na z1 i vrlo vjesto je iskoristio tu svoju poziciju da kako sam rekao zove u goste one likove koji mogu na glavnim televizijama jedino zavrsiti kao vijest crnih kronika ili skandala...on njima daje slobodu govora da pricaju sta hoce...a on lijepo onda njih izmuze jer ovima nije toliko do love koliko do samo promocije a jedino ej prakticno imaju na z1 i mozda vinkovackoj televiziji
vuksadinare- Posts : 100327
2015-09-08
vuksadinare wrote:nije bujanec niti lud niti glup..on svoje performanse dobro unovcuje..a sto u sebi doista misli to ostaje upitno...lik u zivotu nije nista posebno radio osim sto je posljednjih nekoliko godina voditelj emisije na z1 i vrlo vjesto je iskoristio tu svoju poziciju da kako sam rekao zove u goste one likove koji mogu na glavnim televizijama jedino zavrsiti kao vijest crnih kronika ili skandala...on njima daje slobodu govora da pricaju sta hoce...a on lijepo onda njih izmuze jer ovima nije toliko do love koliko do samo promocije a jedino ej prakticno imaju na z1 i mozda vinkovackoj televiziji
pa točno to.
lik se dobro snaša. prodao odličinu priču o "zavjeri srba i komunista protiv RH"(iako čardakovci najviše uništavaju ovaj narod ), a to je dooobro i masno unovčio.. na račun toga dobru je lovu diga, oženio zgodnu curu, itd..
dobro si ti rekao, vjerojatno je na vjenčanju pokupio 50 000 € -- pa mamić je sam dao 5000 -10 000€ , mamić je pohlepni kapitalist, ali nije škrt
Guest- Guest
evo recimo dikan..lik je sam po sebi sirkus aliima love jebiga...bujanec ga pozove nekoliko puta u emisiju u uzivo i lik jebe mater svima otvoreno..naravno bujanec prije toga sa njim dogovori neku provizijicu..onda dođe ciro..ista taktika kao kod radeljaka..pa mamic...pa cacic...pa thompson..pa simunic..pa suker..pa klemm..i tako od svakog pomalo i pun novcanik..
2015-09-08
linica je pozvaop bar deset puta pa da mu ej dao 1000 kuna to mu ej vec 10 000 kuna samo od njega...mamica ne zove bar ispod 5000 eura...
2015-09-08
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
..a drugo realno bujanec je dobar voditelj..pusti sugovornika da govori..za razliku do stankovica i nekih koji upadaju non stop u rijec..i gost ostane nedorecen..bujanec postavi pitanje i pusti ga da ovaj lamentira minimum 5 minuta i pokaze se u svom svjetlu...drugo ima dosta uvjerljive dokaze i dođe sa dokazima u emisiju...za razliku od drugih voditelja sto je je...
2015-09-08
svi vi koji imate primjedbe na bujančev izgled, dajte fotke, pa da vidimo jel se rugala sova sjenici ili ste svi misteri univerzumi :))
Guest- Guest
inace upoznao sam bujanca prosle godien na sinjskoj alci u jednom kaficu blizu trkalista koji drzi moj susjed..a cesto tamo svracaju poznate osobe jer je kafic najblizi trkalistu na jednu casicu....i ne izgleda neki nadobudan ili nesto slicno kako s epredstavlja u javnosti lik sa kojim mozes normalno razgovarati...i ne izbjegava te..ili ono 'ok ok sve pet' i ode dalje...ja sam sa njim razgovarao nekoliko minuta...i kako rekoh niti te prekida nego te slusa...i odgovori na svako tvoje pitanje...sad kako on sebi gradi imiđ u javnosti ili radi performanse to je do njega
2015-09-08
Pa ja pomalo licim na Ronalda sa avatara...Noor wrote:svi vi koji imate primjedbe na bujančev izgled, dajte fotke, pa da vidimo jel se rugala sova sjenici ili ste svi misteri univerzumi :))
ronaldo ima tanji i dulji vrat, ne pričajStanojko wrote:Pa ja pomalo licim na Ronalda sa avatara...Noor wrote:svi vi koji imate primjedbe na bujančev izgled, dajte fotke, pa da vidimo jel se rugala sova sjenici ili ste svi misteri univerzumi :))
Guest- Guest
Kako vidis bre!? Svaka cast... :)Noor wrote:ronaldo ima tanji i dulji vrat, ne pričajStanojko wrote:Pa ja pomalo licim na Ronalda sa avatara...Noor wrote:svi vi koji imate primjedbe na bujančev izgled, dajte fotke, pa da vidimo jel se rugala sova sjenici ili ste svi misteri univerzumi :))
soko okolovoStanojko wrote:Kako vidis bre!? Svaka cast... :)Noor wrote:ronaldo ima tanji i dulji vrat, ne pričajStanojko wrote:Pa ja pomalo licim na Ronalda sa avatara...Noor wrote:svi vi koji imate primjedbe na bujančev izgled, dajte fotke, pa da vidimo jel se rugala sova sjenici ili ste svi misteri univerzumi :))
Guest- Guest
Sitnicavko...Noor wrote:soko okolovoStanojko wrote:Kako vidis bre!? Svaka cast... :)Noor wrote:ronaldo ima tanji i dulji vrat, ne pričajStanojko wrote:Pa ja pomalo licim na Ronalda sa avatara...Noor wrote:svi vi koji imate primjedbe na bujančev izgled, dajte fotke, pa da vidimo jel se rugala sova sjenici ili ste svi misteri univerzumi :))
ajde, pa ovaj na slici je i bolji od ronalda, ne kukaj odmahStanojko wrote:Sitnicavko...Noor wrote:soko okolovoStanojko wrote:Kako vidis bre!? Svaka cast... :)Noor wrote:ronaldo ima tanji i dulji vrat, ne pričajStanojko wrote:
Pa ja pomalo licim na Ronalda sa avatara...
Guest- Guest
Thompson,bulić i Škoro,sveto ustaško trojstvo.
Falio im je još jedino onaj pijanac iz Zadra.
Hrvatska estrada još nikada nije bila na ovako niskim granama.
I onda se neki pametnjakovići čude što hrvatska mladež sluša Milu Kitića,Seku Aleksić,ili Mitra Mirića.
I onda se neki pametnjakovići čude što hrvatska mladež sluša Milu Kitića,Seku Aleksić,ili Mitra Mirića.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To mi brat od tetke - Milojko...Noor wrote:ajde, pa ovaj na slici je i bolji od ronalda, ne kukaj odmahStanojko wrote:Sitnicavko...Noor wrote:soko okolovoStanojko wrote:Kako vidis bre!? Svaka cast... :)Noor wrote:
ronaldo ima tanji i dulji vrat, ne pričaj
Kao prvo thompson i skoro imaju pjesme vecinom na ideologiji...bulic bas i ne..osim pokoje pjesme o hercegovini...on vise ono ljubi mare..ili gori borovina...a jbg pjeva za lovu kao svaki pjevac...danas pjeva bujancu sutra ce pjevati bernardicu...ako plati...jastreb wrote:Thompson,bulić i Škoro,sveto ustaško trojstvo.
2015-09-08
Stanojko wrote:To mi brat od tetke - Milojko...Noor wrote:ajde, pa ovaj na slici je i bolji od ronalda, ne kukaj odmahStanojko wrote:Sitnicavko...Noor wrote:soko okolovoStanojko wrote:
Kako vidis bre!? Svaka cast... :)
vidim, piše mu na narukvici
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Orkestar za svadbe i Titove sahrane
» Svi sudionici svadbe i domjenka negativni na virus
» U HercegBosanskoj županiji zabranjene sve svadbe i proslave
» Hercegovci traže dopuštenje za velike svadbe i ukidanje samoizolacije
» Svadbe u Hercegovini su veliki epidemiološki problem za Hrvatsku: Svatovi se vraćaju zaraženi
» Svi sudionici svadbe i domjenka negativni na virus
» U HercegBosanskoj županiji zabranjene sve svadbe i proslave
» Hercegovci traže dopuštenje za velike svadbe i ukidanje samoizolacije
» Svadbe u Hercegovini su veliki epidemiološki problem za Hrvatsku: Svatovi se vraćaju zaraženi
Page 4 of 6