Razmišljanja
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Razmišljanja
Ovaj svijet je zatvor...Samo mu ne vidiš rešetke...mativka wrote:Osjećam.red wolf wrote:Na pogrešnom si mjestu...Ovaj svijet nije spreman za to...mativka wrote:Voljela bih razgovarati o svemu. Bez predrasuda, bez straha od osude, bez želje za uklapanjem. Voljela bih, kada bi pustili svoje misli nesputano i uživali u njima.
Zbog toga često pomislim da i nisam za ovaj vid komunikacije (forum). No, tada pogledam oko sebe i vidim da sam površna i u realnom vidu. Nikada, ali nikada, biti Ja.
Kako god okreneš, obrneš, uvijek si poput ptice u krletci...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Dakako da ne vidiš, al osjećaš.red wolf wrote:Ovaj svijet je zatvor...Samo mu ne vidiš rešetke...mativka wrote:Osjećam.red wolf wrote:Na pogrešnom si mjestu...Ovaj svijet nije spreman za to...mativka wrote:Voljela bih razgovarati o svemu. Bez predrasuda, bez straha od osude, bez želje za uklapanjem. Voljela bih, kada bi pustili svoje misli nesputano i uživali u njima.
Zbog toga često pomislim da i nisam za ovaj vid komunikacije (forum). No, tada pogledam oko sebe i vidim da sam površna i u realnom vidu. Nikada, ali nikada, biti Ja.
Vrata su zatvorena, al prozori su otvoreni!
Volim ptice, jako. Imam papigicu doma. Ima svoj otvoreni kavez. U njega dođe samo jesti i piti, jer si je našla pogodno mjesto s visoka da nas promatra :)
Guest- Guest
Ali je i dalje u zatvoru...Noj je mjesto u prirodnom okruženju...To je njezina iskonska sloboda...mativka wrote:Dakako da ne vidiš, al osjećaš.red wolf wrote:Ovaj svijet je zatvor...Samo mu ne vidiš rešetke...mativka wrote:Osjećam.red wolf wrote:Na pogrešnom si mjestu...Ovaj svijet nije spreman za to...mativka wrote:Voljela bih razgovarati o svemu. Bez predrasuda, bez straha od osude, bez želje za uklapanjem. Voljela bih, kada bi pustili svoje misli nesputano i uživali u njima.
Volim ptice, jako. Imam papigicu doma. Ima svoj otvoreni kavez. U njega dođe samo jesti i piti, jer si je našla pogodno mjesto s visoka da nas promatra :)
red wolf-
2016-02-10
A, koja je naša?red wolf wrote:Ali je i dalje u zatvoru...Noj je mjesto u prirodnom okruženju...To je njezina iskonska sloboda...mativka wrote:Dakako da ne vidiš, al osjećaš.red wolf wrote:Ovaj svijet je zatvor...Samo mu ne vidiš rešetke...mativka wrote:Osjećam.red wolf wrote:
Na pogrešnom si mjestu...Ovaj svijet nije spreman za to...
Guest- Guest
Dobro pitanje...Mjesto gdje je i Otac...mativka wrote:A, koja je naša?red wolf wrote:Ali je i dalje u zatvoru...Noj je mjesto u prirodnom okruženju...To je njezina iskonska sloboda...mativka wrote:Dakako da ne vidiš, al osjećaš.red wolf wrote:Ovaj svijet je zatvor...Samo mu ne vidiš rešetke...mativka wrote:
Osjećam.
red wolf-
2016-02-10
Il Majka?red wolf wrote:Dobro pitanje...Mjesto gdje je i Otac...mativka wrote:A, koja je naša?red wolf wrote:Ali je i dalje u zatvoru...Noj je mjesto u prirodnom okruženju...To je njezina iskonska sloboda...mativka wrote:Dakako da ne vidiš, al osjećaš.red wolf wrote:
Ovaj svijet je zatvor...Samo mu ne vidiš rešetke...
Guest- Guest
Ne majka...Otac...mativka wrote:Il Majka?red wolf wrote:Dobro pitanje...Mjesto gdje je i Otac...mativka wrote:A, koja je naša?red wolf wrote:Ali je i dalje u zatvoru...Noj je mjesto u prirodnom okruženju...To je njezina iskonska sloboda...mativka wrote:
Dakako da ne vidiš, al osjećaš.
red wolf-
2016-02-10
Zašto Otac?red wolf wrote:Ne majka...Otac...mativka wrote:Il Majka?red wolf wrote:Dobro pitanje...Mjesto gdje je i Otac...mativka wrote:A, koja je naša?red wolf wrote:
Ali je i dalje u zatvoru...Noj je mjesto u prirodnom okruženju...To je njezina iskonska sloboda...
Guest- Guest
Jer je tako...Nazarećanin nas je tome poučio...Ili Galilejac ako hoćeš...mativka wrote:Zašto Otac?red wolf wrote:Ne majka...Otac...mativka wrote:Il Majka?red wolf wrote:Dobro pitanje...Mjesto gdje je i Otac...mativka wrote:
A, koja je naša?
red wolf-
2016-02-10
Zbog čega si tako siguran?red wolf wrote:Jer je tako...Nazarećanin nas je tome poučio...Ili Galilejac ako hoćeš...mativka wrote:Zašto Otac?red wolf wrote:Ne majka...Otac...mativka wrote:Il Majka?red wolf wrote:
Dobro pitanje...Mjesto gdje je i Otac...
Guest- Guest
Jer ja sam malo drugačiji od tebe...mativka wrote:Zbog čega si tako siguran?red wolf wrote:Jer je tako...Nazarećanin nas je tome poučio...Ili Galilejac ako hoćeš...mativka wrote:Zašto Otac?red wolf wrote:Ne majka...Otac...mativka wrote:
Il Majka?
red wolf-
2016-02-10
U spolu?red wolf wrote:Jer ja sam malo drugačiji od tebe...mativka wrote:Zbog čega si tako siguran?red wolf wrote:Jer je tako...Nazarećanin nas je tome poučio...Ili Galilejac ako hoćeš...mativka wrote:Zašto Otac?red wolf wrote:
Ne majka...Otac...
Guest- Guest
Ne.mativka wrote:U spolu?red wolf wrote:Jer ja sam malo drugačiji od tebe...mativka wrote:Zbog čega si tako siguran?red wolf wrote:Jer je tako...Nazarećanin nas je tome poučio...Ili Galilejac ako hoćeš...mativka wrote:
Zašto Otac?
red wolf-
2016-02-10
Ti si zanimljiv lik...Desničar koji je u potpunosti preveslan od onih koji vladaju tobom...kic wrote:
red wolf-
2016-02-10
On je zadrta emocija :)red wolf wrote:Ti si zanimljiv lik...Desničar koji je u potpunosti preveslan od onih koji vladaju tobom...kic wrote:
Guest- Guest
U čemu?red wolf wrote:Ne.mativka wrote:U spolu?red wolf wrote:Jer ja sam malo drugačiji od tebe...mativka wrote:Zbog čega si tako siguran?red wolf wrote:
Jer je tako...Nazarećanin nas je tome poučio...Ili Galilejac ako hoćeš...
Guest- Guest
Ne. Ušli su mu u um i zarobili su ga.mativka wrote:On je zadrta emocija :)red wolf wrote:Ti si zanimljiv lik...Desničar koji je u potpunosti preveslan od onih koji vladaju tobom...kic wrote:
red wolf-
2016-02-10
U pogledima na sve...mativka wrote:U čemu?red wolf wrote:Ne.mativka wrote:U spolu?red wolf wrote:Jer ja sam malo drugačiji od tebe...mativka wrote:
Zbog čega si tako siguran?
red wolf-
2016-02-10
Zbog čega misliš da je Otac, a ne Majka...red wolf wrote:U pogledima na sve...mativka wrote:U čemu?red wolf wrote:Ne.mativka wrote:U spolu?red wolf wrote:
Jer ja sam malo drugačiji od tebe...
U svjetovnom svijetu i njegovim zakonima se zna, da je Otac muž Majke...
Guest- Guest
Rekao sam ti...Isus Nazarećanin ili ako hoćeš Galilejac nam je otkrio Oca u skrovitosti...Gnostici znaju tko je Onaj u skrovitosti...mativka wrote:Zbog čega misliš da je Otac, a ne Majka...red wolf wrote:U pogledima na sve...mativka wrote:U čemu?red wolf wrote:Ne.mativka wrote:
U spolu?
U svjetovnom svijetu i njegovim zakonima se zna, da je Otac muž Majke...
red wolf-
2016-02-10
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 26 of 50