ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Počinje rat u Ukrajini

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Počinje rat u Ukrajini - Page 3 Empty Re: Počinje rat u Ukrajini

Post by RayMabus 2/5/2014, 21:21

NAJMANJE 38 osoba poginulo je u požaru zgrade u Odesi, objavilo je ukrajinsko ministarstvo unutarnjih poslova. Neke osobe umrle su zbog gušenja dok su druge skočile sa zgrade.

RT javlja kako se radi o proruskim separatistima, a da su za požar odgovorni "prokijevski radikali".

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Yehudi 5/5/2014, 08:22

Vojska se ne usudjuje ući u grad. Jutros javljaju da su na 2 Km od grada prekinuli glavnu cestu i time onemugućili normalni saobraćaj. Nije ni čudo dase boje ući. Prvoga dana su ,u tri sata , izgubili 4 helikoptera. A tek je mehanizacija ugrožena u gradu (primjer u Siriji)tako dane znam šta planiraju napadači. Možda izgladniti stanovnike.
[size=34]NYT reporters-Self-defense forces in the anti-Kiev stronghold of Slavyansk are Ukrainians, not Russians, who distrust the new regime and the Western powers that support it, New York Times reporters have discovered. The forces also said they are not being paid to fight.[/size]
“Much of their stock was identical to the weapons seen in the hands of Ukrainian soldiers and Interior Ministry Special Forces troops at government positions outside the city,” the NYT reporters said in anarticle published on Saturday.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by genitalni_herpes 5/5/2014, 23:44

vidi i saudijci šalju ljudeu Kiev...e to se ozbiljno skuhalo...
genitalni_herpes
genitalni_herpes

Male
2014-04-11

Back to top Go down

Post by immortal 5/5/2014, 23:45

genitalni_herpes wrote:najbolje bi im bilo da nije ni bilo rata..
PROŠIRIT ĆE SE
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by genitalni_herpes 5/5/2014, 23:47

mortal-joint wrote:
PROŠIRIT ĆE SE
usrano je to sve...eto teoretski što govore one crvene rijeke...
genitalni_herpes
genitalni_herpes

Male
2014-04-11

Back to top Go down

Post by Iosephvs 6/5/2014, 00:31

mortal-joint wrote:
PROŠIRIT ĆE SE

hebalo sve ... ja se odbio preselit na južnu hemisferu daleko odavde prije par ljeta ... i vidi sad ovo.

:S:
Iosephvs
Iosephvs

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Winter is coming 6/5/2014, 04:09

http://www.infowars.com/us-russian-planes-more-active-in-asia-pacific/

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Yehudi 6/5/2014, 06:08

[size=34]Moscow releases ‘White Book’ on human rights abuses in crisis-torn Ukraine[/size]
According to the authors, the aim of the document is “to focus on facts which the international community and key international human rights bodies have not shown proper and impartial attention to.”
“The onslaught of racism, xenophobia, ethnic intolerance, the glorification of the Nazis and their Banderite sycophants should be brought to a speedy end through the united efforts of the Ukrainian people and the international community,” it adds.
The document, written in Russian and English, details examples of violations to the right to life and violations of public order and safety, as well as the use of torture, inhuman treatment and other crimes committed in the period from the end of November 2013 to the end of March 2014. It was presented to Russian President Vladimir Putin on Monday.
Examples of violence
Below there are several cases of human rights violations described in the White Book:
On February 18, extremists from the Right Sector seized the headquarters of the Party of Regions in Kiev. Two men were brutally murdered, one died of suffocation and burns, and the other's head was smashed in.
On March 16, at least 30 Ukrainian radicals brutally beat a group of local teenagers in the city of Dnepropetrovsk, eastern Ukraine, because they did not answer the nationalists’ greeting of “Glory to Ukraine!” Such reports have become commonplace in the city. Though such crimes frequently occur in front of the police, officers try not to get involved, according to the White Book.
Abusive attitudes towards Jews is another violation of human rights described in the document, as it draws an example of vandalism towards a monument to Jewish victims of the Holocaust in the city of Aleksandria in Kirovograd region on February 2. The vandals used black paint to draw a swastika and wrote “Death to kikes” and “Zieg heil” on the monument.
Earlier, on January 17, Dov Ber Glickman, a 33-year-old Russian citizen, was beaten up after leaving a synagogue. It appeared that the attackers had blades installed on the toes of their shoes, which left deep wounds.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 6/5/2014, 07:11

Read RT's live updates on the crackdown in eastern Ukraine
A Ukrainian army helicopter was downed by heavy machine gun fire and crashed into a river in the Slavyansk area, the Ukrainian Defense Ministry press service has said in a statement. The aircraft, identified as Mi-24 helicopter, was hit at 14:30 local time (11:30 GMT) while doing a target run during a combat mission.
“We suffered losses – about 10 people, including civilians, 20-25 people were injured. I do not know the losses of our adversaries; clearly they are smaller than ours, they have armor. Most of our losses came from plainclothes [troops], disguised as civilians. We fell into their ambush near a petrol station,” Strelkov said.
At least 10 self-defense fighters and their unarmed civilian supporters have been killed in the latest clashes, the commander of Slavyansk self-defense, Igor Strelkov, told RIA Novosti.
“We suffered losses – about 10 people, including civilians, 20-25 people were injured. I do not know the losses of our adversaries; clearly they are smaller than ours, they have armor. Most of our losses came from plainclothes [troops], disguised as civilians. We fell into their ambush near a petrol station,” Strelkov said.

A 30-year-old civilian woman was shot in the head and killed by a sniper while standing on her balcony, RT’s Paula Slier reported, citing doctors. Slier managed to get to the scene and interview the family of the victim.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 6/5/2014, 07:20

Vojni helikopter Mi- 24 oboren vatrom iz teške strojnice (peti) tijekom borbene misije, jučer.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 6/5/2014, 07:51

Kiew: Rebellen haben viele Anhänger
Turtschinow :„Sagen wir doch mal ehrlich: Die Bürger dieser Regionen unterstützen die Separatisten, sie unterstützen die Terroristen, was die Durchführung der Anti-Terror-Operation erheblich erschwert.“
--------------------------------------------------------------------------------------------------
 Rebelsi imaju mnogo privrženika
Turčinov: "Budimo iskreni, žitelji  ove pokrajine podržavaju separatiste , oni podržavaju teroriste (sic) pa nam je zato teško provesti antiterorističku akciju". 
     Po njemu su onda većina stanovništva te regije "teroristi". Šalje vojsku na narod,sramota šta se dogadja u Europi.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Ero0 6/5/2014, 14:38

U Ukrajini se dešava upravo onako kako sam i predvidio na samom početku krize. Zna se tko međusobno pobijanje dva naroda može ustaviti (Putin). Teško mi je razumjeti um  ljudi, kojima je više do vlastite pozicije od stotina tisuća ljudskih života i njihove patnje. Putin ima sve u svojim rukama, baš kao i nekoć Milošević- novac, oružje, vojsku-što mu osigurava odličnu pregovaračku poziciju za interese Rusa u Ukrajini. Šta ga u tome sprječava osim njegov bolesni ego? Šta je Miloševića sprječavalo da sa Hrvatima dogovori za sve strane prihvatljiv mir, ili kasnije s kosovskim Albancima? Ne, ovakvi ljudi se rađe odluče za prokleti rat...Prokleti bili.
Ero0
Ero0

2014-04-24

Back to top Go down

Post by Sora 6/5/2014, 14:55

Ero0 wrote:U Ukrajini se dešava upravo onako kako sam i predvidio na samom početku krize. Zna se tko međusobno pobijanje dva naroda može ustaviti (Putin). Teško mi je razumjeti um  ljudi, kojima je više do vlastite pozicije od stotina tisuća ljudskih života i njihove patnje. Putin ima sve u svojim rukama, baš kao i nekoć Milošević- novac, oružje, vojsku-što mu osigurava odličnu pregovaračku poziciju za interese Rusa u Ukrajini. Šta ga u tome sprječava osim njegov bolesni ego? Šta je Miloševića sprječavalo da sa Hrvatima dogovori za sve strane prihvatljiv mir, ili kasnije s kosovskim Albancima? Ne, ovakvi ljudi se rađe odluče za prokleti rat...Prokleti bili.
S Milosevicem pregovarali hrvatski političari u to vrijeme 
Također oni koji su i dalje trgovali sa Srbima ..naftom ali nesamo oni
Kažu da je  svećenstvo s 
Kaptola održavalo poslovne veze s Bgd.... Jer reko mudri pop lova ne pozna granice
To je inače stara priča...običan narod će se klati a vlastodršci i burzoazija u miru ispijati zdravice
I kler..
Sora
Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 6/5/2014, 14:59

Jebote Ero kaj ti mjesas psihologiju i psihoanalize s očitim brutalnim ekonomskim silama?kakve to ima veze?
Tako mI slicis na nekog babca u menopauzi koji tračeve plete ... A ne muško iz ercegovnuercegovnu

2014-04-29

Back to top Go down

Post by dzango 6/5/2014, 15:27

Ero0 wrote:U Ukrajini se dešava upravo onako kako sam i predvidio na samom početku krize. Zna se tko međusobno pobijanje dva naroda može ustaviti (Putin). Teško mi je razumjeti um  ljudi, kojima je više do vlastite pozicije od stotina tisuća ljudskih života i njihove patnje. Putin ima sve u svojim rukama, baš kao i nekoć Milošević- novac, oružje, vojsku-što mu osigurava odličnu pregovaračku poziciju za interese Rusa u Ukrajini. Šta ga u tome sprječava osim njegov bolesni ego? Šta je Miloševića sprječavalo da sa Hrvatima dogovori za sve strane prihvatljiv mir, ili kasnije s kosovskim Albancima? Ne, ovakvi ljudi se rađe odluče za prokleti rat...Prokleti bili.
Putin? Ove masakre su naredili i sproveli fašisti iz Kieva, a ne Rusija.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Ero0 6/5/2014, 16:55

dzango wrote:
Putin? Ove masakre su naredili i sproveli fašisti iz Kieva, a ne Rusija.
Naravno, i Krim su okupirali "fašisti iz Kijeva". Možda ima ljudi ograničenog uma koji u to mogu i povjerovati, ali ja zasigurno nisam taj.
Ero0
Ero0

2014-04-24

Back to top Go down

Post by Yehudi 6/5/2014, 17:12

Ero0 wrote:U Ukrajini se dešava upravo onako kako sam i predvidio na samom početku krize. Zna se tko međusobno pobijanje dva naroda može ustaviti (Putin). Teško mi je razumjeti um  ljudi, kojima je više do vlastite pozicije od stotina tisuća ljudskih života i njihove patnje. Putin ima sve u svojim rukama, 
 Niti sam ne vjeruješu to šta pričaš.  Reci ti nama radi čega pučistička vlast u Kijevu gradi barikade po glavnome  gradu? Radi čega su neofašiste iz -desnog sektora-naoružali i inkorporirali u -paravojsku- (koja sada divlja,masakrira po istoku zemlje) i napadaju svoj narod. I to na način kaošta su u Odesi masakrirali više od 100 civila.Snimke si vidio.
 Putin nije taj kojega treba kriviti već pučiste iz Kijeva. Sam turčinov je otvoreno rekao da "....stanovništvo podržava "teroriste"", a šta ti to govori ero?
 Nemoguće je ignorirati mišljenje,želje i stremljenja -8 000 000- ljudi.
 A ja garantiram da ih je troduplo toliko protiv ove vlade. Nego agresivna fašistička manjina , terorom i ratom žele nametniti svoju volju većini. To su fašistoidi koji će završiti kao i u zadnjemu ratu. Plaćenici oligarha i "zapada" tj. interesnih skupina koji ne mare za ljudske živote.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/5/2014, 18:20

Kriza u Ukrajini prisilit će NATO savez da ponovno promisli o vlastitoj strategiji. Dosad je težište NATO-a bilo na ulozi „interventne vojske“ koja se može upotrijebiti i u dužim sukobima izvan granica zemalja članica kao, npr. u Afganistanu. To se moglo vidjeti i po odlukama o naoružavanju i opremanju europskih oružanih snaga: manje vojnika, manje teških borbenih jedinica, ali zato iznimno mobilne jedinice koje se brzo mogu premjestiti u daleka područja gdje je potrebna intervencija. Njemačka je vojska u sklopu tog restrukturiranja ostala bez najvećeg dijela svojih tenkova i artiljerije, ukinut joj je i obvezni vojni rok, ali je zato proširila svoje transportne kapacitete i druge logističke sposobnosti. Jesu li te odluke bile preishitrene?

Njemačka vojska trenutačno raspolaže jednom desetinom tenkova koje je imala još prije 25 godina pri padu Berlinskog zida. To je bilo tako zamišljeno i nije bila nikakva slučajnost. Tada je vladalo uvjerenje da Rusija više neće predstavljati izravnu vojnu prijetnju. No situacija se sad znatno promijenila. Sjevernoatlantski savez će najkasnije na NATO-samitu u rujnu morati dati koncepcionalan odgovor na novonastalu situaciju. Obrambeni se planovi moraju brzo doraditi.

http://www.dw.de/treba-li-nato-u-nova-strategija/a-17614407
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ero0 6/5/2014, 18:25

Yehudi wrote:
Ero0 wrote:U Ukrajini se dešava upravo onako kako sam i predvidio na samom početku krize. Zna se tko međusobno pobijanje dva naroda može ustaviti (Putin). Teško mi je razumjeti um  ljudi, kojima je više do vlastite pozicije od stotina tisuća ljudskih života i njihove patnje. Putin ima sve u svojim rukama, 
 Niti sam ne vjeruješu to šta pričaš.  Reci ti nama radi čega pučistička vlast u Kijevu gradi barikade po glavnome  gradu? Radi čega su neofašiste iz -desnog sektora-naoružali i inkorporirali u -paravojsku- (koja sada divlja,masakrira po istoku zemlje) i napadaju svoj narod. I to na način kaošta su u Odesi masakrirali više od 100 civila.Snimke si vidio.
 Putin nije taj kojega treba kriviti već pučiste iz Kijeva. Sam turčinov je otvoreno rekao da "....stanovništvo podržava "teroriste"", a šta ti to govori ero?
 A ja garantiram da ih je troduplo toliko protiv ove vlade. Nego agresivna fašistička manjina , terorom i ratom žele nametniti svoju volju većini. To su fašistoidi koji će završiti kao i u zadnjemu ratu. Plaćenici oligarha i "zapada" tj. interesnih skupina koji ne mare za ljudske živote.
Ja u Krim, ti u ploču...  :D
Ero0
Ero0

2014-04-24

Back to top Go down

Post by tukatukac 6/5/2014, 20:22

Ero0 wrote:
Yehudi wrote:
Ja u Krim, ti u ploču...  :D
Kakva je to Ero, "legalna" armada koju ne podrzava stanovnistvo?  affraid  affraid 
To moze biti samo armada koja NIJE LEGALNA i koja se bori PROTIV STANOVNISTVA. Legalno je samo ono sto je izabrano na izborima..........a ilegalno je sve ono sto se bori protiv stanovnistva.

Svaki ekstremizam, neovisno kojeg tipa nije nesto sto bilo koji stanovnici vole imati u svojoj sredini. Dokaz je i zapaljena zgrada u koju su se ljudi sklonili i izgorili.  Nisam piroman ali, Ero, da je meni neko izgorio u toj zgradi, vjeruj mi, gorilo bi jos 10 zgrada sigurno i to od moje ruke.

Ovo u Ukrajini nisu cista posla. I tolika ljubav Zapada prema Ukrajini vise bi trebala zabrinuti te ljude da se promisle zbog cega ih Zapad odjedanput toliko voli i trazi.

A oni ce ginuti u  Ukrajini ali nec znati ca ciji racun. Basketball

Female
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Yehudi 7/5/2014, 10:05

07.15 Uhr
Erler für Ende von Militäreinsatz in Ost-Ukraine
Der Russland-Beauftragte der Bundesregierung, Gernot Erler, hat ein Ende des Militäreinsatzes in der Ostukraine gefordert. Die Übergangsregierung in Kiew müsse ihr „militärisches Vorgehen gegen prorussische Separatisten im Osten der Ukraine beenden”, sagte Erler der „Neuen Osnabrücker Zeitung”. Das Land brauchte ein Umfeld, in dem sich die Bürger möglichst normal an der Präsidentschaftswahl am 25. Mai beteiligen könnten.

Njemačka traži prekid vojne akcije na istoku Ukrajine.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics