Vitoria ima 9 godina, a doktori su je htjeli abortirati
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vitoria ima 9 godina, a doktori su je htjeli abortirati
kaja wrote:Jednostavno je, vitalni organi rade a totalni defekt je.
Srce pumpa i dijete egzistira. Jednog dana ce stati i to je to.
Piše da je bila na 6 operacija u 8 godina. Održavaju je na životu umjetnim putem.
catabbath- Posts : 12438
2015-08-22
čardaklija wrote:Unemployed wrote:
Postoje dakle ljudi koji cijene svaki ljudski život jer ne možemo znati kako će se dalje ovo dijete razvijati. Na kraju i rekonstruktivna kirurgija postoji i sve više se razvija. Možda ova curica jednom bude na razini puno večoj od mediokriteta i ljudi koji podržavaju nacističku ideologiju o ubijanju invalidnih kako ne bi bili na trošak društvu.
rekonstruktivna kirurgija postoji i sve više se razvija
Guest- Guest
zečja usna kod daria šarića je ništa u usporebdi s deformitetom koji si stavio iznad.
Guest- Guest
jedno je zečja usnica a drugo je debil koji treba cjelodnevnu pomoć.
2014-12-30
deda je opet sarkastičanveber wrote:jedno je zečja usnica a drugo je debil koji treba cjelodnevnu pomoć.
Guest- Guest
on je skompleksiran.Noor wrote:deda je opet sarkastičanveber wrote:jedno je zečja usnica a drugo je debil koji treba cjelodnevnu pomoć.
2014-12-30
Noor wrote:zečja usna kod daria šarića je ništa u usporebdi s deformitetom koji si stavio iznad.
misliš da se ta oštećenja kromosoma i DNK neće prenjeti dalje i odraziti na sljedeće naraštaje?
Guest- Guest
Noor wrote:deda je opet sarkastičanveber wrote:jedno je zečja usnica a drugo je debil koji treba cjelodnevnu pomoć.
nisam sarkastičan
zanima me koja je bolest normalna, prihvatljiva, te ju treba tolerirati, prema čemu trebamo biti inkluzivni
npr. ako ti je normalna zečja usna, zašto nije transseksualnost ili pedofilija?
gdje povući crtu?
Last edited by čardaklija on 2/9/2017, 12:43; edited 1 time in total
Guest- Guest
ili je jednostavno zapadni kršćanski moral i etika kult smrti koji ide ka vlastitom uništenju
skup glupih ideja, a glupost na kraju ima svoju paprenu cijenu
skup glupih ideja, a glupost na kraju ima svoju paprenu cijenu
Guest- Guest
veber wrote:
on je skompleksiran.
da, to je zato što nisam permisivan, tj. nisam otvoren za penetraciju društveno prihvatljivim moralom i normama
i nisam inkluzivan, ne prihvaćam ništa od onog što je odbojno mojim urođenim instinktima, kao djetetu mi nisu odgojnim metodama uspjeli zatomiti urođene osjećaje za lijepo i gadljivo, nisam civiliziran
Guest- Guest
Taj kosarkas sa tim ustima, to je minimalno ostecenje, lik je sportas, kosarkas, znaci da ima jace gene(fizicko tijelo) nego 90% ostatka populacije, i bez problema ce naci zgodnu zensku sa savrsenim usnama koja ce mu onda te ostecene gene parenjem ponistiti. Sanse da ce njegova djeca imati to minimalno ostecenje su nikakve, a vec unuci blizu 0%. Evolucija je tu super. Zato za vecinu zenskih on je privlacan jer su svjesni da je to ostecenje minimalno koje ne utjece na njegov zivot i veoma minimalno da se prenese na potomstvo.
Guest- Guest
čardaklija wrote:Noor wrote:zečja usna kod daria šarića je ništa u usporebdi s deformitetom koji si stavio iznad.
misliš da se ta oštećenja kromosoma i DNK neće prenjeti dalje i odraziti na sljedeće naraštaje?
rizik pojave i ponavljanja orofacijalnih rascjepa je u vrlo malom postotku
Guest- Guest
ispod zečje usnečardaklija wrote:Noor wrote:deda je opet sarkastičanveber wrote:jedno je zečja usnica a drugo je debil koji treba cjelodnevnu pomoć.
nisam sarkastičan
zanima me koja je bolest normalna, prihvatljiva, te ju treba tolerirati, prema čemu trebamo biti inkluzivni
npr. ako ti je normalna zečja usna, zašto nije transseksualnost ili pedofilija?
gdje povući crtu?
Guest- Guest
peru te kompleksi. vidi se po tome što si napravio od tijela.čardaklija wrote:veber wrote:
on je skompleksiran.
da, to je zato što nisam permisivan, tj. nisam otvoren za penetraciju društveno prihvatljivim moralom i normama
i nisam inkluzivan, ne prihvaćam ništa od onog što je odbojno mojim urođenim instinktima, kao djetetu mi nisu odgojnim metodama uspjeli zatomiti urođene osjećaje za lijepo i gadljivo, nisam civiliziran
u mlađim danima sam plivao i veslao. u starijim sam se prebacio na bicikl.
ako ne vježbaš stalno ode muskulatura u kurac, ja sam počeo opet plivat i malo vježbat iznad pojasa.
tebe će sjebat ako nećeš stalno vježbat.
i teško da ćeš doživjet 70u
2014-12-30
što?veber wrote:peru te kompleksi. vidi se po tome što si napravio od tijela.čardaklija wrote:veber wrote:
on je skompleksiran.
Guest- Guest
nisi vidjela fotke?Noor wrote:što?
čovjek se istesao jebeno (kao moje noge, samo se obrijao)
nakon 50e će imat jebenih problema, a ako je koristio steroide ne bu doživio ni 50u
2014-12-30
nisamveber wrote:nisi vidjela fotke?Noor wrote:što?
nakon 50e će imat jebenih problema, a ako je koristio steroide ne bu doživio ni 50u
deda, može opet koja?
Guest- Guest
nisu mu ni oči gdje bi trebale biti, znači da je cijela lubanja nakrivo, to minimalno površinsko je znak oštećenja na genetskoj razini, tko zna što sve ne vidišPinochet wrote:Taj kosarkas sa tim ustima, to je minimalno ostecenje, lik je sportas, kosarkas, znaci da ima jace gene(fizicko tijelo) nego 90% ostatka populacije
a što se tiče visine, pa možda su mu osim estetske kirurgije pružili i terapiju hormonom rasta, testosterona itd.
OK, znači prihvatljiva su oštećenja kromosoma i DNK, prihvatljive su mentalne bolesti, LGBTQ, a sutra će se istom logikom biti inkluzivno prema pedofiliji
prokletstvo je biti bogat, zdrav, inteligentan, a božji je blagoslov bolest, siromaštvo, retardacija
Guest- Guest
Noor wrote:nisamveber wrote:nisi vidjela fotke?Noor wrote:što?
deda, može opet koja?
može, no nisam ja na fotkama, nego tzv. "kralj instagrama" Dan Bilzerian
Guest- Guest
deda ne lupaj, ako Boga znaš...dario je posve normalan dečko, pred par godina mi je bio u kući kod sina i samo ti mogu reći da blebećeš gluposti. kakve oči, kakva lubanja...daj se saberi.
Guest- Guest
onda su moje fotke bolje, barem su moje.
2014-12-30
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Doktori, kirurzi itd
» Doktori i Inžinjeri
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Doktori, kirurzi itd
» Doktori i Inžinjeri
Page 2 of 4