Keleminec je udbaš
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Keleminec je udbaš
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/od-kelemincevih-predstava-koristi-ima-jedino-pupovac-1058290/
Može bit. Ja sam neki dan poradi njegovog performansa kupio Novosti. Da vidim o čemu se rasdi.
Novosti uopće nisu nekakav srpski tjednik. Radi se o čisto ljevičarskom listu, među novinarima i kolumnistima prevladavaju Hrvati,a našao sam tu i dva Bošnjaka(Pirke i Sinan Gudžević).
dakle Novosti su jedan lijevi list,a glede Srba tu ima jedan dio lista u sredini,koji donosi novosti iz Krajine,i to je kaj se srpstva tiče sve.
I opet,te Novosti su za nekadašnji Feral tribune,kao piva prema ljutoj prepečenici.
Novosti uopće nisu nekakav srpski tjednik. Radi se o čisto ljevičarskom listu, među novinarima i kolumnistima prevladavaju Hrvati,a našao sam tu i dva Bošnjaka(Pirke i Sinan Gudžević).
dakle Novosti su jedan lijevi list,a glede Srba tu ima jedan dio lista u sredini,koji donosi novosti iz Krajine,i to je kaj se srpstva tiče sve.
I opet,te Novosti su za nekadašnji Feral tribune,kao piva prema ljutoj prepečenici.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Keleminec je udbaš
pa sto ti nisi rekao da je keleminec obicna lokalna pijanica ispred ducanajastreb wrote:Može bit. Ja sam neki dan poradi njegovog performansa kupio Novosti. Da vidim o čemu se rasdi.
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
nije on udbas...prije bi rekao neki klosar koji dobije neku lovu za pivu i samo treba nesto odraditi poslije moze na cugu jer ima love
2015-09-08
Keleminec je skupljao pijance po selima oko Koprivnice. Tad je vodio stranku Hrvatski pravaši. Obilazio bi sela i pred dućanima kupovao članstvo pivom. U jednom selu (Hud....ani) komletno članstvo činili su lokalne ispičuture.vuksadinare wrote:pa sto ti nisi rekao da je keleminec obicna lokalna pijanica ispred ducanajastreb wrote:Može bit. Ja sam neki dan poradi njegovog performansa kupio Novosti. Da vidim o čemu se rasdi.
2014-04-22
pa eto ti i odgovora..lokalni đilkosi koji za gajbu pive ce odraditi sve za one koji mu plate tu gajbujastreb wrote:Keleminec je skupljao pijance po selima oko Koprivnice. Tad je vodio stranku Hrvatski pravaši. Obilazio bi sela i pred dućanima kupovao članstvo pivom. U jednom selu (Hud....ani) komletno članstvo činili su lokalne ispičuture.vuksadinare wrote:pa sto ti nisi rekao da je keleminec obicna lokalna pijanica ispred ducanajastreb wrote:Može bit. Ja sam neki dan poradi njegovog performansa kupio Novosti. Da vidim o čemu se rasdi.
2015-09-08
Jastrebe, priznaj sad da si i ti, barem na dan, bio clan njegove stranke :D
ideologija je ideologija, al'cuga je cuga ;P
necemo ti zamjerit @_@
necemo ti zamjerit @_@
2014-04-12
U toj Koprivnici su uglavnom normalni ljudi,koji ovisno o situaciji glasaju za ljude domaće,koji im u tom momentu najviše pašu.vuksadinare wrote:
pa eto ti i odgovora..lokalni đilkosi koji za gajbu pive ce odraditi sve za one koji mu plate tu gajbu
Keleminec je pokušao tu nešto isfabricirati i kemijati sa pravaštvom,ali nije išlo. No najviše se po pokušajima da ekstremizira Podravinu,istakao Pavković,koji je u interesu svojioh mračnih ciljeva išao tak daleč,da je mirne i pitome pravoslavce iz okolnih sela proglašavao ljutim četnicima i soldateskom.
2014-04-22
poznas ti mladena pavkovica?...jastreb wrote:U toj Koprivnici su uglavnom normalni ljudi,koji ovisno o situaciji glasaju za ljude domaće,koji im u tom momentu najviše pašu.vuksadinare wrote:
pa eto ti i odgovora..lokalni đilkosi koji za gajbu pive ce odraditi sve za one koji mu plate tu gajbu
Keleminec je pokušao tu nešto isfabricirati i kemijati sa pravaštvom,ali nije išlo. No najviše se po pokušajima da ekstremizira Podravinu,istakao Pavković,koji je u interesu svojioh mračnih ciljeva išao tak daleč,da je mirne i pitome pravoslavce iz okolnih sela proglašavao ljutim četnicima i soldateskom.
2015-09-08
KaJ god! Ki bi da bi! Često sam prije krstario Podravinom,pa sve znam. A da se undje napiješ,ne treba ti biti članom niti jedne stranke.maggie13 wrote:Jastrebe, priznaj sad da si i ti, barem na dan, bio clan njegove stranke :D
necemo ti zamjerit @_@
Drugo,ja sam u to doba tamo išao zbog (nekih) cura,a ne zbog pijače,iako to tam jedno bez drugog ne ide.
2014-04-22
Samo po čuvenju. U razgovorima sa domaćim ljudima ,kao i iz njegovih napisa,čul sam da se radi o paranoiku koji je Podravinu zamišljao,u najmanju ruku,kao Liku,ili Baniju,te je tražio barikade,sanjao srpsku pobunu,ukazivali su mu se četnici i sl.vuksadinare wrote:poznas ti mladena pavkovica?...jastreb wrote:U toj Koprivnici su uglavnom normalni ljudi,koji ovisno o situaciji glasaju za ljude domaće,koji im u tom momentu najviše pašu.vuksadinare wrote:
2014-04-22
pa kad si stigao raditi akd si non stop krstario od vardara do triglava ili od prevlake do mure...jastreb wrote:KaJ god! Ki bi da bi! Često sam prije krstario Podravinom,pa sve znam. A da se undje napiješ,ne treba ti biti članom niti jedne stranke.maggie13 wrote:Jastrebe, priznaj sad da si i ti, barem na dan, bio clan njegove stranke :D
necemo ti zamjerit @_@
Drugo,ja sam u to doba tamo išao zbog (nekih) cura,a ne zbog pijače,iako to tam jedno bez drugog ne ide.
2015-09-08
i da jesi;-)jastreb wrote:KaJ god! Ki bi da bi! Često sam prije krstario Podravinom,pa sve znam. A da se undje napiješ,ne treba ti biti članom niti jedne stranke.maggie13 wrote:Jastrebe, priznaj sad da si i ti, barem na dan, bio clan njegove stranke :D
necemo ti zamjerit @_@
kad mijenjaju politicari stranke k'o carape, mozemo i mi :D
2014-04-12
Pa valjda postoje godišnji odmori,slob.dani,praznici i bolovanje. Nisam bil na robiji,mada i robijaši imaju izlaske.vuksadinare wrote:pa kad si stigao raditi akd si non stop krstario od vardara do triglava ili od prevlake do mure...jastreb wrote:KaJ god! Ki bi da bi! Često sam prije krstario Podravinom,pa sve znam. A da se undje napiješ,ne treba ti biti članom niti jedne stranke.maggie13 wrote:Jastrebe, priznaj sad da si i ti, barem na dan, bio clan njegove stranke :D
necemo ti zamjerit @_@
2014-04-22
Ja više volim menjati žene. ;-)maggie13 wrote:i da jesi;-)jastreb wrote:KaJ god! Ki bi da bi! Često sam prije krstario Podravinom,pa sve znam. A da se undje napiješ,ne treba ti biti članom niti jedne stranke.maggie13 wrote:Jastrebe, priznaj sad da si i ti, barem na dan, bio clan njegove stranke :D
necemo ti zamjerit @_@
2014-04-22
svasta mi nesto volimo, ali sto mozemo ;O)jastreb wrote:Ja više volim menjati žene. ;-)maggie13 wrote:i da jesi;-)jastreb wrote:KaJ god! Ki bi da bi! Često sam prije krstario Podravinom,pa sve znam. A da se undje napiješ,ne treba ti biti članom niti jedne stranke.maggie13 wrote:Jastrebe, priznaj sad da si i ti, barem na dan, bio clan njegove stranke :D
necemo ti zamjerit @_@
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Važna je volja. Ja imam volju. Neki je nemaju,a drugi se zgražaju na samu pomisao.maggie13 wrote:
svasta mi nesto volimo, ali sto mozemo ;O)
2014-04-22
samo se nemoj pocet 'hvalit' uspjesima :Djastreb wrote:Važna je volja. Ja imam volju. Neki je nemaju,a drugi se zgražaju na samu pomisao.maggie13 wrote:
svasta mi nesto volimo, ali sto mozemo ;O)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
e vdiis ja znam pavkovica osobno jos prije rata jer mi je sestricna od pok.tate radila u podravci bas sa pavkovicem i on ej bio cest gost u njenoj kuci..a moj pok.stari i njegova sestricna su bili skoro ko brat i sestra jer su isto godiste i rodili se u razmaku par dana...i od djetinjstva su prakticno zajedno odrastali..i bili smo cesti gosti kod nje u koprivncii kad se udala za koprivnicanca..bas smo bili u gostima nekoliko dana 1991 kod te sestricne stari i ja...to je bilo vec kasno proljece 1991 godine...i pavkovic je jedan dan dosao u kucu kod sestricne kako sam rekao zajendo su radili a i bili susjedi...dosao je u uniformi zng-a...bas se bio vratio sa polozaja oko kasarne jna u koprivnici...jer tada su pocele tihe blokade vojarni vise osmatranje...u cuitavom svom govoru te veceri nije nijednom spomenuo podravske srbe odnosno koliko me sjecanje sluzi je jednom i to ovom otprilike recenicom..'se bu bilo dobro a'k ovi nasi srbi tu domaci ne bu posluzili ko peta kolona mada jos nema takvih'...i kako je rekao da u kasarni od dobrovoljaca se nalaze neki srbi sa podrucja zapadne slavonije ali ne i domaci...djelovao je dosta sigurno...i stalozeno...on je bio među prvima koji su osnovali dragovoljacku postrojbu zng-a na podrucju koprivnice..osobno je nabavio dio naoruzanja za tamosnje dragovoljce...interesantno nije bio clan niti jedne stranke...poslije toga ga nisam vise vidio do 1998 godine kad smo s eprisjetili tog razgovora.....nedugo nakon toga jedno dvadestak dana otisao je sa grupom koprivnickih dragovolajca na podrucje daruvara...i sudjelovao u blokadi daruvarske kasarne i skaldista jna 'polom' gdje biva lakse ranjen pocetkom 8 mjeseca 1991 godine...stalno ej bio na ratistima do kraja '91 po zapadnoj slavoniji..pocetkom rata u bh-a...1992 godine odlazi sa grupom dragovoljaca na podrucje bosanske posavine gdje isto biva ranjen...u operaciji koridor..da bi se nakon izljecenja polovicom 8 mjeseca '92 vratio na bosanskobrodsko ratiste..jastreb wrote:Samo po čuvenju. U razgovorima sa domaćim ljudima ,kao i iz njegovih napisa,čul sam da se radi o paranoiku koji je Podravinu zamišljao,u najmanju ruku,kao Liku,ili Baniju,te je tražio barikade,sanjao srpsku pobunu,ukazivali su mu se četnici i sl.vuksadinare wrote:poznas ti mladena pavkovica?...jastreb wrote:U toj Koprivnici su uglavnom normalni ljudi,koji ovisno o situaciji glasaju za ljude domaće,koji im u tom momentu najviše pašu.vuksadinare wrote:
2015-09-08
b.t.w..ovo sma ispricao jer za vrijeme rata niojed domaci srbin iz koprivncie i podravine nije bio proganjan ili protjeran...a da je pavkovic bio takav kako ga ti tituliras opsjednut srbima iz koprivncie i podravine..to bi se tada sigurno desilo jer pavkovic je bio kako sam rekao jedan od prvih dragovioljaca u zng-u koprivncikog kraja i nabavio dio oruzja te imao kakav takav ugled..i da je rekao ajmo sredit ove nase cede..to bi se i desilo vjeruj mi
2015-09-08
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Keleminec spalio Novosti
» Keleminec ponovo palio Novosti
» Keleminec priveden zbog ustaškog pozdrava
» Emir Kusturtica:'Komšić je bivši udbaš i plaćenik'
» Rat do istrebljenja!Pernar odgovorio Ljubicic:'Tuzit cu i nju i Bencicku i 'osmorku' iz Zambije i suce.Odgovorit cu jace nego ikad.'
» Keleminec ponovo palio Novosti
» Keleminec priveden zbog ustaškog pozdrava
» Emir Kusturtica:'Komšić je bivši udbaš i plaćenik'
» Rat do istrebljenja!Pernar odgovorio Ljubicic:'Tuzit cu i nju i Bencicku i 'osmorku' iz Zambije i suce.Odgovorit cu jace nego ikad.'
Page 1 of 5