Razmišljanja
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Razmišljanja
Ciljano da, ali ne i podmuklo...metilda wrote:red wolf wrote:Uvijek idem ciljano...mate wrote:Ali ja ne prepoznajem nikakav svjetonazor, sustav vrijednosti, niti političku opciju, tek iznošenje misli koje ga u tom trenutku spopadnu, bez neke promišljenosti pa čak i namjere. Ponekad mi se čini da niti on sam ne zna što će slijedeće napisati :)slidingdoorsoperator wrote:mate wrote:Smatram da ste ga malo preozbiljno shvatili i da se ne radi o propagandi bilo koje vrste
Radi se o propagandi vlastitog svjetonazora odnosno poželjnog sustava vrijednosti.
jasno da ideš ciljano i podmuklo
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
O tome nisam niti riječ prozborio...metilda wrote:red wolf wrote:Da su vidjeli rezultat moje ''igre'', ne znam baš da li bi se smijali...metilda wrote:red wolf wrote:Ne mogu biti u nekom svom svijetu iluzija kad već živim u iluziji...To su Vam mudraci iz svih naroda svijeta objasnili naširoko...Problem nastupa jer Vi te svoje Učitelje nikad niste razumjeli...Ono što mene veseli da sam se ja poigrao s tom vašom i mojom iluzijom...hehehehehehehe...metilda wrote:
ti si duboko potonuo u tamu u svom svijetu iluzija
vjerujem da ti vjeruješ da si se poigrao.. no vjeruj mi da ima puno onih koji ti se grohotom smiju
da, ovdje si u pravu, ne može se smijati čovjeku koji obožava masovnog ubojicu... ali sama tvoja razmišljanja o nekoj tvojoj igri tj. manipulaciji s nama su smiješna
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:O tome nisam niti riječ prozborio...metilda wrote:red wolf wrote:Da su vidjeli rezultat moje ''igre'', ne znam baš da li bi se smijali...metilda wrote:red wolf wrote:
Ne mogu biti u nekom svom svijetu iluzija kad već živim u iluziji...To su Vam mudraci iz svih naroda svijeta objasnili naširoko...Problem nastupa jer Vi te svoje Učitelje nikad niste razumjeli...Ono što mene veseli da sam se ja poigrao s tom vašom i mojom iluzijom...hehehehehehehe...
vjerujem da ti vjeruješ da si se poigrao.. no vjeruj mi da ima puno onih koji ti se grohotom smiju
da, ovdje si u pravu, ne može se smijati čovjeku koji obožava masovnog ubojicu... ali sama tvoja razmišljanja o nekoj tvojoj igri tj. manipulaciji s nama su smiješna
pogledaj crveno boldano pa ili sporije piši a brže misli ili sporije i misli i piši
Guest- Guest
red wolf wrote:Ciljano da, ali ne i podmuklo...metilda wrote:red wolf wrote:Uvijek idem ciljano...mate wrote:Ali ja ne prepoznajem nikakav svjetonazor, sustav vrijednosti, niti političku opciju, tek iznošenje misli koje ga u tom trenutku spopadnu, bez neke promišljenosti pa čak i namjere. Ponekad mi se čini da niti on sam ne zna što će slijedeće napisati :)slidingdoorsoperator wrote:
Radi se o propagandi vlastitog svjetonazora odnosno poželjnog sustava vrijednosti.
vrlo podmuklo kad je KC kojoj pripadam u pitanju
Guest- Guest
A sad ti pročitaj još jednom ono moje boldano, tebi dražom bojom, crnom...metilda wrote:red wolf wrote:O tome nisam niti riječ prozborio...metilda wrote:red wolf wrote:Da su vidjeli rezultat moje ''igre'', ne znam baš da li bi se smijali...metilda wrote:
pogledaj crveno boldano pa ili sporije piši a brže misli ili sporije i misli i piši
red wolf-
2016-02-10
Upravo suprotno...Ništa podmuklo...metilda wrote:red wolf wrote:Ciljano da, ali ne i podmuklo...metilda wrote:red wolf wrote:Uvijek idem ciljano...mate wrote:
Ali ja ne prepoznajem nikakav svjetonazor, sustav vrijednosti, niti političku opciju, tek iznošenje misli koje ga u tom trenutku spopadnu, bez neke promišljenosti pa čak i namjere. Ponekad mi se čini da niti on sam ne zna što će slijedeće napisati :)
vrlo podmuklo kad je KC kojoj pripadam u pitanju
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne. Tebi se smijemo. Nemoj to shvatiti osobno. Smijemo se takvim primjercima ljudske vrste.slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:No, znaj i ovo, postoje i oni koji ti se grohotom smiju čitajući tvoje upise...
Znam. Ima vas koji se i na brašno smijete. I to grohotom.
Samo se vi smijte, ako vam to predstavlja zadovoljstvo, ali znaš onu tko se posljednji smije...
Last edited by slidingdoorsoperator on Thu 27 Jul - 20:42; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ponekad mi svi djeluju poput djece koja viču: moj tata je jači od tvoga :)
Guest- Guest
u ova dva mjeseca koliko sam na ovom forumu mogu reći da sam fascinirana tolikim obimom interesa za crvene i crne .....a još i više ozbiljnosti i predanosti kojom se diskutira i obrazlažu stavovi
orion- Posts : 2287
2017-06-06
orion wrote:a još i više ozbiljnosti i predanosti kojom se diskutira i obrazlažu stavovi
U tom smislu je ovaj jedan od najgorih foruma koji uopće postoje u Hrvatskoj.
Guest- Guest
I vidim, postaješ napeta ;)orion wrote:u ova dva mjeseca koliko sam na ovom forumu mogu reći da sam fascinirana tolikim obimom interesa za crvene i crne .....a još i više ozbiljnosti i predanosti kojom se diskutira i obrazlažu stavovi
Guest- Guest
Ako itko obrazlaže svoje stavove to si ti, Sli. Što je dobro, pozitivno i poticajno.slidingdoorsoperator wrote:orion wrote:a još i više ozbiljnosti i predanosti kojom se diskutira i obrazlažu stavovi
Ono što mi se ne sviđa, je napadanje ljudi koji ne misle isto, a na potpuno drugoj su temi i izvan rasprave.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:orion wrote:a još i više ozbiljnosti i predanosti kojom se diskutira i obrazlažu stavovi
:^0:ludilo .... jel to kontinuitet sa net.hr-a - nisam baš posjećivala VIP pa nemam punu sliku
2017-06-06
mate wrote:Ono što mi se ne sviđa, je napadanje ljudi koji ne misle isto, a na potpuno drugoj su temi i izvan rasprave.
Dobro je da nisi brojala laži i uvrede kojima sam ja izložen i to uglavnom na onim temama na kojima ne pišem ili u vrijeme kada nisam ulogiran na forum.
Mislim da bi se doslovno šokirala koliko su ljudi nisko u stanju pasti.
Da o metildi i silnim lažima kojima je izložena od strane nekih i ne govorim.
Da, ponekad uzvraćam istom mjerom, ponekad i još žešće, nije da se time ponosim, ali me je iskustvo još na starom forumu naučilo da se sa nekima jednostavno drugačije ne može i da je to jedini jezik koji onu razumiju i uvažavaju.
Guest- Guest
orion wrote:slidingdoorsoperator wrote:
:^0:ludilo .... jel to kontinuitet sa net.hr-a - nisam baš posjećivala VIP pa nemam punu sliku
Mislim da je stari foruma bio mica maca u odnosu na ovaj po zločudnosti upisa i općoj razini nereda koji na njemu vlada.
Bilo je puno više pametnih forumaša pa su i rasprave bile kreativnije i zanimljivije usprkos trolovima i ponekim pravim pravcatim psihičkim bolesnikom na forumu.
Vidim da su se neki od tih zanimljivih forumaša preselili na forum.hr gdje i ja povremeno pišem kada hoću sudjelovati u zanimljivim tematskim raspravama sa zanimljivim ljudima.
Guest- Guest
mate wrote:I vidim, postaješ napeta ;)orion wrote:u ova dva mjeseca koliko sam na ovom forumu mogu reći da sam fascinirana tolikim obimom interesa za crvene i crne .....a još i više ozbiljnosti i predanosti kojom se diskutira i obrazlažu stavovi
kaj da ..... moj dojam dok pišem, i dojam onog koji čita očito nije u istovjetnim relacijama
....makar, uvijek ću se jasno i glasno izreći svoj stav....ali mislim da se to odnosi na današnje vrijeme, a ne ono što se događalo prije stoljeća sedmog .......
2017-06-06
mate wrote:Ako itko obrazlaže svoje stavove to si ti, Sli.
Evo, danas sam onako usput postavio pitanje o definiciji i opisu duhovnosti.
Misliš da ću dobiti bilo kakav odgovor?
Mnogima su puna usta duhovnosti, ali kad treba odgovoriti na pitanje što je to onda svi junaci nikom ponikoše...
Guest- Guest
Da, u pravu si. Meni bude mučno za čitati. Ali ne treba to uzimati tolko k srcu, jer evo i danas sam vidjela susjeda kako vodi malog psića na povodcu. Priđem mu i kažem: svaka čast, ti zbilja ne boluješ od ikakvih kompleksa :)slidingdoorsoperator wrote:mate wrote:Ono što mi se ne sviđa, je napadanje ljudi koji ne misle isto, a na potpuno drugoj su temi i izvan rasprave.
Dobro je da nisi brojala laži i uvrede kojima sam ja izložen i to uglavnom na onim temama na kojima ne pišem ili u vrijeme kada nisam ulogiran na forum.
Mislim da bi se doslovno šokirala koliko su ljudi nisko u stanju pasti.
Da o metildi i silnim lažima kojima je izložena od strane nekih i ne govorim.
Da, ponekad uzvraćam istom mjerom, ponekad i još žešće, nije da se time ponosim, ali me je iskustvo još na starom forumu naučilo da se sa nekima jednostavno drugačije ne može i da je to jedini jezik koji onu razumiju i uvažavaju.
Pa i treba uzvratiti u raspravi, ali ljudi često sami za sebe, progovaraju. Zna se kakve osobe iza leđa rade. Kukavice.
Guest- Guest
orion wrote:....makar, uvijek ću se jasno i glasno izreći svoj stav....ali mislim da se to odnosi na današnje vrijeme, a ne ono što se događalo prije stoljeća sedmog .......
A čuj, povijest itekako zna biti zanimljiva tema, posebno jer je riječ o intepretativnoj znanosti koja ne podliježe strogim pravilima koji vrijede za primjerice prirodne znanosti. Svakako ostavlja puno više slobode za kreativnost pa čak i razigranost mašte.
Guest- Guest
orion wrote:mate wrote:I vidim, postaješ napeta ;)orion wrote:u ova dva mjeseca koliko sam na ovom forumu mogu reći da sam fascinirana tolikim obimom interesa za crvene i crne .....a još i više ozbiljnosti i predanosti kojom se diskutira i obrazlažu stavovi
kaj da ..... moj dojam dok pišem, i dojam onog koji čita očito nije u istovjetnim relacijama
....makar, uvijek ću se jasno i glasno izreći svoj stav....ali mislim da se to odnosi na današnje vrijeme, a ne ono što se događalo prije stoljeća sedmog .......
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 4 of 50