Eben se outao iz države
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Eben se outao iz države
Ima mačića. Bar se mačke kote .RayMabus wrote:I moj nadimak u svijetu koji vi ne poznajete je PAKAO
IZGUBIO MI JE MAČIĆA
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
RayMabus wrote:I moj nadimak u svijetu koji vi ne poznajete je PAKAO
IZGUBIO MI JE MAČIĆA
ne znam tko ti je izgubio mačića, al veruj mi mačić se ne može izgubiti ... mačić je otišao tebe tražiti, znaš da mace imaju sedam života, tak da očekuj da ti kroz koji dan zamijauka pred vratima. Ako se to ne dogodi znaj da je našao i usvojio novi dom, jerbo za razliku od pasa koje bira čovjek, kod mačaka je obrnuto - mace biraju čovjeka.
Nemoj se uzrujavati -kod tebe ili kod nekog drugog maca će sigurno složiti svoj život kako god njoj najbolje odgovara.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Ima i Hitna pomoć pa kad ga zaboli ima on penziju a ne da ja trošim svoje gorivoTriny wrote:Ima mačića. Bar se mačke kote .RayMabus wrote:I moj nadimak u svijetu koji vi ne poznajete je PAKAO
IZGUBIO MI JE MAČIĆA
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
nijeTriny wrote:Pobjegla maca od longija.
Imao posla dva dana pa nisam bio doma
Možda me tražila
Taman dan prije tog sama mi se popela u sobu
2014-04-11
Neće te valjda čekati dva dana. Potražila drugog gazdu.RayMabus wrote:nijeTriny wrote:Pobjegla maca od longija.
Možda me tražila
Trinity-
2014-04-17
neka si svoju izgradi, zašto bi se vozio na ovima koje su izgradili građani kroz poreze koje on ne želi priznati i plaćati!?pismejker wrote:drzavne??? Probaj ponovno Denny..danni1 wrote:Al hoće voziti državnim cestama?epikur37 wrote:Neće da ima ništa s državom
sagradjene iz drzavnog proracuna koji se puni tlakom i porezima od gradjana-dakle gradjani platitli..
Guest- Guest
Koješta..nije mačka snishodljivi ulizica kao Pas..m.macka se veze za jedno mjesto,ako joj je dobro...ima hrane...Triny wrote:Neće te valjda čekati dva dana. Potražila drugog gazdu.RayMabus wrote:nijeTriny wrote:Pobjegla maca od longija.
Možda me tražila
3 tjedna me nije bilo...dao susjedi kljuc kutje,oso na more,ostavio joj hranu suhu i mokru i jos pofanj love ako zatreba,pa eto dbvaput na dan da je nahrani..
vratio se..mace nema,pitam ju gdje je ..onako slijeze ramenima,jebate,panika....dan dva,tugovao sam,kad li maca odjedared hopsi na krilo kako sam sjedio una terasi... ...sutradan dojde dRUGA,susjeda,mladja zena,i pita jel maca dosla doma....CIJELO je vrijeme bila kod nje,ova je hranila,sva 3 tjedna,dok ona vjestura,kojoj ostavih i hranu i lovu,nije prstom mrdnula...morala je vratiti do zadnjeg filera i vratiti hranu...
A imao sam i macka koji je jos 80tih znao otici na 6 -7 mjeseci,pa se onda vracao kuci..stari zuti veliki..
Guest- Guest
trebala je biti zatvorena iza tri vrataTriny wrote:Neće te valjda čekati dva dana. Potražila drugog gazdu.RayMabus wrote:nijeTriny wrote:Pobjegla maca od longija.
Možda me tražila
2014-04-11
platio bi on vjerovatno u tu kasicu prasicu,da zna da se posteno i svrsishodno koristi..no lopovi na vlasti plus sto kradu,jos kao za odrzavanje ubiru cestarine i tlaku,koje nitk olud u tom iznosu u Europi ne placa...i to je kao drzavno..jes qrc,to pripada narodu...Noor wrote:neka si svoju izgradi, zašto bi se vozio na ovima koje su izgradili građani kroz poreze koje on ne želi priznati i plaćati!?pismejker wrote:drzavne??? Probaj ponovno Denny..danni1 wrote:Al hoće voziti državnim cestama?epikur37 wrote:Neće da ima ništa s državom
sagradjene iz drzavnog proracuna koji se puni tlakom i porezima od gradjana-dakle gradjani platitli..
Guest- Guest
ovaj idiot nije usamljen, takvog imam i u susjedstvu..
http://prigorski.hr/robert-pittner-covjek-ne-igra-po-uvrijezenim-pravilima-sklopio-ugovor-s-mup-om-pa-koristim-posebne-registracije/
http://prigorski.hr/robert-pittner-covjek-ne-igra-po-uvrijezenim-pravilima-sklopio-ugovor-s-mup-om-pa-koristim-posebne-registracije/
Guest- Guest
Objasni zasto idiot?Noor wrote:ovaj idiot nije usamljen, takvog imam i u susjedstvu..
Guest- Guest
Ako smatra da nije pošteno...ok, neka se vozi po svojoj cesti i šlus!pismejker wrote:platio bi on vjerovatno u tu kasicu prasicu,da zna da se posteno i svrsishodno koristi..no lopovi na vlasti plus sto kradu,jos kao za odrzavanje ubiru cestarine i tlaku,koje nitk olud u tom iznosu u Europi ne placa...i to je kao drzavno..jes qrc,to pripada narodu...Noor wrote:neka si svoju izgradi, zašto bi se vozio na ovima koje su izgradili građani kroz poreze koje on ne želi priznati i plaćati!?pismejker wrote:drzavne??? Probaj ponovno Denny..danni1 wrote:Al hoće voziti državnim cestama?epikur37 wrote:Neće da ima ništa s državom
On nije narod, on je on.
Last edited by Noor on 24/7/2017, 22:53; edited 1 time in total
Guest- Guest
pa vozi,dosad ju je i duplo platio..Noor wrote:Ako smatra da nije pošteno...ok, neka se vozi po svojoj cesti i šlus!pismejker wrote:platio bi on vjerovatno u tu kasicu prasicu,da zna da se posteno i svrsishodno koristi..no lopovi na vlasti plus sto kradu,jos kao za odrzavanje ubiru cestarine i tlaku,koje nitk olud u tom iznosu u Europi ne placa...i to je kao drzavno..jes qrc,to pripada narodu...Noor wrote:neka si svoju izgradi, zašto bi se vozio na ovima koje su izgradili građani kroz poreze koje on ne želi priznati i plaćati!?pismejker wrote:drzavne??? Probaj ponovno Denny..danni1 wrote:
Al hoće voziti državnim cestama?
Guest- Guest
kuhinjaRayMabus wrote:trebala je biti zatvorena iza tri vrataTriny wrote:Neće te valjda čekati dva dana. Potražila drugog gazdu.RayMabus wrote:nijeTriny wrote:Pobjegla maca od longija.
Možda me tražila
Kuća
Predvorje
Tri Vrata
I dvorište četvrta
2014-04-11
pogledao dobro da se nije negdje zavukla? u kutjiRayMabus wrote:kuhinjaRayMabus wrote:trebala je biti zatvorena iza tri vrataTriny wrote:Neće te valjda čekati dva dana. Potražila drugog gazdu.RayMabus wrote:nijeTriny wrote:Pobjegla maca od longija.
Možda me tražila
Kuća
Predvorje
Tri Vrata
I dvorište četvrta
Guest- Guest
Idiot jer ne shvaća da društvo nije uređeno na način koji pojedincu omogućuje da radi što želi. Ne može od društva uzeti što mu paše, a ne dati ništa.pismejker wrote:Objasni zasto idiot?Noor wrote:ovaj idiot nije usamljen, takvog imam i u susjedstvu..
Guest- Guest
nijepismejker wrote:pogledao dobro da se nije negdje zavukla? u kutjiRayMabus wrote:kuhinjaRayMabus wrote:trebala je biti zatvorena iza tri vrataTriny wrote:Neće te valjda čekati dva dana. Potražila drugog gazdu.RayMabus wrote:
nije
Možda me tražila
Kuća
Predvorje
Tri Vrata
I dvorište četvrta
Ima meke šape jer je još bebać
Samo da joj nisu naudili
2014-04-11
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» Most se outao
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» obris.org, portal koji je 'objavio dijelove non-papera' se outao...
» Smeće od države i naroda
» Most se outao
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» obris.org, portal koji je 'objavio dijelove non-papera' se outao...
» Smeće od države i naroda
Page 4 of 6