Razmišljanja
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Razmišljanja
orion wrote:metilda wrote:poznato?
http://forum.net.hr/forums/t/291097.aspx
oooojebenti miša,mačku i ostalu sitnu divljač pa đe si to izvukla ....... a jesam se nalupetala na kultnima više bez vere, a bome i bez mere
to mi je jedna od dražih uspomena. držim je u bookmarksima
Guest- Guest
Nema je...Samo se prepustiš...mate wrote:Koja je tvoj točka polijetanja? :)red wolf wrote:Samo Vaš duh je spreman letjeti...Ne sputavajte ga pritom...
red wolf-
2016-02-10
Što bi ti rekao na pitanje Slija, što je duhovnost?red wolf wrote:Nema je...Samo se prepustiš...mate wrote:Koja je tvoj točka polijetanja? :)red wolf wrote:Samo Vaš duh je spreman letjeti...Ne sputavajte ga pritom...
Guest- Guest
U prirodi, iluziji se nalazi ključ oslobođenja...Morate ga proći prije nego se oslobodite...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:U prirodi, iluziji se nalazi ključ oslobođenja...Morate ga proći prije nego se oslobodite...
neću kvariti raspoloženje, neću kvariti raspoloženje..
Guest- Guest
Ono što je rekao Maritreya --> krov...mate wrote:Što bi ti rekao na pitanje Slija, što je duhovnost?red wolf wrote:Nema je...Samo se prepustiš...mate wrote:Koja je tvoj točka polijetanja? :)red wolf wrote:Samo Vaš duh je spreman letjeti...Ne sputavajte ga pritom...
red wolf-
2016-02-10
Ma pokvari :)metilda wrote:red wolf wrote:U prirodi, iluziji se nalazi ključ oslobođenja...Morate ga proći prije nego se oslobodite...
neću kvariti raspoloženje, neću kvariti raspoloženje..
Guest- Guest
Hmmm, krov?red wolf wrote:Ono što je rekao Maritreya --> krov...mate wrote:Što bi ti rekao na pitanje Slija, što je duhovnost?red wolf wrote:Nema je...Samo se prepustiš...mate wrote:Koja je tvoj točka polijetanja? :)red wolf wrote:Samo Vaš duh je spreman letjeti...Ne sputavajte ga pritom...
Zašto ja mislim, temelji? :)
Guest- Guest
Ne, krov...Religije su ''ljestve''...mate wrote:Hmmm, krov?red wolf wrote:Ono što je rekao Maritreya --> krov...mate wrote:Što bi ti rekao na pitanje Slija, što je duhovnost?red wolf wrote:Nema je...Samo se prepustiš...mate wrote:
Koja je tvoj točka polijetanja? :)
Zašto ja mislim, temelji? :)
red wolf-
2016-02-10
metilda wrote:orion wrote:metilda wrote:poznato?
oooojebenti miša,mačku i ostalu sitnu divljač pa đe si to izvukla ....... a jesam se nalupetala na kultnima više bez vere, a bome i bez mere
hahahahha ...baš sam sada cijelu prelistala ..... boktemazokremom kak odu godine ....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Ljudska vrsta je dobila na znanje jedan univerzalan zakon --> Ne čini drugome ono što ne želiš da drugi čine tebi...Da je taj Zakon zaživio u ovoj iluziji koje se grčevito držite, nikada ne bi ste osjetili što je to patnja, bol, mizerija...Ništa od toga...
red wolf-
2016-02-10
Onog trenutka kad se oslobodite svega onog što vas dijeli kao ljude...Tad ćete vidjeti sebe u jednom drugom svjetlu...Tad ćete biti spremni krenuti ka slobodi...
red wolf-
2016-02-10
orion wrote:metilda wrote:orion wrote:metilda wrote:poznato?
hahahahha ...baš sam sada cijelu prelistala ..... boktemazokremom kak odu godine ....
ima dobrih stvari.. nego napisala sam post i reče mi da je tema zaključana... ako ovaj prođe.. idem sad spavati puna ljubavi za sve vas...
čitamo se sutra...
Guest- Guest
koji je tvoj orginalni nik na iskonu?metilda wrote:orion wrote:metilda wrote:orion wrote:metilda wrote:poznato? :):
oooojebenti miša,mačku i ostalu sitnu divljač pa đe si to izvukla :lol!: ....... a jesam se nalupetala na kultnima više bez vere, a bome i bez mere :lol!:
to mi je jedna od dražih uspomena. držim je u bookmarksima :D:
hahahahha ...baš sam sada cijelu prelistala ..... boktemazokremom kak odu godine .... :starac:
ima dobrih stvari.. nego napisala sam post i reče mi da je tema zaključana... ako ovaj prođe.. idem sad spavati puna ljubavi za sve vas... :x:
čitamo se sutra... :x:
2014-04-16
mate wrote:Ahhh, vi iskonovci..pisali ste prije negoli sam ja znala za internet :)
učitoš ča više stranic moreš,unda ofline čitoš, unda zapišeš brdo odgovora, dial up, i pastaš odgovore- osim ako si uhljeb, unda stojiš spojen po celi dun jer ionako nemoš pametnijega posla
2014-04-16
sićun se jedne svadje, boga mi ne moren se sititi ki, ča, ni di, beštimaju se tako dvoje ki više visi ( danas bi rekli trola) i jedun ispoli "n, a ti se biće spojoš od dome" implicirajući da troši svoji šoldi i wins the argument.
unda još nismo znali ni za uhljebe, i uhljebi su još imali moral highground a danaska se javnost ipak malo preminila, i na javne službenike sve više gljedaju s gadjenjem i prezirom kakov svi lopovi i zaslužuju.
unda još nismo znali ni za uhljebe, i uhljebi su još imali moral highground a danaska se javnost ipak malo preminila, i na javne službenike sve više gljedaju s gadjenjem i prezirom kakov svi lopovi i zaslužuju.
2014-04-16
ča ne razumiš, nekad se naplaćivalo vrime a ne prometrmate wrote:Ne razumijem :)
Vi ste ipak svi iskusniji :)
2014-04-16
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 6 of 50