Razmišljanja
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Razmišljanja
Kad dođe vrijeme za to, tad ćeš se sjetiti.mativka wrote:A, što je?red wolf wrote:Ovo nije, ma koliko vi u to vjerujete, vaš svijet.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Ja sam puna ideja, zamisli,red wolf wrote:Pa sad imaš poticaj da malo tragaš, zar ne?...mativka wrote:Pa ja sam vječni tragač :)red wolf wrote:Čim si postavila to pitanje, to znači da si na dobrom tragu...mativka wrote:Koja je poanta?red wolf wrote:Patrijahalni svijet je osudio Evu, pa Mariju Magdalenu...Eva je život, Marija je bila najodanija učenica Isusa...
No odgovori su uvijek kontradiktorni...Kako bi ti obrazložio svoju rečenicu?
i življenja realnog svijeta.
Što je istina, a što nije?
Guest- Guest
Jel ti radiš na onom tarotu il se baviš tako nekim poslom? :)red wolf wrote:Kad dođe vrijeme za to, tad ćeš se sjetiti.mativka wrote:A, što je?red wolf wrote:Ovo nije, ma koliko vi u to vjerujete, vaš svijet.
Guest- Guest
To je i Pilat pitao, i dobio je odgovor, ali ga nije shvatio.mativka wrote:Ja sam puna ideja, zamisli,red wolf wrote:Pa sad imaš poticaj da malo tragaš, zar ne?...mativka wrote:Pa ja sam vječni tragač :)red wolf wrote:Čim si postavila to pitanje, to znači da si na dobrom tragu...mativka wrote:
Koja je poanta?
red wolf-
2016-02-10
Ne.mativka wrote:Jel ti radiš na onom tarotu il se baviš tako nekim poslom? :)red wolf wrote:Kad dođe vrijeme za to, tad ćeš se sjetiti.mativka wrote:A, što je?red wolf wrote:Ovo nije, ma koliko vi u to vjerujete, vaš svijet.
red wolf-
2016-02-10
Koji je bio odgovor?red wolf wrote:To je i Pilat pitao, i dobio je odgovor, ali ga nije shvatio.mativka wrote:Ja sam puna ideja, zamisli,red wolf wrote:Pa sad imaš poticaj da malo tragaš, zar ne?...mativka wrote:Pa ja sam vječni tragač :)red wolf wrote:
Čim si postavila to pitanje, to znači da si na dobrom tragu...
Guest- Guest
Isti koji ćeš i ti dobiti.mativka wrote:Koji je bio odgovor?red wolf wrote:To je i Pilat pitao, i dobio je odgovor, ali ga nije shvatio.mativka wrote:Ja sam puna ideja, zamisli,red wolf wrote:Pa sad imaš poticaj da malo tragaš, zar ne?...mativka wrote:
Pa ja sam vječni tragač :)
red wolf-
2016-02-10
Jel ti indirektno tako navlačiš potrošače? :)red wolf wrote:Isti koji ćeš i ti dobiti.mativka wrote:Koji je bio odgovor?red wolf wrote:To je i Pilat pitao, i dobio je odgovor, ali ga nije shvatio.mativka wrote:Ja sam puna ideja, zamisli,red wolf wrote:
Pa sad imaš poticaj da malo tragaš, zar ne?...
Guest- Guest
Ne. Ne radim u toj branši.mativka wrote:Jel ti indirektno tako navlačiš potrošače? :)red wolf wrote:Isti koji ćeš i ti dobiti.mativka wrote:Koji je bio odgovor?red wolf wrote:To je i Pilat pitao, i dobio je odgovor, ali ga nije shvatio.mativka wrote:
Ja sam puna ideja, zamisli,
red wolf-
2016-02-10
Sve odgovore ćete naći u tišini...
red wolf-
2016-02-10
Tišina tjera čovjeka na razmišljanje. A, što više razmišljaš - to si tužniji....red wolf wrote:Sve odgovore ćete naći u tišini...
Guest- Guest
Ne. Slobodniji. Laku noć.mativka wrote:Tišina tjera čovjeka na razmišljanje. A, što više razmišljaš - to si tužniji....red wolf wrote:Sve odgovore ćete naći u tišini...
red wolf-
2016-02-10
Zemlja doslovce puca već mjesecima...I nikog nije briga.
red wolf-
2016-02-10
Intenzitet prisustva ''nlo-a'' je izuzetno velik...Što je ''nlo''?...Nešto što ne pripada Vašoj dimenziji postojanja.
red wolf-
2016-02-10
ma daj... to sad kad vidite da partizanija gubi ??red wolf wrote:Izgubili smo vezu sa svime...Svi smo mi Jedno...
imate novi filozofski pristup razmisljanja
immortal-
2014-04-16
red wolf wrote:Intenzitet prisustva ''nlo-a'' je izuzetno velik...Što je ''nlo''?...Nešto što ne pripada Vašoj dimenziji postojanja.
za partizanske mozgove tako izgleda
kazu da je Hico imao svoje baze takvih objekata negdje na antartici
davno cula, novine pisale
stari nacisti znali daleko vise i prenosili informacije
http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/2419791-otkrivena-uzasna-tajna-nacista-na-antarktiku-su-krili-nesto-sto-nije-sa-ove-planete-video
ima daleko vise razloga zasto je trebalo Njemacku sravniti sa zemljom, unazaditi, masovno djelovati protiv njih
immortal-
2014-04-16
O Jednoti je poučavao Isus. Bog Otac - Vinogradar. Trs - Krist. Plod - ljudi, odnosno ono unutar njih. Inače, najbolje učenje o Jednoti koju je poučavao Isus nalazi se u Ivanovom evanđelju.mortal wrote:ma daj... to sad kad vidite da partizanija gubi ??red wolf wrote:Izgubili smo vezu sa svime...Svi smo mi Jedno...
imate novi filozofski pristup razmisljanja
Last edited by red wolf on 17/8/2018, 22:24; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Ti si stvarno čudna biljka.mortal wrote:red wolf wrote:Intenzitet prisustva ''nlo-a'' je izuzetno velik...Što je ''nlo''?...Nešto što ne pripada Vašoj dimenziji postojanja.
http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/2419791-otkrivena-uzasna-tajna-nacista-na-antarktiku-su-krili-nesto-sto-nije-sa-ove-planete-video
ima daleko vise razloga zasto je trebalo Njemacku sravniti sa zemljom, unazaditi, masovno djelovati protiv njih
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ti si stvarno čudna biljka.mortal wrote:red wolf wrote:Intenzitet prisustva ''nlo-a'' je izuzetno velik...Što je ''nlo''?...Nešto što ne pripada Vašoj dimenziji postojanja.
ti si još čudnija.. kako sebe možeš smatrati duhovnom osobom i istovremeno obožavati tita i komunizam koji je pobio milijune i milijune ljudi?
Guest- Guest
Razjasnimo konačno tu tezu koju ponavljaš s vremena na vrijeme. Ne obožavam Tita. On je za mene samo povjesna osoba koja se u pravom trenutku našla na pravoj strani i bila na čelu narodnooslobodilačke borbe. Na kraju rata i u poraću izvršen je zločin nad poraženim vojskama i nedužnim civilima.metilda wrote:red wolf wrote:Ti si stvarno čudna biljka.mortal wrote:red wolf wrote:Intenzitet prisustva ''nlo-a'' je izuzetno velik...Što je ''nlo''?...Nešto što ne pripada Vašoj dimenziji postojanja.
ti si još čudnija.. kako sebe možeš smatrati duhovnom osobom i istovremeno obožavati tita i komunizam koji je pobio milijune i milijune ljudi?
Komunizam kao ideja mi je nešto pozitivno. To što su si neki dali za pravo da tu plemenitu ideju iskoriste za svoje interese ne smije ugroziti ideju samu kakva jest. To je ideja koja pripada budućnosti.
red wolf-
2016-02-10
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 38 of 50