Umjesto u NY Kolinda ide kod Putina
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Umjesto u NY Kolinda ide kod Putina
a sto da ti aj radim eva..kgk ce primiti putin..a tebe nije primio ni portir ruskog veleposlanstva u becu..mada vsis tamo pred ulazom po cio dan...
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Si ziher? Veli mi portir Serjoza da je Putinu najdraze ovo njeno laprdanje i da ce ju trazit da to pojasni detaljnije. A onda se ide na ozbiljne teme, Agrokor.
“Euroatlanske integracije na meti su nekih zemalja koje se u to nelegitimno miješaju”, rekla je Grabar-Kitarović na međunarodnom skupu o Balkanu uoči početka sigurnosne konferencije u Muenchenu.
Ocijenila je da su EU i NATO izgubili interes za jugoistočnu Europu, pa su oživjele stare nacionalističke i ekspanzionističke vizije, ojačao radikalni islamizam i “uključenost trećih zemalja, posebno Rusije”.
“Euroatlanske integracije na meti su nekih zemalja koje se u to nelegitimno miješaju”, rekla je Grabar-Kitarović na međunarodnom skupu o Balkanu uoči početka sigurnosne konferencije u Muenchenu.
Ocijenila je da su EU i NATO izgubili interes za jugoistočnu Europu, pa su oživjele stare nacionalističke i ekspanzionističke vizije, ojačao radikalni islamizam i “uključenost trećih zemalja, posebno Rusije”.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
...ziher sam...Eva_ wrote:Si ziher? Veli mi portir Serjoza da je Putinu najdraze ovo njeno laprdanje i da ce ju trazit da to pojasni detaljnije. A onda se ide na ozbiljne teme, Agrokor.
2015-09-08
Kao kak ni Cardak ni Tre, naivan si ko francuska sobarica.
2017-03-21
najjaci i najkulerskiji svjetski lider u ovom trenutku je kim un đong...jaci i od putina,tvampa,siđiaopinga...taj ne jebe nikog..isti kurac mu je i tvamp..siao i putin...tko njemu ode u posjet taj je faca..
2015-09-08
Šta je krivo rekla? Mislim, šta je rekla a tebi se ne sviđa?Eva_ wrote:Si ziher? Veli mi portir Serjoza da je Putinu najdraze ovo njeno laprdanje i da ce ju trazit da to pojasni detaljnije. A onda se ide na ozbiljne teme, Agrokor.
Niš ne brini, Putin cijeni iskrene sugovornike, a s gnušanjem gleda na one koji su ne tić-ne miš.
Eroo- Posts : 79081
2016-07-22
Ne bih se kladio da to neće biti možda upravo Kolinda. Put je ne tao davno trasirao presvetli Mesić.vuksadinare wrote:najjaci i najkulerskiji svjetski lider u ovom trenutku je kim un đong...jaci i od putina,tvampa,siđiaopinga...taj ne jebe nikog..isti kurac mu je i tvamp..siao i putin...tko njemu ode u posjet taj je faca..
Drugo, omekšao je i mali od Kima. U jučerašnjem dnevniku je išla druga priča: Nećemo nikoga napadati ako nas ne napada...Opaaaa...
No međutim, Tvamp ne odustaje...Big problem.
2016-07-22
Za geostratege je bg Blic izvukao ovu usporedbu i ne mogu se načuditi zašto je SRB na 81 mjestu, a HR na 68.
Svakakvih je tu bilo komentara, te ovo, te ono, te HR je u NATO, te namjerno i šta znam što sve ne.
Međutim, stvar je potuno jasna za one koji se malo razumiju u problematiku.
Evo rezultata usporedbe:
https://www.globalfirepower.com/countries-comparison-detail.asp?form=form&country1=croatia&country2=serbia&Submit=COMPARE
Sad bih htio čuti znalce šta misle u čemu je "problem"?
Svakakvih je tu bilo komentara, te ovo, te ono, te HR je u NATO, te namjerno i šta znam što sve ne.
Međutim, stvar je potuno jasna za one koji se malo razumiju u problematiku.
Evo rezultata usporedbe:
https://www.globalfirepower.com/countries-comparison-detail.asp?form=form&country1=croatia&country2=serbia&Submit=COMPARE
Sad bih htio čuti znalce šta misle u čemu je "problem"?
2016-07-22
Sukreatorica americke vanjske politike, dakoceakoonanece.Eroo wrote:Ne bih se kladio da to neće biti možda upravo Kolinda. Put je ne tao davno trasirao presvetli Mesić.vuksadinare wrote:najjaci i najkulerskiji svjetski lider u ovom trenutku je kim un đong...jaci i od putina,tvampa,siđiaopinga...taj ne jebe nikog..isti kurac mu je i tvamp..siao i putin...tko njemu ode u posjet taj je faca..
Drugo, omekšao je i mali od Kima. U jučerašnjem dnevniku je išla druga priča: Nećemo nikoga napadati ako nas ne napada...Opaaaa...
2017-03-21
Ona je još uvijek pomoćnica glavnog tajnika NATO i bit će to dok god bude živa. Takva su pravila...Eva_ wrote:Sukreatorica americke vanjske politike, dakoceakoonanece.Eroo wrote:Ne bih se kladio da to neće biti možda upravo Kolinda. Put je ne tao davno trasirao presvetli Mesić.vuksadinare wrote:najjaci i najkulerskiji svjetski lider u ovom trenutku je kim un đong...jaci i od putina,tvampa,siđiaopinga...taj ne jebe nikog..isti kurac mu je i tvamp..siao i putin...tko njemu ode u posjet taj je faca..
2016-07-22
a sad,poznavajuci ruske obicaje,GKG ce biti sa Putinom u njegovoj Dači,gdje ce se brčkati u bazenu sa toplom izvorskom vodom i piti čaj...Eroo wrote:Ona je još uvijek pomoćnica glavnog tajnika NATO i bit će to dok god bude živa. Takva su pravila...Eva_ wrote:Sukreatorica americke vanjske politike, dakoceakoonanece.Eroo wrote:Ne bih se kladio da to neće biti možda upravo Kolinda. Put je ne tao davno trasirao presvetli Mesić.vuksadinare wrote:najjaci i najkulerskiji svjetski lider u ovom trenutku je kim un đong...jaci i od putina,tvampa,siđiaopinga...taj ne jebe nikog..isti kurac mu je i tvamp..siao i putin...tko njemu ode u posjet taj je faca..
Guest- Guest
tko kaze da je to nemoguce..putin voli zene narocito plavuse...znas kako se kaze..u politici su dozvoljena sva sredstva..pa nece valjda u bazen sa picoustim..pismejker wrote:a sad,poznavajuci ruske obicaje,GKG ce biti sa Putinom u njegovoj Dači,gdje ce se brčkati u bazenu sa toplom izvorskom vodom i piti čaj...Eroo wrote:Ona je još uvijek pomoćnica glavnog tajnika NATO i bit će to dok god bude živa. Takva su pravila...Eva_ wrote:Sukreatorica americke vanjske politike, dakoceakoonanece.Eroo wrote:Ne bih se kladio da to neće biti možda upravo Kolinda. Put je ne tao davno trasirao presvetli Mesić.vuksadinare wrote:najjaci i najkulerskiji svjetski lider u ovom trenutku je kim un đong...jaci i od putina,tvampa,siđiaopinga...taj ne jebe nikog..isti kurac mu je i tvamp..siao i putin...tko njemu ode u posjet taj je faca..
2015-09-08
Ja ne bih pila caj da sam na njenom mjestu. Tko je kod Putina ocajavao polonija se nauzivao.
2017-03-21
putin nwe pije sa zenama caj vec votku i sampanjac..i jedu kavijar...to moze piti caj sa vucicem,nikolicem i slicnima..Eva_ wrote:Ja ne bih pila caj da sam na njenom mjestu. Tko je kod Putina ocajavao polonija se nauzivao.
2015-09-08
Znaci napredovanja nema?Eroo wrote:Ona je još uvijek pomoćnica glavnog tajnika NATO i bit će to dok god bude živa. Takva su pravila...Eva_ wrote:Sukreatorica americke vanjske politike, dakoceakoonanece.Eroo wrote:Ne bih se kladio da to neće biti možda upravo Kolinda. Put je ne tao davno trasirao presvetli Mesić.vuksadinare wrote:najjaci i najkulerskiji svjetski lider u ovom trenutku je kim un đong...jaci i od putina,tvampa,siđiaopinga...taj ne jebe nikog..isti kurac mu je i tvamp..siao i putin...tko njemu ode u posjet taj je faca..
2017-03-21
Ona ima 20 godina i isto toliko kila viska da bi bila Putinu u fokusu. Moze joj, ak mu se umili, dat nekog ruskog Muju, oni vole salaste plavuse.vuksadinare wrote:putin nwe pije sa zenama caj vec votku i sampanjac..i jedu kavijar...to moze piti caj sa vucicem,nikolicem i slicnima..Eva_ wrote:Ja ne bih pila caj da sam na njenom mjestu. Tko je kod Putina ocajavao polonija se nauzivao.
2017-03-21
vuksadinare wrote:tko kaze da je to nemoguce..putin voli zene narocito plavuse...znas kako se kaze..u politici su dozvoljena sva sredstva..pa nece valjda u bazen sa picoustim..pismejker wrote:a sad,poznavajuci ruske obicaje,GKG ce biti sa Putinom u njegovoj Dači,gdje ce se brčkati u bazenu sa toplom izvorskom vodom i piti čaj...Eroo wrote:Ona je još uvijek pomoćnica glavnog tajnika NATO i bit će to dok god bude živa. Takva su pravila...Eva_ wrote:Sukreatorica americke vanjske politike, dakoceakoonanece.Eroo wrote:
Ne bih se kladio da to neće biti možda upravo Kolinda. Put je ne tao davno trasirao presvetli Mesić.
dobro sad..GKG se ne moze mjeriti sa Putinovom preseksi i prelijepom curom,zenom,kakogod..
Guest- Guest
Ma onog Čečena Karirova,pozvati da ...a tako...Eva_ wrote:Ona ima 20 godina i isto toliko kila viska da bi bila Putinu u fokusu. Moze joj, ak mu se umili, dat nekog ruskog Muju, oni vole salaste plavuse.vuksadinare wrote:putin nwe pije sa zenama caj vec votku i sampanjac..i jedu kavijar...to moze piti caj sa vucicem,nikolicem i slicnima..Eva_ wrote:Ja ne bih pila caj da sam na njenom mjestu. Tko je kod Putina ocajavao polonija se nauzivao.
Guest- Guest
Ali se itekako može uznijeti nad Merkelicu,ili Prvu damu francuske.pismejker wrote:vuksadinare wrote:tko kaze da je to nemoguce..putin voli zene narocito plavuse...znas kako se kaze..u politici su dozvoljena sva sredstva..pa nece valjda u bazen sa picoustim..pismejker wrote:a sad,poznavajuci ruske obicaje,GKG ce biti sa Putinom u njegovoj Dači,gdje ce se brčkati u bazenu sa toplom izvorskom vodom i piti čaj...Eroo wrote:Ona je još uvijek pomoćnica glavnog tajnika NATO i bit će to dok god bude živa. Takva su pravila...Eva_ wrote:
Sukreatorica americke vanjske politike, dakoceakoonanece.
dobro sad..GKG se ne moze mjeriti sa Putinovom preseksi i prelijepom curom,zenom,kakogod..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Transkript razgovora sa susreta putin-kgk
Putin:'Kolinda..auu..macka si..ne macka..sibirska tigrica..jao kakve sis..pardon guz..pardon oci imas..divne'
KGK:'Znam,znam...vladimire...kao bajkal'
Putin:'jao nemoj Kolinda vise...idemo u Soči..Medvedev ako me tko trazi ja imam slobodan dan'
KGK:'Može Soči po mojoj mjeri..'
Putin:'Uh Kolinda..davaj sergej onaj kavijar i najbolju votku'
KGK:'polako..daj mi nesto drugo...pa trazi sta o's'
Putin:'Reci lutko..jao samo da ti zgrabim te guz...pardon...te ugovore'
KGK:'Moze onaj kako se zove s-400'
Putin:'Ma moze i s-500...uf..samo da ti uvatim sis..onog tigra za poklon'
KGK:'A moze i par komada suhoja kao repete'
Putin.'ma moze lutko i nosac aviona'
KGK:'A da ne kazes Vucicu..'
Putin:'Kome...kom Vucicu..a onom...a ne ne..njemu iz zajebancije rekao da cu mu dat eskadrilu onih otpisanih mig-29..lik se zapalio...a sta cu sa njim..zao mi decka..nek se veseli'
KGK:'A sad pravac u soči sa ljubavlju..'
Putin:'Zdravstvuj Soči..'
Putin:'Kolinda..auu..macka si..ne macka..sibirska tigrica..jao kakve sis..pardon guz..pardon oci imas..divne'
KGK:'Znam,znam...vladimire...kao bajkal'
Putin:'jao nemoj Kolinda vise...idemo u Soči..Medvedev ako me tko trazi ja imam slobodan dan'
KGK:'Može Soči po mojoj mjeri..'
Putin:'Uh Kolinda..davaj sergej onaj kavijar i najbolju votku'
KGK:'polako..daj mi nesto drugo...pa trazi sta o's'
Putin:'Reci lutko..jao samo da ti zgrabim te guz...pardon...te ugovore'
KGK:'Moze onaj kako se zove s-400'
Putin:'Ma moze i s-500...uf..samo da ti uvatim sis..onog tigra za poklon'
KGK:'A moze i par komada suhoja kao repete'
Putin.'ma moze lutko i nosac aviona'
KGK:'A da ne kazes Vucicu..'
Putin:'Kome...kom Vucicu..a onom...a ne ne..njemu iz zajebancije rekao da cu mu dat eskadrilu onih otpisanih mig-29..lik se zapalio...a sta cu sa njim..zao mi decka..nek se veseli'
KGK:'A sad pravac u soči sa ljubavlju..'
Putin:'Zdravstvuj Soči..'
2015-09-08
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kolinda G. Kitarović: Dobila sam podršku od predsjednika Putina
» Kolinda: Imam pravo da idem kod Putina, pričaćemo o Srbiji
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» I umjesto da ulože u Uljanik...
» Zatvoreno umjesto Otvorenog na HRT-u
» Kolinda: Imam pravo da idem kod Putina, pričaćemo o Srbiji