Razmišljanja
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Razmišljanja
Istupiti ''izvan kruga'' znači odbaciti svijet koji ti je nametnut...Gdje?...U tvojem umu...Slobodan um znači --> Misliti novi svijet...Dakle, sve moraš odbaciti...Sve što te dijeli od drugih ljudi...Baš sve...Da bi se pomirio s njima...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Kad sve odbaciš...Vidjeti ćeš sebe u drugome, drugima...Biti ćeš Jedno s njima...Tada će nastupiti novo doba...Doba prihvaćanja jer prihvaćanje je Ljubav...
Pozdravljam vas...Budite pozitivni...Uvijek budite pozitivni...
Pozdravljam vas...Budite pozitivni...Uvijek budite pozitivni...
red wolf-
2016-02-10
ne brini za druge.. ti budi pozitivan i ne opravdavaj zločince... a druge pusti da sami dođu do istine... ne nameći im svoju...
Guest- Guest
Nikad to nisam činio...metilda wrote:ne brini za druge.. ti budi pozitivan i ne opravdavaj zločince... a druge pusti da sami dođu do istine... ne nameći im svoju...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Nikad to nisam činio...metilda wrote:ne brini za druge.. ti budi pozitivan i ne opravdavaj zločince... a druge pusti da sami dođu do istine... ne nameći im svoju...
hoćeš reći da ne stojiš iza svojih izjava na ovoj temi i svim temama na vip-u kad si hvalio zločinca tita i tamnicu naroda tvoju ljubljenu jugoslaviju?
kad netko drži predavanja obraćajući se direktno auditoriju onda je to dociranje i nametanje svoje istine..
Guest- Guest
O Titu je sve rekao pokojni predsjednik Franjo Tuđman...metilda wrote:red wolf wrote:Nikad to nisam činio...metilda wrote:ne brini za druge.. ti budi pozitivan i ne opravdavaj zločince... a druge pusti da sami dođu do istine... ne nameći im svoju...
hoćeš reći da ne stojiš iza svojih izjava na ovoj temi i svim temama na vip-u kad si hvalio zločinca tita i tamnicu naroda tvoju ljubljenu jugoslaviju?
kad netko drži predavanja obraćajući se direktno auditoriju onda je to dociranje i nametanje svoje istine..
red wolf-
2016-02-10
Ako vi desničari niste u stanju poslušati i razumjeti što vam je pokojni predsjednik Franjo Tuđman govorio o Titu kao general Titove partizanske vojske, onda sigurno nećete ni mene kada ja o Titu govorim ili pišem......
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ako vi desničari niste u stanju poslušati i razumjeti što vam je pokojni predsjednik Franjo Tuđman govorio o Titu kao general Titove partizanske vojske, onda sigurno nećete ni mene kada ja o Titu govorim ili pišem......
i šta..? misliš da je meni sve što je govorio i radio FT moralni kanon? odi ti i propovijedaj ljevičarima prirodno zaskakivanje istog spola, povedi sa sobom i dva lava
Guest- Guest
red wolf wrote:
O Titu je sve rekao pokojni predsjednik Franjo Tuđman...
Očito ti je promakao onaj dio o Titovoj odgovornosti za zločine pa čak i masovne zločine tijekom rata i osobito nakon rata.
Guest- Guest
red wolf wrote:Ako vi desničari niste u stanju poslušati i razumjeti što vam je pokojni predsjednik Franjo Tuđman govorio o Titu kao general Titove partizanske vojske, onda sigurno nećete ni mene kada ja o Titu govorim ili pišem......
Budimo realni, nitko normalan neće uzeti za ozbiljno govorancije čovjeka koji glorificira osobu odgovornu za zločine pa čak i masovne zločine pa i prave pravcate genocide ne samo tijekom rata nego posebno nakon završetka rata. Dakle, u mirnodopsko doba kada protiv sebe više nema naoružanu opoziciju.
Takav se ne može oprati pred poviješću bilo kakvim navodnim naknadnim zaslugama pa makar njegove pristalice pokušali okajati njegove grijehe na glavi dubeći do kraja svog života.
Guest- Guest
Nije mi promakao. Sa svime što je rekao pokojni predsjednik se slažem.slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:
O Titu je sve rekao pokojni predsjednik Franjo Tuđman...
Očito ti je promakao onaj dio o Titovoj odgovornosti za zločine pa čak i masovne zločine tijekom rata i osobito nakon rata.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Nije mi promakao. Sa svime što je rekao pokojni predsjednik se slažem.slidingdoorsoperator wrote:
Pokojni prvi predjednik je bio uspješniji političar nego povjesničar. Pa i to njegovo zakašnjelo bavljenje poviješću je bilo više politički motivirano. On je imao političku viziju koju je na kraju uspio ostvariti, a bavljenje poviješću je bio jedan dosta važan element u toj priči, ali ipak ne i najvažniji.
Guest- Guest
Sve što trebate je da dišete punim plućima...Osjetite snagu u sebi i tada ćete pomaknuti ''planinu''...
red wolf-
2016-02-10
Nitko nije ovdje da bi bio iznad vas...Niti ste vi ovdje da biste bili iznad drugih...
red wolf-
2016-02-10
Poštujte svoje Ja, ali nikada neka ne bude iznad zajedništva svih vas...
red wolf-
2016-02-10
Vi ste ovdje da mijenjate svijet...Ako u vašoj svetoj knjizi stoji da će lav ležati kraj ovce, to znači da ste svijet promijenili...To je jedno buduće vrijeme...Jeste li spremni promijeniti svijet?...To je pravo pitanje.
red wolf-
2016-02-10
Dragi, ne seri!
Ni ti, niti ostali!
Od vašeg sranja mi se povraća, a ne shvaćate da smo svi u istoj septičkoj jami...
Ni ti, niti ostali!
Od vašeg sranja mi se povraća, a ne shvaćate da smo svi u istoj septičkoj jami...
Guest- Guest
Možeš i dalje srati ali i nešto napraviti...Tvoj izbor...mate wrote:Dragi, ne seri!
Ni ti, niti ostali!
red wolf-
2016-02-10
Možeš i ti, pa što činiš?red wolf wrote:Možeš i dalje srati ali i nešto napraviti...Tvoj izbor...mate wrote:Dragi, ne seri!
Ni ti, niti ostali!
Guest- Guest
Pa ja činim, premda ti to ne vidiš...Ti radije sereš...mate wrote:Možeš i ti, pa što činiš?red wolf wrote:Možeš i dalje srati ali i nešto napraviti...Tvoj izbor...mate wrote:Dragi, ne seri!
Ni ti, niti ostali!
red wolf-
2016-02-10
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 15 of 50