Razmišljanja
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Razmišljanja
Zato su svi mistici ostavili jedinstvenu poruku --> Ovaj svijet je iluzija. Ovo je zatvor za naš duh. I to će biti sve do trenutka dok ne shvatimo da mi naš svijet, tu iluziju, možemo podrediti sebi i promijeniti je.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Točno. Ti si zarobljenica ove iluzije. Ja nisam.metilda wrote:red wolf wrote:Objasnit ću ti to ovako --> Ovaj svijet je iluzija. Samo igra. Tko ju režira, to je nebitno. Ako ga shvaćaš važnim, griješiš. Tvoje ''oslobođenje'' dolazi iznutra. Ne u ovom svijetu.
znam, samo ne govorimo sa istih pozicija
red wolf-
2016-02-10
Nije dio tvog tijela.metilda wrote:red wolf wrote:Da. Ali to si zaboravila.metilda wrote:red wolf wrote:Iz tvoje unutrašnjosti. Meditacija je put ka tvojem unutarnjem svijetu. I to trebaš činiti bez opterećenja.metilda wrote:
odakle bi došla ta misao u procesu razmišljanja, a pogotovo u stanju nerazmišljanja? zato ona djeca imaju kape od alu folije na glavama da im misao ne dođe izvana
zar moja unutrašnjost nije od mene?
pa ti si to rekao - ispada da moja unutrašnjojst nije moja iako misao dolazi iz moje unutrašnjosti..
red wolf-
2016-02-10
kako mi ovako nesavršeni možemo promijeniti nepostojeću iluziju?red wolf wrote:Zato su svi mistici ostavili jedinstvenu poruku --> Ovaj svijet je iluzija. Ovo je zatvor za naš duh. I to će biti sve do trenutka dok ne shvatimo da mi naš svijet, tu iluziju, možemo podrediti sebi i promijeniti je.
Guest- Guest
Počnite misliti za sebe, a ne za druge.metilda wrote:kako mi ovako nesavršeni možemo promijeniti nepostojeću iluziju?red wolf wrote:Zato su svi mistici ostavili jedinstvenu poruku --> Ovaj svijet je iluzija. Ovo je zatvor za naš duh. I to će biti sve do trenutka dok ne shvatimo da mi naš svijet, tu iluziju, možemo podrediti sebi i promijeniti je.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Nije dio tvog tijela.metilda wrote:red wolf wrote:Da. Ali to si zaboravila.metilda wrote:red wolf wrote:
Iz tvoje unutrašnjosti. Meditacija je put ka tvojem unutarnjem svijetu. I to trebaš činiti bez opterećenja.
pa ti si to rekao - ispada da moja unutrašnjojst nije moja iako misao dolazi iz moje unutrašnjosti..
kako nije ako nastaje u meni .. unutrašnjost mora bit pod mojom kontrolom da bih promijenila iluziju koja nije pod mojom kontrolom
Guest- Guest
Nije dio tvog tijela i ne nastaje u tvojem tijelu.metilda wrote:red wolf wrote:Nije dio tvog tijela.metilda wrote:red wolf wrote:Da. Ali to si zaboravila.metilda wrote:
kako nije ako nastaje u meni .. unutrašnjost mora bit pod mojom kontrolom da bih promijenila iluziju koja nije pod mojom kontrolom
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Točno. Ti si zarobljenica ove iluzije. Ja nisam.metilda wrote:red wolf wrote:Objasnit ću ti to ovako --> Ovaj svijet je iluzija. Samo igra. Tko ju režira, to je nebitno. Ako ga shvaćaš važnim, griješiš. Tvoje ''oslobođenje'' dolazi iznutra. Ne u ovom svijetu.
jesi.. pišeš misli koje dolaze iz tebe
Guest- Guest
gdje onda nastaje misao koja mijenja iluziju u kojoj razmišljamo ?red wolf wrote:Nije dio tvog tijela i ne nastaje u tvojem tijelu.metilda wrote:red wolf wrote:Nije dio tvog tijela.metilda wrote:red wolf wrote:
Da. Ali to si zaboravila.
Guest- Guest
Nisi me razumijela. To je u Novom zavjetu opisano sljedećim riječima --> budi u svijetu, ali ne budi dio njega.metilda wrote:red wolf wrote:Točno. Ti si zarobljenica ove iluzije. Ja nisam.metilda wrote:red wolf wrote:Objasnit ću ti to ovako --> Ovaj svijet je iluzija. Samo igra. Tko ju režira, to je nebitno. Ako ga shvaćaš važnim, griješiš. Tvoje ''oslobođenje'' dolazi iznutra. Ne u ovom svijetu.
jesi.. pišeš misli koje dolaze iz tebe
red wolf-
2016-02-10
E to ćeš sama morati dokučiti.metilda wrote:gdje onda nastaje misao koja mijenja iluziju u kojoj razmišljamo ?red wolf wrote:Nije dio tvog tijela i ne nastaje u tvojem tijelu.metilda wrote:red wolf wrote:Nije dio tvog tijela.metilda wrote:
red wolf-
2016-02-10
U ovo mjesto mraka, morate donijeti Svjetlo.
red wolf-
2016-02-10
ma dokučila sam ja, ali pitam tebe .. znaš onu poslovicu - dva magarca znaju više nego jedanred wolf wrote:E to ćeš sama morati dokučiti.metilda wrote:gdje onda nastaje misao koja mijenja iluziju u kojoj razmišljamo ?red wolf wrote:Nije dio tvog tijela i ne nastaje u tvojem tijelu.metilda wrote:red wolf wrote:
Nije dio tvog tijela.
Guest- Guest
Mene su naučili da biserje ne bacam svinjama. Nekad ne poslušam taj savjet, ali sad ih sve više razumijem zašto su mi to rekli.metilda wrote:ma dokučila sam ja, ali pitam tebe .. znaš onu poslovicu - dva magarca znaju više nego jedanred wolf wrote:E to ćeš sama morati dokučiti.metilda wrote:gdje onda nastaje misao koja mijenja iluziju u kojoj razmišljamo ?red wolf wrote:Nije dio tvog tijela i ne nastaje u tvojem tijelu.metilda wrote:
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Mene su naučili da biserje ne bacam svinjama. Nekad ne poslušam taj savjet, ali sad ih sve više razumijem zašto su mi to rekli.metilda wrote:ma dokučila sam ja, ali pitam tebe .. znaš onu poslovicu - dva magarca znaju više nego jedanred wolf wrote:E to ćeš sama morati dokučiti.metilda wrote:gdje onda nastaje misao koja mijenja iluziju u kojoj razmišljamo ?red wolf wrote:
Nije dio tvog tijela i ne nastaje u tvojem tijelu.
tu te potpuno razumijem..
ali kad misao dođe iznutra moramo je podijeliti da bi donijeli Svjetlo..
tako ja sve misli koje mi dođu bacim na forum..
Guest- Guest
To su me naučili tvoji. Moram priznati da te ne razumijem.metilda wrote:red wolf wrote:Mene su naučili da biserje ne bacam svinjama. Nekad ne poslušam taj savjet, ali sad ih sve više razumijem zašto su mi to rekli.metilda wrote:ma dokučila sam ja, ali pitam tebe .. znaš onu poslovicu - dva magarca znaju više nego jedanred wolf wrote:E to ćeš sama morati dokučiti.metilda wrote:
gdje onda nastaje misao koja mijenja iluziju u kojoj razmišljamo ?
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:To su me naučili tvoji. Moram priznati da te ne razumijem.metilda wrote:red wolf wrote:Mene su naučili da biserje ne bacam svinjama. Nekad ne poslušam taj savjet, ali sad ih sve više razumijem zašto su mi to rekli.metilda wrote:ma dokučila sam ja, ali pitam tebe .. znaš onu poslovicu - dva magarca znaju više nego jedanred wolf wrote:
E to ćeš sama morati dokučiti.
moji i tvoji - opet podjele...
kako ćemo doći do Svjetla ako inzistiramo na podjelama..
dobro se sjećam tvojih poruka da moramo biti Jedno da bismo popravili iluziju
Guest- Guest
To sa biserjima i svinjama su me naučili tvoji...Ja sam to odmah shvatio. Ali, tebe ne razumijem. Ti svoje ne razumiješ, a želiš shvatiti mene.metilda wrote:red wolf wrote:To su me naučili tvoji. Moram priznati da te ne razumijem.metilda wrote:red wolf wrote:Mene su naučili da biserje ne bacam svinjama. Nekad ne poslušam taj savjet, ali sad ih sve više razumijem zašto su mi to rekli.metilda wrote:
ma dokučila sam ja, ali pitam tebe .. znaš onu poslovicu - dva magarca znaju više nego jedan
Last edited by red wolf on 9/15/2018, 00:02; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Ima Vaša izreka --> Šutnja je zlato! Držite se toga.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:To sa biserjima i svinjama su me načili tvoji...Ja sam to odmah shvatio. Ali, tebe ne razumijem. Ti svoje ne razumiješ, a želiš shvatiti mene.metilda wrote:red wolf wrote:To su me naučili tvoji. Moram priznati da te ne razumijem.metilda wrote:red wolf wrote:
Mene su naučili da biserje ne bacam svinjama. Nekad ne poslušam taj savjet, ali sad ih sve više razumijem zašto su mi to rekli.
opet moji.. zašto...
zašto onda uopće kominiciramo na temi razmišljanja?
i tebe sasvim razumijem ali želim da mi ti to potvrdiš da bih bila sigurna
Guest- Guest
Pa kad su tvoji. Moji sigurno nisu.metilda wrote:red wolf wrote:To sa biserjima i svinjama su me načili tvoji...Ja sam to odmah shvatio. Ali, tebe ne razumijem. Ti svoje ne razumiješ, a želiš shvatiti mene.metilda wrote:red wolf wrote:To su me naučili tvoji. Moram priznati da te ne razumijem.metilda wrote:
opet moji.. zašto...
zašto onda uopće kominiciramo na temi razmišljanja?
i tebe sasvim razumijem ali želim da mi ti to potvrdiš da bih bila sigurna
Zašto komuniciramo ovdje?...Pa to je moja volja ako komuniciram ovdje s tobom.
red wolf-
2016-02-10
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 41 of 50