zoran meter: bitka za DEIR EZ ZOUR podsjeća na herojsku obranu hrvatskog Vukovara u Domovinskom ratu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: zoran meter: bitka za DEIR EZ ZOUR podsjeća na herojsku obranu hrvatskog Vukovara u Domovinskom ratu
Blesane, Rusi su u zadnjem ratu bili naši saveznici.crvenkasti wrote:Plus, Asadu pomažu Rusi, vjekovni neprijatelji Hrvatske i Amerike.
Eroo- Posts : 79085
2016-07-22
Re: zoran meter: bitka za DEIR EZ ZOUR podsjeća na herojsku obranu hrvatskog Vukovara u Domovinskom ratu
A tko su ISILovci u tom slučaju? Da pitamo Crvenkastog?mutava baštarda wrote:crvenkasti wrote:Ovaj sve obrnuo.
Hrvatska je priznala sirijsku oporbu kao legitimnog predstavnika Sirije, a ne Asada.
Dakle, Asad je Milošević, SAA su četnici, a ISIL su Hrvati.
vidi ovo, kao četvrta i sedma u knin
2016-07-22
mutava baštarda wrote:crvenkasti wrote:Ovaj sve obrnuo.
Hrvatska je priznala sirijsku oporbu kao legitimnog predstavnika Sirije, a ne Asada.
Jel onda Knin ili Vukovar? Knin su okupirali četnici, a oslobađali mi, a Vukovar smo držali mi, a četnici su ga opsjedali i osvojili.
Kako da povučemo parelelu, a da mi ne budemo na krivoj strani?
crvenkasti-
2014-04-17
Oboje ti je ispravno. .crvenkasti wrote:mutava baštarda wrote:crvenkasti wrote:Ovaj sve obrnuo.
Jel onda Knin ili Vukovar? Knin su okupirali četnici, a oslobađali mi, a Vukovar smo držali mi, a četnici su ga opsjedali i osvojili.
2016-07-22
veleumno primjecujem da u ovom ratu nije bilo kukanja UN-u i zazivanja istih...sve strane su se yebachki fajtale,nebitno tk oje bio u pravu ili ne,kao fajteri,..zapadne vojne postrojbe,morale bi uciti...
u nekom hipotetickom konfliktu odnosno ratu,gdje bi ISIS i zapadnjaci imali otprilike isti nivo naoruzanja,kladio bih se na Kozojebe..
Lavovski dio pobjede nad Kozojebima mora se zahvaliti Majci Rusiji,bez koje bi vjerovatno vec i Turska napola bila u osvajackom ratu...
Zabrinjava cinjenica,da je rat potrajao ovoliko dugo,iako su ISIS-ovi protivnici imali vrhunski haj teh u vojnoj tehnici,a potrajao bi i duplo duze,da nisu...
Kakogod,jos malo i Kozojebi Zlocesti ce gnjojati finalno pjesak...
sad je na redu Europa...ili???
u nekom hipotetickom konfliktu odnosno ratu,gdje bi ISIS i zapadnjaci imali otprilike isti nivo naoruzanja,kladio bih se na Kozojebe..
Lavovski dio pobjede nad Kozojebima mora se zahvaliti Majci Rusiji,bez koje bi vjerovatno vec i Turska napola bila u osvajackom ratu...
Zabrinjava cinjenica,da je rat potrajao ovoliko dugo,iako su ISIS-ovi protivnici imali vrhunski haj teh u vojnoj tehnici,a potrajao bi i duplo duze,da nisu...
Kakogod,jos malo i Kozojebi Zlocesti ce gnjojati finalno pjesak...
sad je na redu Europa...ili???
Guest- Guest
Ne. Niti jedno nije ispravno,jer su i Vukovar i Knin bili uklješteni,a Elzor nije ni u približno sličnoj situaciji sa VU ili KNN.Eroo wrote:Oboje ti je ispravno. .crvenkasti wrote:mutava baštarda wrote:crvenkasti wrote:Ovaj sve obrnuo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
poljska, litva i hrvatska najviše guraju projekt, a teško je procjeniti tko je među nositeljima vlasti u tim zemljama više amerofilan...Eroo wrote:Itekako ima. Priča o EU dvije brzine je eu projekat, šta ne?mutava baštarda wrote:uspravnica je za američke interese, nema eu s tim ništa...jastreb wrote:A ni Uspravnica nije daleko.vuksadinare wrote:od meogherini je jaca kad se radi o 'kuzenju' u vanjsku i geostratesku politiku angela merkel...tu bi dodao i 'nasu' jacu..eto tako ti ej to kad babama das da sprovode geostratesku politiku..mutava baštarda wrote:Ima oni koji ironično ističu koliko je ova restriktivna mjera glupa, te da se sankcije protiv njega ne mogu primijeniti zbog uloge koju igra u borbi protiv ”kalifata”, posebice u Deir Ez-Zoru, odakle mu je zabranjeno da putuje u Europu i na teritorij Europske unije. Uvesti ovakvu zabranu generalu koji fizički ne može i ne želi napustiti okruženu enklavu može pasti na pamet samo Jean-Claudeu Junckeru, posebno kada je ”dobro raspoložen”, a takav je gotovo svaki dan, te Federici Mogherini, koja se u vanjsku politiku razumije otprilike koliko u kvantnu fiziku.
Treba samo pogledat širu sliku i sve ti bu jasno.
oni koji nose najveće bradeEroo wrote:A tko su ISILovci u tom slučaju? Da pitamo Crvenkastog?mutava baštarda wrote:crvenkasti wrote:Ovaj sve obrnuo.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Intervju: Zoran Meter
» DEIR er'ZOR: POSLEDNJA BITKA BALKANACA U ISIL-U
» Zoran Meter: Amerika će izgubiti kako god okreneš, bliski istok je otišao dalje....
» Šef Stožera za obranu Vukovara Tomislav Josić zbog poticanja skidanja ćiriličnih ploča osuđen na uvjetnu
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» DEIR er'ZOR: POSLEDNJA BITKA BALKANACA U ISIL-U
» Zoran Meter: Amerika će izgubiti kako god okreneš, bliski istok je otišao dalje....
» Šef Stožera za obranu Vukovara Tomislav Josić zbog poticanja skidanja ćiriličnih ploča osuđen na uvjetnu
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
Page 2 of 2