modna provokacija
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: modna provokacija
To je to.Noor wrote:pa kaj hoćeš..stojički su ih podnijeli i sad su odahnuli. zavrijedili su.veber wrote:koja ste vi lijena stoka. lovu bi uzeli, ali ne bi nikaj radili.jastreb wrote:RayMabus wrote:Sva srića pa su počele kiše i lito je svršilo
Fala kurcu
Jao,kakav je užitak bio jučer. Sa svoje natkrite terase uživam u kiši i na udaljenoj magistrali vidim kolone i kolone u odlasku.
Agresori odlaze. Obala ponovno poprima domaći štih,iako se kosovsko-torlačko-rugovski elemenat još drži.
u zg je cijele godine gužva i kaj bi trebali potjerat turiste?
sjever hrvatske ima 30% turističkog prometa. to je zg, vž i čk. i onda seruckate po sjeveru, a sjever ima popunjenost kapaciteta 80% zagreb skoro 100.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jebote neš ti brige i problema. tri mjeseca derali i sada bi se "odmarali"Noor wrote:pa kaj hoćeš..stojički su ih podnijeli i sad su odahnuli. zavrijedili su.
zbog takvog mentaliteta naše ekipe beč ima veći prihod nego cijela dalmacija.
a, sejvaj si ovaj upis. za deset godina će sjever i istok prihodit više nego dalmacija.
na jadranu će ostat nautičari i jeftikaneri, sada je potrošnja u dalmaciji oko 60€ a u istri oko 90 u zg 100, znači dolazi skuplja klijentela.
kaj će ti poljak, čeh ili austijanac koji kupuje u konzumu i ne izlazi van. ja spizdim za dan kao oni za tjedan.
2014-12-30
Daj Bože da bu tak.veber wrote:jebote neš ti brige i problema. tri mjeseca derali i sada bi se "odmarali"Noor wrote:pa kaj hoćeš..stojički su ih podnijeli i sad su odahnuli. zavrijedili su.
a, sejvaj si ovaj upis. za deset godina će sjever i istok prihodit više nego dalmacija.
na jadranu će ostat nautičari i jeftikaneri, sada je potrošnja u dalmaciji oko 60€ a u istri oko 90 u zg 100, znači dolazi skuplja klijentela.
kaj će ti poljak, čeh ili austijanac koji kupuje u konzumu i ne izlazi van. ja spizdim za dan kao oni za tjedan.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A baš. Oni bi se odmarali...veber wrote:jebote neš ti brige i problema. tri mjeseca derali i sada bi se "odmarali"Noor wrote:pa kaj hoćeš..stojički su ih podnijeli i sad su odahnuli. zavrijedili su.
Mada čisto sumnjam da bi odbili goste i ostatak godine.
Trinity-
2014-04-17
sve receno o lokalbalkanskom menthalitetu..majke ti dragekaja wrote:
Kupači u Primoštenu podivljali zbog uzorka na kupaćim gaćama ovog muškarca
Guest- Guest
to nije petokraka nego zastava SFRJ. Koja je na nečijoj guzici, gdje joj je i mjesto.
inače nejasno je tko je uvrijeđen, jugosi kojima smeta da neko stavi njihovu svetinju na guzicu ili hrvati kojima smeta zastava sfrj i petokraka... a ne vidim da je itko podivljao
pismejker wrote:kakogod,samo tutleke to moze vrijedjati..
pa dobro, da neko stavi zastavu endehazije vjerojatno bi bilo drukčije
tko se time profi bavi tako i razmišlja.Triny wrote:A baš. Oni bi se odmarali...
Mada čisto sumnjam da bi odbili goste i ostatak godine.
neki hoteli i apartmani rade cijelu godinu, na obali.
2014-12-30
ej, ostavi se ti moje gujceTriny wrote:a dobro sad...to svi očekujete...pismejker wrote:a valjda ocekuje da ga netko naguzi
ona nema zelja
ne znam za ove ostale nista, to s njima vidi
marcellus wrote:to nije petokraka nego zastava SFRJ. Koja je na nečijoj guzici, gdje joj je i mjesto.
prckov- Posts : 34563
2014-04-18
Keep calm.prckov wrote:ej, ostavi se ti moje gujceTriny wrote:a dobro sad...to svi očekujete...pismejker wrote:a valjda ocekuje da ga netko naguzi
ona nema zelja
Trinity-
2014-04-17
kako cu bit kalm kad mi se o gujci radiTriny wrote:Keep calm.prckov wrote:ej, ostavi se ti moje gujceTriny wrote:a dobro sad...to svi očekujete...pismejker wrote:a valjda ocekuje da ga netko naguzi
ona nema zelja
ako je ja ne cuvam niko nece
prckov- Posts : 34563
2014-04-18
malo doma, malo tamo...sve skupa čušpajzprckov wrote:jes to ti jos na moru neradnice jednaNoor wrote:jastreb wrote:RayMabus wrote:Sva srića pa su počele kiše i lito je svršilo
Fala kurcu
Jao,kakav je užitak bio jučer. Sa svoje natkrite terase uživam u kiši i na udaljenoj magistrali vidim kolone i kolone u odlasku.
Agresori odlaze. Obala ponovno poprima domaći štih,iako se kosovsko-torlačko-rugovski elemenat još drži.
milina...parkinga gdje hoćeš, trgovine bez cike vike i stampeda, itd, itd. može se živjeti.
Guest- Guest
znam, suživjela sam se s vamajastreb wrote:To je to.Noor wrote:pa kaj hoćeš..stojički su ih podnijeli i sad su odahnuli. zavrijedili su.veber wrote:koja ste vi lijena stoka. lovu bi uzeli, ali ne bi nikaj radili.jastreb wrote:RayMabus wrote:Sva srića pa su počele kiše i lito je svršilo
Fala kurcu
u zg je cijele godine gužva i kaj bi trebali potjerat turiste?
sjever hrvatske ima 30% turističkog prometa. to je zg, vž i čk. i onda seruckate po sjeveru, a sjever ima popunjenost kapaciteta 80% zagreb skoro 100.
Guest- Guest
ma, nemreš to razmeti, jer gledaš s konzumerističke strane.veber wrote:jebote neš ti brige i problema. tri mjeseca derali i sada bi se "odmarali"Noor wrote:pa kaj hoćeš..stojički su ih podnijeli i sad su odahnuli. zavrijedili su.
jest da se bez love nemre, al nije sve ni u njoj.
Guest- Guest
pa istina, zastavom pokrivat šupak i genitalije...dno dnapismejker wrote:sve receno o lokalbalkanskom menthalitetu..majke ti dragekaja wrote:
Kupači u Primoštenu podivljali zbog uzorka na kupaćim gaćama ovog muškarca
Guest- Guest
ja da sam ti muz neb ti meni dalje od kuhinje I kreveta mrdnulaNoor wrote:malo doma, malo tamo...sve skupa čušpajzprckov wrote:jes to ti jos na moru neradnice jednaNoor wrote:jastreb wrote:RayMabus wrote:Sva srića pa su počele kiše i lito je svršilo
Fala kurcu
milina...parkinga gdje hoćeš, trgovine bez cike vike i stampeda, itd, itd. može se živjeti.
marcellus wrote:inače nejasno je tko je uvrijeđen, jugosi kojima smeta da neko stavi njihovu svetinju na guzicu ili hrvati kojima smeta zastava sfrj i petokraka... a ne vidim da je itko podivljao
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Modna diplomacija :)
» Modna vijest. Rječenje za mnoge ćelavce
» ALBANSKA PROVOKACIJA
» NEVIĐENA AMERIČKA PROVOKACIJA
» Proustaška provokacija u Jasenovcu
» Modna vijest. Rječenje za mnoge ćelavce
» ALBANSKA PROVOKACIJA
» NEVIĐENA AMERIČKA PROVOKACIJA
» Proustaška provokacija u Jasenovcu