Razmišljanja
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Razmišljanja
Razjasnimo konačno tu tezu koju ponavljaš s vremena na vrijeme. Ne obožavam Tita. On je za mene samo povjesna osoba koja se u pravom trenutku našla na pravoj strani i bila na čelu narodnooslobodilačke borbe. Na kraju rata i u poraću izvršen je zločin nad poraženim vojskama i nedužnim civilima.metilda wrote:red wolf wrote:Ti si stvarno čudna biljka.mortal wrote:red wolf wrote:Intenzitet prisustva ''nlo-a'' je izuzetno velik...Što je ''nlo''?...Nešto što ne pripada Vašoj dimenziji postojanja.
za partizanske mozgove tako izgleda
kazu da je Hico imao svoje baze takvih objekata negdje na antartici
davno cula, novine pisale
stari nacisti znali daleko vise i prenosili informacije
http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/2419791-otkrivena-uzasna-tajna-nacista-na-antarktiku-su-krili-nesto-sto-nije-sa-ove-planete-video
ima daleko vise razloga zasto je trebalo Njemacku sravniti sa zemljom, unazaditi, masovno djelovati protiv njih
ti si još čudnija.. kako sebe možeš smatrati duhovnom osobom i istovremeno obožavati tita i komunizam koji je pobio milijune i milijune ljudi?
Komunizam kao ideja mi je nešto pozitivno. To što su si neki dali za pravo da tu plemenitu ideju iskoriste za svoje interese ne smije ugroziti ideju samu kakva jest. To je ideja koja pripada budućnosti.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
red wolf wrote:Razjasnimo konačno tu tezu koju ponavljaš s vremena na vrijeme. Ne obožavam Tita. On je za mene samo povjesna osoba koja se u pravom trenutku našla na pravoj strani i bila na čelu narodnooslobodilačke borbe. Na kraju rata i u poraću izvršen je zločin nad poraženim vojskama i nedužnim civilima.metilda wrote:red wolf wrote:Ti si stvarno čudna biljka.mortal wrote:red wolf wrote:Intenzitet prisustva ''nlo-a'' je izuzetno velik...Što je ''nlo''?...Nešto što ne pripada Vašoj dimenziji postojanja.
http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/2419791-otkrivena-uzasna-tajna-nacista-na-antarktiku-su-krili-nesto-sto-nije-sa-ove-planete-video
ima daleko vise razloga zasto je trebalo Njemacku sravniti sa zemljom, unazaditi, masovno djelovati protiv njih
ti si još čudnija.. kako sebe možeš smatrati duhovnom osobom i istovremeno obožavati tita i komunizam koji je pobio milijune i milijune ljudi?
Komunizam kao ideja mi je nešto pozitivno. To što su si neki dali za pravo da tu plemenitu ideju iskoriste za svoje interese ne smije ugroziti ideju samu kakva jest. To je ideja koja pripada budućnosti.
to sad velikodušno primijeni na crkvenu borbu protiv heretika koja nije bila osobni nego društveni interes
jer je pokazala crveno boldano
Guest- Guest
U čije ime? Onoga koji je propovijedao Ljubav. Onoga koji je rekao da onome tko vam opali šamar, okrenete drugi obraz. Onoga koji vam je rekao da one koji vas gađaju kamenom, vi njih gađajte kruhom. Vi uopće ne shvaćate ''učenje'' koje je propovijedao Isus.metilda wrote:red wolf wrote:Razjasnimo konačno tu tezu koju ponavljaš s vremena na vrijeme. Ne obožavam Tita. On je za mene samo povjesna osoba koja se u pravom trenutku našla na pravoj strani i bila na čelu narodnooslobodilačke borbe. Na kraju rata i u poraću izvršen je zločin nad poraženim vojskama i nedužnim civilima.metilda wrote:red wolf wrote:Ti si stvarno čudna biljka.mortal wrote:
to sad velikodušno primijeni na crkvenu borbu protiv heretika koja nije bila osobni nego društveni interes
jer je pokazala crveno boldano
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:
U čije ime? Onoga koji je propovijedao Ljubav. Onoga koji je rekao da onome tko vam opali šamar, okrenete drugi obraz. Onoga koji vam je rekao da one koji vas gađaju kamenom, vi njih gađajte kruhom. Vi uopće ne shvaćate ''učenje'' koje je propovijedao Isus.
Nema valjda ničeg goreg od doslovnog tumačenja biblijskih tekstova bez ikakvog razumjevanja duhovne suštine napisanog.
Guest- Guest
Zar sam doslovno tumačio učenje Isusa Krista?Speare Shaker wrote:red wolf wrote:
U čije ime? Onoga koji je propovijedao Ljubav. Onoga koji je rekao da onome tko vam opali šamar, okrenete drugi obraz. Onoga koji vam je rekao da one koji vas gađaju kamenom, vi njih gađajte kruhom. Vi uopće ne shvaćate ''učenje'' koje je propovijedao Isus.
Nema valjda ničeg goreg od doslovnog tumačenja biblijskih tekstova bez ikakvog razumjevanja duhovne suštine napisanog.
red wolf-
2016-02-10
Kažem Vam da uopće ne shvaćate učenja Isusa, i onda dobijem odgovor da tumačim doslovno biblijski tekst. Potpuno nerazumijevanje bilo čega. To je potpuna odsutnost volje i želje da se išta razumije.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Kažem Vam da uopće ne shvaćate učenja Isusa, i onda dobijem odgovor da tumačim doslovno biblijski tekst. Potpuno nerazumijevanje bilo čega. To je potpuna odsutnost volje i želje da se išta razumije.
Konačno i malo samokritike sa tvoje strane. Doduše, baš malo, ali i to je nešto. Za početak.
Guest- Guest
Dopustili ste da vam glavnu riječ vode prazni ljudi. Predali ste se. Time ste izgubili mogućnost da upravljate brodom kojim plovite.
red wolf-
2016-02-10
Ako je ljudima dan izbor između dobra i zla, zbog čega su skloni zlu?
Ali, nije...The Republic of Dream wrote:jer je zlo lakse ciniti
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Što je po tebi zlo?The Republic of Dream wrote:zavisi,kako mi sami sebi tumacimo zlo
pa svi znao kad nekom ucinimo zlo,to nam je usadjeno u nasu prirodu,jer kad ucinimo neko zlo,lose se osjecamo,zasto? jer to nije u nasoj prirodi,napravili smo nesto protiv sebe i svoje prirode i nasli se u paklenom stanju...osjecamao se lose.a kad napravimo nesto dobro,moze to biti bilo sta,dati sirmahu neku sitnicu,sendvic,burek,bilo sta,bar popricati sa njim,onda se osjecamo dobro jer znamo da smo napravili nesto dobro.isus je rekao ko nahrani gladnog,mene je nahranio,ko odjene golog,mene je odjenuo,ko posjeti bolesnog,mene je posjetio...
izvan bozije blagodati i zastite nalazi se smrt,pa ko voli neka izvoli
mativka wrote:Više ni Isusu ne vjerujem!
zato si izabrala gnječa za prijatelja, uzročno-posljedično
lik citira Crowleya a ti se ne pitaš zašto..
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 39 of 50