Teške optužbe Erdogana:'Njemačka pomaže teroriste'
Page 1 of 1
Teške optužbe Erdogana:'Njemačka pomaže teroriste'
http://www.novilist.hr/Vijesti/Svijet/TESKE-OPTUZBE-Turski-predsjednik-Erdogan-Njemacka-pomaze-teroriste
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Re: Teške optužbe Erdogana:'Njemačka pomaže teroriste'
...mislite da erdogan tu nije u pravu...interesantno kako njemacku nikad ne pogode tako jaki teroristicki napadi kao recimo tursku,francusku,englesku,ameriku,belgiju...doista malo cudno...
2015-09-08
Lol kaže Erdogan koji ne davao svu moguću podršku islamskoj državi, njegov sin jw bio glavni švercer nafte prije nego su ga Rusi razjebali. On vjerojatno misli na neke druge terotiste, na turce zapadnog svjetonazora.
sve je to veliko sranje..koliko je erdogan ohol toliko nista manje nije i merkel...merkel je zvala migrante i sad bi ih vracala..i jos gore..ona zapravo krivi sve druge za svoje greske....
2015-09-08
vuksadinare wrote:...mislite da erdogan tu nije u pravu...interesantno kako njemacku nikad ne pogode tako jaki teroristicki napadi kao recimo tursku,francusku,englesku,ameriku,belgiju...doista malo cudno...
Alzheimer?
naravno da pomaže, ali rugala se sova sjenici..
vuksadinare wrote:...mislite da erdogan tu nije u pravu...interesantno kako njemacku nikad ne pogode tako jaki teroristicki napadi kao recimo tursku,francusku,englesku,ameriku,belgiju...doista malo cudno...
Svabi sve prodaju svima ..sve ide pod onu...Njemačka Kvaliteta...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:sve je to veliko sranje..koliko je erdogan ohol toliko nista manje nije i merkel...merkel je zvala migrante i sad bi ih vracala..i jos gore..ona zapravo krivi sve druge za svoje greske....
Zensko..jel...nis cudno...Kozojeba na prste mogu nabrojati...dobar dio poslali natrag,oni koji nisu htjeli,morali su krenuti raditi...
Guest- Guest
aha,...ono javi šeik abumusa hamza ben mladini berlinu..'cuj za koji dan imam deset bombasa da se raznesu pred berlinskim vratima ili u metruo..'....a svabo...'joj nemoj mozemo s edogovoriti imamo nesto najnovijih mercedesa s klase u 'po cijene'...samo nemojte eno imate francuze i brite je'l moze'...ovaj odgovara..'moze sto ne moze ali meni dva mercedesa'..'svabo..'ja vol..ide isporuka odmah'pismejker wrote:vuksadinare wrote:...mislite da erdogan tu nije u pravu...interesantno kako njemacku nikad ne pogode tako jaki teroristicki napadi kao recimo tursku,francusku,englesku,ameriku,belgiju...doista malo cudno...
2015-09-08
vuksadinare wrote:aha,...ono javi šeik abumusa hamza ben mladini berlinu..'cuj za koji dan imam deset bombasa da se raznesu pred berlinskim vratima ili u metruo..'....a svabo...'joj nemoj mozemo s edogovoriti imamo nesto najnovijih mercedesa s klase u 'po cijene'...samo nemojte eno imate francuze i brite je'l moze'...ovaj odgovara..'moze sto ne moze ali meni dva mercedesa'..'svabo..'ja vol..ide isporuka odmah'pismejker wrote:vuksadinare wrote:...mislite da erdogan tu nije u pravu...interesantno kako njemacku nikad ne pogode tako jaki teroristicki napadi kao recimo tursku,francusku,englesku,ameriku,belgiju...doista malo cudno...
nije to tako daleko od istine Fuk...stovise...
Objasni mi ovo .. Kozojepcic arapski,23 godine,dakle NE TURČIN,nego bas Arap..u svabiji mozda 2 godine,ono kad su poceli dolaziti....mrsav sitan,a gazi novu E liniju 63 Mercedesa...
Jako tamnoput,onu krivulju od arapskog nosa,daleko je to od fizionomije Sirijaca..Jordanac ili SA sigurno..
ima tako izvjestan broj likova bez repa i bez ikakviog podrijetla,ne znaci da netko gadnom lovom ne stoji iza takvih....mozda i oni koji su uletitli bez dokumenata,a prije toga pravili raspasoj u Iraku i Siriji...zene se prodavalo na trznici u Baghdadu...
Guest- Guest
ja sam uvijek govorio i govorim..svabu ce uvijek spasiti mercedes,bmw...samo njih da punode svima slina na usta.....'ej mercedes'..'ej bmw'..face smo...a svabo trlja ruke em je nesto zaradio em ostao posteđen..pismejker wrote:vuksadinare wrote:aha,...ono javi šeik abumusa hamza ben mladini berlinu..'cuj za koji dan imam deset bombasa da se raznesu pred berlinskim vratima ili u metruo..'....a svabo...'joj nemoj mozemo s edogovoriti imamo nesto najnovijih mercedesa s klase u 'po cijene'...samo nemojte eno imate francuze i brite je'l moze'...ovaj odgovara..'moze sto ne moze ali meni dva mercedesa'..'svabo..'ja vol..ide isporuka odmah'pismejker wrote:vuksadinare wrote:...mislite da erdogan tu nije u pravu...interesantno kako njemacku nikad ne pogode tako jaki teroristicki napadi kao recimo tursku,francusku,englesku,ameriku,belgiju...doista malo cudno...
Objasni mi ovo .. Kozojepcic arapski,23 godine,dakle NE TURČIN,nego bas Arap..u svabiji mozda 2 godine,ono kad su poceli dolaziti....mrsav sitan,a gazi novu E liniju 63 Mercedesa...
Jako tamnoput,onu krivulju od arapskog nosa,daleko je to od fizionomije Sirijaca..Jordanac ili SA sigurno..
ima tako izvjestan broj likova bez repa i bez ikakviog podrijetla,ne znaci da netko gadnom lovom ne stoji iza takvih....mozda i oni koji su uletitli bez dokumenata,a prije toga pravili raspasoj u Iraku i Siriji...zene se prodavalo na trznici u Baghdadu...
2015-09-08
vuksadinare wrote:ja sam uvijek govorio i govorim..svabu ce uvijek spasiti mercedes,bmw...samo njih da punode svima slina na usta.....'ej mercedes'..'ej bmw'..face smo...a svabo trlja ruke em je nesto zaradio em ostao posteđen..pismejker wrote:vuksadinare wrote:aha,...ono javi šeik abumusa hamza ben mladini berlinu..'cuj za koji dan imam deset bombasa da se raznesu pred berlinskim vratima ili u metruo..'....a svabo...'joj nemoj mozemo s edogovoriti imamo nesto najnovijih mercedesa s klase u 'po cijene'...samo nemojte eno imate francuze i brite je'l moze'...ovaj odgovara..'moze sto ne moze ali meni dva mercedesa'..'svabo..'ja vol..ide isporuka odmah'pismejker wrote:vuksadinare wrote:...mislite da erdogan tu nije u pravu...interesantno kako njemacku nikad ne pogode tako jaki teroristicki napadi kao recimo tursku,francusku,englesku,ameriku,belgiju...doista malo cudno...
A ja..vrlo mogutje....skupi se copor nedojebanaca,nece da rade,a hoce da imaju Mečke i lovu,samo zalaju svojima u SA da ce napraviti ovo i ono,a svabi otvaraju lisnicu i istjeruju iz salona novu Mečku sa punim rezervoarom,bjanko dozvolama i svime...
Guest- Guest
Đihsdisti se nešto uspavali po ovoj vručini
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Similar topics
» Teške optužbe iz BiH!Komšić rekao da Hrvatska sprema novu agresiju na BiH
» Teske optuzbe Linica:Kaos sa Agrokorom poceo je za vrijeme Milanoviceve vlade
» Teške optužbe zapovjednika NATO-a; Putin i Assad žele izbjeglicama destabilizirati Europu
» Nigel Farage: Merkelica nagrađuje Erdogana što pomaže ISIL i kanibale
» Teške optužbe na račun Milanovića navodno postoji zbog toga i istraga.Milanovića na vlast dovela Rusija i albanska mafija
» Teske optuzbe Linica:Kaos sa Agrokorom poceo je za vrijeme Milanoviceve vlade
» Teške optužbe zapovjednika NATO-a; Putin i Assad žele izbjeglicama destabilizirati Europu
» Nigel Farage: Merkelica nagrađuje Erdogana što pomaže ISIL i kanibale
» Teške optužbe na račun Milanovića navodno postoji zbog toga i istraga.Milanovića na vlast dovela Rusija i albanska mafija
Page 1 of 1