BiH kolijevka islamskog terorizma
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: BiH kolijevka islamskog terorizma
A što vaše sipe i hobotnice,lignje i lignjuni,malo ne dovedete reda među ona vehabijska legla?govinda wrote:A sto vi picke ne dodjete i pohvatate te "teroriste"? Jebala vas ona krava Kolinda, pred bankrotom ste i onda vam ona malo malo servira pricu o teroristima u Bosni a vi ko i svaki balkanski idiot sirom otvorenih usta progutate tu pricu---
Ono je sramota,da ti kao slobodan građanin jedne demokratske države ne smiješ ući u jedno selo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ko kaze da ne mozes? Mozes uci slobodno, samo ljudi ne dozvoljavaju da im viris u dvorista...mislim, kod vas se u sred Zagreba spaljuju novine pa ne bih bas rekao da imate prava kome sta prigovarati...jastreb wrote:A što vaše sipe i hobotnice,lignje i lignjuni,malo ne dovedete reda među ona vehabijska legla?govinda wrote:A sto vi picke ne dodjete i pohvatate te "teroriste"? Jebala vas ona krava Kolinda, pred bankrotom ste i onda vam ona malo malo servira pricu o teroristima u Bosni a vi ko i svaki balkanski idiot sirom otvorenih usta progutate tu pricu---
Ono je sramota,da ti kao slobodan građanin jedne demokratske države ne smiješ ući u jedno selo.
2016-11-17
Prvo,to u Zagrebu spaljuje pijani ustašoid,koji nakon toga biva odveden u stanicu i istamburan.govinda wrote:Ko kaze da ne mozes? Mozes uci slobodno, samo ljudi ne dozvoljavaju da im viris u dvorista...mislim, kod vas se u sred Zagreba spaljuju novine pa ne bih bas rekao da imate prava kome sta prigovarati...jastreb wrote:A što vaše sipe i hobotnice,lignje i lignjuni,malo ne dovedete reda među ona vehabijska legla?govinda wrote:A sto vi picke ne dodjete i pohvatate te "teroriste"? Jebala vas ona krava Kolinda, pred bankrotom ste i onda vam ona malo malo servira pricu o teroristima u Bosni a vi ko i svaki balkanski idiot sirom otvorenih usta progutate tu pricu---
Kod vas nitko nema hrabrosti teroristi i džihadisti reći da je to,već svi okrećete glave u najmanju ruku.
2014-04-22
moraju okrenut glavu inace ode glava u doslovnom smislu..jastreb wrote:Prvo,to u Zagrebu spaljuje pijani ustašoid,koji nakon toga biva odveden u stanicu i istamburan.govinda wrote:Ko kaze da ne mozes? Mozes uci slobodno, samo ljudi ne dozvoljavaju da im viris u dvorista...mislim, kod vas se u sred Zagreba spaljuju novine pa ne bih bas rekao da imate prava kome sta prigovarati...jastreb wrote:A što vaše sipe i hobotnice,lignje i lignjuni,malo ne dovedete reda među ona vehabijska legla?govinda wrote:A sto vi picke ne dodjete i pohvatate te "teroriste"? Jebala vas ona krava Kolinda, pred bankrotom ste i onda vam ona malo malo servira pricu o teroristima u Bosni a vi ko i svaki balkanski idiot sirom otvorenih usta progutate tu pricu---
Kod vas nitko nema hrabrosti teroristi i džihadisti reći da je to,već svi okrećete glave u najmanju ruku.
vuksadinare- Posts : 100325
2015-09-08
A zasto je terorista? Jer ima dugu bradu? Terorista je kad pocini teroristicko djelo...mislim, kao i ja da kazem sad da su svi Hrvati ustase i da bi bilo preveventivno ih zatvoriti, ubiti boga u njima, djecu im uzeti da ne bi bila odgajana u ustaskom duhu a one najesktremnije odvesti na Blajburg, za svaki slucaj..jastreb wrote:Prvo,to u Zagrebu spaljuje pijani ustašoid,koji nakon toga biva odveden u stanicu i istamburan.govinda wrote:Ko kaze da ne mozes? Mozes uci slobodno, samo ljudi ne dozvoljavaju da im viris u dvorista...mislim, kod vas se u sred Zagreba spaljuju novine pa ne bih bas rekao da imate prava kome sta prigovarati...jastreb wrote:A što vaše sipe i hobotnice,lignje i lignjuni,malo ne dovedete reda među ona vehabijska legla?govinda wrote:A sto vi picke ne dodjete i pohvatate te "teroriste"? Jebala vas ona krava Kolinda, pred bankrotom ste i onda vam ona malo malo servira pricu o teroristima u Bosni a vi ko i svaki balkanski idiot sirom otvorenih usta progutate tu pricu---
2016-11-17
Toj vasoj kravi Kolindi treba opalit samarcinu iza uha kad dodje sljedeci put u Bosnu i sutnut nogom u debelo dupe i poslati Jakovu u kuhinju...
2016-11-17
Da,a oni bradati Srbi sa kokardama su za vas sve četnici. Znači oni koji u Čajniču i na Glasincu plešu i piju obilježavajući neke nevažne događaje i osobe(poput Save Derikonje) su četnici i koljači,a ovi vaši bradonje koji gledaju vozni red za Siriju,su samo "malo drugačiji vjernici".govinda wrote:
A zasto je terorista? Jer ima dugu bradu? Terorista je kad pocini teroristicko djelo...mislim, kao i ja da kazem sad da su svi Hrvati ustase i da bi bilo preveventivno ih zatvoriti, ubiti boga u njima, djecu im uzeti da ne bi bila odgajana u ustaskom duhu a one najesktremnije odvesti na Blajburg, za svaki slucaj..
2014-04-22
I niko ih ne hapsi zbog toga...niti hapsi po Hercegovini kad uzvikuju za dom spremni...nego samo kad su muslimani u pitanju njih treba hapsiti..e malo morgen..hapsite po Hrvatskoj, ruke dalje od nas...jastreb wrote:Da,a oni bradati Srbi sa kokardama su za vas sve četnici. Znači oni koji u Čajniču i na Glasincu plešu i piju obilježavajući neke nevažne događaje i osobe(poput Save Derikonje) su četnici i koljači,a ovi vaši bradonje koji gledaju vozni red za Siriju,su samo "malo drugačiji vjernici".govinda wrote:
A zasto je terorista? Jer ima dugu bradu? Terorista je kad pocini teroristicko djelo...mislim, kao i ja da kazem sad da su svi Hrvati ustase i da bi bilo preveventivno ih zatvoriti, ubiti boga u njima, djecu im uzeti da ne bi bila odgajana u ustaskom duhu a one najesktremnije odvesti na Blajburg, za svaki slucaj..
2016-11-17
..pa kud bas nađe uvijek to cajnice i glasinac... ..nego tko ti je ovo na slici u avatarujastreb wrote:Da,a oni bradati Srbi sa kokardama su za vas sve četnici. Znači oni koji u Čajniču i na Glasincu plešu i piju obilježavajući neke nevažne događaje i osobe(poput Save Derikonje) su četnici i koljači,a ovi vaši bradonje koji gledaju vozni red za Siriju,su samo "malo drugačiji vjernici".govinda wrote:
vuksadinare- Posts : 100325
2015-09-08
I nije BiH prodala 90 tona oruzja ISILu nego Hrvatska...
2016-11-17
saveznici,
vucko & i govinda
hrvati prodaju pucaljke
bosnjaci odlaze da ih preuzmu :=):)
a mi smo " teroristi " )
hahahaha
vucko & i govinda
hrvati prodaju pucaljke
bosnjaci odlaze da ih preuzmu :=):)
a mi smo " teroristi " )
hahahaha
Guest- Guest
To je Milutin Baltić,koji se 1971.uz Šuvara,Juru Bilića,Bakarića,Emu Derossi-Bjelajac,Miloša Žanka,Ivicu Račana oštro suprostavio nacionalizmu kojeg je predvodilo "zdravo jezgro" u Partiji,plus dio studenata,Matica hrvatska,Tuđman, Šibl i ekstremna emigracija,a pojavio se i srpski nacionalizam kojeg je podržao đenaral Rade Bulat,koji je također podnio ostavku.vuksadinare wrote:..pa kud bas nađe uvijek to cajnice i glasinac... ..nego tko ti je ovo na slici u avatarujastreb wrote:Da,a oni bradati Srbi sa kokardama su za vas sve četnici. Znači oni koji u Čajniču i na Glasincu plešu i piju obilježavajući neke nevažne događaje i osobe(poput Save Derikonje) su četnici i koljači,a ovi vaši bradonje koji gledaju vozni red za Siriju,su samo "malo drugačiji vjernici".govinda wrote:
2014-04-22
i za onog muju iz sandzaka sto je iz BRD " poneo " milonce :)
sve pisu da je srbin =)
ali, znaju djubreta tacno ko je i sta je, ali cute.
gamad odmah vadi srpski pasos i kenjaju da su srbi,
to rade i siptari, ko po zadatku. mater i yebem
sve pisu da je srbin =)
ali, znaju djubreta tacno ko je i sta je, ali cute.
gamad odmah vadi srpski pasos i kenjaju da su srbi,
to rade i siptari, ko po zadatku. mater i yebem
Last edited by pizzon on 4/9/2017, 11:48; edited 1 time in total
Guest- Guest
Hrvatska je marioneta. Mi nismo neka ozbiljna država i zato zbog rukovodstva ne možeš kriviti kompletni hrvatski narod.govinda wrote:I nije BiH prodala 90 tona oruzja ISILu nego Hrvatska...
2014-04-22
Siromaštvo, a Bošnjaci su tek devedesetih jedva uspjeli formirati svoj narodni identitet čiju su prazninu nadomjestili vjerskim identitetom.
Bit će još gore s njima jer upravo je islam vezivno tkivo Bošnjaka kao "novokompovanog" naroda.
Bit će još gore s njima jer upravo je islam vezivno tkivo Bošnjaka kao "novokompovanog" naroda.
Piglet- Posts : 1522
2016-02-24
Pa ne traži se da se hapsi normalne muslimane zbog toga što navijaju za Tursku protiv Hrvatske,ali ove koji podržavaju Islamsku državu i Al Nusru,sa time se treba pozabaviti. Kao i sa ovim "malo drugačijim vjernicima" koji su postali sudije po Maoči i drugim selendrama u kojima ni novinarima ne dozvoljavaju pristup,a policija ondje noću ne smije ni da prismrdi.govinda wrote:I niko ih ne hapsi zbog toga...niti hapsi po Hercegovini kad uzvikuju za dom spremni...nego samo kad su muslimani u pitanju njih treba hapsiti..e malo morgen..hapsite po Hrvatskoj, ruke dalje od nas...jastreb wrote:Da,a oni bradati Srbi sa kokardama su za vas sve četnici. Znači oni koji u Čajniču i na Glasincu plešu i piju obilježavajući neke nevažne događaje i osobe(poput Save Derikonje) su četnici i koljači,a ovi vaši bradonje koji gledaju vozni red za Siriju,su samo "malo drugačiji vjernici".govinda wrote:
2014-04-22
Piglet wrote:Siromaštvo, a Bošnjaci su tek devedesetih jedva uspjeli formirati svoj narodni identitet čiju su prazninu nadomjestili vjerskim identitetom.
ja ne znam da postoji narod muslimani, sem kod nas.
reci za njih da su bisanci, cista je uvreda za istoriju BiH.
nepravo, nicim opravdano su ukrali taj naziv, okaljali istoriju
prostora. upravo zato jer su prihvatili veru okupatora i igraju
na kartu autenticnosti.
ja nemam nista licno protiv njiha, ali treba reci isrinu.
ne dozvoliti da glume ono sto nisu. a to uspevaju na sukobu
srba i hrvata, to njima daje vetar u jedra.
Last edited by pizzon on 4/9/2017, 11:53; edited 1 time in total
Guest- Guest
Samo vi Srbi ćutite.pizzon wrote:Piglet wrote:Siromaštvo, a Bošnjaci su tek devedesetih jedva uspjeli formirati svoj narodni identitet čiju su prazninu nadomjestili vjerskim identitetom.
nepravo, nicim opravdano su ukrali taj nazic, okaljali istoriju
na kartu autenticnosti.
Pa vi ni Crnogorcima ne priznajete pravo na nacionalnost. Vaš opančarski kralj to pravo nije dao ni Makedoncima.
A s druge strane to priznajete onim posrbicama koji se deklariraju kao Bunjevci.
2014-04-22
jastreb wrote:Samo vi Srbi ćutite.pizzon wrote:Piglet wrote:Siromaštvo, a Bošnjaci su tek devedesetih jedva uspjeli formirati svoj narodni identitet čiju su prazninu nadomjestili vjerskim identitetom.
na kartu autenticnosti.
Pa vi ni Crnogorcima ne priznajete pravo na nacionalnost. Vaš opančarski kralj to pravo nije dao ni Makedoncima.
A s druge strane to priznajete onim posrbicama koji se deklariraju kao Bunjevci.
pa sami c,gorci nisu jedinstveni oko tog pitanja.
30% su srbi
30% su sbri pa c.gorci
30% su c.gorci pa srbi
10% samo su crnogorci
nas opancarski kralj,
haha
pa makedoncxi i dans nemaju status naroda u bugarskoj ili grckoj
jedino imaju kod nas
a ti meni kenjas o nekoj nepravdi koji ste pobili i proterali sve srbe
aje, yebi se
nas opancarski kralj, nas je nije vas, yebe se nama sta vi o tome mislite
vase zlonamerne stavove o nama i nasem kralju nabite sebi u goozicu
vi, necete vise nikada odlucivati o nasem drzavnom uredjenju
trebalo je vas taj kralj ostavi au i italiji, ko vas yebe, to ste jedino zalsuzili
genocidom nad srbima ste mu se zahvalili sto vas nije ostavio da budete
i sad au i italijanski gradjani drugog reda, cigani,yebite se
Last edited by pizzon on 4/9/2017, 12:00; edited 2 times in total
Guest- Guest
Zanimljivo da upravo Bošnjaci najviše plaču za Jugoslavijom, a u njoj se nikad nije priznavao bošnjački identitet nego su ih definirali kao Muslimane s velikim M. I danas se mnogi tako definiraju, osobito izvan BiH jer je precizniji opis.pizzon wrote:Piglet wrote:Siromaštvo, a Bošnjaci su tek devedesetih jedva uspjeli formirati svoj narodni identitet čiju su prazninu nadomjestili vjerskim identitetom.
na kartu autenticnosti.
Piglet- Posts : 1522
2016-02-24
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» RASPUDIĆ: Hrvati u BiH godinama su žrtve islamskog terorizma
» Papa Fahrudin(Franjo):Nema islamskog terorizma
» Napad na Šri Lanki razotkriva mržnju ‘liberala’ prema kršćanstvu, i laži o prirodi islamskog terorizma
» Iran - kolijevka hrvatstva
» Otkriće koje će promijeniti sve: Balkan, kolijevka čovječanstva
» Papa Fahrudin(Franjo):Nema islamskog terorizma
» Napad na Šri Lanki razotkriva mržnju ‘liberala’ prema kršćanstvu, i laži o prirodi islamskog terorizma
» Iran - kolijevka hrvatstva
» Otkriće koje će promijeniti sve: Balkan, kolijevka čovječanstva
Page 3 of 5