Srbija spremila odgovor Hrvatskoj
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srbija spremila odgovor Hrvatskoj
vrlo verovatno, kažu da su turci glupi jel su bili petsto godina u srbiji.Noor wrote:smračit će se vama i tamo, čim vide s kim imaju posla.Serbinho-3 wrote: Srbija vise nema ocekivanja od EU i okrece se tamo, gde izlazi Sunce...
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
ko je taj? tog još nisam video ali ako je srbin iz srbije mora biti glup i bezobrazan! mi iz ustašije smo samo glupi uglavnom a ovi iz srbije su i bezobrazni i glupi!kic wrote:
a bracala?
2017-08-05
dokaz da je glupost zaraznačardak efendija wrote:vrlo verovatno, kažu da su turci glupi jel su bili petsto godina u srbiji.Noor wrote:smračit će se vama i tamo, čim vide s kim imaju posla.Serbinho-3 wrote: Srbija vise nema ocekivanja od EU i okrece se tamo, gde izlazi Sunce...
Guest- Guest
ja sam glupi srbin pa ih rasturam ko beba zvečku, što im tek ostali rade sramota me i gledati :(Noor wrote:čardak efendija wrote:mi srbi smo predmet sprdnje ovde a zahvaljujući tebi i pižonu i djangu ponajviše koliko pratim ovaj portal.Serbinho-3 wrote:Ti si kao pa EU, Istocna Evropa, predmet sprdnje ovde, dojucerasnja komunjara, soli pametEroo wrote:Uvjerite u to one svoje i ostavite se EU.Serbinho-3 wrote:
EU nema buducnost , to ti i ja kazem a Juzni, Turski ili Pigmejski Tok, to svakako nece promeniti.
Rumuni bili Rumuni, ostali Rumuni, isto Bugari, samo sto ste vi jos gori i od njih, tako da EU tu svakako od fukare ne moze napraviti gospodina, iako se i fukare po Srbiji nadaju.
Dok se ne zasvuku rukavi i ne krene da radi, nece biti bolje.
A da ćeet poštivati eu pravila, e to hoćete. Morate. Ili ne morate, na volju vam je.
Ne dižite nepotrebnu galamu, poboku....Neće vam nitko ništa.
Ove iz Zapadne Evrope ta EU i ne zanima, samo Istocna gologuzanija mase istom i trk na Zapad da oribaju klonje posle Kurda, sto su se istresli...
Uspeli u zivotu.
mi smo malo pametniji koji rastemo u ustašiji, poprimimo nešto od vas ali oni nemaju od koga što primiti :(Noor wrote:dokaz da je glupost zaraznačardak efendija wrote:vrlo verovatno, kažu da su turci glupi jel su bili petsto godina u srbiji.Noor wrote:smračit će se vama i tamo, čim vide s kim imaju posla.Serbinho-3 wrote: Srbija vise nema ocekivanja od EU i okrece se tamo, gde izlazi Sunce...
2017-08-05
Blokada uvoza kupusa iz regiona
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Nema više Todorića sad idu takse 2000 kuna
2014-04-11
KBK za HR, ionako ce je unakaziti bez rata.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Jalni nauljeni midget talijančiću .Serbinho-3 wrote:KBK za HR, ionako ce je unakaziti bez rata.
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Razjebavanje be i ha poljoprivrede
2014-04-11
Srbija ima dvostruko niži gospodarski rast od RH, unatoč izrazito niskoj početnoj bazi i jeftinoj radnoj snazi na razini bijelog roblja pa su ovakve teme kao naručene za priglupe SNS birače da odvuku pažnju.
Piglet- Posts : 1522
2016-02-24
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srbija spremila pet miliona evra za Srebrenicu
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
» odgovor hrvatskoj sefici diplomatije
» Oštar odgovor Obuljen Koržinek: Neka Srbija ne poseže za hrvatskim teritorijem
» Hrvatskoj 12 mlrd. EUR, a Srbija se zadužuje
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
» odgovor hrvatskoj sefici diplomatije
» Oštar odgovor Obuljen Koržinek: Neka Srbija ne poseže za hrvatskim teritorijem
» Hrvatskoj 12 mlrd. EUR, a Srbija se zadužuje
Page 3 of 3