Mishka say Blue Lives Metter
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Mishka say Blue Lives Metter
To su oni što okrenu glavu, takvi se traže. A ne oni koji stanu između žene i nametnika.jastreb wrote:Ja čak mislim da žene to i čekaju. Žena traži takvog muškarca.
A feminizam je plod muškog mekuštva i beskičmenjaštva i prirodan je proces.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Cop Killer Is Black Supremacist Racist
oksimoron
oksimoron
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Glavni alat za emancipaciju mushkarca je zilav kurac..Pa shta vi mislite zashto one bjelkinje trche za crncima i ako treba tuku se sa murjacima ,,Zbog kurca dechki...zbog kurca..Kada budete mogli zadovoljavali tri ljubavnice i zenu u isto vrijeme znachi da ste potentni a samim time da nijedna zena ne vlada vama bila ona amerikanka ,,bjelkinja,,,crnkinja ,,Fata,,,Kata ili radmila..Jednostavno jebo te..Ali morate znati da to vrijedi samo do neke chetrespete ..poslije te boli ionako kurac za sve...a i njih pichka..ha ja..
mudro mudro..mentalitet wrote:Glavni alat za emancipaciju mushkarca je zilav kurac..Pa shta vi mislite zashto one bjelkinje trche za crncima i ako treba tuku se sa murjacima ,,Zbog kurca dechki...zbog kurca..Kada budete mogli zadovoljavali tri ljubavnice i zenu u isto vrijeme znachi da ste potentni a samim time da nijedna zena ne vlada vama bila ona amerikanka ,,bjelkinja,,,crnkinja ,,Fata,,,Kata ili radmila..Jednostavno jebo te..Ali morate znati da to vrijedi samo do neke chetrespete ..poslije te boli ionako kurac za sve...a i njih pichka..ha ja..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Black Lives Matter
» ravnozemljaški lives matter
» All Lives Matter Is A Violent Statement
» Why hasn’t my boyfriend made a Black Lives Matter post?
» Pokret black lives matter nominiran za nobelovu nagradu za mir
» ravnozemljaški lives matter
» All Lives Matter Is A Violent Statement
» Why hasn’t my boyfriend made a Black Lives Matter post?
» Pokret black lives matter nominiran za nobelovu nagradu za mir
Page 2 of 2