modna provokacija
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: modna provokacija
marcellus wrote:inače nejasno je tko je uvrijeđen, jugosi kojima smeta da neko stavi njihovu svetinju na guzicu ili hrvati kojima smeta zastava sfrj i petokraka... a ne vidim da je itko podivljao
Guest- Guest
eh, ma sve ja stignem, nema mi drugeprckov wrote:ja da sam ti muz neb ti meni dalje od kuhinje I kreveta mrdnulaNoor wrote:malo doma, malo tamo...sve skupa čušpajzprckov wrote:jes to ti jos na moru neradnice jednaNoor wrote:jastreb wrote:
Jao,kakav je užitak bio jučer. Sa svoje natkrite terase uživam u kiši i na udaljenoj magistrali vidim kolone i kolone u odlasku.
Agresori odlaze. Obala ponovno poprima domaći štih,iako se kosovsko-torlačko-rugovski elemenat još drži.
milina...parkinga gdje hoćeš, trgovine bez cike vike i stampeda, itd, itd. može se živjeti.
Guest- Guest
e onda mozeNoor wrote:eh, ma sve ja stignem, nema mi drugeprckov wrote:ja da sam ti muz neb ti meni dalje od kuhinje I kreveta mrdnulaNoor wrote:malo doma, malo tamo...sve skupa čušpajzprckov wrote:jes to ti jos na moru neradnice jednaNoor wrote:
milina...parkinga gdje hoćeš, trgovine bez cike vike i stampeda, itd, itd. može se živjeti.
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
groznoNoor wrote:pa istina, zastavom pokrivat šupak i genitalije...dno dnapismejker wrote:sve receno o lokalbalkanskom menthalitetu..majke ti dragekaja wrote:
Kupači u Primoštenu podivljali zbog uzorka na kupaćim gaćama ovog muškarca
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jako je jednostavno zapravo za shvatiti. Dovoljno je baciti pogled na napisano..
2015-08-15
nekima je, ti vidim nisi među njimakaja wrote:Jako je jednostavno zapravo za shvatiti. Dovoljno je baciti pogled na napisano..
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Stavi si naočale .Noor wrote:nekima je, ti vidim nisi među njimakaja wrote:Jako je jednostavno zapravo za shvatiti. Dovoljno je baciti pogled na napisano..
I uzmi terapiju.
Mislim da si s asilom neki dan zapravo ispod dna dosegnula.
Pa čak i do te mjere da moguće i da je dijagnoza u pitanju.
2015-08-15
e, kaja, znaš kaj me boli za tvoje mišljenje? aha, znaš, dobro onda.kaja wrote:Stavi si naočale .Noor wrote:nekima je, ti vidim nisi među njimakaja wrote:Jako je jednostavno zapravo za shvatiti. Dovoljno je baciti pogled na napisano..
I uzmi terapiju.
Mislim da si s asilom neki dan zapravo ispod dna dosegnula.
Pa čak i do te mjere da moguće i da je dijagnoza u pitanju.
aj sikter..nađi si društvance za svoje spike, danas nemam želudac za tebe.
Guest- Guest
Pa ni ja zapravo za tvoje, posebno nakon onog s asilom.
Fuj.
Fuj.
2015-08-15
kaja wrote:moram naći jedan ovakav, dvodjelni ..da zajebavam čardak na plaži
Dobila bi batine od zenski, svi muskarci u tebe da gledaju jer imaju razlog...
Ovaj provokator dosao provocirati sa ovom zvezdom ba zadnjici, dobro batine nije popio...
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
koliko mrtvih, ranjenih, prebijenih?!
citiraju ovo ozbiljno kao da news bar citiraju.
:D
2014-04-12
maggie13 wrote:koliko mrtvih, ranjenih, prebijenih?!
baš
glede newsbara
http://news-bar.hr/vijesti/zanimljivosti/pijana-sponzorusha-zavrshila-s-vlasnikom-opela
http://news-bar.hr/vijesti/zanimljivosti/pijana-sponzorusha-zavrshila-s-vlasnikom-opela
kaja wrote:moram naći jedan ovakav, dvodjelni ..da zajebavam čardak na plaži
pa da i u americi je ispala frka kad su domoljubi tražili da se skidaju zastave juga jer ih vrijeđaju... dobro, nisu domoljubi nego "liberali"
uglavnom rekli bismo ti ovo
Da je stavio sahovnicu ili 4S ili ljiljane pa cak i one EU zvezdice na zadnjicu...?
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Na slici je Američanka u nacionalnih bojah, nije se stavila u zastavu Saudije, Sjeverne Koreje ili nacističke Njemačke. A ti planiraš ići na negaciju svoje zemlje. Valjda uviđaš razliku između plemenite domoljubke i tvoje pljeve!kaja wrote:uuu...taj je baš dobar...kic wrote:kaja wrote:moram naći jedan ovakav, dvodjelni . .da zajebavam čardak na plaži
To je Toncek!kaja wrote:
Kupači u Primoštenu podivljali zbog uzorka na kupaćim gaćama ovog muškarca
Naime, na stražnjici kupaćih gaća ovog kupača je zvijezda petokraka, što je razljutilo mnoge domoljube na plaži u Primoštenu.
Ispod fotografije objavljene na Facebooku osvanuli su brojni komentari. Neki su kupači bili uvrijeđeni ovim printom na gaćicama i smatrali da se radi o čistoj provokaciji.
http://net.hr/danas/hrvatska/modna-provokacija-kupaci-u-primostenu-podivljali-zbog-uzorka-na-kupacim-gacama-ovog-muskarca/
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Modna diplomacija :)
» Modna vijest. Rječenje za mnoge ćelavce
» ALBANSKA PROVOKACIJA
» NEVIĐENA AMERIČKA PROVOKACIJA
» Proustaška provokacija u Jasenovcu
» Modna vijest. Rječenje za mnoge ćelavce