Marcellus:Staljin je moj izbor
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Marcellus:Staljin je moj izbor
Levo od Albukerkija.kaja wrote:
Sad sam vidjela dzangovu lokaciju
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
da nije mirkovci kod vinkovacakaja wrote:
ups, ne, tamo je bio stanojko
dijagram-
2015-08-09
to ti nikaj ne znači.kaja wrote:
2014-12-30
to ti nikaj ne značidijagram wrote:da nije mirkovci kod vinkovacakaja wrote:
ponavljam se
ja se spajam, ma ne bum rekao
2014-12-30
sto ne znaci, to je sam rekao, vise putaveber wrote:to ti nikaj ne značidijagram wrote:da nije mirkovci kod vinkovacakaja wrote:
ponavljam se
ja se spajam, ma ne bum rekao
ne govorim ja o IP adresama ili slicnom
dijagram-
2015-08-09
da, drugo i bitnoveber wrote:to je drugo
koga briga tko danas od kuda tipka
pogotovo navedeni
dijagram-
2015-08-09
Koji to?dijagram wrote:da, drugo i bitnoveber wrote:to je drugo
pogotovo navedeni
2014-04-19
Oni mislim ne kuže tvoju lokaciju :)dzango wrote:Koji to?dijagram wrote:da, drugo i bitnoveber wrote:to je drugo
pogotovo navedeni
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nema veze. Onaj ko treba, razume.kaja wrote:Oni mislim ne kuže tvoju lokaciju :)dzango wrote:Koji to?dijagram wrote:da, drugo i bitnoveber wrote:to je drugo
pogotovo navedeni
2014-04-19
dzango wrote:Levo od Albukerkija.kaja wrote:
pa gdje ode?
Nigde. Ko bi mene ovakvog bilo gde primio?marcellus wrote:dzango wrote:Levo od Albukerkija.kaja wrote:
pa gdje ode?
2014-04-19
Dobro. Sve je to u glavi. Džaba ti da ideš bilo gde kada sve svoje nosiš sa sobom. Neće ti ni tamo biti bolje.
Je, istina. Hahaha..al duhovito je, kako god.dzango wrote:Dobro. Sve je to u glavi. Džaba ti da ideš bilo gde kada sve svoje nosiš sa sobom. Neće ti ni tamo biti bolje.
Ajd.. pa sretno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kak kazu za bosance, davno otisao iz bosne al bosna nije otisla iz njega :Ddzango wrote:Dobro. Sve je to u glavi. Džaba ti da ideš bilo gde kada sve svoje nosiš sa sobom. Neće ti ni tamo biti bolje.
Znas onu Vuk dlaku mjrnja a cud nikada
Dzaba mu slvenija, to vlaški je stočar u krvi
...evo sore u akciji..'hercegovci krivi sto su zivi'..Sora wrote:Ne može Hercegovac drugačijejastreb wrote:PaMETNIJI ODGOVOR OD TEBE NISAM (NI)OČEKIVAO.Eroo wrote:
Objasnio bih ti rado, nakon šta bi ti rebra nalomio...
Znas onu Vuk dlaku mjrnja a cud nikada
Dzaba mu slvenija, to vlaški je stočar u krvi
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Gáspár Miklós Tamás: Prvo, desni populizam uopće nije populizam, on je besprijekorno buržoaski i klasno je svjestan, a migracijska kriza je tek dio raspada svjetskog sistema oblikovanog nakon 1945. od strane “hladnoratovskih” balansa moći. Drugo, valja imati na umu da se Europa spasila od fašizma samo intervencijom vanjskih snaga: Velike Britanije, Sovjetskog Saveza i SAD-a. Sovjetski Savez je prestao postojati, Velika Britanija je napustila Europu, dok su SAD otvoreno neprijateljske prema njoj: nema pomoći sa strane. Ostajemo sami s našim demonima. Etnicizam – nasljednik starog nacionalizma – pridonio je raspadu Jugoslavije i Čehoslovačke (vrlo slično fragmentaciji Austro-Ugarske), a političari neznalice i novinari neznalice nadali su se da će nepostojeća “Europska ideja” zamijeniti kohezivnu, centripetalnu silu realnog socijalizma. Neprijateljstvo istočne Europe prema Zapadu pripisano je sovjetskoj okupaciji i ruskom utjecaju koji je automatski nestao: sada je mnogo gore nego što je bilo prije četrdeset godina. Upitni napredak zapadne desnice (kao opasnosti) nije ništa ako ga usporedimo sa novom – ali zapravo, veoma starom – Istok-Zapad podjelom unutar Europe. Navodno trijumfalne i univerzalne ideje jednakih prava, konstitucionalizma, vladavine prava, liberalnog kozmopolitizma (u kantovskom republikanskom smislu) strastveno se odbijaju svugdje u Istočnoj Europi – čak i u razblaženom obliku zapadnjačkog licemjerja – a ovdje nema ništa popularnije i inspirativnije od takvog odbijanja. Zajedno sa našim jadnim i neurednim kapitalizmom, u našoj regiji postoji dominantna „religija nejednakosti“, koja se odnosi na klasu, spol, etničku pripadnost, dob, vjeroispovijest i „kulturu“. Konstruktivna strana nacionalizma iz devetnaestog stoljeća (strašna kao što je bila također) nestala je bez traga. Europska unija se na Istoku vidi samo kao novčana krava, ali je inače ismijavana kao hrpa imbecila koji smatraju muslimane, žene i homoseksualce ljudskim bićima.
Naime
Ljevica i njena sadašnja situacija jel?
Naravno da ne moze postojati jer
- prevladavaju nacifasizmi u raznim varijantama u bivšim socijalističkim zrmljama
- smo zaboravili na temelje marksističke misli
- jer je Amerika konacno uspjela svoj ideološko- kulturni rat zavrsiti i cijeli svijet uvesti u anarhiju ideja te se vise ne zna sto sto : sto je lijevi i desno. Sto fasizam sto antifasizam .itd osobito je pobjeda
KAOITALISTICKIH ideologa u politickom smislu prodajući lažnu demokraciju kao oravu
- jer se u vremenu kad je tehnologija toliko moćna da se ne moze sakriti miš u svoju rupi, ljevica ne moze sakriti u ilegalu
- jer se globalno gledano ljudima daju krediti, novci, place od kpjih mogu orezivjeti iako istodobno i dalje rastu nejednakosti i teror msnjine
Ljevica i njena sadašnja situacija jel?
Naravno da ne moze postojati jer
- prevladavaju nacifasizmi u raznim varijantama u bivšim socijalističkim zrmljama
- smo zaboravili na temelje marksističke misli
- jer je Amerika konacno uspjela svoj ideološko- kulturni rat zavrsiti i cijeli svijet uvesti u anarhiju ideja te se vise ne zna sto sto : sto je lijevi i desno. Sto fasizam sto antifasizam .itd osobito je pobjeda
KAOITALISTICKIH ideologa u politickom smislu prodajući lažnu demokraciju kao oravu
- jer se u vremenu kad je tehnologija toliko moćna da se ne moze sakriti miš u svoju rupi, ljevica ne moze sakriti u ilegalu
- jer se globalno gledano ljudima daju krediti, novci, place od kpjih mogu orezivjeti iako istodobno i dalje rastu nejednakosti i teror msnjine
Naime
Vratit ce se Marx
O vratit ce se Tito
Ili nas nece biti
Vratit ce se Marx
O vratit ce se Tito
Ili nas nece biti
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Zašto marcellus?
» Staljin iz našeg sokaka