Srbija spremila odgovor Hrvatskoj
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srbija spremila odgovor Hrvatskoj
a taj drugi razlog je glupostSerbinho-3 wrote:To su price za malu decu, realni razlog je druge prirode...RayMabus wrote:Realna cijena taksi je oko 400 kuna dakle 50 eura, toliko je stvarni trošak pregleda
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Realna cijena je eu cijena. Ne može biti niža, a može biti viša...RayMabus wrote:Realna cijena taksi je oko 400 kuna dakle 50 eura, toliko je stvarni trošak pregleda
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
sto veci porez jaca drzava
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
daj linkEroo wrote:Realna cijena je eu cijena. Ne može biti niža, a može biti viša...RayMabus wrote:Realna cijena taksi je oko 400 kuna dakle 50 eura, toliko je stvarni trošak pregleda
2014-04-11
Ti si kao pa EU, Istocna Evropa, predmet sprdnje ovde, dojucerasnja komunjara, soli pametEroo wrote:Uvjerite u to one svoje i ostavite se EU.Serbinho-3 wrote:EU nema buducnost , to ti i ja kazem a Juzni, Turski ili Pigmejski Tok, to svakako nece promeniti.Eroo wrote:Ako su takve takse ovdje uobičajene, onda je to to. Uzmite to kao da su vam do sada s niskom cijenom taksi omogućavaliSerbinho-3 wrote:Kakve nebuloze ti pises, nema EU veze u ovoj prici, vec lokalno HR divljanje sa 22 puta vecim taksama...
Smanji sa tom brljom po Suncu...
lakši izvoz, a sada im to nije više u interesu. Inače, ja samo kažem šta su ovdje pravila...Slično sam ja pisao i "nebuloze" kad se
počelo s izgradnjom "Južnog toka". Evo vam kažem da neće biti ni "Turskog toka", barem što se tiče EU. EU pravila, jebiga...
Rumuni bili Rumuni, ostali Rumuni, isto Bugari, samo sto ste vi jos gori i od njih, tako da EU tu svakako od fukare ne moze napraviti gospodina, iako se i fukare po Srbiji nadaju.
Dok se ne zasvuku rukavi i ne krene da radi, nece biti bolje.
A da ćeet poštivati eu pravila, e to hoćete. Morate. Ili ne morate, na volju vam je.
Ne dižite nepotrebnu galamu, poboku....Neće vam nitko ništa.
Ove iz Zapadne Evrope ta EU i ne zanima, samo Istocna gologuzanija mase istom i trk na Zapad da oribaju klonje posle Kurda, sto su se istresli...
Uspeli u zivotu.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Www.rek'la-kaz'la.euRayMabus wrote:daj linkEroo wrote:Realna cijena je eu cijena. Ne može biti niža, a može biti viša...RayMabus wrote:Realna cijena taksi je oko 400 kuna dakle 50 eura, toliko je stvarni trošak pregleda
2014-08-25
Destabilizirajuci faktor, koji ce na kraju biti gori i od Bugarske...
2014-08-25
mene čudi da ste se vi tako uskokodakali pa neš ti hr tržištaSerbinho-3 wrote:Destabilizirajuci faktor, koji ce na kraju biti gori i od Bugarske...
2014-04-11
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:679157-Brnabic-Brisel-ce-povuci-hrvatske-takse
2014-04-11
Principi, hoces na nase a na svoje ne moze...
Ako ste u zatvorenom fazonu , onda EU nije za vas...
Realno, najbolji model da se zatvore trzista, takodje i autoput Beograd-Zagreb.
To je OK scenario.
Srbija ionako ne moze ni za Rusiju da izveze koliko treba, kamioni hladnjace sljakaju, vozaci zaradjuju, nema konkurencije Rumuna, Bugara, Poljaka...
Radi se i na uvodjenju leta sada sa New Delhi, cime se pokazuje da Srbija vise nema ocekivanja od EU i okrece se tamo, gde izlazi Sunce...
Ako ste u zatvorenom fazonu , onda EU nije za vas...
Realno, najbolji model da se zatvore trzista, takodje i autoput Beograd-Zagreb.
To je OK scenario.
Srbija ionako ne moze ni za Rusiju da izveze koliko treba, kamioni hladnjace sljakaju, vozaci zaradjuju, nema konkurencije Rumuna, Bugara, Poljaka...
Radi se i na uvodjenju leta sada sa New Delhi, cime se pokazuje da Srbija vise nema ocekivanja od EU i okrece se tamo, gde izlazi Sunce...
2014-08-25
Jbte ti pričaš s menom ko da sam ja ovo zakuvao
Od početka sam protiv ovako visokih taksi
Od početka sam protiv ovako visokih taksi
2014-04-11
smračit će se vama i tamo, čim vide s kim imaju posla.Serbinho-3 wrote: Srbija vise nema ocekivanja od EU i okrece se tamo, gde izlazi Sunce...
Guest- Guest
Uskoro New Delhi iz Beograda.
2014-08-25
http://www.exyuaviation.com/2017/08/pm-serbia-negotiating-new-delhi-service.html?m=1
2014-08-25
a kakve to poene neko može sad skupljati ajde pojasni molim te takav pametan kakav već jesi, izbora na vidiku ni blizu u ustašiji pa me zanima kakvi se to politički poeni sad skupljaju?Serbinho-3 wrote:Realno i mene zabole sto ce neki na ulicu u HR...
Neki na ulicu, neki skupljaju jeftine politicke poene a neki za Irsku spremni...
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
mi srbi smo predmet sprdnje ovde a zahvaljujući tebi i pižonu i djangu ponajviše koliko pratim ovaj portal.Serbinho-3 wrote:Ti si kao pa EU, Istocna Evropa, predmet sprdnje ovde, dojucerasnja komunjara, soli pametEroo wrote:Uvjerite u to one svoje i ostavite se EU.Serbinho-3 wrote:EU nema buducnost , to ti i ja kazem a Juzni, Turski ili Pigmejski Tok, to svakako nece promeniti.Eroo wrote:Ako su takve takse ovdje uobičajene, onda je to to. Uzmite to kao da su vam do sada s niskom cijenom taksi omogućavaliSerbinho-3 wrote:Kakve nebuloze ti pises, nema EU veze u ovoj prici, vec lokalno HR divljanje sa 22 puta vecim taksama...
Smanji sa tom brljom po Suncu...
lakši izvoz, a sada im to nije više u interesu. Inače, ja samo kažem šta su ovdje pravila...Slično sam ja pisao i "nebuloze" kad se
počelo s izgradnjom "Južnog toka". Evo vam kažem da neće biti ni "Turskog toka", barem što se tiče EU. EU pravila, jebiga...
Rumuni bili Rumuni, ostali Rumuni, isto Bugari, samo sto ste vi jos gori i od njih, tako da EU tu svakako od fukare ne moze napraviti gospodina, iako se i fukare po Srbiji nadaju.
A da ćeet poštivati eu pravila, e to hoćete. Morate. Ili ne morate, na volju vam je.
Ove iz Zapadne Evrope ta EU i ne zanima, samo Istocna gologuzanija mase istom i trk na Zapad da oribaju klonje posle Kurda, sto su se istresli...
Uspeli u zivotu.
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
čardak efendija wrote:mi srbi smo predmet sprdnje ovde a zahvaljujući tebi i pižonu i djangu ponajviše koliko pratim ovaj portal.Serbinho-3 wrote:Ti si kao pa EU, Istocna Evropa, predmet sprdnje ovde, dojucerasnja komunjara, soli pametEroo wrote:Uvjerite u to one svoje i ostavite se EU.Serbinho-3 wrote:EU nema buducnost , to ti i ja kazem a Juzni, Turski ili Pigmejski Tok, to svakako nece promeniti.Eroo wrote:
Ako su takve takse ovdje uobičajene, onda je to to. Uzmite to kao da su vam do sada s niskom cijenom taksi omogućavali
Uspeli u zivotu.
Guest- Guest
vrlo verovatno, kažu da su turci glupi jel su bili petsto godina u srbiji.Noor wrote:smračit će se vama i tamo, čim vide s kim imaju posla.Serbinho-3 wrote: Srbija vise nema ocekivanja od EU i okrece se tamo, gde izlazi Sunce...
Similar topics
» Srbija spremila pet miliona evra za Srebrenicu
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
» odgovor hrvatskoj sefici diplomatije
» Oštar odgovor Obuljen Koržinek: Neka Srbija ne poseže za hrvatskim teritorijem
» Hrvatskoj 12 mlrd. EUR, a Srbija se zadužuje
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
» odgovor hrvatskoj sefici diplomatije
» Oštar odgovor Obuljen Koržinek: Neka Srbija ne poseže za hrvatskim teritorijem
» Hrvatskoj 12 mlrd. EUR, a Srbija se zadužuje
Page 2 of 3