Razmišljanja
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Razmišljanja
The Republic of Dream wrote:izvan bozije blagodati i zastite nalazi se smrt,pa ko voli neka izvoli
i to ne samo spokojna smrt sa crvima i totalnim nestankom nego bivanje bez Boga u vječnosti
Guest- Guest
kaže se da čovjek ne bi bio zadovoljan ni onda kad bi ga peruškom gladili po golim leđima...
Guest- Guest
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Opasno je to. Moraš pokušati postići stanje bez razmišljanja. Da misao dolazi tebi, a ne od tebe.Gnječ wrote:razmišljam kako se čovjek osjeća kad razmišlja.
red wolf-
2016-02-10
Kad bi svatko zastao na trenutak i odlučio sagledati svijet u kojem živi, taj isti svijet bi stao. Ne bi se više kretao. To bi bila agonija za njega.
red wolf-
2016-02-10
Ti, ja, svi, pokrećemo ovaj svijet. No, toga niste svjesni.
red wolf-
2016-02-10
Što je vrhunac empatije? Uvidjeti sebe u drugome. Kad to postigneš, tada bol drugoga neće biti zaista bol drugoga, nego i tvoja. Nema on i ti. Vi ste Jedno.
red wolf-
2016-02-10
Zato postoji izreka --> ako pod drugim kopaš jamu, sam ćeš u nju upasti. To je ravnoteža koja postoji u Svemiru.
red wolf-
2016-02-10
odakle bi došla ta misao u procesu razmišljanja, a pogotovo u stanju nerazmišljanja? zato ona djeca imaju kape od alu folije na glavama da im misao ne dođe izvanared wolf wrote:Opasno je to. Moraš pokušati postići stanje bez razmišljanja. Da misao dolazi tebi, a ne od tebe.Gnječ wrote:razmišljam kako se čovjek osjeća kad razmišlja.
Guest- Guest
Iz tvoje unutrašnjosti. Meditacija je put ka tvojem unutarnjem svijetu. I to trebaš činiti bez opterećenja.metilda wrote:odakle bi došla ta misao u procesu razmišljanja, a pogotovo u stanju nerazmišljanja? zato ona djeca imaju kape od alu folije na glavama da im misao ne dođe izvanared wolf wrote:Opasno je to. Moraš pokušati postići stanje bez razmišljanja. Da misao dolazi tebi, a ne od tebe.Gnječ wrote:razmišljam kako se čovjek osjeća kad razmišlja.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Iz tvoje unutrašnjosti. Meditacija je put ka tvojem unutarnjem svijetu. I to trebaš činiti bez opterećenja.metilda wrote:odakle bi došla ta misao u procesu razmišljanja, a pogotovo u stanju nerazmišljanja? zato ona djeca imaju kape od alu folije na glavama da im misao ne dođe izvanared wolf wrote:Opasno je to. Moraš pokušati postići stanje bez razmišljanja. Da misao dolazi tebi, a ne od tebe.Gnječ wrote:razmišljam kako se čovjek osjeća kad razmišlja.
zar moja unutrašnjost nije od mene?
Guest- Guest
Meditacija je način ''govora'' sa jednom drugom dimenzijom.
red wolf-
2016-02-10
Da. Ali to si zaboravila.metilda wrote:red wolf wrote:Iz tvoje unutrašnjosti. Meditacija je put ka tvojem unutarnjem svijetu. I to trebaš činiti bez opterećenja.metilda wrote:odakle bi došla ta misao u procesu razmišljanja, a pogotovo u stanju nerazmišljanja? zato ona djeca imaju kape od alu folije na glavama da im misao ne dođe izvanared wolf wrote:Opasno je to. Moraš pokušati postići stanje bez razmišljanja. Da misao dolazi tebi, a ne od tebe.Gnječ wrote:razmišljam kako se čovjek osjeća kad razmišlja.
red wolf-
2016-02-10
Objasnit ću ti to ovako --> Ovaj svijet je iluzija. Samo igra. Tko ju režira, to je nebitno. Ako ga shvaćaš važnim, griješiš. Tvoje ''oslobođenje'' dolazi iznutra. Ne u ovom svijetu.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Da. Ali to si zaboravila.metilda wrote:red wolf wrote:Iz tvoje unutrašnjosti. Meditacija je put ka tvojem unutarnjem svijetu. I to trebaš činiti bez opterećenja.metilda wrote:odakle bi došla ta misao u procesu razmišljanja, a pogotovo u stanju nerazmišljanja? zato ona djeca imaju kape od alu folije na glavama da im misao ne dođe izvanared wolf wrote:
Opasno je to. Moraš pokušati postići stanje bez razmišljanja. Da misao dolazi tebi, a ne od tebe.
pa ti si to rekao - ispada da moja unutrašnjojst nije moja iako misao dolazi iz moje unutrašnjosti..
Guest- Guest
red wolf wrote:Objasnit ću ti to ovako --> Ovaj svijet je iluzija. Samo igra. Tko ju režira, to je nebitno. Ako ga shvaćaš važnim, griješiš. Tvoje ''oslobođenje'' dolazi iznutra. Ne u ovom svijetu.
znam, samo ne govorimo sa istih pozicija
Guest- Guest
Zato su svi mistici ostavili jedinstvenu poruku --> Ovaj svijet je iluzija. Ovo je zatvor za naš duh. I to će biti sve do trenutka dok ne shvatimo da mi naš svijet, tu iluziju, možemo podrediti sebi i promijeniti je.
red wolf-
2016-02-10
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 40 of 50