Razmišljanja
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Razmišljanja
Pa ja činim, premda ti to ne vidiš...Ti radije sereš...mate wrote:Možeš i ti, pa što činiš?red wolf wrote:Možeš i dalje srati ali i nešto napraviti...Tvoj izbor...mate wrote:Dragi, ne seri!
Ni ti, niti ostali!
Od vašeg sranja mi se povraća, a ne shvaćate da smo svi u istoj septičkoj jami...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Ne. Istina je jedinstvena...Vi ljudi je jednostavno ne vidite...Oslijepili ste previše...mate wrote:Sereš malo tvrđe govanjce...
red wolf-
2016-02-10
Ne, ja sam ekološki osviještena, pa mi je draže imati posla s tvrđim govanjcima :)red wolf wrote:Pa ja činim, premda ti to ne vidiš...Ti radije sereš...mate wrote:Možeš i ti, pa što činiš?red wolf wrote:Možeš i dalje srati ali i nešto napraviti...Tvoj izbor...mate wrote:Dragi, ne seri!
Ni ti, niti ostali!
Od vašeg sranja mi se povraća, a ne shvaćate da smo svi u istoj septičkoj jami...
Guest- Guest
Govno je govno, oprosti...Manje ili veće, nema veze sa time koliko si ti ekološki osviještena...mate wrote:Ne, ja sam ekološki osviještena, pa mi je draže imati posla s tvrđim govanjcima :)red wolf wrote:Pa ja činim, premda ti to ne vidiš...Ti radije sereš...mate wrote:Možeš i ti, pa što činiš?red wolf wrote:Možeš i dalje srati ali i nešto napraviti...Tvoj izbor...mate wrote:Dragi, ne seri!
Ni ti, niti ostali!
red wolf-
2016-02-10
Ne...Ovdje si da bi nešto naučila...Na tebi je...Ovo što se ja malo zabavljam s tobom, to zanemari...mate wrote:Dovoljno sam te zabavljala :)
red wolf-
2016-02-10
Doista si smiješan :)red wolf wrote:Ne...Ovdje si da bi nešto naučila...Na tebi je...Ovo što se ja malo zabavljam s tobom, to zanemari...mate wrote:Dovoljno sam te zabavljala :)
Guest- Guest
Kad dođete ovdje, samo je potrebno da razmišljate o onom što pročitate...Pustite to u sebe...Nek vaš um to obradi...
red wolf-
2016-02-10
Pa jesam...mate wrote:Doista si smiješan :)red wolf wrote:Ne...Ovdje si da bi nešto naučila...Na tebi je...Ovo što se ja malo zabavljam s tobom, to zanemari...mate wrote:Dovoljno sam te zabavljala :)
red wolf-
2016-02-10
Ljudski um je danas potpuno poražen...Ne može disati...Osuđen je na to da sluša...A kako je tako, takvo i društvo imamo...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ljudski um je danas potpuno poražen...Ne može disati...Osuđen je na to da sluša...A kako je tako, takvo i društvo imamo...
ne brini, diši duboko, otvori svoj um.. tito će zauvijek živjeti u vašem umu
Guest- Guest
Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!
I.A.
I.A.
Guest- Guest
Pametni uvijek šute kad ne trebaju...A većina su...Noor wrote:Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!
I.A.
red wolf-
2016-02-10
a što misliš, zašto je to tako?red wolf wrote:Pametni uvijek šute kad ne trebaju...A većina su...Noor wrote:Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!
I.A.
Guest- Guest
Ima ona izreka: kada vidiš da je netko slabouman, ne raspravljaj :)Noor wrote:a što misliš, zašto je to tako?red wolf wrote:Pametni uvijek šute kad ne trebaju...A većina su...Noor wrote:Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!
I.A.
A, što je s fukarama?
Guest- Guest
provuku se nekako, uvijekmate wrote:Ima ona izreka: kada vidiš da je netko slabouman, ne raspravljaj :)Noor wrote:a što misliš, zašto je to tako?red wolf wrote:Pametni uvijek šute kad ne trebaju...A većina su...Noor wrote:Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!
I.A.
A, što je s fukarama?
Guest- Guest
Dok se jedni raspravljaju, il shvate da je netko malouman, drugi na kraju ispadnu pametni...Noor wrote:provuku se nekako, uvijekmate wrote:Ima ona izreka: kada vidiš da je netko slabouman, ne raspravljaj :)Noor wrote:a što misliš, zašto je to tako?red wolf wrote:Pametni uvijek šute kad ne trebaju...A većina su...Noor wrote:Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!
I.A.
A, što je s fukarama?
Guest- Guest
Jer najbolje djeluju kad je najgore...Tako će i ovog puta biti...Noor wrote:a što misliš, zašto je to tako?red wolf wrote:Pametni uvijek šute kad ne trebaju...A većina su...Noor wrote:Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!
I.A.
red wolf-
2016-02-10
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 16 of 50