Razmišljanja
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Razmišljanja
Pokojni Sai Baba je poučavao da morate vidjeti Boga u drugom čovjeku...Jeste li uspjeli oko toga? Naravno da niste. Kad biste uspjeli vidjeti Boga u drugom čovjeku ovaj svijet bi bio ispunjen mirom, pravednošću, ljubavi, suradnjom...Bio bi to raj na Zemlji. Zalud su kršćani podučavani da je ljudsko tijelo hram Božji...Ako znaš da je ljudsko tijelo hram Božji, kako ga možeš ubijati, mučiti, sakatiti...Kako?
red wolf-
2016-02-10
Dana vam je prispodoba o dobrom Samaritancu...On je pomogao strancu koji je prethodno bio napadnut...Zašto?...Jer je u njemu vidio Boga...Jer Bog pomaže neovisno o tome tko si i što si...
red wolf-
2016-02-10
''Ne čini drugome ono što ne želiš da drugi čini tebi''...Kako jasan zakon...
red wolf-
2016-02-10
Iz toga proizlazi znanje koje te tjera na ponašanje da u drugima vidiš sebe...Vidiš ono iza zavjese...
red wolf-
2016-02-10
Tad nestaju sve ljudske podjele...Religijske, one vezane za boju kožu, status...sve...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Tad nestaju sve ljudske podjele...Religijske, one vezane za boju kožu, status...sve...
sve to nestaje i uz dobru janjetinu s ražnja i dobru hercegovačku žilavku..
Guest- Guest
red wolf wrote:Pokojni Sai Baba je poučavao da morate vidjeti Boga u drugom čovjeku...Jeste li uspjeli oko toga? Naravno da niste. Kad biste uspjeli vidjeti Boga u drugom čovjeku ovaj svijet bi bio ispunjen mirom, pravednošću, ljubavi, suradnjom...Bio bi to raj na Zemlji. Zalud su kršćani podučavani da je ljudsko tijelo hram Božji...Ako znaš da je ljudsko tijelo hram Božji, kako ga možeš ubijati, mučiti, sakatiti...Kako?
sai baba se samo malo zeznuo oko godine vlastite smrti.. mogao je tako zeznuti i ostalo...
Guest- Guest
i moja pokojna baba marica je dosta toga poručivala
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
bome ja mislim da je,govorila mi je da svaka stvar u kuci ima svoje mjesto,bar bi trebala imati a ja se ljutio,tako bi ovo trebalo biti i poruku za wolfa da i svaka stvar u glavi treba imati svoje mjesto .
2017-04-17
Iskreno, najbolje je vas ''pametne'' pustiti pisati ovdje, nema druge...My Brother Billo wrote:bome ja mislim da je,govorila mi je da svaka stvar u kuci ima svoje mjesto,bar bi trebala imati a ja se ljutio,tako bi ovo trebalo biti i poruku za wolfa da i svaka stvar u glavi treba imati svoje mjesto .
red wolf-
2016-02-10
My Brother Billo wrote:bome ja mislim da je,govorila mi je da svaka stvar u kuci ima svoje mjesto,bar bi trebala imati a ja se ljutio,tako bi ovo trebalo biti i poruku za wolfa da i svaka stvar u glavi treba imati svoje mjesto .
bome, i ja se sjećam svoje bake ( nisam je zvala baba, ne znam zašto, baka mi bilo umiljatije) svašta me dobrog savjetovala, i danas mi fali kad sam u nekoj nedoumici, upitam se što bi ona savjetovala... a tek mama, kako mi ona nedostaje... čini mi se da je imala svu mudrost svijeta....
Guest- Guest
da,meni zao sto su mi oba djeda umrla kad sam bio mali tako da ih se ne sjecam a bake sam znao izluditi sa svojim ludiranjem ha ha
2017-04-17
ja se ne mogu ni sjećati djedova, umrli dok se nisam ni rodila, ali pričaju mi o svekru.. umro godinu dana prije nego sam se udala, nisam ga upoznala, ali po priči znam da bih ga voljela... mudar čovjek bio....
Guest- Guest
ko zna kakav je wolf bio dok je bio mali,tad je jos bio covjek,sad je neko drugo stvorenje
2017-04-17
wolf je sada nadčovjek, aka zarathustra.... nije mu lako gledati naše pogreške.. a mi obični smrtnici.... puni pogrešaka, slabosti, oholosti, zajedljivosti, širom zatvorenih očiju.. nije lako wolfu... pomolimo se za njega da nas lakše podnosi...
Guest- Guest
kako da se molimo kad on nije ni covjek(tako sam kaze),mozda je škakavac,a za njih se niko ne moli
2017-04-17
pravo je lijep...
ali vuk je vuk i to crveni.. nu ovoga kako je opak ali i mudar...
ali vuk je vuk i to crveni.. nu ovoga kako je opak ali i mudar...
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 18 of 50