Mishka say Blue Lives Metter
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Mishka say Blue Lives Metter
THE FACE OF EVIL: Cop Killer Is Black Supremacist Racist
The Florida man / THUG who ambushed and killed two Kissimmee police officers Friday night is a self-professed member of a black extremist group who was angered by last week’s events in Charlottesville, Virginia and his facebook posts show anger towards police officers, President Trump, and white people.
Everett Glenn Miller, 45, was arrested and charged with first degree murder in the killing of Officers Sam Howard and Matthew Baxter.
Miller, who goes by the name Malik Mohammad Ali on Facebook, ambushed and shot the officers as they were responding to a disturbance call.
Source article : http://dailycaller.com/…/suspected-florida-cop-killer-clai…/
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Re: Mishka say Blue Lives Metter
Objesiti na trgu za noge i pustiti da se trza dok ne krepa.
To će se događati sve dok se muškarci ne amancipiraju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tako je,emanchwipiranje je korjen svega
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
klepno dva murjaka,
ma moze bit rasist koliko hoce, oprosteno mu je odmah
ma moze bit rasist koliko hoce, oprosteno mu je odmah
Nema više onih pravih muških druženja,sjedeljki uz rakiju i meze,ili pecanja uz pivo,na koje žene nisu smjele ni primirisati,ili bi se pojavljivale tek kad bi trebalo donijeti još rakije.
Danas žene vuku čak i na nogomet da ih gledaju i kontroliraju.
Ključna riječ "kućni prijatelji". Nakon emancipacije muškaraca taj pojam više neće postojati. Prijatelji će biti samo prijatelji.
2014-04-22
a stab to muska emancipacija trebala bitjastreb wrote:To će se događati sve dok se muškarci ne amancipiraju.
znas li?
Povratak na stare vrijednosti,pobogu!prckov wrote:a stab to muska emancipacija trebala bitjastreb wrote:To će se događati sve dok se muškarci ne amancipiraju.
znas li?
2014-04-22
kojejastreb wrote:Povratak na stare vrijednosti,pobogu!prckov wrote:a stab to muska emancipacija trebala bitjastreb wrote:To će se događati sve dok se muškarci ne amancipiraju.
znas li?
kako to zamisljas
prckov- Posts : 34561
2014-04-18
Kako,kako? Ovako. Okupimo se kod tebe u Doboju,ti,ja,Anto,Mujo,Haso,Jozo,Jovo, Momo i Uzeir. I sad,nitko od nas tu neće dovesti ženu,ili ljubavnicu.prckov wrote:kojejastreb wrote:Povratak na stare vrijednosti,pobogu!prckov wrote:a stab to muska emancipacija trebala bitjastreb wrote:To će se događati sve dok se muškarci ne amancipiraju.
znas li?
kako to zamisljas
jedina žena koja će ondje povremeno dolaziti je tvoja žena koja će nositi rakiju kad je nestane na stolu,ili meze,a onda se povući u kuhinju,gdje će brinuti da sve bude na stolu na vrijeme (rakija,kava,meze,pivo...)
Na TV-u se gleda utakmica i žena nema šanse da dođe i traži daljinski.
Eto,jedan segment.
2014-04-22
dakle de-emancipirat ces zene?jastreb wrote:Kako,kako? Ovako. Okupimo se kod tebe u Doboju,ti,ja,Anto,Mujo,Haso,Jozo,Jovo, Momo i Uzeir. I sad,nitko od nas tu neće dovesti ženu,ili ljubavnicu.prckov wrote:kojejastreb wrote:Povratak na stare vrijednosti,pobogu!prckov wrote:a stab to muska emancipacija trebala bitjastreb wrote:To će se događati sve dok se muškarci ne amancipiraju.
znas li?
kako to zamisljas
jedina žena koja će ondje povremeno dolaziti je tvoja žena koja će nositi rakiju kad je nestane na stolu,ili meze,a onda se povući u kuhinju,gdje će brinuti da sve bude na stolu na vrijeme (rakija,kava,meze,pivo...)
Na TV-u se gleda utakmica i žena nema šanse da dođe i traži daljinski.
Eto,jedan segment.
Jel ti znas da je feminizam na zapadu ugraden u system bez obzira koja stranka je na vlasti
2014-04-18
To je najmanji problem.prckov wrote:
Jel ti znas da je feminizam na zapadu ugraden u system bez obzira koja stranka je na vlasti
Ako je uopće i problem. Vidio sam masu puta naše povratnike gastarbajtere,koji su oženili zapadnjakinje.
Djeca nose hrvatska imena,a kada lik govori žena samo šuti.
2014-04-22
Ja čak mislim da žene to i čekaju. Žena traži takvog muškarca.
A feminizam je plod muškog mekuštva i beskičmenjaštva i prirodan je proces.
2014-04-22
ko sto sam reko
ti bi de-emancipiro zene a ne emancipiro muske
na stranu sto se u bajke uzdas, to je posebna balkanska furka
Nije to bajka nego prirodan proces.prckov wrote:ko sto sam reko
zašto su žene tražile emancipaciju?
Pa kako bi održale porodicu kojoj je na čelu stajao nesposobni muškarac,beskičmenjak,a često i homoseksualac.
U sredinama gdje su na čelu obitelji stajali čvrsti karakteri emancipacije nije bilo,niti je bila potrebna.
2014-04-22
yup. to je tako u tvojoj bajcijastreb wrote:Nije to bajka nego prirodan proces.prckov wrote:ko sto sam reko
Pa kako bi održale porodicu kojoj je na čelu stajao nesposobni muškarac,beskičmenjak,a često i homoseksualac.
U sredinama gdje su na čelu obitelji stajali čvrsti karakteri emancipacije nije bilo,niti je bila potrebna.
nisam ni ocekivo da bude drugacije
2014-04-18
Emancipaciju su tražile bogate, a time dokone žene. Mojoj baki, prabaki, šukunbaki nitko nije uskraćival pravo na rad. Štoviše!jastreb wrote:Nije to bajka nego prirodan proces.prckov wrote:ko sto sam reko
To su oni što okrenu glavu, takvi se traže. A ne oni koji stanu između žene i nametnika.jastreb wrote:Ja čak mislim da žene to i čekaju. Žena traži takvog muškarca.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Black Lives Matter
» ravnozemljaški lives matter
» All Lives Matter Is A Violent Statement
» Why hasn’t my boyfriend made a Black Lives Matter post?
» Pokret black lives matter nominiran za nobelovu nagradu za mir
» ravnozemljaški lives matter
» All Lives Matter Is A Violent Statement
» Why hasn’t my boyfriend made a Black Lives Matter post?
» Pokret black lives matter nominiran za nobelovu nagradu za mir
Page 1 of 2