Razmišljanja
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Razmišljanja
Prije nego što napustim ovo mjesto koje su preuzeli drugi i sad je to njihovo mjesto. Želim da shvatite da je ključ vaš um...On je ključ vaše slobode...Ključ promjene svega što vidite ispred sebe...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Dakako da je, i svi smo toga svjesni.red wolf wrote:Prije nego što napustim ovo mjesto koje su preuzeli drugi i sad je to njihovo mjesto. Želim da shvatite da je ključ vaš um...On je ključ vaše slobode...Ključ promjene svega što vidite ispred sebe...
No, kako pobijediti stoljeća mišljenja?
Guest- Guest
Što reći za kraj...Raširite krila i poletite...Vaš um je sloboda...
red wolf-
2016-02-10
Ti si od onih koja je preuzela ovo mjesto...Evo, poduči ih...mate wrote:Dakako da je, i svi smo toga svjesni.red wolf wrote:Prije nego što napustim ovo mjesto koje su preuzeli drugi i sad je to njihovo mjesto. Želim da shvatite da je ključ vaš um...On je ključ vaše slobode...Ključ promjene svega što vidite ispred sebe...
red wolf-
2016-02-10
Nema smisla, svatko mora sam doći do toga, inače ispadamo nadrogirani luđaci...red wolf wrote:Ti si od onih koja je preuzela ovo mjesto...Evo, poduči ih...mate wrote:Dakako da je, i svi smo toga svjesni.red wolf wrote:Prije nego što napustim ovo mjesto koje su preuzeli drugi i sad je to njihovo mjesto. Želim da shvatite da je ključ vaš um...On je ključ vaše slobode...Ključ promjene svega što vidite ispred sebe...
Guest- Guest
Imalo ti je smisla doći ovdje, preuzeti temu, pametovati i sad reći ovo što si rekla...To ste vi ljudi...mate wrote:Nema smisla, svatko mora sam doći do toga, inače ispadamo nadrogirani luđaci...red wolf wrote:Ti si od onih koja je preuzela ovo mjesto...Evo, poduči ih...mate wrote:Dakako da je, i svi smo toga svjesni.red wolf wrote:Prije nego što napustim ovo mjesto koje su preuzeli drugi i sad je to njihovo mjesto. Želim da shvatite da je ključ vaš um...On je ključ vaše slobode...Ključ promjene svega što vidite ispred sebe...
red wolf-
2016-02-10
To si ti, i samo ti!red wolf wrote:Imalo ti je smisla doći ovdje, preuzeti temu, pametovati i sad reći ovo što si rekla...To ste vi ljudi...mate wrote:Nema smisla, svatko mora sam doći do toga, inače ispadamo nadrogirani luđaci...red wolf wrote:Ti si od onih koja je preuzela ovo mjesto...Evo, poduči ih...mate wrote:Dakako da je, i svi smo toga svjesni.red wolf wrote:Prije nego što napustim ovo mjesto koje su preuzeli drugi i sad je to njihovo mjesto. Želim da shvatite da je ključ vaš um...On je ključ vaše slobode...Ključ promjene svega što vidite ispred sebe...
Guest- Guest
Ne. To si ti...Došla si ovdje...Ukrala temu i pametovala...Pa izvoli...mate wrote:To si ti, i samo ti!red wolf wrote:Imalo ti je smisla doći ovdje, preuzeti temu, pametovati i sad reći ovo što si rekla...To ste vi ljudi...mate wrote:Nema smisla, svatko mora sam doći do toga, inače ispadamo nadrogirani luđaci...red wolf wrote:Ti si od onih koja je preuzela ovo mjesto...Evo, poduči ih...mate wrote:
Dakako da je, i svi smo toga svjesni.
red wolf-
2016-02-10
Ne nisi...Prešla si granicu...Pa izvoli...mate wrote:Ne, ja sam samo passenger, tema je tvoja.
Dozvoljavam :)
red wolf-
2016-02-10
Da završim ovu temu...Um...To je to...Shvatite njegovu važnost...Možda nema vremena...No, nikad ne reci nikad...
red wolf-
2016-02-10
Ne, ne...dozvoljavam ;)red wolf wrote:Ne nisi...Prešla si granicu...Pa izvoli...mate wrote:Ne, ja sam samo passenger, tema je tvoja.
Guest- Guest
Uzelai si temu pod svoju...Evo ti ju...hahahahahahahahahahahahahahamate wrote:Ne, ne...dozvoljavam ;)red wolf wrote:Ne nisi...Prešla si granicu...Pa izvoli...mate wrote:Ne, ja sam samo passenger, tema je tvoja.
red wolf-
2016-02-10
Ljudi su zaboravili na svoj ''temelj'' koji bi ih trebao voditi u njihovim životima...Temelj su vrijednosti...Vrijednosti koje su vas činile i čine vas ljudima...Nema ih više...Poražene su onog trenutka kad su vam preuzeli vaše umove...Tad ste izgubili i toga niste još uvijek svijesni...
red wolf-
2016-02-10
Zašto sam uopće započeo ovu temu?...Pa upravo da razmišljate...Da razmišljate o svakom trenutku vašeg života...Pa onda šire i šire...Ali, nažalost, Vaš um je odavno zarobljen...
red wolf-
2016-02-10
Vaš život je ''krug''...Da krug...Opetovano ponavljanje...
red wolf-
2016-02-10
Krug je simbol zarobljavanja vašeg uma...
red wolf-
2016-02-10
Što ako poželiš istupiti izvan kruga?...
red wolf-
2016-02-10
Istupiti ''izvan kruga'' znači odbaciti svijet koji ti je nametnut...Gdje?...U tvojem umu...Slobodan um znači --> Misliti novi svijet...Dakle, sve moraš odbaciti...Sve što te dijeli od drugih ljudi...Baš sve...Da bi se pomirio s njima...
red wolf-
2016-02-10
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 14 of 50