Marcellus:Staljin je moj izbor
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Marcellus:Staljin je moj izbor
Tako je.n S malim iuzmjenama. S time što je SSSR kao svoju zastavu prisvojio internacionalnu proletersku zastavu.Eroo wrote:Šta si s ovim htio reći? Da vam je zastava CCCP bila i partijska?jastreb wrote:Ma takvu je zastavu imao (i) SSSR,ali danas je to zastava komunističke internacionale
P. li vam lepe matere...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:inače što se tiče pozdrava ZDS takav su imale i ustaše, ali kasnije je prihvaćen kao pozdrav među hrvatskim vojnicima u dr.
eto.
U RH je svakako potpuno legalan.
A legalizirala ga je ni manje ni više nego Račanova odnosno SDP-ova vlada.
ako ima osudjenih zbog ZDS a ima onda nije posve legalan vec zakon nedorecen i sudska praksa neuskladjena
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Još uvijek je to samo zastava CCCP-a. Ta zastava i zastava današnje HR ne idu skupa...logično.jastreb wrote:Tako je.n S malim iuzmjenama. S time što je SSSR kao svoju zastavu prisvojio internacionalnu proletersku zastavu.Eroo wrote:Šta si s ovim htio reći? Da vam je zastava CCCP bila i partijska?jastreb wrote:Ma takvu je zastavu imao (i) SSSR,ali danas je to zastava komunističke internacionale
P. li vam lepe matere...
Misliš da ne znamo zašto su one zastave bile na trgu?
Ma rebra vam je trebalo nalomit, jebate...a vjerojatno je bilo i razloga za izbacivanje iz države.
Eroo- Posts : 79085
2016-07-22
Šta znam, pitajte Dačića pa kako on odluči...debotoijusto wrote:slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:inače što se tiče pozdrava ZDS takav su imale i ustaše, ali kasnije je prihvaćen kao pozdrav među hrvatskim vojnicima u dr.
eto.
ako ima osudjenih zbog ZDS a ima onda nije posve legalan vec zakon nedorecen i sudska praksa neuskladjena
2016-07-22
debotoijusto wrote:
zakon nedorecen i sudska praksa neuskladjena
Stara boljka pravnog poretka u RH.
Guest- Guest
Nema druge, ukinit i kunu i hr grb i himnu...i još štošta bi se našlo.
Treba pitat Dačića šta on misli o tome i onda to implementirati.
Treba pitat Dačića šta on misli o tome i onda to implementirati.
Last edited by Eroo on 3/9/2017, 08:56; edited 1 time in total
2016-07-22
Eroo wrote:Šta znam, pitajte Dačića pa kako on odluči...debotoijusto wrote:slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:inače što se tiče pozdrava ZDS takav su imale i ustaše, ali kasnije je prihvaćen kao pozdrav među hrvatskim vojnicima u dr.
eto.
kolega , "pitaj" , osoba sam ne copor
i zasto dacica ? sto imam s njim ? ti visis stalno na srpskim temama pa pitaj
2014-04-12
Na Zapadu se te zastave sasvim slobodno nosaju. Komunističke stranke su svuda u demokratskom svijetu dozvoljene,a čak je i u Mađarskoj dosuđeno da crvena petokraka simbolizira radnički pokret,a što je potvrdio i sud u Strazburu.Eroo wrote:Još uvijek je to samo zastava CCCP-a. Ta zastava i zastava današnje HR ne idu skupa...logično.jastreb wrote:Tako je.n S malim iuzmjenama. S time što je SSSR kao svoju zastavu prisvojio internacionalnu proletersku zastavu.Eroo wrote:Šta si s ovim htio reći? Da vam je zastava CCCP bila i partijska?jastreb wrote:Ma takvu je zastavu imao (i) SSSR,ali danas je to zastava komunističke internacionale
P. li vam lepe matere...
Ma rebra vam je trebalo nalomit, jebate...a vjerojatno je bilo i razloga za izbacivanje iz države.
Dočim se zbog ustaštva tvom idolu Markanu svuda u zapadnome svijetu zabranjuju koncerti. Čak i u tvojoj Deželi.
Pametnome dosta.
2014-04-22
Zastava CCCP dozvoljena? Znam da je u Donbasu, na Krimu i u Rusiji....di još?jastreb wrote:Na Zapadu se te zastave sasvim slobodno nosaju. Komunističke stranke su svuda u demokratskom svijetu dozvoljene,a čak je i u Mađarskoj dosuđeno da crvena petokraka simbolizira radnički pokret,a što je potvrdio i sud u Strazburu.Eroo wrote:Još uvijek je to samo zastava CCCP-a. Ta zastava i zastava današnje HR ne idu skupa...logično.jastreb wrote:Tako je.n S malim iuzmjenama. S time što je SSSR kao svoju zastavu prisvojio internacionalnu proletersku zastavu.Eroo wrote:Šta si s ovim htio reći? Da vam je zastava CCCP bila i partijska?jastreb wrote:Ma takvu je zastavu imao (i) SSSR,ali danas je to zastava komunističke internacionale
P. li vam lepe matere...
Dočim se zbog ustaštva tvom idolu Markanu svuda u zapadnome svijetu zabranjuju koncerti. Čak i u tvojoj Deželi.
Pametnome dosta.
2016-07-22
debotoijusto wrote:slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:inače što se tiče pozdrava ZDS takav su imale i ustaše, ali kasnije je prihvaćen kao pozdrav među hrvatskim vojnicima u dr.
eto.
Izgleda da je tako.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I gdje tu piše kako će osoba koja istakne zastavu neke republike bez zastave SFRJ ,ići u zatvor???marcellus wrote:https://sr.wikisource.org/wiki/Zakon_o_upotrebi_grba,_zastave_i_himne_Socijalisti%C4%8Dke_Federativne_Republike_Jugoslavije_i_o_upotrebi_lika_i_imena_predsednika_Republike_Josipa_Broza_Tita
2014-04-22
A gdje je zabranjena?Eroo wrote:Zastava CCCP dozvoljena? Znam da je u Donbasu, na Krimu i u Rusiji....di još?jastreb wrote:Na Zapadu se te zastave sasvim slobodno nosaju. Komunističke stranke su svuda u demokratskom svijetu dozvoljene,a čak je i u Mađarskoj dosuđeno da crvena petokraka simbolizira radnički pokret,a što je potvrdio i sud u Strazburu.Eroo wrote:Još uvijek je to samo zastava CCCP-a. Ta zastava i zastava današnje HR ne idu skupa...logično.jastreb wrote:Tako je.n S malim iuzmjenama. S time što je SSSR kao svoju zastavu prisvojio internacionalnu proletersku zastavu.Eroo wrote:
Šta si s ovim htio reći? Da vam je zastava CCCP bila i partijska?
P. li vam lepe matere...
Pametnome dosta.
2014-04-22
Dozvoljeno je javno isticati samo simbole hr države, plus simbole nacionalnih manjina, ako su priznate.jastreb wrote:I gdje tu piše kako će osoba koja istakne zastavu neke republike bez zastave SFRJ ,ići u zatvor???marcellus wrote:https://sr.wikisource.org/wiki/Zakon_o_upotrebi_grba,_zastave_i_himne_Socijalisti%C4%8Dke_Federativne_Republike_Jugoslavije_i_o_upotrebi_lika_i_imena_predsednika_Republike_Josipa_Broza_Tita
Sve ostalo je vrijeđanje države. Tako je u svim suverenim i normalnim državama.
2016-07-22
Objasnio bih ti rado, nakon šta bi ti rebra nalomio...jastreb wrote:A gdje je zabranjena?Eroo wrote:Zastava CCCP dozvoljena? Znam da je u Donbasu, na Krimu i u Rusiji....di još?jastreb wrote:Na Zapadu se te zastave sasvim slobodno nosaju. Komunističke stranke su svuda u demokratskom svijetu dozvoljene,a čak je i u Mađarskoj dosuđeno da crvena petokraka simbolizira radnički pokret,a što je potvrdio i sud u Strazburu.Eroo wrote:Još uvijek je to samo zastava CCCP-a. Ta zastava i zastava današnje HR ne idu skupa...logično.jastreb wrote:
Tako je.n S malim iuzmjenama. S time što je SSSR kao svoju zastavu prisvojio internacionalnu proletersku zastavu.
Pametnome dosta.
2016-07-22
PaMETNIJI ODGOVOR OD TEBE NISAM (NI)OČEKIVAO.Eroo wrote:
Objasnio bih ti rado, nakon šta bi ti rebra nalomio...
2014-04-22
jastreb wrote:I gdje tu piše kako će osoba koja istakne zastavu neke republike bez zastave SFRJ ,ići u zatvor???marcellus wrote:https://sr.wikisource.org/wiki/Zakon_o_upotrebi_grba,_zastave_i_himne_Socijalisti%C4%8Dke_Federativne_Republike_Jugoslavije_i_o_upotrebi_lika_i_imena_predsednika_Republike_Josipa_Broza_Tita
tu nigdje ali piše u zakonu o isticanju zastave SRH
kad ti ga negdje iskopam stavit ću ti ga.
uglavnom zakon je bio da se zastava socijalističke republike smije isticati samo uz zastavu SFRJ i nabrojeno je kad i gdje
uglavnom zakon je bio da se zastava socijalističke republike smije isticati samo uz zastavu SFRJ i nabrojeno je kad i gdje
jastreb wrote:
A gdje je zabranjena?
a gdje je izrijekom zabranjena ona sa svastikom osim u njemačkoj?
debotoijusto wrote:
ako ima osudjenih zbog ZDS a ima
navedi jednog i koji ga je sud osudio
marcellus wrote:debotoijusto wrote:
ako ima osudjenih zbog ZDS a ima
navedi jednog i koji ga je sud osudio
trebao bi googlat a mozes i sam , oni nogometas sto ne zna hrvatski pa ovi sa suvenirima/zastavama/kurcenjem po dogadjanjima desnice , razni mrezni....ima ih dosta
2014-04-12
Koliko se ja sjećam o praznicima su ljudi po balkonima ili prozorima isticali i samo zastavu SRH,a neki i samo zastavu SKJ. Na utakmicama se također mogla vidjeti zastava SRH i nitko zbog toga nije išao u zatvor. Čak su i neke partizanske jedinice iz Hrvatske kao ratnu zastavu imale hrvatsku zastavu sa petokrakom.marcellus wrote:kad ti ga negdje iskopam stavit ću ti ga.
2014-04-22
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Zašto marcellus?
» Staljin iz našeg sokaka
» Živ je Staljin, umro nije...
» Staljin nikad nije griješio
» FOTO - Marcellus uhvaćen u nezgodnom trenutku s plavušom :D
» Staljin iz našeg sokaka
» Živ je Staljin, umro nije...
» Staljin nikad nije griješio